MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Általában azzal kezdõdik, hogy elkezd hullámvasutazni, aztán a következõ hiba a HDG-nél jön elõ, aztán már csak az A/T jó!
Szoktam a CWS módot használni, igaz csak erõs szélben, de soha nem láttam még a kijelzõn ezt a CWS P felíratott.
Õszintén megvallva nem is tudtam, hogy van ilyen...😞
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Elõször arra gondoltam, hogy valamelyik kapcsoló beragadt, vagy zárlatos lett, de minden jónak tûnik!
Abban a pillanatban ahogy rendellenesen mûködik abban a pillanatban megkapom a CWS PITCH feliratot a CQDU-n...
Lövésem nincs miért! A rep kézikönyv erre ilyen hülye problémákat ír, mint pl a hibás energiaellátás ill hidraulika hiba... (de már a kávéfõzõ hibája is okozhatja) Szóval most legyetek okosak!
iFLY737 következõ problémám van és nem találom a megoldást!
Az AP. panelen csak az A/T és seb állító rész mûködik! Semmi más! Látszatra minden ok, csak ép nem hajt végre semmilyen utasítást!
pl a HDG betekered és bekapcsolod, akkor a kapcsoló világít, de elfelejt fordulni...
A magasság ua.!
Nincs ötletem!
x-planel minding az az erzesem mint a Win vs OSX vs Linux
es ebbol az xplane lenne a linux😊
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Ezek az izzólámpák (a második kütyümben) meg látható fényben alig világítanak az "alulfeszelés" miatt, az IR-ben meg szépen nyomják.
Mielõtt építgettem volna, olvasgattam a kinti fórumokat és ott ajánlották, hogy csinálni kell elõbb, a felesleges építgetés helyett egy egypontos tesztet. Ott kiderül, megfelel -e a kamera a célnak. Megcsináltam az "egyledes" tesztet, ott bukott volna, hogy jó -e a kamerám a feladathoz. Ennyi lenne a lényege.
Ha bekrepál egy ilyenre cserélem: Sony PS3 eye. Ez sem túl drága és több fps-t is tud. Egész jók a paraméterei.
Amiket tákoltam hozzá, az meg pár 100 ft-nyi befektetés volt csak 😊
Persze én sem vitatom, hogy a TIR 5 a nyerõ.
Egyébként a linkelt videókon is látható, hogy simán, szépen követ, pedig a Fraps is dolgozott alatta. Ha nem megy a Fraps "vajsima" a mozgás.
Amennyi pénzér meg vesz az ember egy "jó"kamerát, annyiért már TrackIr 5-t kapsz, ami tuti!
Próbáltam az általad linkeltet is. Én be tudtam lõni normálisan, viszont FS2004-hez 6DOF támogatás nincs benne!
Ha mindenképp ezzel akarod tolni, javaslom a módosított változatát, ami nem csak az arckövetést tudja, hanem épített aktív cuccal is megy. Sokkal jobb, hidd el. Tényleg megnéztem a létezõ összes ilyen cuccot és ezért maradtam a FreeTrack-nél.
Abból építettem füles oldalára illeszthetõt "3 point clip"-es megoldásút is 3 db leddel és csináltam egy hagyományos elrendezésû modellt is, kissé átdolgozva, normál izzókkal 😄. Mindkettõ jól szuperál, de inkább a 2-es verzióssal tolom:
Video V1-es modell.
Video V2-es modell.
Én végig kínlódtam egy csomó hasonló hardvert!
Mondom kínlódtam! Nem állt másból a repülés, csak az állítgatásból, gépészkedésbõl!
Aztán vettem egy TrackIr-t és minden megoldódott!
Nincs kínlódás, nem kell állítgatni! Fejedre csapod a fülest és már repülsz is!
(bár konkrétan ezt a típust én nem próbáltam...)
Intel Core i7-4790K 4GHZ Kingston HyperX 16GB Red (2x8GB) R9 280X Z97 - Pro Gamer Samsung SSD Evo 850 250GB
Egyébként ötletnek biztos, hogy használható!
Múltkor pont azt néztem, hogy még a fülkébõl is látszik, mikor villan!
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
annyi bajom van vele hogy nincs benne erõvisszacsatolás
de látom hogy itt hátul van benne valami csatlakozó valaki nem tudja honnan, mit kell venni hozzá?
köszi
Intel Core i7-4790K 4GHZ Kingston HyperX 16GB Red (2x8GB) R9 280X Z97 - Pro Gamer Samsung SSD Evo 850 250GB
///M I Love BMW. :)
Monor irányába ereszkedtem. 7000 lábon 45-48 csomós szél volt!
Monornál is 25-32 csomó 2600 lábon!
Lehet pedálozni bõven...!
Köszi
Szebb napot...
Igazából az lenne a tuti, hogy azon a gépen amin az FS-t használjuk , semmi mást ne használjunk és akkor elvileg nem lesz gond.
Laikus fejjel bele se gondolunk, hogy mi megy végbe a prociban!
Ettõl független tényleg röhej, hogy nem akar senki egy FSXI-t csinálni!
Elõbb utóbb pedig túl kell lépni az FSX-n!
Radar contact-ot használok + fut a háttérben az AI smooth.
FL350-en 3x is TCAS riasztás jött, hogy climb vagy descent.
Piros riasztás volt, nem sokon múlt, hogy nem állt belém egy másik gép.
Mindhárom esetben elkerültük az ütközést, de szándékosan nem változtattam magasságot.
Kérdésem: ebben az esetben az AIsmooth és/vagy a radar contact belenyúl az AI-ba? Szvsz az AIsmooth nem, de vmi rémlik, hogy a radar contact igen.
Errõl tudtok vmit?
Ha õ ugyan annyit nyom mint egy kacsa... akkor fából van...
izééé...
Szóval ne használj tûzrókát és máris minden fasza lesz az fsben. 😊
Lásd a példám, én nem használok és semmi bajom vele azon kívül, hogy lassú. 😄DDD
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Sajnos manapsag egy bongeszo nem eleg😊))))
Már pedig van rá sansz, hogy sötétbe borul egy két kijelzõ...
Nekem azt szokta mondani a Krauth Peti, hogy "Most repülni jöttél, vagy tévézni?"
És milyen igaza van...😉
Kicsi OFF!
Nem tudom, hogy mennyire mondok hülyeséget, de ha nem kérdezek, hülyén halok meg!
Azt vettem észre, hogy mikor gondom van a vörös böngészõvel, akkor általában az FS is elkezd makacskodni! Ha ott minden ok, akkor az FS is rendben mûködik.
(hozzá teszem a videó lejátszásokkal 95% ban baj van! Ritka az a videó, ami akadás mentesen lejönne!Már az automatikus képmentési opciótól elkezdve mindent kipróbáltam...)
Létezik az, hogy a Firefox belepiszkál valami olyan fájlba, ami kihatással van az FS-re?
Most chrome ra álltam át kíváncsiság miatt!
Ki milyen böngészõt használ?