MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
Cloud9 Amsterdam , PMDG-vel kulso nezet, virtual cockpit 50% forgalommal kulso nezetben.
Megnezem holnap.
Andras
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Chicco!
Érdekelne a véleményed a X800-ról
nalam ASUS P5GDC-Pro alaplap, Intel 3.2GB 2MB cache, 2GB Ram, 6800GT 256MB PCIE
17.9 F/Sec alatt meg sehol nem volt.
A 17.9 F/Sec R.Wilco B737 400 belso nezetnel Ferihegyen (nem emlekszem hirtelen melyik kapunal jobbra nezve) volt.
A fizetos reptereknel PMDG vagy Level-D B767-el 20F/Sec alatt sehol nincsen.
Szerintem ez ez a sebesseg elegge elvezheto, persze van jobb de erre volt keret.
Andras
Chicco
azt hiszem te tesztelted az scenerym. Megmondanád mégegyszer az FPS-t külsõ nézetbõl a 2-es terminál felett úgy hogy az 1-es terminálra nézel hogy minden látszódjon? 1024x768, 16x Anizotróp és 4x élsimítással (driver beállításnál). Egy X800XL 512 MB -os teszter jelentette, hogy 20 FPS-t tapasztalt itt (ez volt a legrosszabb). Belsõ nézetben mindenhol 45 körül stabil úgy, hogy minden látszik. És ami a legfontosabb: ÁRNYÉKOKKAL és minden graf. beállítás MAX-on. Úgy gondolom ez nem semmi. Érdekelne a 6600GT eredménye. Ja és mennyi memóriája van? + a konfigod is kéne. Köszi! (csak ha van idõd)
Attól függetlenül csalódótt vagyok hogy egy ilyen mértékû proci csere semmit nem dobott fps fronton.
Az FS jobb futása érdekében lecseréltem a (P4 Northwood)2.4-s procit egy 3.2-re. A gépben van 1GB gyors és jó minõségû RAM és Radeon 9600Pro videókártya. A procicsere elõtt és után néztem az fps értékeket és szinte semmit sem változott. Természetesen u.a. a beállítások, scenery és a nézet.
A faq-ban olvastam hogy inkább izmos proci és memória kell neki mint VGA. Lehet hogy mégis a videókártya fogja vissza?
Flight Planben mennyire fontos az Air speed??? Nézik azt egyáltalán???
[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.
Másold az összes fájlt, amit letöltöttél ebbe a texture.LH mappába és írd felül az ottlévõ fájlokat.
Amirõl azt mondja, hogy az aircraft.cfg-be másold be, azt tényleg rakd bele az utolsó festés deklaráció után és az "XX"-et cseréld ki a soron következõ sorszámra.
Bocs, hogy mégegyszer megkérdezem, de nem tud valaki ajánlani az egész világra kiterjedõ útvonal tervezõt? Lehetõleg ingyeneset?
Köszi
Installation:
Make a copy of the original texture folder (FS9\Aircraft\PMDG737-800) named texture and rename it to texture.LH
Copy the contents of the folder texture.LH which came with the download into this new folder and edit the aircraft.cfg including the following text.
Change the XX with the next numbers.
és akkor itt még irja, hogy mit kell az aircraft.cfg be irni.
+van még egy Texture.LH mappám, ezt a megfelelöhelyre bemásoltam(szerintem) :E:\Games\Microsoft Games\Flight Simulator 9\Aircraft\PMDG737-800
thx a segitséget
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Egy idõ után észleli a rendszer hogy rossz a kód. Ha a készítõ rájön, hogy az adott kódot többen használják, berakja az adatbázisba, majd a progi érzékeli, hogy a kód tiltott, és unregisztrálja magát 😊
Alig 1-2 kiegészítõt forgalmaznak csak itthon. Ha van kártyád teljesen biztonságosan megvásárolhatod. Egyszerû, gyors és bármilyen hivatalos fizetési rendszerben tényleg teljesen biztonságos a kártya használata. 128 bites kóddal titokásítják az adatot küldés elõtt. Én jópár cuccért fizettem már így, szóval tapasztalat.
Régebben letöltöttem az FSPassengerst, tetszett, kerestem hozzá serialt, mûködött 2-3 hétig. De már 3 napja 3-4 perccel indulás után kiírja, hogy Wrong authorization. Az addig rendben van, hogy kiírja, de miért csak mostanában? Van hozzá normálisan mûködõ serial, vagy árulják ezt boltban valahol itthon? Mert ha más nem megvenném, csak nem kártyával.
Köszi elõre is a segítséget!
Még valami: néztem avsim komot. tele van szebbnél szebb malév festésekkel.
Sajnos a netem egyelõre olyan, amilyen (GPRS, 3k/sec, havi 500 mega forgalomkorlát...), de ez hamarosan változni fog.
Ezért szeretném ezeket föltenni, de csak a legjobbakat, leghibamentesebbeket, stb. van ilyen közöttük, vagy mindegyik nagyjából egy szívonal, s ilyetén formán mindegy, hogy melyiket telepítem?
Még egy kérdés: láttam egészen extrém repülõket, pl. vadászok, tu-144 föltéve. meg vannak-e ezek rendesen csinálva? (Konkrétan a "mi repcsink" Grippenre (bár nem láttam, h pont ez a típus szerepelt-e, de tegyük fel, h igen), illetve az említett tu-144 / concorde-ra gondolnék.)
IVAO-n szabad-e ezekkel repülni?
Endure, in enduring grows strong...
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
Tudtok ajánlani egy olyan útvonaltervezõt, amely ingyenes és az egész világra jó. Én csak sajnos olyat ismerek, ami Európát fedi le.
Elõre is köszi!
A LevelD 763 hoz van malev festes.
Itt
Az lenne a kérdésem, hogy tudtok e a flytampa Vienna-hoz hasonló szintû reptér sceneryket (mozgó tárgyak gyönyörû kidolgozott épületek, esetleg mozgó öböl)
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
Kellemes ünnepeket mindenkinek !
Kérdés: kilépéskor nem tudja megírni a logbookomat, hiányol vmi fájlt. Ezt sehol nem tudom beállítani, mitévõ legyek? (FAQ-t olvastam anno, de nem emlékszem hasonló problémára.)
btw sikerült egy Balaton-Ferihegy Boeing 737-es utam, jessz! 😊 Elvileg ILS leszállás lett volna, de olyan vizuálosra sikerült. 😊
Endure, in enduring grows strong...