MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia
Ugyanúgy Global Ultimate mesh. De csak az usára
Utoljára szerkesztette: johnnydirteen, 2015.09.16. 20:10:11
Skinner_11
FSGlobal 2010=Mesh, azaz domborzati viszonyok

GU Usa= Nem igazán hallottam ezt a rövidítést eddig, de ha ez valamilyen landclass, photoreal, /akármi csak nem mesh/ cucc akkor nem szükséges egyik a másikhoz <#nevetes1>
Sziasztok
Ha feldobtam a global ultimate 2010-et akkor a GU Usa-t is fel kell rakni? Én úgy gondolom hogy nem de erősítsetek meg 😊
Skinner_11
Jópár Liege-Bécs-Budapest út megvolt evvel a liveryvel <#circling>

Mellesleg eszembe se jutott volna, hogy iFly-ra fiktívként fessem meg, a tiéd adta az ötletet, szóval kösz Maistro! <#hawaii>
Clidey
Anno én egy ilyet csináltam:

A tied se rossz, bár nekem ez a dizájn annyira nem bejövős...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Skinner_11
Közben elkészült ez is.

Következő áldozat a HA-FAU lesz (meg a Ryanair, csak lusta vagyok újrarajzolni a hajtóműveket) <#nyes>
gfarkas
Nem lehet esetleg vírus, vagy a vírusirtók egyik-másika már velem is cseszett ki, egyszerűen törölt fájlokat mert azok kommunikálni akartak külső szerverrel vagy a fene tudja miért nézte vírusnak és nemes egyszerűséggel letiltott. <#conf> Ja és a Win7 és Win10 alatt történnek furcsa, hasonló dolgok, valami nem túl publikus titkos ellenőrzést építettek be a jogszerűtlen progik ellenőrzésére?
Utoljára szerkesztette: gfarkas, 2015.09.15. 08:08:02

Az lesz, hogy az egész rendszert újrarakom , mert itt valami nagy árulás van! Már újratettem az FS-t, az AES-t és mégsem működik, ráadásul egyre több progi dob hibaüzenetet és az uninstall fájlok eltűnnek!

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

Skinner_11
Rendszergazdaként futtatás. Ha úgyse, akkor reinstall, jobbat nem tudok
De a default demo repülőtéren sem tműködik! :-(

Igen az első az AES Basepack! Az FS2004 repülőtereit be sem tallózza nem is látja, nincs kapcsolat!

Skinner_11
AES Library ott van a Scenery Database-ben?

Be is aktiváltad az adott repteret a kreditekkel?
Találkoztatok már olyan problémával AES-al kapcsolatban, hogy nem lehet a játékban életre kelteni? Legálisan vásárolt creditem van hozzá és a legfrissebb progi van telepítve! Valamiért nem jön elő az ablak a ctrl+alt+w kombinációra. Ha fut az FS és kilépek az asztalra, onnan indítva az AES sem tud csatlakozni!

Ezek a linkek már halottak! Közben sikerült,megtalálni, nagyon szép modell!!!

http://www.avsim.su/f/fs2004-originalnie-samoleti-40/vizualnaya-model-tu-154m-ot-vitamin-18955.html?action=download&hl=vitamin%20tu-154
Persze, hasznos a Google de én a egy másik modellt (TU-154M Vitamin) keresek! Azért köszönöm!

https://www.youtube.com/watch?v=v2U1NquYXnQ
A gúgli nem csak rossz célra hasznos:
http://www.protu-154.org/index_e.html
De nem volt az fizetős, az csak egy vizuális külső modell volt kabinnézetek és panelek nélkül, de egy időben fent volt az Avsim.su-n a komplett orig modell azt hiszem a PT tu-154M kabinnézetei és paneljai lettek beleaplikálva. Találtam is egy megosztást egy ilyen orig. file-ról, de sajnos már az sem él.

Köszönöm, ezt megtaláltam, de a két link nem él. :-(

gfarkas
Azt hiszem fizetős a cucc, itt nézd meg : Vitamin Tu-154M

Nem tudnátok segíteni a TU-154M Vitamin féle modell elérhetőségéban? Sehol nem találom a neten.

Értem, köszönöm!

Skinner_11
A panelt felhozod és ott van egy gomb.

Olvasd el a leírást, ott részletezve van
:-O Saját konfigurátor? Azt nem találtam a PT oldalán! Tudnál ebben segíteni? :-)

Az M kizárólag a saját konfigurátorral működik. OTT kell beállítani mindent.
Angol nyelvű a komplett leírása.
:-)
Most olyan anomáliát csinál a PT TU-154M, hogy ha ezt a gépet választom ki, akkor kikapcsolja a joy-t! :-) Hiába pipálom ki, mire betölti a kezdőképet, addigra kiveszi a pipát is! Érdekes!

Közben megoldódott! :-)

Sziasztok! Valaki használja esetleg a PT TU-154M 2.04 verzióját? Sajnos mikor kiválasztom a gépet gau. hibákat dob, nem tudom mi lehet a gond. Ez egy teljesen full pack a PT oldaláról.

Skinner_11
Nájsz dzsáb <#taps>
Papirzacsi
Álljon itt is egy régi videó 2006-ból. :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Ha valakinek meglenne a virágbolti fscaptain kiegészítő írjon már egy privátot nekem 😉
Hont
Személy szerint úgy szoktam IFR-t repülni, hogy megtervezem az útvonalat össze fűzőm a SID/STAR pontokkal aztán csinálom amit az ATC mond!
Többnyire hasonló útvonal jön be. Aztán menet közben mikor A/P vel repülők módosítom az FMC-ben az útvonalat ahogy az ATC kéri.
(Bár a megközelítéseket többnyire elkúrják...)
Előre szólok hogy nagyon hülyeséget fogok kérdezni. Szoval ha tervezek egy útvonalat akkor a sid és star eljárásokat is bele kell terveznem vagy pedig a térképekről kell lenéznem illetve ha nem kell és a értékéről nézem le akkor az ATC hogy fog irányítani? Offline vagyok és az Aerosoft ATC-jét használom
Hypo
az nem annyira jo, vedd ki a scenery listabol settings alatt majd zard be fs9-t indisd ujra. Majd zard be nezd meg a scenery.cfg-t ha bent maradt a bejegyzes akkor torold, majd utana fs9 ben add hozza a sceneryt lepj ki es nezd meg dupla e a bejegyzes

Köszönöm!
Tehát nem kell foglalkozni a számokkal.
Fs setting rendben van, ott beállítottam a sorrendet.
Esetleg valami ötlet a kétszer beíródott sceneryre?
Hypo
FS) settingsben nézted a scenery részt_? Ott van egy sorrend lentről felfel az számít egyes scenerynkel hol helyezkednek el a többi nem. Én sose nyúltam hozza a scenery.cfg-hez, A sceneryk installtól függően vagy beírjak magukat vagy amikor a settings/scenery nel beimportalod őket akkor kerülnek bejegyzésre. Az FS).cfg ben levő rész teljesen más célt szolgál az a sceneryk megjelenését befolyásolják.

Üdvözletem!
Segítséget szeretnék kérni!
FS9-et újra kellett telepítenem.
Minden indításkor létrehoz az FS9 főkönyvtárban egy New scenery cfg-t és egy Old scenery cfg-t
Hiába törlöm ki őket, indítás után újra jönnek.
Felraktam a Fly tampa-Maarten scenery-t, azt meg kétszer írja be a Scenery Libary-be. Csak úgy magától.
Rendbe rakom a scenery cfg-t, hogy azonos legyen az Area és a Layer száma, indításkor lefut a az új adatbázis menü, és már össze is keverte a számokat.
Pl. ilyenre:

Title=Propeller Objects
Local=Scenery\props
Layer=35
Active=TRUE
Required=TRUE
Remote=

Title=Addon Scenery
Local=Addon Scenery
Layer=36
Active=TRUE
Required=FALSE
Remote=

Title=CitationX Animations
Local=Addon Scenery\CitationX_Anims
Active=TRUE
Layer=37
Required=FALSE
Remote=

Title=TISTX2010
Local=TROPICALSIM\TISTX2010
Remote=
Active=TRUE
Required=FALSE
Layer=38

Title=TUPJx
Local=TROPICALSIM\TUPJx
Remote=
Active=TRUE
Required=FALSE
Layer=39

Az FS9.cfg scenery része pedig így néz ki:

IMAGE_COMPLEXITY=3
DYNAMIC_SCENERY=0
DYN_SCN_DENSITY=0
DAWN_DUSK_SMOOTHING=0
SUNGLARE=0
LENSFLARE=0

Kérdésem az lenne, hogy a Scenery cfg-ben az Area és a Layer számok össze keveredhetnek-e?
A másik, hogy azt a scenery-t miért rakhatja be saját magától a scenery libary-be?
Előre is köszönöm a segítséget!
Skinner_11
Igen? Valamiert ugy hoztak le az online repülős cikkek, hogy ez lesz az első. Na mind1, az első 737-700 náluk az biztos <#vigyor>

Más.

Valaki repülget még PMDG 747-el, vagy csak én?

Akit érdekel itt töltheti, jó repkedést hozzá <#wave>

Ja, meg a Téjentés is szedhető <#idiota>
Utoljára szerkesztette: Skinner_11, 2015.09.02. 21:30:11
Sziasztok

Mostanában volt kis időm repkedni. Teljesen beleszerettem a kisgépekbe 😊 Viszont eszembe jutott, hogy repülnék vfr útvonalakat. Ultimate Terrain és world mash fent van ezekkel lehet vfr-t repülni vagy csak vfr scenery-vel? Mert abból nem olyan sok van
Hypo
van egy pár nekik ami csak trening gep😊

Skinner_11
EI-SEV

Állítólag pilótatréningre vették <#nyes>

Hypo
melyik lajstromos a kicsike? EIEVI ?

Skinner_11
Egy kis önreklám <#idiota>

(link később mivel behalt az AVSIM library)

Róla meg majd lesz link ha kész lesz <#zavart1>
gfarkas
Igen, fs global 2010, virágboltban is kapható. <#awink>

Üdv

Tud valaki egy world mesht?

Hont
Izgalmas kis útvonal...
Hypo
ezekre keress Flight Simulator\9.0

Igen kiegek törölve sajnos buszon w8.1-en a local machine-ben nincsenek fs9 registry-k. Na mindegy megpróbálom ahogy leírtad 😊
Hypo
Elöször a normál uninstall, ahogy mást is leszoktál. aztán egy reboot. A dokumentumok alatt levő fs foldert törölheted bár az csak a flightplannek szóval.. Keress rá fs9 folder-re c:-n azokat töröld. a registry bejegyzések előtt ha van akkor futtass egy ccleanert. annak is van registry cleaner része. aztán ha ez is megvolt akkor a regedit el kéne fs9 bejegyzésekre keresni és törölni.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Microsoft Games\Flight Simulator\9.0
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Microsoft Games\Flight Simulator\9.0
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\Flight Simulator 9.0

Ha valamelyik nem stimmel sorry w7-en vagyok, de a bejegyzés nevek ugyan ezek.
Gondolom az összes kieget törölted már