MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.
[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.
Csak tudod azert vagyunk mergesek, hogy amit 1463161356x elmondtunk es le is van irva azt meg 1000x megkerdezik utana.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
van negatív és pozítiv kitérés is de azt nem tom ,hogy az csak vizuális vagy fizikai is???ak itud segijen nekem
köszi
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
elég hosszú a kifutó cessnának, még azt sem kell tudnod, hogy mi az a flaps 😊
szóval ezt nem értem, azért ennyire nem kezdõ itt senki...
ti ha nagyon muszály lenne, navigáció nélkül, eltudnátok vezetni pl egy cessnát?pl felszállni, és leszállni uazon a reptéren?
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
Igazad van vannak akik valóban ennyire véresen komolyan veszik,nekik szivük joga.Az online világa valóban a valóság minnél élethûbb szimulálása,DE közben illik nem elfeledni hogy ez egy JÁTÉK mégpeddig TÁRSASjáték ahol mindenkinek szüksége van a másikra máskülönben a lényege veszik el az egésznek.Én továbbra is azt mondom hogy szerencsére a többség nem ilyen,hanem szivesen lát minden új játszótársat függetlenül a tudásától, igy azt javaslom mindenkinek egészen nyugodtan vágjon bele.
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
Egy valós pilóta nem az érettségi mellé kapja a "pilóta-szakmunkás bizonyítványát", erre teszi fel az életét, sok-sok évet tanul mire önállóan beülhet a szarv mögé. Vannak a virtuális légtérben is fanatikusok, akiknek ez az életük és elvárják, hogy ne tegyék tönkre a repülésüket az olyan repülést szeretõ, szórakozni vágyó emberek, akik netán idejük hiányában sajnos nem 100%-osan felkészültek minden téren.
Lassan már ott tartunk, hogy aki játszani szeretne online, annak 14 éves korától komolyan tanulnia kell a repülést, egyéb igazán valós tanulmányai vagy munkája mellett, hogy majd húszon-harminc éves korára önállóan vihessen egy virtuális járatot. Én tisztelem és becsülöm azokat a fanatikusokat, akiknek nincs magánéletük, napi 8 órát dolgoznak szalag mellett, majd 16 órát ülnek az FS elõtt, közben 2 órát bóbiskolva.
De sajnos a többség nem ilyen, nagyon sokan vagyunk akik imádjuk a repülést, de 1000 más tevékenységünk mellett nem tudjuk felvenni a versenyt a fanatikusokkal.
Én több mint 10 éve foglalkozom vele, de még mindíg kezdõ vagyok, mert nem ismerem a pontos eljárásokat típusok, légitársaságok, repterek szerint, nem ismerem hibátlanul a fóniát, valamint nagyon sok olyan alap tudásom hiányzik amirõl azt sem tudom, hogy tudnom kéne. És ezért nem merek online repülni, mert elrontom mások repülését ha nem értem meg elsõre az irányító utasítását, és egy láma köcsög vagyok...
Ez egy játék tudtommal, de véresen komolyan veszik sokan, és ezt elvárják mindenkitõl...
Kinek nem inge....
értem azt is, hogy szerinted az hogy egész nap kérdezgetjük a hüleségienket és közben nem vagyunk hajlandóak semminek sem utána nézni az tényleg minek csinálja ezt egyáltalán, de hidd el nem mindenki ilyen "errefelé"
csak úgy van értelme az egésznek, ha valaki hajlandó magától is utánanézni dolgoknak, megpróbálni megérteni, tanulgatni mindenfélét
DE, ha még így sem tiszta valami, akkor azért vannak a gyakorló estek, hogy nyugodtan kérdezhessünk, okulhassunk.
Én eddig egyszer sem éreztem úgy, hogy elbaszta volna vki a repülésemet, vagy én elbasztam volna valakiét (aki úgy érzi az nyilván szóljon😄)
várom további véleményedet ha gondolod 😊
Üdv,
Barni - EEP056, P061
Somat nem kell bemutatnod. Ismerem szemelyesen is. Valszeg regebb ota mint te. Csodalom a turelmet. En egyaltalan nem tartom magam nagyon tapasztaltnak, pedig jopar dolgot Somanak en magyaraztam el mar regebben.
"Amugy az EUX-t nem ajanlom. Elegge alap legitarsasag. Ha valaki tanulni akar az nagyivben kerulje el."
Engedd meg, hogy röviden hadd reagáljak erre az üzenetedre.
Mélységesen nem értek egyet ezzel a véleménnyel, és sajnos nem is tudom mire alapozod.
Ha jól tudom nem vagy tagja a Europen Express VA-nak. Információként mondom el, hogy minden csütörtök és szombat este 9 órakor gyakorlást tartunk egyaránt kezdõk és tapasztaltabbak számára.
A gyakorlás olyan értelemben kötetlen, hogy mindenki személyre szabott igényei alapján gyakorolhat és bármikor bármit megkérdezhet, anélkül hogy bárki is lehurrogná, vagy elküldeni a gúgli.com-ra vagy esetleg a manualok elolvasását javasolná. Természetesen fóniázunk végig, azt is gyakoroljuk és próbálunk a legtökéletesebbre törekedni.
A pár gondolattal ezelõtt említett "gúgli.com" "mennyé és olvasd el a manualt"
stílus nekem a MALÉV VA fórumáról vált ismertté. Mielõtt MALÉVosok meglincselnének, P061 néven futok a MALÉV VA-nál, nekem személy szerint nincs bajom senkivel, eddig még nem lettem lehurrogva senki által, és valóban van pár tényleg segítõkész pilóta ott is. Nagyobb részt az EEP számára teljesítek járatokat, de nagyon szeretek MAH hívójellel is repülni, a loggert is nagyon jó programnak tartom.
DE!
Úgy gondolom, hogy a MALÉV VA-nál egyáltalán nincs semmiféle tervszerû, szervezett, vagy akármilyen oktatás. Az oldalról letölthetõ anyagok jók (fõleg a fóniásak!), de az EEP igen is sokkal nagyobb lehetõséget nyújt a tanuláshoz. Saját példámat említem meg: klasszikus navigáció alapjait teljes mértékben itt tanultam meg, és bármilyen kérdést tettem fel mindig türelmesek voltak velem és
szakszerû választ kaptam.
Meg kell említenem Somogyi Sándort (ismertebb nevén SMA) a nagyon tapasztalt virtuális pilótát, aki az EEP-nél az instruktorunk. Hihetetlenül türelmes és teljesen érthetõen tud bármit elmagyarázni amit kérdezünk tõle.
Sajnálom, hogy a beígért rövid eszmefuttatásból ilyen hosszú hsz. lett, de úgy éreztem ezt ki kell adnom magamból.
Tisztelettel,
Barni - EEP056
A screenshotokon le volt zárva a Juliett, de mostmár ugye megnyitod? 😉
Ha bárki tudna IFDG-hez goodJet reapintet készíteni, nagyon szépen kérem szóljon!!!
Köszönöm

Bar egy ropke 16 oras ut var ram azert remelem jo lesz .... 😊
Egyebkent a beepitett ATC-ben egyetlen egy dolog van jol megcsinalva szvsz, a ground iranyitas. A tobbi valoban pocsek. Van egy ATC kiegeszito az FS-hez, Radar Contact a neve. Most eppen a 4-es verzional tart. Abban minden eleg jol meg van csinalva, kiveve a ground iranyitast. <#papakacsint>#papakacsint>
Andras
Van valakinek PMDG Express B1900D -je? Beruháztam, felinstalláltam és legnagyobb meglepetésemre a mûszerek helyén csak szép fekete foltok láthatók.... jó vétel mi?<#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2>