MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Ez a parkoló határozottan szebb, mint az elõzõ verzió!
És mostmár a terminál teteje sem világít, bár talán lehetne mégegypicit koszosabb. Küldd a francba a sok pedantériás takarítónõt! <#vigyor>#vigyor>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Segítsetek! Nem tudom elindítani a jak-18T-t ! Manuál ide, manuál oda nekem nem indul. Így még repellõvel nem jártam.Mérges vagyok.Magamra. <#mf3>#mf3> Köszi.
[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.
[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
A MOK-os 18-asnak (HA-MOG) az "újabbik" malév festése van. Akkor megcsinálom azt a festést is, meg a többi repcsit is. Nem tudom mikor leszek készen velük, de igyekszem. 😉
Azt hiszem kész vagyok Alert scenerijébe az IL-18-assal. Kérdésem: kellenek még gépek, ill. a MOK-os 18-as festés is?

Endure, in enduring grows strong...
Project Tupolev's '154', http://www.protu-154.com/index_e.html
Project Fokker's 100/70, http://fokker.avsim.net/downloads.htm
Concorde? http://www.fsfrance.com/Projets/Mach2/Download.htm
'146' panels http://www.baepanelproject.com/
Howard 500 http://www.flightsimonline.com/howard500/Howard500faqs.htm
Good 'B738' here http://forums.avsim.net/dcboard.php?az=show_mesg&forum=121&topic_id=280095&mesg_id=280095&page=4
nem, én csak azért "panaszkodtam", mert -- és akkor konkrét példát említve -- Nascar Racing Season 2003 alá egy 25 kilométeres "pályát" csinálni sem piskóta, vagy egy külön modot (reverse engine-elni a programot, átírni a fizikát, stb.), és ezek közül egyik sem volt fizetõs.
egyébként örülök, ha valóban ennyi ingyenes dolog van, csak rossz irányvonalon indultam el ezek szerint. (volt egy LAGO Lampedamerica tipp, arrafelé mozdultam.)
btw nem csak egy-két kategória van szerintem a vérprofi és a bõing-hanyattdöntõs emberkék között.
egyszer azért kíváncsi lennék egy olyan repülõs progira, amiben a custom scenery-kbõl egy fél-valós világ ki lenne rakva. fs9 szerintem bedöglene, ha kapna x 1000 scenery-t. (vagy nem?)
Egyébként FS-ben se minden pénzes. A sceneryk és repülõk 97%-a ingyenes. A fizetõsök általában csak a legkiemelkedõbbek, a legreálisabbak, a legjobbak. De mindent megtalálsz ingyenes verzióban is. A fizetõs repcsik pl többnyire abszolút profik, egyértelmû hogy egy hozzá nem értõ, hobbi szinten játszó, megfogom a joy-t és hátára döntöm a Boeing-et felfogású emberke be se tudna indítani egy gépet ergo meg se veszi. Akit behatóbban érdekel a téma az érti a lényegét, felfogja a megépítéséhez szükséges háttértudást és értékeli azt. Szvsz
Egyébként FS-ben se minden pénzes. A sceneryk és repülõk 97%-a ingyenes. A fizetõsök általában csak a legkiemelkedõbbek, a legreálisabbak, a legjobbak. De mindent megtalálsz ingyenes verzióban is. A fizetõs repcsik pl többnyire abszolút profik, egyértelmû hogy egy hozzá nem értõ, hobbi szinten játszó, megfogom a joy-t és hátára döntöm a Boeing-et felfogású emberke be se tudna indítani egy gépet ergo meg se veszi. Akit behatóbban érdekel a téma az érti a lényegét, felfogja a megépítéséhez szükséges háttértudást és értékeli azt. Szvsz
na mindegy, amíg nincs rendes netem ez annyira nem is téma, de azért vicces, hogy milyen nagy divat ez a fizetõsdi itt. autószimulátoroknál (legalábbis, amivel én megyek) tök ingyen van minden mod.
Megint lenne egy kis probléma.Mikor elinditom az Fs-t akkor csak ablakban hajlandó futattni eddig ilyen nem volt és mindig full screen-en volt és ugyan az a videókártyám van (nvidia). Egyszerüen nem engedi hogy átálitsam a full nézetre. Már ujra installáltam a vkártyát is. Mit tegyek?<#help>#help>
Üdv:olloczky
Már lényegtelen sikerült elinditani csak a update kellet hozzá.Elsem tom mondani hogy mennyire boldog vagyok!!!!!!!!!😊))
Igen mindent kiprobáltam már. Nvidia kártyám van. Be raknád ide a fórumra azt választ ami faq-ban van mert én nem találom. Most töltöm le a 9.1-es update-et.
Elõre is köszi!
Rossz tipped van. Amugy meg olvastam a Faq utána jöttem ide irtam is hogy:"Egyáltalán nem találok rá orvosságot". Esetleg valami más megoldás nincs?
MICROSOFT TROUBLESHOOTING: Flight Simulator 2004. The game does not start, the game stops responding, or the game shows the splash screen and then quits unexpectedly when you try to start Flight Simulator 2004 - A Century of Flight
Hát annyit csinál hogy elinditom a játékot és beadja a Microsoft emblémáját a DC-3-sal és utána nem csinál semmit.A gép az 1.7 Ghz proci,64mb videokártya 389mb memória. Hiba üzenetet nem add ki csak mikor kilépek (CTRL+ALT+DEL).
Egyébként már volt ilyen hibája és valahogy azt ne kérdezd hogy hogy de egyszer csak beadta. Egyáltalán nem találok rá orvosságot.Remélem tudsz segiteni nekem.
Elõre is köszönök mindent!
Lenne egy nagyon nagy problémám,nem indul az Fs.Nem tudjátok véletlenül hogy mi lehet a baj pedig már jopárszor ujratelepittem és az istenért sem akar elindulni.Ha vki tudja orvosolni a problémát azt nagyon szépen megkérném segitsen.
Elõre is köszönök mindent!