MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papirzacsi
Fasza lett ez a 3D kép. Szépen "kiemelkednek" a részek.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

alert
Emlékszik még valaki a jó öreg PIROS-KÉK 3D-s szemüvegre? 😊 A 3D-s mozikban osztogatnak ilyet, de a "Kémkölykök 3D" címû film DVD változatához is mellékelik ha jól tudom. Lényeg a lényeg csináltam egy 3D-s képet, amit ezzel meg lehet nézni szerintem klassz 😊 Egyébként hasonló, csak még jobb 3D-s hatást érsz el (természetesen nem csak FS-ben) ha veszel egy 3D-s szemüveget 20eFt-ért. Ez persze nem képeket csinál hanem real-time-ban 3D-ben játszhatsz 😊 Virtual cockpit marhajó azt már próbáltam 😊 Megjegyzem külföldön 12-14 eFt a szemüveg csakhát a magyarok...

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Sziasztok!

Nemrég kezdtem el játszani, most épp a flying lessons ATC talk leckéjénél tartok. Az oktató kéri, hogy ha megcsináltam amit kért, akkor a folytatáshoz nyomjak CTRL + ] -t. Már minden kombinációval kipróbáltam (ctrl + G, ctrl + alt + G stb.) de sehogysem tudom folytatni a leckét, pedig nagyon szeretném. Nem tudjátok, mit lehet ilyenkor csinálni?<#help>

alert
Nincsenek. Pontosabban van egy vázlat amit még a készítés elõtt adtak ki hogy hol lesznek, de mivel nincs infóm, hogy végül valóban ezek készültek-e el így egyelõre nem lesznek a sceneryben. Hacsak valakinek nincsen egy új térképe vagy infója róluk. De ezt késõbb nem annyira nagy munka "beépíteni".

chicco
alert az új guruló útról vannak képeid vagy kordinátáid??

alert
Még nagyon sok munka van vele. Foggalmam sincs mikorra lesz kész. Ahogy idõm engedi dolgozgatok rajta. FPS az jelenleg 25-30 között mozog, de ha nagyon lemenne, akkor majd jobban optimizálom (2700+ AMD, 768 MB DDR, 9800 Pro).

fizetõsnek tökéletes lenne, de ugye köhömm. mi kapunk kedvezményt? 😊 nah, de, komolyan, nagyon szép, nagyon várom!! kb mikor lessz kész?? mennyi van még hátra? és milyen vele az FPS?
exTrem
Nee! <#idiota> nehogy fizetos legyen 😄 !!!

Lockheed
Nekem nagyon tetszik! Szerintem vásárold föl a FlyTampát, és csináld nagyban... <#eljen> <#nyes> <#nevetes1>

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

<#eljen>

alert
Alakul a kicsike 😊 Többen mondták, hogy fizetõs scenery-nek is elmenne. Szerintetek is jó ötlet? <#idiota><#nyes>

Na jó nem kell megijedni nem tervezem, hogy fizetõs lesz...

alert
Valamit elállítottál szerintem, mert alapértelmezésként minden gépnél minden gázkar mozog egyszerre. Mintha már írtak volna ilyesmit régebben, olvass vissza. Sajnos nem tudom a választ... de talán látja ezt akinek hasonló gondjai voltak.

leslieboy
Nekem lenne egy kérdésem! Nem találtam választ faq-ban! Nem tudja valaki megmondani,hogyan tudom megcsinálni, hogy a 4 hajtómûves, rotoros gépeknél ne csak 1et mozgasson a gázkar, hanem mind a 4et? :S Mert megpróbáltam egy C-130assal, de a leszállásnál teljesen beszívtam, mert mire a 4ik rotort is visszacsökkentettem, már csak 10m re voltam a földtõl, és a betonba fúródtam 😄:S Szóval van rá mód, hogy egyszerre mind a 4 hajtómû mozogjon a gázkarral a joyon? THX!

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

w77d
vagy az is jo, hogy honnan tudnék magyar oldalról, barátságos áron kiegészítõket letölteni!

Ezzel csak 1 baj van. Amerikabol jon. Ado meg biszbaszok es meg a shipping.

w77d
valaki tudna nekem fizetõs kiegészítõket eladni (nem hátrány ha lemásolja, mert az olcsóbb)?

alert
Aki gondolkozik szarvkormányon az FSPilot.com shopban akciósan 50 eFt a szarv pedállal együtt.

a pss777-tõl, ha az installeres, akkor jó lesz
nem jo a PSS airbusopmnak a hidraulikája, katonad azt mondja hogy b... kel hozzá
katonad honnan szedjem le? msn en fenn e leszel e?

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

nah az utolsó kérdésemnél csak el kellett volna olvasnom hogy mit ir :S 😊
és ugyanez a kérdésem ezzel kapcsolatban is: http://secure.simmarket.com/product_info.php?products_id=936
sziasztok.
az ilyen IFDG airbusoknak csak a modelljük jó, vagy úgy nagyjából a "viselkedése" a levegõben is hasonlit az airbusra?
Goliath
Sziasztok!

Most úgyis elektro a téma, egy kicsit off lennék, 3500-5000mcd-ás 5 milis ledet keresnék több színben, sem lomexben, sem elektrok-ban nincs.
Nem tudtok valami jó helyet?

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

ATTINY2313 legalabb 12 darab mivel masik panelt is epitenem kell a kijelzobol.
AT90S2313-t helyettesiti mert azt mar nem gyartjak igy nehez lenne beszerezni.
Aztan CD4051 amire azt mondtak hogy ev eleje ota nincs.

Mindenutt elkuldenek hogy nincs, probaltam: Lomex, Elektrokontha, etc...

Aztan egy nagykerben talaltam SMD valtozatot a TINY-bol de az nem jo a nyakhoz. Most probalok keresni SMD->DIP atalakitot. Van ilyen a picaon csak nemtom hogy itthon is kaphato e.

Milyen Ic kellene, es hany darab?

http://kozak74.extra.hu/index.html

En most elakadtam a meloval. Csak junius vegere igernek olyan IC-t ami kellene 😞
Mar felhivtem minden nagy ceget amit ismerek es semmi.

IOCard X-Plane re van elsodlegesen kitalalva. Azt supportaljak leginkabb.

Falabu
Szép estét!

Utánnéztem ennek a cockpit építésének és elnyerte a tetszésem, csak ezt az IOCardot nem értem, ez az a bõvítõelem amire régen a soros egeret meg a joy-t lehetett rákötni vagy teljesen más dolog?

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

Mar nincs Malev Express

Köszönöm!
alert
DLH, BAW, KLM, AFL

De figyelni kell, mert néha légitársaságon belül is változik. Pl a Lufthansa DLH, de a Lufthansa Cargo gépek már GEC. Malev az MAH de a Malev Express (mostani CRJ gépek) az MEH.

Lufthansa: DLH
British: BAW
KLM: KLM
Aeroflot: AFL

http://www.iata.org/membership/airlines/airlinemembership.htm

Bocs, én kérdeztem rosszul... a rövidítésükre lennék kíváncsi

Azt tudom, hogy a British Airways: BAW, de a többirõl fogalmam sincs... gondolom a KLM, az KLM
Lufthansa, Speedbird, KLM, Aeroflot
ha joltom.

Nem tudja valaki, hogy az alábbi légitársaságoknak mi a hívójele?

Lufthansa, British Airways, KLM, AEROFLOT

Köszi
alert
Hát nem éppen 😄 utána kell még egy csomó kisebb létesítmény modellje.. és a vonalak a betonra... + a lámpák és utána még az összes fény is (egyenként). És még ki tudja mit hagyok ki, rontok el.

ok, megvan... tényleg van olyan server, ami nem kér semmit.., köszi
hoppá... nekem sajna kér
és nem találok semmi utalást arra, hogy mi mennyibe kerül és hogy lehet hozzáféréshez jutni
Nekem nem kert

Köszi, ezt megtaláltam, csak hogyan kaphatok hozzáférést? Mert kéri a user ID -t és a passwordot
http://www.protu-154.com/files_e.html

Hello

Az lenne a kérdésem, hogy tud valaki valamit a Projekt Tu -154 -rõl?
Megvan a honlapjuk www.protu-154.com csak éppen nem tudom, hogy hogy lehet hozzáférést kapni a letöltésekhez.

Köszi
szasztok!

Az szeretnem megtudni hogy milyen modon lehet a repulesemet rogziteni!
Videot szeretnek csinalni a repuleseimrol, de sajn nem jottem ra hogyan kell csinalni!

koszike a segitseget

SLZ
Falconer
Engem meg ami eddig a legeslegjobban megfogott, az az F22 Air Dominance Fighter volt a Digigtal Image Design fejlesztésében 1997böl. Ha annak lenne valami jó utódja...

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

exTrem
Alert! Ha meg vannak a terminalok akkor tulajdonkeppen mar kesz is vagy ? Vag utana meg mit fogsz rajta szepitgetni? Sok sikert meg1szer

ruddert meg a golyóhoz trimmelik :-D

pitch trimmet a varióhoz trimmelik, de pl a roll trimm ADI-hoz megy, igaz jeteken a szárnyakban lévõ uzemenyag kiegyenlítésével csinálják a trimm roll-t :-D

<#nyes>

Lockheed
Érzésem szerint akkoriban (sõt még késõbb is...) még a harci repszimek is arról szóltak, hogy a háromszögekkel kellett megvédeni a köröket, a gaz támadó kockákra kilõtt vonalakkal... <#smile>

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide