MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, ez rendkivul fontos reszlet! En az egymast lokdoso, az utasokert elet-halal harcot folytato hienakat is lemodelleztetnem.

chicco
Szép lesz ez alert ne add fel.Annak meg külön örülök ,hogy Clidey önzetlenül segít.Köszi Tibcsi.Azt Írj mailt mi kell a Boeinghez mert icq gyatra most

Papirzacsi
ööö. Nem tudom alert hogy dönt, de tényleg szempont a jó FPS. Így nem hiszem, hogy egy olyan dolgora kéne pazarolni a drága processzoridõt, ami nem is látszik, max ha vki éppen a terminál felett repked alacsonyan. Így én inkább azt mondom, hogy oylan részleteket kell kidolgozni, amit taxizás közben lát az ember.A karéjra meg normális esetben csak taxizás közben elég távol a termináltól lehet rálátni.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

eyecandy
Szia Alert, csak egy pici észrevétel, tényleg csak a tökéletesség miatt... A terminál elõtt a karéjokon, mindig full tele vannak a parkolók, jó a taxis hiénákat ne rajzold be, de azért lehetne nagyobb a forgalom 😉

Clidey
Na, alakul ez, alakul! <#eljen><#kacsint>
Ez a parkoló határozottan szebb, mint az elõzõ verzió!
És mostmár a terminál teteje sem világít, bár talán lehetne mégegypicit koszosabb. Küldd a francba a sok pedantériás takarítónõt! <#vigyor>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Okay, köcike! 😉

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

alert
Néhány helyen fejlesztettem a 2-es terminálon és elkezdtem kicserélni a textúrákat valósabbakra.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

alert
Rendben, de szerintem az majd a jövõ héten lesz, amikor elkélszülnek a textúrák az 1-es terminál mögötti épületekhez.

gfarkas
Hi !

Segítsetek! Nem tudom elindítani a jak-18T-t ! Manuál ide, manuál oda nekem nem indul. Így még repellõvel nem jártam.Mérges vagyok.Magamra. <#mf3> Köszi.

w77d
hy! valaki meg tudná mondani, hogy a pmdg 747-es pack tartalmazza-e az elnöki különgépet?

airbus
😄 kössz

[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.

Optikai csalodas. Parhuzamos palyara szall le ket gep, de nagy optikaval van fenykepezve.

airbus
Sziasztok!
El tudná magyarázni nekem valaki, hogy igazából mi is látható a belinkelt képen?
kép

[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.

Clidey
Ha betetted a szkeneribe, lökjél már egy sotot róla pls! :-P

alert
Szuper jó!! Nem kell ennél jobb statikusnak.

Clidey
Na van már MOG is...sajna nem találtam kellõen jó minõségû fotót róla, úgyhogy kicsit gyengébb lett mint a MOA. 😞

airbus
egy kazakhstan 732 áll ott

Papirzacsi
A tûzoltóság mögött áll egy B732 is ha jól emlékszem.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Clidey
Nagyon szívesen 😊
A MOK-os 18-asnak (HA-MOG) az "újabbik" malév festése van. Akkor megcsinálom azt a festést is, meg a többi repcsit is. Nem tudom mikor leszek készen velük, de igyekszem. 😉

alert
Wow fantasztikus köszönöm szépen 😊 Kellenének, ha van idõd. MOK-os festés és Tu-154-es is kellene. Nem tudom pontosan utóbbibõl a MOK elõtt milyen festésû áll, de az is kellene 😊 Meg a repmúzeumos gépek 😊 A tûzoltóság mögött pedig csak egy sima Tu-154-es áll. Tényleg köszönöm, ha van rá idõd!

Clidey
Bocs hogy kicsit eltûntem, de elég húzós volt a hetem munka ügyileg <#szomoru1>
Azt hiszem kész vagyok Alert scenerijébe az IL-18-assal. Kérdésem: kellenek még gépek, ill. a MOK-os 18-as festés is?

sajoati
koszonom, majd lehet elek vele, aprilis vegere igertek a netet (novemberben rendeltuk, es 1 db telefonpoznat kellett volna leszurniuk, innen 50 meterre, szomszedos utcaban siman van t.fon...), ha tartjak magukat ehhez, akkor nem terhellek vele. 😊

Endure, in enduring grows strong...

Hypo
Hali van rengeteg free add on, ha pesti vagy megbeszelhetjuk hogy elkuldod emailbe a linkeket amiket kivalasztottal en leszedem neked aztan kiirom cd re es kesz szivessen segitek. egyebkent itt egy avsim en osszeallitot free add on lista jo keresgelest.
Project Tupolev's '154', http://www.protu-154.com/index_e.html

Project Fokker's 100/70, http://fokker.avsim.net/downloads.htm

Concorde? http://www.fsfrance.com/Projets/Mach2/Download.htm

'146' panels http://www.baepanelproject.com/

Howard 500 http://www.flightsimonline.com/howard500/Howard500faqs.htm

Good 'B738' here http://forums.avsim.net/dcboard.php?az=show_mesg&forum=121&topic_id=280095&mesg_id=280095&page=4

sajoati
ismerem, csak mint írtam volt, nincs rendes netem. (mhelyen meg ohne letöltés.) gprs-szel sajna egy hónapban max 500 megát tudok letölteni (illetve 500 megáig 10K HUF az elõfiz, 1Gb-ig 14 v. 17K, és utána minden megkezdett Gb +17ezer. :-/)

alert
Nem 😊 csak jó gép kell hozzá. Nekem volt már fent több mint 100 és csak lassabban töltött.

airbus
ha ismered az avsim.com oldalt akkor ott keresgélj!!

sajoati
😊 ilyen alapon a sim city kiegeknek kéne a legdrágábbnak lenni, merhogy egy várost milyen sokba kerül felépíteni.

nem, én csak azért "panaszkodtam", mert -- és akkor konkrét példát említve -- Nascar Racing Season 2003 alá egy 25 kilométeres "pályát" csinálni sem piskóta, vagy egy külön modot (reverse engine-elni a programot, átírni a fizikát, stb.), és ezek közül egyik sem volt fizetõs.

egyébként örülök, ha valóban ennyi ingyenes dolog van, csak rossz irányvonalon indultam el ezek szerint. (volt egy LAGO Lampedamerica tipp, arrafelé mozdultam.)

btw nem csak egy-két kategória van szerintem a vérprofi és a bõing-hanyattdöntõs emberkék között.

egyszer azért kíváncsi lennék egy olyan repülõs progira, amiben a custom scenery-kbõl egy fél-valós világ ki lenne rakva. fs9 szerintem bedöglene, ha kapna x 1000 scenery-t. (vagy nem?)

alert
De ez teljesen más. És eleve repülés. Repülésben minden drága. A repülésben hatalmas pénz van. Autóra egy jogsi kijön 100 rongyból repülõre (a legkisebbre, leggyengébbre) 2 milla. Szimulátornál ugyanez. Van egy alap ami már eleve drága és utána még a drága kiegészítõk. A repülést ne hasonlítsd semmihez. Százszzor több tudás százszor nagyobb felkészültség kell ahhoz, hogy tudd mit miért kell tenni, tudd hogy a repülésben hogyan alkalmazódnak a fizika és aerodinamika törvényei + navigáció, meteorológia és minden. Elképesztõen nagy tudás szükséges hozzá. A tudás pedig drága. Elmész kicseréltetsz a kocsidban egy injektort fizetsz 25 rongyot. Veszel egy kapcsolót és megcsinálod magad akkor megúsztad 3-ból. A tudás pénzt ér. Fõleg a repülésben.

Egyébként FS-ben se minden pénzes. A sceneryk és repülõk 97%-a ingyenes. A fizetõsök általában csak a legkiemelkedõbbek, a legreálisabbak, a legjobbak. De mindent megtalálsz ingyenes verzióban is. A fizetõs repcsik pl többnyire abszolút profik, egyértelmû hogy egy hozzá nem értõ, hobbi szinten játszó, megfogom a joy-t és hátára döntöm a Boeing-et felfogású emberke be se tudna indítani egy gépet ergo meg se veszi. Akit behatóbban érdekel a téma az érti a lényegét, felfogja a megépítéséhez szükséges háttértudást és értékeli azt. Szvsz

alert
De ez teljesen más. És eleve repülés. Repülésben minden drága. A repülésben hatalmas pénz van. Autóra egy jogsi kijön 100 rongyból repülõre (a legkisebbre, leggyengébbre) 2 milla. Szimulátornál ugyanez. Van egy alap ami már eleve drága és utána még a drága kiegészítõk. A repülést ne hasonlítsd semmihez. Százszzor több tudás százszor nagyobb felkészültség kell ahhoz, hogy tudd mit miért kell tenni, tudd hogy a repülésben hogyan alkalmazódnak a fizika és aerodinamika törvényei + navigáció, meteorológia és minden. Elképesztõen nagy tudás szükséges hozzá. A tudás pedig drága. Elmész kicseréltetsz a kocsidban egy injektort fizetsz 25 rongyot. Veszel egy kapcsolót és megcsinálod magad akkor megúsztad 3-ból. A tudás pénzt ér. Fõleg a repülésben.

Egyébként FS-ben se minden pénzes. A sceneryk és repülõk 97%-a ingyenes. A fizetõsök általában csak a legkiemelkedõbbek, a legreálisabbak, a legjobbak. De mindent megtalálsz ingyenes verzióban is. A fizetõs repcsik pl többnyire abszolút profik, egyértelmû hogy egy hozzá nem értõ, hobbi szinten játszó, megfogom a joy-t és hátára döntöm a Boeing-et felfogású emberke be se tudna indítani egy gépet ergo meg se veszi. Akit behatóbban érdekel a téma az érti a lényegét, felfogja a megépítéséhez szükséges háttértudást és értékeli azt. Szvsz

sajoati
hm... simmarket-en regisztráció és fizetés után kapok letöltési linket? van egy downloads szekciójuk, csak épp mindenhol buy van. nyilván fizetés után kapok egy linket.. vagy tévedek?

na mindegy, amíg nincs rendes netem ez annyira nem is téma, de azért vicces, hogy milyen nagy divat ez a fizetõsdi itt. autószimulátoroknál (legalábbis, amivel én megyek) tök ingyen van minden mod.

exTrem
Hat akkor nem ertem ... mind1 meg 1 dolgot kiprobalok

alert
Én is kipróbáltam most friss FS-re, de nem tapasztaltam semmi hasonlót.

alert
Nvidia driver hiba mert nem kezeli a jól a régi kártyádat. Régebbi driverekkel próbálkozz meg az újak közül is próbálhatsz néhányat. Mondjuk kezd a legújabbal aztán folytasd egy akkorival amikor a kártyád vetted. Vagy detonator driverrel. Ha felraktad valamelyiket próbálkozz az omegadriverrel azzal úgyis jobb teljesítményt lehet kihozni. De azzal vigyázz, mert nem mindegy mit mire teszel fel. A FAQ-ban is van pár infó meg külföldi fórumokban is.

Sziasztok!
Megint lenne egy kis probléma.Mikor elinditom az Fs-t akkor csak ablakban hajlandó futattni eddig ilyen nem volt és mindig full screen-en volt és ugyan az a videókártyám van (nvidia). Egyszerüen nem engedi hogy átálitsam a full nézetre. Már ujra installáltam a vkártyát is. Mit tegyek?<#help>
Üdv:olloczky
exTrem
Vadi uj az fs. Tok friss. Felpakoltam a 3D Kondenz csikot, de eleg erdekesen mukodik... Az effect fajlokat bemasoltam az effects mappaba es a texturakat is a helyukre. Ezek utan meg amikor mar jon a gepbol a kondenz tok szaggatva mintha akadozna alig jon belole a csik . Nagyon zavar hogy csak ilyen kis szaggatva huzza pls help. Koszonom szepen. SEGITSETEK MERT KELLENE ... KOSSZ

alert
Nana akkor mégsem olvastad el se a FAQ-ot se a linket.. <#ravasz1>

Hali!
Már lényegtelen sikerült elinditani csak a update kellet hozzá.Elsem tom mondani hogy mennyire boldog vagyok!!!!!!!!!😊))
Szia!
Igen mindent kiprobáltam már. Nvidia kártyám van. Be raknád ide a fórumra azt választ ami faq-ban van mert én nem találom. Most töltöm le a 9.1-es update-et.
Elõre is köszi!
alert
Mindent kipróbáltál? Leír egy csomó módszert. Milyen videókártya nvidia? Azzal szoktak gondok lenni a driverekkel. Egyébként a 64mb kicsit kevés FS-hez. Bármibe lefogadom hogy driver gond. Nézd végig mégegyszer amiket tanácsol az oldalon. Ott van az általad jelzett hiba is: feljön a splashscreen aztán nem történik semmi.

Hello
Rossz tipped van. Amugy meg olvastam a Faq utána jöttem ide irtam is hogy:"Egyáltalán nem találok rá orvosságot". Esetleg valami más megoldás nincs?
alert
Szerintem ez lesz a gond, de a FAQ-ot elolvashattad volna ha már ott van az a "KLIKK IDE A FAQ-hoz mielõtt kérdezel!" felirat. Ez bármilyen hihetetlen, de nem véletlen írtam oda 😉

MICROSOFT TROUBLESHOOTING: Flight Simulator 2004. The game does not start, the game stops responding, or the game shows the splash screen and then quits unexpectedly when you try to start Flight Simulator 2004 - A Century of Flight

alert
Kitalálom SP2-õd van? Mert akkor van egy tippem.

Ja még annyit hogy amíg nem telepitettem ujra a gépet addig pöcre indult 😉
Hello

Hát annyit csinál hogy elinditom a játékot és beadja a Microsoft emblémáját a DC-3-sal és utána nem csinál semmit.A gép az 1.7 Ghz proci,64mb videokártya 389mb memória. Hiba üzenetet nem add ki csak mikor kilépek (CTRL+ALT+DEL).
Egyébként már volt ilyen hibája és valahogy azt ne kérdezd hogy hogy de egyszer csak beadta. Egyáltalán nem találok rá orvosságot.Remélem tudsz segiteni nekem.
Elõre is köszönök mindent!
exTrem
Vadi uj az fs. Tok friss. Felpakoltam a 3D Kondenz csikot, de eleg erdekesen mukodik... Az effect fajlokat bemasoltam az effects mappaba es a texturakat is a helyukre. Ezek utan meg amikor mar jon a gepbol a kondenz tok szaggatva mintha akadozna alig jon belole a csik . Nagyon zavar hogy csak ilyen kis szaggatva huzza pls help. Koszonom szepen.

alert
Hát aki ennyibõl megmondja le a kalappal. Ezt te sem gondolhatod komolyan 😉 Talán egy kicsit több infót mondj. Milyen gép? Minden más mûködik? Hibaüzenettel elszáll? Rákkantintasz nem indul és semmit se ír ki? Felvillan a kép és egybõl ki lép? vagy mi?!?!

Sziasztok!
Lenne egy nagyon nagy problémám,nem indul az Fs.Nem tudjátok véletlenül hogy mi lehet a baj pedig már jopárszor ujratelepittem és az istenért sem akar elindulni.Ha vki tudja orvosolni a problémát azt nagyon szépen megkérném segitsen.
Elõre is köszönök mindent!

alert
Na megtoldottam pár épülettel a dolgot

alert
Nem lesz. Ott a LAGO.

Minek bele bp?