MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Egy kis PMDG B737 segitsegre lenne szuksegem. Valamit biztosan elcseszek. A kovetkezoket csinalja illetve nem csinalja:
Bekapcsolnam az A/T ARM gombot a sebessegtartas miatt, erre 1 masodpercre bekapcsol eg a zold lampa de azonnal ki is kapcsol es elkezd villogni alatta a figyelmezteto A/T FIRST piros lampa.
Szerintetek mi a baja, ezt ugye nem csak az FMC-vel egyutt lehet hasznalni hanem nelkule is. Vagy meg valamit be kell kapcsolni hozza?
Kosz
Andras
[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
A European Express -nek mi a három betûs megnevezése? /pl. Malávnek MAH/
És szóban a European Expresst kell használni, vagy csak Express?
Köszi
na, remélem a hónap végére meglesz a szélessávom (kell egy telefonpózna a ház elé hozzá... november óta várunk erre...), és akkor kipróbálom a dolgot.
Endure, in enduring grows strong...
(azon felül, h a trú légiirányítók gondolom 57 diplomás repülõgépmérnökök. ;-) )
Endure, in enduring grows strong...
Az IVAO-n, ha foglalok egyjáratot és lerepültem, akkor le kell jelentenem, vagy ez automatikus.
Ha le kell jelenteni, akkor hogyan? Mert sehol nem találom.
Köszi
Már napok óta próbálom a pss panel és az ifdg 320 modellt perfektül "egybeolvasztani" és már csak egy dolog hibádzik, amire nem találok megoldást. Még hozzá a PSS Ground speedje! Ugyanugy beleszámolja a szelet... Így a földön csak saccolni tudom a sebességem. Tud valaki erre valamilyen megoldást? Hol kell az ilyet szerkeszteni? pff..
Elõre is köszönök bárminemû segítséget!
Az FSpassangers belenyúl az aircraft configba is? Csak mert olyan hülyeségeket csinál a gépem mióta ezt használom, hogy csak pislogok...
Pl. 32000 ft -rõl lvlchg 14000 ft -re 260 knots sebességgel és elkezdet 4600 -as varióval sûllyedni... az utasok elégedettsége sûrû ordibálás közepette hamar 0% -ra apadt az addigi 100% -ról... hadd szokják... utána mindíg varióval sûllyedtem...
A másik pedig az, hogy approachnál 2000 ft -rõl egyszer csak 1 másodperc alatt 500 ft -en találtam magam, de úgy, hogy közben a sebességem 160 csomóról 130 -ra csökkent... <#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2>
Ez kissé érthetetlen volt számomra... eléggé ellentmond a repülés fizika szabályainak... <#confused>#confused><#confused>#confused>
Szóval elgondolkodtató dolgokat csinál a gép ha a FSpassangerst használom...
Délután kipróbálom
Az IVAO Nemzezetközi oldalán a softver development menü alatt találod az Ivap nevü progit a csatlakozáshoz, és még néhány másik programot pl Ivac az irányitáshoz vagy az Ivae nevü progit ami a servinfo IVAO-os megfelelõje sok hasznos dologgal pl.METAR lekérés stb.Az elöttem szólóhoz az EUX-os leckékkel kapcsolatban csak annyit tennék hozzá hogy minden résztvevõnek egyéni tematika szerint zajlik,tehát az iskolakörtöl a legösszetettebb eljárásokig mindenkinek a meglévõ tudásához igazítva.
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
1. Említetted a European Expresst. Errõl a légitársaságról hol lehet többet megtudni és hogy lehet jelentkezni? Én a MALEV Virtualnak vagyok a tagja, de még le kellene vizsgáznom.
2. A squawkbox -szal nem tudtam fölcsatlakozni az IVAO-ra. Nem is lehet? Esetleg IVAO -ra van más szoftver? A squawkbox engem csak a VATSIM -re enged fel.
3. Milyen kiegészítõ szoftverek kellenek az IVAO -s repüléshez?
Elõre is köszönöm a válaszokat...
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
A kivalasztott gep aircraft.cfg fajljaban az
Egyszerubb eljaras ha letoltod a www.ranainside.com laprol a FlightSim Manager, ingyenes progit. Ebben az Aircraft Administration alatt van egy olyan ful, hogy Mass Tweak. Itt kivalaszthatod, hogy melyik gepekre akarod alkalmazni az "Enable Crash Damage" tweak-et, es nyomsz egy Apply-t. Ez a fenti sort fogja beirni mindenhova, ahova kell.
ICAO kód: AEF
Elõre is köszönöm
Tudna nekem valaki valamilyen infót adni az Aero Lloyd légitársaságról? Üzemel még egyáltalán?
A VATSIM messze nem nyújt ennyit szerintem. És ha tényleg jól mûködnek a szervezett online napok, az még csak hab a tortán.