MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.
van arra valamilyen lehetõség, vagy legalább remény, hogy a vatsimes kommunikációt külön hangfalra (fülhallgatóra)lehessen irányítani. Illetve ha ez megoldható milyen hangkártya szükséges hozzá? Nekem most egy 5.1-es van, de még nem sikeült megoldanom...
A P4 proci kifejlesztése a már meglévõ technológiák alapján történik a régit tovább tupírozzák. Sebességben gyakorlatilag akár 10 vagy 20 GHz-en rezgõ magokat is elõ tudnak állítani csak minek. Egyelõre nincs rá kereslet másrészt szépen adagolják a közte lévõ 200 féle verziót hogy minden pénzt beszívjanak vele amit csak lehet 😊 A mostani árat a jónéhány évvel ezelõtti tudásra alapozzák ami teljesen jogos hisz aki ilyet tud az kérjen is érte pénzt. Csak az nem tetszik hogy mire a végfelhasználóhoz eljut az ár duplázódik gyakran triplázódik és azt nem az eredeti fejlesztõ kapja.
PLS segítsetek egy 1.0-ás FS useren! Szeretnék observer-ként csatlakozni és tanulgatni a virtuális légtérben. IVAO-n regisztráltam, letöltöttem az IvAp és TeamSpeak2 progikat. Elolvastam, hogy mit kéne tenni, de az FS idítása után a Multiplayer menüben nem jelenik meg egyetlen session sem, hiába írom be az IP-met. Mit csinálok rosszul?
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
<#bee1>#bee1><#taps>#taps><#banplz>#banplz><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
gratulálok!!!
Remélem nem lesz fizetõs, gondolj a szegény egyetemistákra, meg fõiskolásokra. :-))
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
Ez ingyenes es ilyesmi infot ad:
területen.
CPU 3Ghz Intel Pentium, 1Gb Ram ,Geeforce Fx 5600 128 Mb
link: Servinfo download
Angol nyelvlecke teljesen jogos, valóban csak a fónia keretein belül történik...
Valóban kell egy kis tanulás, mert ez gyakorlatilag ugyan az, mint a valóságban, de MEGÉRI... én kizárólag online nyomom (kivéve, ha éppen tanulok egy géptípussal egyáltalán navigálni, pl jelenleg Tu-154😎
Szóval mindenkinek csak ajánlom. Ha valaki beletanul, többet garantáltan nem repül offline...
Hasznos oldalak:
www.vatsim.net
www.virtualairlines.hu
www.navdata.at
illetve a többi az Alert hozzászólásában...
Ha kell segítség csak bátran!