MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bp is meglesz benne mint a lagoban? vagy csak ferihegy?
szép képek, grat!

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

airbus
Fantasztikus 😄

[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.

alert
Parkoló

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Mondjuk lehet kérni vektorálást, meg segítséget a taxinál is, de tény hogy sokkal elegánsabb ha van térképed és meg tudod csinálni amit kér az ATC. Fõleg, ha nagy a forgalom. Kis forgalomnál még örülnek is, hogy vektorálhatnak, de ha nagy a forgalom, akkor mindenképpen kell a térkép... Szerintem... 😊
Emma Field is located in Washington State close to Seattle. It began operations in the 1950's mainly for hunters and fisherman. It was closed in 1966 and re-opened again in 1982. It is owned by a chap called Fritz Deters. (more about Fritz later) Apart from the flying club at the field, it also hosts a glider club and parachute facility. Also operated in conjunction with Emma Field is small strip called Cushman field and a Seaplane base.

Avsim commercial addon review

http://kozak74.extra.hu/index.html

alert
Térkép ell 😊 Gondolj bele, repülsz Amsterdamba, ATC meg kiad egy jó szaftos transition to final-t. Persze ha bemagaolod a több mint 250-et akkor nem kell térkép 😊 utána már csak a földön fog kelleni, hogy a megfelelõ gurulón odatalálj a csáphoz 😉

airbus
azthiszem LAGO csinálta a Lampedusát, simmarketen fent van 😉

[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.

sajoati
igen, mert még kis reptérnél is elcsesztem a R / L -t 😊 . meg visual repülésre gondoltam még, de aztán eszembe jutott a GPS 😊

thx a tippet, Lampedusa-ra rákeresek... 😊

Endure, in enduring grows strong...

airbus
térképek? gondolom reptér térképekre gondolsz, chartokra. Szerintem egy nagyobb reptér esetében nem árt, vagy ha elõször vagy ott, fõleg nem ha online, akkor igencsak szükség lehet rá! Szép reptér, táj pl.: Lampedusa 😉

az az emma addon scenery meik ország/város?

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

alert
Gyári sceneryre inkább nem mondok semmit 😊
Target framerate-nek az a célja, hogy a beállított érték fölé nem megy az FPS. Ha pl ugrál 18-25 között, beállítodhatod 20-ra, így 20 fölé nem fog menni, de a megmaradt prociidõt pedig másra felhasználja, így összeségében valamelyest javul a teljesítmény. Hátránya, hogy a textúrákat jóval lassabban fogja tölteni. Ez csak akkor tûnik ki ha részletes vagy fotorealisztikus fizetõs sceneryket használsz. Azt nem tudom, miért történik.
A többi kérdésre majd a többiek válaszolnak 😊

sajoati
ja, legszebb scenery alatt egyrészt a gyárit is érteném, vagyis: hova érdemes repülni. (táj, esetleg város: New York, London, Bp volt meg, meg ami a Flight Lessonökben... 😊 )

sajoati
kérdések... ;-)

ti minden komoly repüléshez térképpel mentek? melyek a legszebb scenery-k? (elvileg van egy seaplane adventures-ös kiegem, de elõbb lehet megkopizom az fs-t, hogy az alá pakoljam; errõl a kiegrõl valakinek tapasztalata? (google elég szûkszavú...) )

a flight environment kieggel van valakinek tapasztalata? mennyire csökken az fps? kicsit el vagyok veszve a sok kiegészítõ, addon között, most elõbb update-elek 9.1-re, aztán próbálkozom PAI+500 millió légitársaság telepítésével, de nemtom, melyek az esszenciális, _nem fizetõs_ kiegek. 😞 (Hungary mesh-t majd valahonnan leszedem, ftp protokoll (avsim) nem nyerõ sajna. 😞 )

illetve amit még furcsállok, az a játék "target framerate" funkciója. ezt most mire állítsam? persze, hogy akarnék 50 fps-t, de ha nem bírja...???

chicco
figyú alert az tény ,hogy Bp-wient szoktam repülni és ott az fps ugyan annyi mint nálad.(több épület melett)De ott profi csapat dolgozik és ahogy Clidey említette ez is nagy lépés amit elértél.

alert
Na most õszintén, ez mennyire megfelelõ? 😄 Polygonszám és minden egyéb stimmel, ez megfelelõ statikus gép csak a forma... szerintetek ez ok?

alert
Köszi, kb ugyanezt kaptam Papírzacsitól 😊 Visszavonom a FlyTampa-hoz való hasonlítást. Leginkább a talajra értettem. Egyébként nem terveztem ilyen minõségû sceneryt 😊 És mivel ez az elsõ nagyobb, tapasztalatom sincs, így igazán az optimizációról sincs kellõ tudásom. Ezért inkább a kevesebb épület mellett döntöttem, de a sok nyüstölésre nekimegyek. Azonban ne várjatok egy teljesen reális "minden stimmel" Ferihegyet, erre nem vagyok még képes és nem is szándékozom. Szerintem a legtöbb user-nek és a külföldieknek megfelel ez is. A teljes mellett pedig az ismert fekete kockákkal megtûzdelt DEMO is elérhetõ lesz, így nincs zsákbamacska. Try & buy. Mindenesetre próbálom hozni a legtöbbet és legjobbat, amit tudok.

Clidey
Végignéztem a képeket. Így elsõ körben azt mondanám, hogy le a kalappal, de tényleg! Nagyon örülök, hogy végre valaki kishazánkban nem csak a szájmenésig jutott el, hanem kézzelfogható eredményt is fel tud mutatni! <#worship>

Azonban van pár észrevételem, amit remélem nem b*szogatásnak fogsz venni, hanem építõ jellegû kritikának!
Ami nagyonnagyon tetszik, az a talaj és a betonok, gurulóutak és az apron kidolgozottsága és textúrája...no meg a kisebb 3D objektek a pálya mentén! Ez messze jobb, mint a Bud Milleniumban. De itt véget is ért a dolog sajnos.
Nekem ami nagyon nem tetszik, az az épületek textúrája, és mennyisége. Nagyon látszanak, hogy nem teljesen fotoreál textúrák, hanem döntõ többségében rajzoltak. Számomra nagyon kirí a környezetbõl, nagyon nem passzol ahhoz a frankó fotoreal talajhoz. Szvsz a 2-es terminál textúrái határozottan csúnyák. 😞
Aztán, mint ahogy Zacsi is említette, kevés az épület nagyon. E tekintetben viszont sokkal többet nyújt a Bud Millenium... Most ahogy nézem, az a parkoló is olyan mûnek hat.

Szóval énszerintem ez még messze nincs 90%-os elkészültségi szinten, legfeljebb ha 50-en. Jelen állapot inkább egy hájkvaliti frívér szinörit idéz, mintsem egy fizetõset (mégha olcsó is). Ha így adnád ki, kapnád sorra a fanyalgó ímélek garmadát - amiben hiányolják a fentebb leírtakat -, biztos vagyok benne! Persze nem az itt fórumozóktól...hanem a FlyTampa-minõséghez szokott júzerektõl. 😄 Apropó, FlyTampa! Szerintem eléggé fura egy teljesen kész, szuperrészletes, millió épülettel és 3D objekttel teletûzdelt FlyTampa sceneryhez hasonlítani a Te negyedannyira részletes félkész sceneryd fps értékét... 😊

No, hirtelen ennyi az észrevételem. Mégegyszer mondom: ne személyes sértésnek, b*szogatásnak vedd a fentieket, hanem építõ jellegû kritikának!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Ja persze. Egy szkriptelt üzemnapot tudunk figyelemmel kísérni max. 😞

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Az EMMA FIELD addon-ba van motoros vontatás, azthiszem csörlés is.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Siluro
Hmmm... nagyon yool néz ki! Az elsõ addon lesz amit megveszek 😊 (tekintve, hogy without addon nélkül játszok 😊)

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

exTrem
A ra-adas mar csak az lenne ha komplett pushback system-et csinalnal. Noha ezek csak szep kis almok ... de azert. Meg ha a kapuk (mar amelyik) animalva lennenek es szepen a gep melle mennenek. Haaat ha ez meg van akkor tenyleg full 100%-os munka es egy szavam se lesz 😊

Goliath
Gyönyörû...

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

Papirzacsi
Küldtem privátot a témában, és mikor viszajövök, láton vannak új képek.
Szóval itt is leírom. Nem tudom ,hogy most mi lesz a dologgal, menynire lesz fizetõs vagy nemfizetõs, de így iszonyat üres a reptér. Ha már a flytampához hasonlítod, akkor sztem kövessed is azt a vonalat, és nem kéne a ferihegy1-es részt enynire üresen hagyni. Bárki aki járt ferihegyen láthatta, hogy ott regiment épület van. A sceneryt elnézve viszont rettentõ nagy hiányérzetem támad, és gyanítom ezzel nem vagyok egyedül, még akkor is ha most így a többség elsõ látásra ámul.Szóval én ammondó vagyok épületeket oda is!:-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

exTrem
Azt a k**va. Hat en szohoz sem jutok ... 8) Grat

Nagyon profi!
alert

FSX mikorra várhato? PCguru azt irta,hogy 2006 negyedik negyedév(okt. nov. dec)
valaki meg aszongya hogy nyáron.
tudtok mondani egy körülbelüli gépigényt? hogy pl én magamnak elmegy e egyátalán minimumon?csak ennyi szeretnék.

airbus

alert
Csak érdekesség képpen az AVSIM-en a PMDG support fórumon van 1-2 infó az elkövetkezõ gépekrõl. MD11 hamarosan megjelenik, készítenek egy vadiúj 737-est de csak FS X-re és aminek kifejezetten örülök, dolgoznak egy A320-ason is.

chicco
tényleg <#papakacsint>

exTrem
Alert vannak uj kepek ? :-). Es kb mikor keszulsz el mert azt csiripeltek a madarak hogy mar a vegen vagy lassacskan ...

Papirzacsi
SLEW mód egyszerûbb.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

chicco
a map modban a gépnek adsz magasságot ill sebbeséget ha akarsz ,

az alap vitprlázo repülövel hogyan tudok felszállni? eddig ugy probálkoztam, hogy felszálltam egy motoros repülövel, aztán átváltottam a vitorlázora. vhogy fel lehet vontatni? vgay felhuzatni?

chicco
a fizetõs gépek már átváltanak a pálya felett vagy 20 lábon flare kilebegtetés üzemmódba.És szépen leteszik.Ha megnézel 1 Ai gépet úgy odaveri hogy a fõtartó meghajolna a stresztõl:-)

alert
Ugyanúgy mûködik a sima approach mód. Csak reálisabb és 1-2 dolgot picit máshogy kell állítani, mivel az olyan, mint a valóságban 😊

ok. és pmdg vel csak fmc vel lehet ilyen autolandot? valami eccerübb megoldás nincs?

alert
Meg. De az alap gép elég dúrván fogja letenni. PMDG az már megcsinálnja. Valamit nem jól csináltál, olvasd el a FAQ-ban az ILS leszállást.

ok.
kérdek még valamit
egy alap 737-400assal repültem, bekapcsoltam az ILS-t, a kifutora rá ios fordultam, siklopálya, minden megvolt. kb ugy 2000lábon vltam már. bekapcsoltam azt az APP-t, és az autopilotot. kerék kinn volt.
ereszkedett. csak éppan a kifuto közepén, vagy majdnem a végén tette le a gépet.
meglehet azt csinalni, hogy 3000láb, vagy elötte vmit benyomok, és automatán lenyomja a gépet, ugy hogy én csak nézek, max kereket kirakom?

alert
A mai játékokra igen, bár nem hinném hogy mindegyik elfut a max grafikán. FS-re NEM, ha mindenféle igényes kiegészítõvel is azt akarod, hogy ne szaggasson. FS-hez mindennek jónak kell lennie sajnos.

és ha maradna ez a proci és alaplap, és a v karit cserélném le, egy 30-40e értáéküre, akor a mai jatekokra elég elsz a gépem?+fs re

alert
Mindegy. 3 GHz felett legyen ez a lényeg. De kari nélkül nem sokra mész vele.

sajnos azt most nemcserelem, mer karikor vettem 😞
ti mien procit és alaplapot ajánlanátok fs re, 50e ft bol?

alert
Ne sokkal. 2-4 FPS. Hogy jobb legyen azt a 9600-at is le kellene cserélni.

a mostani procim és alaplapom: sempron 2300+(1538mhz), asrock k7vt4a+ alaplap.
ezt lecserélem nyáron egy s939es alaplapra, és egy atholn 64 3000vagy 3200+os procira. a konfigom ott van lenn. most azér szokott akadni a game,(kiegészitõknél), ha ezt lecserlémem erre az alaplapra és procira, akkor mennyivel várjak jobbat?

alert
Nem lehet 😊 8 FPS-el inkább nem játszom. Nekem 15 kell minimum különben nem élvezem.

exTrem
Igen ez sajnos az ONLINE jatek egyik nagy problemaja, hogy nem olyan folyekonyan megy mint az OFFLINE. 😞. De azert meg igy is ki lehet birni ... 8-)

alert
Én mindent maxon nyomok de árnyékok nélkül sajnos, mert azt nem bírja a gép. De most már akarok falami faszát venni. Nekem FlyTampa forgalom nélkül, árnyékok nélkül, minden egyéb maxon PMDG-vel reptér megközelítése közben csak 15-18 FPS. A scenerymben már 16-21 úgyhogy nem vagyok rosszabb, ennek örülök 😄 Igazából az zavar, hogy online ha van egy kis forgalom, mondjuk Cloud9 Amsterdam esetében, akkor nem tudok leszállni mert ott 8 FPS 😊

Goliath
Jó mondjuk én mindent maxon, árnyékkal, 4xaa és 16x anizo-val mondom

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

exTrem
Nem hinnem. Remekul optimalizaltak. Gondolom a traffic-ed az 100 %-on van <#idiota>. Azon a sceneryn nekem 3.2-es procival 768 RAM ati 9600 xt mindig 20 fps felett van. Jo nincs full grafon de azert nem is vettem le a vegtelensegig ...