MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szép képek, grat!
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.
Avsim commercial addon review
http://kozak74.extra.hu/index.html
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.
thx a tippet, Lampedusa-ra rákeresek... 😊
Endure, in enduring grows strong...
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
Target framerate-nek az a célja, hogy a beállított érték fölé nem megy az FPS. Ha pl ugrál 18-25 között, beállítodhatod 20-ra, így 20 fölé nem fog menni, de a megmaradt prociidõt pedig másra felhasználja, így összeségében valamelyest javul a teljesítmény. Hátránya, hogy a textúrákat jóval lassabban fogja tölteni. Ez csak akkor tûnik ki ha részletes vagy fotorealisztikus fizetõs sceneryket használsz. Azt nem tudom, miért történik.
A többi kérdésre majd a többiek válaszolnak 😊
ti minden komoly repüléshez térképpel mentek? melyek a legszebb scenery-k? (elvileg van egy seaplane adventures-ös kiegem, de elõbb lehet megkopizom az fs-t, hogy az alá pakoljam; errõl a kiegrõl valakinek tapasztalata? (google elég szûkszavú...) )
a flight environment kieggel van valakinek tapasztalata? mennyire csökken az fps? kicsit el vagyok veszve a sok kiegészítõ, addon között, most elõbb update-elek 9.1-re, aztán próbálkozom PAI+500 millió légitársaság telepítésével, de nemtom, melyek az esszenciális, _nem fizetõs_ kiegek. 😞 (Hungary mesh-t majd valahonnan leszedem, ftp protokoll (avsim) nem nyerõ sajna. 😞 )
illetve amit még furcsállok, az a játék "target framerate" funkciója. ezt most mire állítsam? persze, hogy akarnék 50 fps-t, de ha nem bírja...???

Azonban van pár észrevételem, amit remélem nem b*szogatásnak fogsz venni, hanem építõ jellegû kritikának!
Ami nagyonnagyon tetszik, az a talaj és a betonok, gurulóutak és az apron kidolgozottsága és textúrája...no meg a kisebb 3D objektek a pálya mentén! Ez messze jobb, mint a Bud Milleniumban. De itt véget is ért a dolog sajnos.
Nekem ami nagyon nem tetszik, az az épületek textúrája, és mennyisége. Nagyon látszanak, hogy nem teljesen fotoreál textúrák, hanem döntõ többségében rajzoltak. Számomra nagyon kirí a környezetbõl, nagyon nem passzol ahhoz a frankó fotoreal talajhoz. Szvsz a 2-es terminál textúrái határozottan csúnyák. 😞
Aztán, mint ahogy Zacsi is említette, kevés az épület nagyon. E tekintetben viszont sokkal többet nyújt a Bud Millenium... Most ahogy nézem, az a parkoló is olyan mûnek hat.
Szóval énszerintem ez még messze nincs 90%-os elkészültségi szinten, legfeljebb ha 50-en. Jelen állapot inkább egy hájkvaliti frívér szinörit idéz, mintsem egy fizetõset (mégha olcsó is). Ha így adnád ki, kapnád sorra a fanyalgó ímélek garmadát - amiben hiányolják a fentebb leírtakat -, biztos vagyok benne! Persze nem az itt fórumozóktól...hanem a FlyTampa-minõséghez szokott júzerektõl. 😄 Apropó, FlyTampa! Szerintem eléggé fura egy teljesen kész, szuperrészletes, millió épülettel és 3D objekttel teletûzdelt FlyTampa sceneryhez hasonlítani a Te negyedannyira részletes félkész sceneryd fps értékét... 😊
No, hirtelen ennyi az észrevételem. Mégegyszer mondom: ne személyes sértésnek, b*szogatásnak vedd a fentieket, hanem építõ jellegû kritikának!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
Szóval itt is leírom. Nem tudom ,hogy most mi lesz a dologgal, menynire lesz fizetõs vagy nemfizetõs, de így iszonyat üres a reptér. Ha már a flytampához hasonlítod, akkor sztem kövessed is azt a vonalat, és nem kéne a ferihegy1-es részt enynire üresen hagyni. Bárki aki járt ferihegyen láthatta, hogy ott regiment épület van. A sceneryt elnézve viszont rettentõ nagy hiányérzetem támad, és gyanítom ezzel nem vagyok egyedül, még akkor is ha most így a többség elsõ látásra ámul.Szóval én ammondó vagyok épületeket oda is!:-)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
valaki meg aszongya hogy nyáron.
tudtok mondani egy körülbelüli gépigényt? hogy pl én magamnak elmegy e egyátalán minimumon?csak ennyi szeretnék.
kérdek még valamit
egy alap 737-400assal repültem, bekapcsoltam az ILS-t, a kifutora rá ios fordultam, siklopálya, minden megvolt. kb ugy 2000lábon vltam már. bekapcsoltam azt az APP-t, és az autopilotot. kerék kinn volt.
ereszkedett. csak éppan a kifuto közepén, vagy majdnem a végén tette le a gépet.
meglehet azt csinalni, hogy 3000láb, vagy elötte vmit benyomok, és automatán lenyomja a gépet, ugy hogy én csak nézek, max kereket kirakom?
ti mien procit és alaplapot ajánlanátok fs re, 50e ft bol?
ezt lecserélem nyáron egy s939es alaplapra, és egy atholn 64 3000vagy 3200+os procira. a konfigom ott van lenn. most azér szokott akadni a game,(kiegészitõknél), ha ezt lecserlémem erre az alaplapra és procira, akkor mennyivel várjak jobbat?
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25