MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Nemrég kezdtem el játszani, most épp a flying lessons ATC talk leckéjénél tartok. Az oktató kéri, hogy ha megcsináltam amit kért, akkor a folytatáshoz nyomjak CTRL + ] -t. Már minden kombinációval kipróbáltam (ctrl + G, ctrl + alt + G stb.) de sehogysem tudom folytatni a leckét, pedig nagyon szeretném. Nem tudjátok, mit lehet ilyenkor csinálni?<#help>#help>
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Na jó nem kell megijedni nem tervezem, hogy fizetõs lesz...
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
katonad honnan szedjem le? msn en fenn e leszel e?
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
az ilyen IFDG airbusoknak csak a modelljük jó, vagy úgy nagyjából a "viselkedése" a levegõben is hasonlit az airbusra?
Most úgyis elektro a téma, egy kicsit off lennék, 3500-5000mcd-ás 5 milis ledet keresnék több színben, sem lomexben, sem elektrok-ban nincs.
Nem tudtok valami jó helyet?
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
AT90S2313-t helyettesiti mert azt mar nem gyartjak igy nehez lenne beszerezni.
Aztan CD4051 amire azt mondtak hogy ev eleje ota nincs.
Mindenutt elkuldenek hogy nincs, probaltam: Lomex, Elektrokontha, etc...
Aztan egy nagykerben talaltam SMD valtozatot a TINY-bol de az nem jo a nyakhoz. Most probalok keresni SMD->DIP atalakitot. Van ilyen a picaon csak nemtom hogy itthon is kaphato e.
http://kozak74.extra.hu/index.html
Mar felhivtem minden nagy ceget amit ismerek es semmi.
Utánnéztem ennek a cockpit építésének és elnyerte a tetszésem, csak ezt az IOCardot nem értem, ez az a bõvítõelem amire régen a soros egeret meg a joy-t lehetett rákötni vagy teljesen más dolog?
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
De figyelni kell, mert néha légitársaságon belül is változik. Pl a Lufthansa DLH, de a Lufthansa Cargo gépek már GEC. Malev az MAH de a Malev Express (mostani CRJ gépek) az MEH.
British: BAW
KLM: KLM
Aeroflot: AFL
http://www.iata.org/membership/airlines/airlinemembership.htm
Azt tudom, hogy a British Airways: BAW, de a többirõl fogalmam sincs... gondolom a KLM, az KLM
ha joltom.
Lufthansa, British Airways, KLM, AEROFLOT
Köszi
Az lenne a kérdésem, hogy tud valaki valamit a Projekt Tu -154 -rõl?
Megvan a honlapjuk www.protu-154.com csak éppen nem tudom, hogy hogy lehet hozzáférést kapni a letöltésekhez.
Köszi
Az szeretnem megtudni hogy milyen modon lehet a repulesemet rogziteni!
Videot szeretnek csinalni a repuleseimrol, de sajn nem jottem ra hogyan kell csinalni!
koszike a segitseget
SLZ
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)