MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Újabb lélegzet elállító történet az FS9-l kapcsolatban nálam...
Mint pár hete említettem azt vettem észre, hogy estére mire repülésre kerül az idõ indítom az FS-t és csak 6.5-7.5 között van az FPS! Ilyenkor újra indítom a rendszert és helyre áll a rend!
Tegnap éjjel teljesen véletlen vettem észre, hogy a tálcán nyitva lévõ böngészõ okozza! Abban a pillanatban mikor bezárom, egybõl felfut a megjelenítés!
A másik tapasztalat pedig a rendszeres flashplayer újratelepítése ami az apró laggolást okozza nálam. Amikor ez elõ jön, akkor törlöm, majd újra telepítem és pár repülésre rendben van, aztán kezdõdik minden elõröl!
Mint pár hete említettem azt vettem észre, hogy estére mire repülésre kerül az idõ indítom az FS-t és csak 6.5-7.5 között van az FPS! Ilyenkor újra indítom a rendszert és helyre áll a rend!
Tegnap éjjel teljesen véletlen vettem észre, hogy a tálcán nyitva lévõ böngészõ okozza! Abban a pillanatban mikor bezárom, egybõl felfut a megjelenítés!
A másik tapasztalat pedig a rendszeres flashplayer újratelepítése ami az apró laggolást okozza nálam. Amikor ez elõ jön, akkor törlöm, majd újra telepítem és pár repülésre rendben van, aztán kezdõdik minden elõröl!
okés köszi szépen.
hát mindegyiknek meg van az elõnye meg a hátránya is, Active Sky elég kó, REX nek csak a texturái szépek érdemes AS-al együtt használni. Sajnos Opus Nincs Fs9 re
Melyik idõjárás engine a legjobb?Ami valósat mutat.A beépített errõl a jeppensenrõl mindig tisztát mond LHBP-re.Na ez ma nem volt igaz.
Köszi a válaszokat.
Kipróbálom.
Kipróbálom.
Igen, kicsit változtattak! Szerintem nem rossz progi!
Még az ilyen lámák mint én is vagyok simán boldogultam vele!
Kérem szépen!!!
Akkor csinálunk egy listát? (Persze nem a Kubatovnak)
Hahó Guruk! Hogy lehet egy ilyen kisebb fájlt (excel) közkincsé tenni, hogy többen is tudjuk fejleszteni?
Biztos sokan tudnánk használni...
Még az ilyen lámák mint én is vagyok simán boldogultam vele!
Kérem szépen!!!
Akkor csinálunk egy listát? (Persze nem a Kubatovnak)
Hahó Guruk! Hogy lehet egy ilyen kisebb fájlt (excel) közkincsé tenni, hogy többen is tudjuk fejleszteni?
Biztos sokan tudnánk használni...
Ja, most már EASEUS Partition Master van 😄, én azt használom.
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
Szia!
Amig HDD-t használtam, addig a EASEUS Partition Manager Home Edition-nal csesztettem...
Bár biztos van annál jobb is!
Amig HDD-t használtam, addig a EASEUS Partition Manager Home Edition-nal csesztettem...
Bár biztos van annál jobb is!
SZiasztok!
Nem éppen repülõs kérdés, de:
Win7 alatt milyen tödezésmentesítõt ajánlotok? Mert a beépített egy kalap sz...
Nem éppen repülõs kérdés, de:
Win7 alatt milyen tödezésmentesítõt ajánlotok? Mert a beépített egy kalap sz...
ismét egy analfabéta kérdés, lehet csak a szemem szúrja ki... hogyan lehet a kiválasztott idõjárási dolgokat aktiválni valahogy a játékon belül?
active sky evolution a progi amivel dolgozok most. 😉
active sky evolution a progi amivel dolgozok most. 😉
jujj.Köszi Framsen nem is jutott eszembe.Jó a link.Régen repültem már.Azt még esetleg tudnád melyik is az amelyiknél csak a legkisebb gépet vehetem meg és úgy mehetek följebb?Abból is megvolt a mentésem de letöröltem.Kár volt.Azt hiszem a Serengeti park nem?
Ha google nem is, de avsim mindig barát marad !
Malév Voice Pack
Remélem jó a link, ha nem akkor itt van nyersen:
http://library.avsim.net/search.php?SearchTerm=malev+sound&CatID=root&Go=Search
Malév Voice Pack
Remélem jó a link, ha nem akkor itt van nyersen:
http://library.avsim.net/search.php?SearchTerm=malev+sound&CatID=root&Go=Search
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
köszönöm a segítséget! igyekszem. 😉
egy kérdés, a rex 2004-hez valaki tudna dobni egy tutorialt? mert ami van a tecsõn, ott a srác használja az advanced sky cuccot is, az meg... 😊
köszi elõre is! 😉
egy kérdés, a rex 2004-hez valaki tudna dobni egy tutorialt? mert ami van a tecsõn, ott a srác használja az advanced sky cuccot is, az meg... 😊
köszi elõre is! 😉
Hali!
FS Passnegerhez valaki fel tudná tenni valahova vagy elküldeni a malév voice packot?Szerintem letöröltem.Google meg nem a barátom most valahogy.
FS Passnegerhez valaki fel tudná tenni valahova vagy elküldeni a malév voice packot?Szerintem letöröltem.Google meg nem a barátom most valahogy.
HI! Hááát nem tudom, hogy neked miért, nekem élvezhetõ.. :-) Ez van.
Lehet hogy én látom rosszul a videon a dolgokat(nem kötekedésként írom) de nekem 720p-be kapcsolva is egy nagy maszatnak tünik. Nekem ez nem igen hozna kedvet...
Naná!
Magyarul se tudok, nem hogy englisül...
Valami hasonlót kellene csinálni, mint amilyen Neked van!<#integet2>#integet2><#worship>#worship>
Magyarul se tudok, nem hogy englisül...
Valami hasonlót kellene csinálni, mint amilyen Neked van!<#integet2>#integet2><#worship>#worship>
Nosza rajta 😊
Bár gondolom excelre gondoltál, mert "exel" az nem tudom mi.
Bár gondolom excelre gondoltál, mert "exel" az nem tudom mi.
http://goo.gl/gd6Zi5
Figyelem mindenki!
Szedjük már össze a kiegészítõket akár egy exelbe...!
Lehetne akár égtáj, akár földrész, vagy az egyszerûség kedvéért betûrendbe!
Sceneryknél: ICAO kód, méret, kiadási év, aktuális verzió, fizetõsnél az ár, ill esetleg direkt link!
Az a véleményem, hogy ez hasznos lenne!
Gépeket ugyan így!
Sõt! Lehetne egy szavazást is kezdeményezni, hogy mondjuk egy adott kiegészítõt egy ötös skálán ki mennyire értékel!
Szedjük már össze a kiegészítõket akár egy exelbe...!
Lehetne akár égtáj, akár földrész, vagy az egyszerûség kedvéért betûrendbe!
Sceneryknél: ICAO kód, méret, kiadási év, aktuális verzió, fizetõsnél az ár, ill esetleg direkt link!
Az a véleményem, hogy ez hasznos lenne!
Gépeket ugyan így!
Sõt! Lehetne egy szavazást is kezdeményezni, hogy mondjuk egy adott kiegészítõt egy ötös skálán ki mennyire értékel!
Kedvcsináló :-)
Hi! Hétvégén jön valaki egy online repülésre? Mindenkit várunk, akinek van kedve egy jót szórakozni!
PC SPEED UP -ról semmi véleményetek...?
Csak azért feszegetem, mert április 2 ig akciós! Csak 2499Ft <#dumcsi>#dumcsi>
Csak azért feszegetem, mert április 2 ig akciós! Csak 2499Ft <#dumcsi>#dumcsi>
Mondjuk ez is igaz. 😊
///M I Love BMW. :)
Nekem az ActiveSky pontosabbnak tûnik, aztán lehet nem így van, megszokás kérdése.
Ez az Active Sky 2012 mennyire tud jobb idõjárást generálni mint pl. a REX + Overdrive pack? Mert én valós idõjárás generálásra is a REX-et használom.
///M I Love BMW. :)
Megcsináltam amit írtál de ha leveszem 60%-ra a force feedback-ek akkor sajnos szinte semmi nem érezhetõ az erõ visszacsatolásból és úgy olyan a joy mintha extreme 3d pro lenne😄 tehát csak áll egy helyben.Valami más megoldás esetleg?
Valós idõjárást az ActiveSkyEvo. tud generálni.
Igen, a nagy többség ezt használja!
Teljesen megfelel a célnak!
Egyébként nézz körül az LHSim. oldalán, mert onnan mindent érdemes letölteni!
Most várjuk Tõlük az új LHBP-t. Gyönyörû lesz az is!
De nagyon tuti Debrecen, Pécs, Sármellék, Gyõr!
Ugyan akkor nem szabad elfelejteni ST Design által készített VFR reptereket sem!(Pl Pipishegy)
Teljesen megfelel a célnak!
Egyébként nézz körül az LHSim. oldalán, mert onnan mindent érdemes letölteni!
Most várjuk Tõlük az új LHBP-t. Gyönyörû lesz az is!
De nagyon tuti Debrecen, Pécs, Sármellék, Gyõr!
Ugyan akkor nem szabad elfelejteni ST Design által készített VFR reptereket sem!(Pl Pipishegy)
köszi! akkor megpróbálom õket beszerezni.
és az idõjárási gondomon, az a rex progi segít?
és az idõjárási gondomon, az a rex progi segít?
REX
FS Global2008
U.T.Europa és társai
Nálam ezek képezik az alapot!
erre mennek a területi kiegészítõk! pl Magyarországra a MAS + LHSim kieg.
Aztán a mega scenery-k.
Nekem is ilyen joy-m van, én szeretem...
FS Global2008
U.T.Europa és társai
Nálam ezek képezik az alapot!
erre mennek a területi kiegészítõk! pl Magyarországra a MAS + LHSim kieg.
Aztán a mega scenery-k.
Nekem is ilyen joy-m van, én szeretem...
sziasztok!
1-2 kérdésem lenne.
milyen kiegészítõket érdemes beszerezni és feltenni?
logitech extreme 3d pro joyyal "élvezhetõ-e" a játék?
illetve a valós idõjárást, hogyan lehet tényleg valóssá tenni, mert tegnap próbálkoztam és egyedül nápolyban sikerült felhõs eget elérni, mindenhol máshol tiszta volt az idõ (pedig beállítottam a realistic weather módot, mind frissítéssel, mind statikusan próbálva...)
1-2 kérdésem lenne.
milyen kiegészítõket érdemes beszerezni és feltenni?
logitech extreme 3d pro joyyal "élvezhetõ-e" a játék?
illetve a valós idõjárást, hogyan lehet tényleg valóssá tenni, mert tegnap próbálkoztam és egyedül nápolyban sikerült felhõs eget elérni, mindenhol máshol tiszta volt az idõ (pedig beállítottam a realistic weather módot, mind frissítéssel, mind statikusan próbálva...)
Nem, ez biztos, hogy nem OOM!
Az egészen máshogy alakul ki!
Más!
Van valakinek tapasztalata, ill véleménye a PC SPEED UP -ról?
Megéri beruházni rá?
Az egészen máshogy alakul ki!
Más!
Van valakinek tapasztalata, ill véleménye a PC SPEED UP -ról?
Megéri beruházni rá?
Sziasztok!
Windows8-cal valaki próbálta már?Mikor elindítom és a gép elõnézete fekete.Fly now-ra se csinál semmit.Van valami megoldás?
Windows8-cal valaki próbálta már?Mikor elindítom és a gép elõnézete fekete.Fly now-ra se csinál semmit.Van valami megoldás?
Eddig amelyik gépeknél próbáltam mindegyiknél csinálta(ifly,pmdg,stb.)Köszi a választ holnap megpróbálom a leírtakat.
Melyik géppel csinálja? Ha iFly, akkor állítsd be az érzékenységet és a 0 zónát(érz.: csökkent, 0 zóna növel).A felsõ iFly menüben állits az érzékenységen. (nálam totál le van véve).
A vezérlõpultban a játékvezérlõknél is nézd meg a beállításokat.(nekem 55-60 %-ra van állítva, a középpont 150-re a forcefeedbackban).Egyébként gépfüggõ (lsd.: aircraft.cfg forcefeedback), tehát ki kell tapasztalni melyik gép milyen beállításnál a legjobb. Meg néha nem árt egy-egy kalibrálást is csinálni, mert idõvel elállítódik.
A vezérlõpultban a játékvezérlõknél is nézd meg a beállításokat.(nekem 55-60 %-ra van állítva, a középpont 150-re a forcefeedbackban).Egyébként gépfüggõ (lsd.: aircraft.cfg forcefeedback), tehát ki kell tapasztalni melyik gép milyen beállításnál a legjobb. Meg néha nem árt egy-egy kalibrálást is csinálni, mert idõvel elállítódik.
Szerintem a RAM od telik meg más ötletem nincs.<#lama>#lama>
Intel Core i7-4790K 4GHZ Kingston HyperX 16GB Red (2x8GB) R9 280X Z97 - Pro Gamer Samsung SSD Evo 850 250GB
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem ha valaki tapasztalt már ilyet vagy tudja hogy mi oldaná meg a problémát az segítsen pls.
Van egy logitech force 3d joystickom
A hiba:Felszállok a géppel átkapcsolok robot pilótára és a joystickom nem a robot pilótával szinkronba mozog(mozog össze vissza), így sajnos folyton lekapcsolja a robot pilótát.
Biztos vagyok benne hogy valahogy be lehet állítani hogy a robot pilótával szinkronba mozogjon vagy megálljon és ne csinálja ezt.
Mit lehet ez ellen tenni?(legyetek szívesek normális választ adni köszi)
Lenne egy kérdésem ha valaki tapasztalt már ilyet vagy tudja hogy mi oldaná meg a problémát az segítsen pls.
Van egy logitech force 3d joystickom
A hiba:Felszállok a géppel átkapcsolok robot pilótára és a joystickom nem a robot pilótával szinkronba mozog(mozog össze vissza), így sajnos folyton lekapcsolja a robot pilótát.
Biztos vagyok benne hogy valahogy be lehet állítani hogy a robot pilótával szinkronba mozogjon vagy megálljon és ne csinálja ezt.
Mit lehet ez ellen tenni?(legyetek szívesek normális választ adni köszi)
Hmmm...
Nem hiszem! Szoktam figyelgetni, de 60-65c' fölé nem megy a CPU,
A GPU is 50 környékén meg áll. A hidakon lévõ gázos hûtõ is csak langyos, mint a RAM-ok...
Az elmúlt hetekben volt valami történés, mert a rendszer tulajdonságok között írta, hogy az élmény index frissítésre szorul valami miatt!
Tudom, hogy nincs jelentõsége, de lefuttattam.
Az eddigi érték 7.7 volt minden hardvernél, de most a VGA-t és a 3D-t felemelte 7.8 a többi az maradt 7.7!
Hogy ezeket a rejtélyes dolgokat mi okozza...?
Nem hiszem! Szoktam figyelgetni, de 60-65c' fölé nem megy a CPU,
A GPU is 50 környékén meg áll. A hidakon lévõ gázos hûtõ is csak langyos, mint a RAM-ok...
Az elmúlt hetekben volt valami történés, mert a rendszer tulajdonságok között írta, hogy az élmény index frissítésre szorul valami miatt!
Tudom, hogy nincs jelentõsége, de lefuttattam.
Az eddigi érték 7.7 volt minden hardvernél, de most a VGA-t és a 3D-t felemelte 7.8 a többi az maradt 7.7!
Hogy ezeket a rejtélyes dolgokat mi okozza...?
Az automatizálás unalmas. Attól hogy kézzel repülüm még egy rakás rendszer automata. Meg mondjuk én a glass cockpitot unom. Nézz rá egy Tupcsira. Minden mutatós és analóg. Na az a fasza. 😄
A nagy számok törvénye alapján már van arról is tapasztalatom... <#nevetes1>#nevetes1>
De változatosság gyönyörködtet!<#eplus2>#eplus2>
Egyébként mivel szinte napi 20-21 órát megy a pc mostanában megint többször is volt olyan fps gond, hogy este indítottam az FS-t és csak 7-9 FPS volt!
Ilyenkor kilép, WIN restart aztán már meg is van a stabil 21-22...
Hogy ezt mi okozhatja?
De változatosság gyönyörködtet!<#eplus2>#eplus2>
Egyébként mivel szinte napi 20-21 órát megy a pc mostanában megint többször is volt olyan fps gond, hogy este indítottam az FS-t és csak 7-9 FPS volt!
Ilyenkor kilép, WIN restart aztán már meg is van a stabil 21-22...
Hogy ezt mi okozhatja?
Unalmas a boeing...? Hmmm...
Ez érdekes!Nap mint nap repülöm, de nincs két egyforma út!Minden alkalommal mutat valami újat! Szerintem meg ha bele ássa magát az ember, nem lehet megunni...
Ez érdekes!Nap mint nap repülöm, de nincs két egyforma út!Minden alkalommal mutat valami újat! Szerintem meg ha bele ássa magát az ember, nem lehet megunni...
Egy gyors kérdés. Korábban kipróbáltam az FSX-et is de már jó ideje csak FS2004 van. Érdemes újra próbálni az FSX-t? Ott mindig gondom volt az optimalizálatlansággal. De észrevettem hogy pár addon már nincs támogatva fs2004-re.
Egyébként teljesen el vagyok veszve. Nincs értelmes addon amit használnék. Most a Protu-154M-t nyomom mert azt érdekes. Hiába vannak jó addonok nem kötnek le. Airline témában ott az IFly, PMDG de azok nagyon uncsi gépek. Semmit nem kell csinálni. Flight1 727-t szeretem még.
Tudtok ajánlani valamit?
Egyébként teljesen el vagyok veszve. Nincs értelmes addon amit használnék. Most a Protu-154M-t nyomom mert azt érdekes. Hiába vannak jó addonok nem kötnek le. Airline témában ott az IFly, PMDG de azok nagyon uncsi gépek. Semmit nem kell csinálni. Flight1 727-t szeretem még.
Tudtok ajánlani valamit?
Sziasztok, próbáltam feltelepíteni Win 7 64 bit alá a SquawkBox-ot de install hiba lép fel mindig. Azt írja, hogy nincs a gépen FS program telepítve (no valid FS...), pedig van😊 Van valakinek tapasztalata, ötlete? administratori jogokkal próbáltam.
Köszi
Köszi
Esetleg ami kicsit furcsa, hogy a kormányon a jobbra ill balra mozdulatoknál a fülkében lévõ kormány, csak egész lassan mozog...
Ezt csak azért említem meg, mert az MCP-n a vertikal beállítás "törlõdése" például a túlterhelt kormánymechanika esetén fordul elõ legtöbbször!Bár nem tudom, hogy ez itt le van-e modellezve, de én végig kísérleteztem és amikor megmakacsolja magát, akkor trimmelhetek bárhova, nem tudom vissza kapcsolni és ha sikerül is pár másodperc múlva ki is dobja!
Lehet újra kell raknom a gépet...?
Ezt csak azért említem meg, mert az MCP-n a vertikal beállítás "törlõdése" például a túlterhelt kormánymechanika esetén fordul elõ legtöbbször!Bár nem tudom, hogy ez itt le van-e modellezve, de én végig kísérleteztem és amikor megmakacsolja magát, akkor trimmelhetek bárhova, nem tudom vissza kapcsolni és ha sikerül is pár másodperc múlva ki is dobja!
Lehet újra kell raknom a gépet...?