45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#42056 No, de komolyan uraim, tudna valaki segíteni rendbe tenni az iFly VC-jét? Ahogy lentebb olvastam a reakciókat, valami eléggé nincsen ott rendben. -
#42055 Nagyon szép képek! Először azt hittem fsx. :) Ehhez kapcsolódik a kérdésem is, mitől ilyen szép? :D Főleg a táj. Nagyon éles, részletes, nekem ennél sokkal elmosottabb, részlettelenebb. Pedig maxon van minden, minden scenery fent van. -
#42054 Hmmmmm! A Picasa A feltöltött képet kontrasztosabbá, és színesebbé teszi ("feljavítja"). Eddig nem piszkélt ebbe bele. Nem biztos, hogy ennek örülni fog mindenki. -
#42053 Múltkor szóba hoztátok azt a free C-150-est. Kedvet kaptam hozzá újra és reppentem vele egyet én is.
Még raktam fel pár képet ide is... -
#42052 Létezik : C-17 SAC Pápa -
#42051 Egy kis gyöngyösi VFR. Nagyon szép. :)
-
#42050 Köszi, kipróbálom úgy is, bár asszem nem szokott menni, de nem figyeltem. -
#42049 (Most nézem a profilodban:
vízöntő <> vízöntő... Értek már mindent. ;)) -
#42048 A lassulásra egy tipp!
Kapcsold ki a böngészőt...
Nálam a kettő nem megy együtt! Gőzöm sincs miért!
Ha megy bármelyik böngésző, akkor csak 10 kockát jelenít csak meg...
-
#42047 Okés, én nem vitatkozni akarok. A guglis dologban igazad van, de bármilyen furcsa is, pont ugyan így írtam be, mint Te, de mégsem találtam, amikor Te küldted, akkor meg igen. Ok, elbaxtam, van ilyen. Valóban ~10 éve nyomom ezt a "játékot", de most kihagytam pár évet, mert úgy alakult. Ismét belevetettem magam, de olyan sok minden úgy cucc van, hogy alig bírom követni. Leginkább ez az iFly basz fel, hogy nem jó és nem jhövök rá mitől. De igen, sejtettem, hogy az nem jó, azért is kérdeztem. Csak az a bajom, hogy most is arról beszélünk, hogy miért vagyok seggfej, de még mindig nem jó a VC az iFly-ban. No sebaj, majd rájövök, ha lesz időm kitökölni. Annyi nyűgje van ennek a kurva programnak, hogy néha már a hajam tépem. Most pl. az, hogy mindenféle ok nélkül elkezdett belassulni. Először azt hittem időjárás, de ha min.-on van, akkor is csinálja. A legérdekesebb, hogy ugyan olyan időjárás mellett, amikor indul jó, utána 10 perc és elkezd lassulni, pedig még mindig csak állok. Azt is gondoltam, poros a vidikártya, de nem melegszik sem a proci, sem a kártya. (szép is lenne a nyolc magból egyet használva melegedne...) Mindegy, ez már nem is ügy, azután, hogy egy hetet szívtam Budapest és Hun scenerykkel, hogy egyben legyen valahogy.
Igen, nagyon sokat játszom, és úgy ahogy értek is hozzá, simán megy a repülés, navigáció, VFR, IFR, de most mi a szart csináljak, ha ez a progi meg képes kifogni rajtam? Ez van, néha béna vagyok és minden tiszteletem mellett sem hiányzik a kioktatás. Elhiszem, hogy nem annak szántad, én úgy éreztem, de ezen nem veszünk össze, de a segítség általában jobban kéne!
Szóval, reinstall iFly? -
#42046 Különben is, magamtól sikerült életet lehelnem a Zhyhulskiy féle An-2-be úgy hogy egy szó t sem kérdeztem. ;)
Egyébként nagyon szuper kis gép, élmény vele repülni. Nagyon szeretek itthon Vfr-t repülni, főleg, hogy ilyen iszonyat sokminden ki van már dolgozva hazánkban. Egy nagy fájdalmam van, hogy nincs egy igazán jó LHKE. feltettem az stdesign féle vfr-t, de ott a reptér semmilyen szinten nincs kidolgozva. Csak egy ősrégi volt meg a vinyón, ahol vannak is épületek. Amiket neten találtam, még az sincs.
Apropó, jut eszembe... Magyar military ai packok vannak? Csak azért, mert agripen megvan, okés is, de semmi más. Régen olvastam itt, hogy van Mig-29, de azt sehol nem találom, ill. C-17 is.
Más mil ai esetleg létezik itthonra? -
#42045 Leereszkedő? Hmmm... Hát tudod, szíved-jogod annak érezni, még ha nem is annak szántam. Sokkal inkább elkeseredettnek.
Te hogy aposztrofálnál egy olyasvalakit, aki odaáig nem jut el, hogy beírja abba a szerecsétlen gugliba hogy "ifly" meg hogy "repaint"? Ehhez egyetem kell meg felsőfokú angol? Ne röhögtess már!
Avagy nem veszi észre hogy azok az éjjeli textúrák baromira nem oda valók, mert közük sincs a nappaliakhoz? Ráadásul mint most kiderült legalább 10 éves szimulátoros tapasztalattal rendelkezel, ez idő alatt gondolom láttál pár 737 kokpitet mind szimulátorban mind igazit, pl. az airliners.net-en...
Ezek annyira alap dolgok egy NEM kezdő szimulátoros számára...de még csak szimulátorosnak sem kell lenni ahhoz hogy valaki tudjon keresni guglin ... ha tegnap, egy hete, egy hónapja vagy egy éve kezdted volna , egy szavam se lenne, de így...hát ne is haragudj...ne te érezd már megsértve magad... :-/
Ha akarod vedd nyugodtan kioktatásnak, vagy leereszkedésnek vagy aminek akarod, totál nem érdekel. Én csak a véleményem írtam le minden mögöttes szándék nélkül. Lehet vele egyetérteni meg lehet nem egyet érteni. Ennyi. -
#42044 Jól van, örülök neki, csak tudnám mivel... Éreztem már a leereszkedő stílust az előző hozzászólásodban is, de nem reagáltam rá. Már lassan tíz éve olvasgatlak titeket, nagy tisztelőd vagyok, de ezt így nekem ne! Segíts, ha tudsz és van "kedved", vagy ne, nem kell a kioktató, leereszkedő hangnem, mert ezzel meg az én kedvemet veszed el attól, hogy kérdezzek. Köszi! -
#42043 Az a baj, hogy elveszed az ember kedvét attól hogy segítsen neked. -
#42042 Na most megint nem értek valamit. Eddig minden teljesen jó volt, mindenhol 25 fps, erre ma meg 30000-en is van, hogy 10- el megy. Oké, hogy sok a felhő eléggé, de ezt eddig nem csinálta, pláne levegőben... Ja, és amikor levettem minimumra a weather-t, akkor is. Nem értem... -
#42041 Hát basszus, nem vettem észre. Azt sem tudtam, hogy észre kéne vennem. :)
Okés, és hogyan oldjam meg, mert ezek szerint nem jó így és meg lehet. Sorry, reppenni elég jól megy, de az FS kifog rajtam. :)
Meg akkor gondolom a pilota oldalon az ablakon lévő visszatükröződés szerűségek sem normálisak? -
#42040 Egyébként most én is kinagyítottam azt a képet és igaza van a Tibinek...
Ott valami kurva nagy gáz van...
Az az ajtó kárpit tényleg nem oda való...:D :D :D
Mintha egy bontott hangszóró helye lenne! -
#42039 Nem tudom elhinni hogy nem veszed észre hogy nem jó VC textúrát tölt be nálad az FS éjjel.... -
#42038 Elvileg a 3.0-át, a feature packosat. Nagyon bejön amúgy. :)
Még nem próbáltam, még haza kell érjek. -
#42037 Igen, ez számomra is az iFLY esztétikai hibája...
No meg az "A" oszlop a törlőkkel...:D :D :D
De majd egyszer talán javítják!
Már akartam kérdezni! Melyik verziót használod?
A spot fájlt sikerült életre kelteni amit küldtem? -
#42036 Igazából a textúra nem tetszik. Ja megnézed, akkor bal oldalon fent más, mint jobb oldalt. Ott világosabb. Ezt nem értem. -
#42035 Ez valamit javít rajt!
I hope it's ok, so here it is. It's really simple...
In the Effects folder there is a file called iFly737_fx_vcligh.fx
Open it with Notepad and find these lines at the bottom of the file:
Color Start=50, 15, 00, 1
Color End=125, 45, 00, 0
Change these to:
Color Start=40, 30, 11, 1
Color End=100, 60, 21, 0
Save the file, that's it! -
#42034 Ez a baj a iFly VC-jével éjjel. Főleg jobbra fent azok a furcsán világító nem tudom mik. :))
-
#42033 Repülés LHDC-re:
-
#42032 Az azért enyhe túlzás...Max annyi igaz, hogy a repüléseim 98%-át iFLY-al repülőm!
Egyébként a menüt a fő oldalon találod!
-
#42031 Ez tárgytalan, rájöttem. Köszi! -
#42030 Mégegy: ha jól tudom Te nagy iFly-os vagy. Hogyan tudok szebb belső és külső világítást csinálni neki? Mert szép-szép, de nem a legszebb. :) -
#42029 Bocsi, hülyének érzem magam, milyen bal oldali menü? -
#42028 Bal oldali menűben le van írva!
"VIP jogok felvétele" -
#42027 Köszi szépen! Úgy fest baromi béna voltam. Thx!
@L Viper: köszi, már olvasom számtalan helyen, hogy együtt kell élni vele. Hát ez van.
Hogyan tudok vip lenni, hogy normális minőségű képet tegyek be? Csináltam egyik útról, csak 20k-ba nem fér bele. :) -
Hurvinyek #42026 hali
eladó trackir 4, akit érdekel priviben keressen -
#42025 Én nem használok ilyesmit. Régebben próbáltam, de nekem elég a FreeTrack a VC kabinban. -
#42024 Pffffff.... -
#42023 :P Köszi mester! :)
De tényleg nem találok szinte sehol. Elhiszem, hogy én vagyaok a hülye, de attól még nincsen festésem. :)))
-
#42022 A legelterjedtebb NG FS9 alá...ha nem találsz akkor a hiba nem bennük van... -
#42021 Még egy kérdés: ifly festéseket honnan a gyíkból tudok szerezni? Basszus, nem találok sehol... -
#42020 No igen, én is ezt játszom. Olvasom külföldi fórumon, legjobb tanács, együtt kell élni vele. :D -
#42019 Sajna nem tudok róla, már nekem is okozott néhány "eseményt". Zoomolásnál ki szoktam vinni semleges helyre az egérmutatót. -
#42018 Köszönöm ki is kaptam őket.
Más, már asszem kérdezem: azt nem lehet kiküszöbölni, hogy az egér görgője ne kapcsolja a gombokat, amikor zoomolok VC-ben? -