MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Clidey
Nem dõlt, de a többire jól emléxel! 😉

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
YÚY! <#wow1><#idiota><#zavart1><#vigyor>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

airbus
😊 Igazad van, csak ugy kb-ra próbáltam meg elkapni. Most megpróbálok ablakokat késziteni, a képen is látható két ablak körül fehér körvonal, az igazából a goodjethez szükséges, de még csak kettõ van meg. De a "félkör" az nagyon rossz lett, igen 😄

[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.

chicco
tök ok az airlinersen bizti találsz fotót

alert
Nem is rossz így elsõre 😊 Ha elfogadsz egy kis kiritikát a faroklogon a fehér "félkör" kicsit másképp ívelt, a törzsön a felirat pedig kisebb és picit dõlt szerintem. Legalábbis nekem így rémlik. Lehet, hogy tévedek.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

airbus
Hali.
Elkezdtem repainteket csinálgatni, és mint látszik nem vok profi 😄 de kiváncsi voltam hogy néz ki egy A320-as Malév OC-ben
Hát így:

[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.

chicco
ok

alert
Egy tanács. A videókártya driverben ahol az élsimítást (Anti-Aliasing) lehet állítani kapcsolj be egy 8x anizotróp szûrést (Anositropic Filter). Nem lesz homályos a táj. Iszonyú sokat dob a látványon.

alert
Júj összekeverted a régi fájlokat az újjal ezt nem mondtam bocsi 😊 töröld ki a régi LHBP összes fájlját mielõtt berakod az újat!

chicco

itt még semmi baja.Jól láthatod 26fps re van limitálva abból 25-öt bír is

chicco

chicco
pss airbus a320

alert
Melyikkel pontosan? Ez kezd érdekessé válni.

chicco
ifdg airbus

alert
Csinálj. Milyen géppel próbálkozol? Én most próbáltam egy ingyenes 737 malevval és semmit nem tapasztaltam.

chicco
Szóval 13L helyén ahogy kilebegtett a cuccos fû lesz a betonból amúgy aaz ILS itt is jó .Csináljak screenshotot?

alert
Tessék? 😊

chicco
13l hez közeledve fû lesz a beton helyén

alert
Én is ugyanezt mondtam, de most már 2 osztott monitoron nem zavaró 😊 Tervezik egyébként gauge-be való konvertálását is hogy integrálni lehessen a panelbe.

chicco
alert 13r 110.50 pontos és jó jön a többi

Szamomra addig halott a projekt, amig kulon ablakban fut.

chicco
ok köszi

alert
Privát ment

chicco
ha valakinek van fent leveld 767 a gépé .Legyen szíves küldjön 1 panel.cfg filét nekem.a Hattilakukactvnetwork.hu címre,mert 1 addon hazavágta az eredetit

Koszi!

chicco
Alert ha van elkészült vagy féligkész blackboxos kivitel tesztelném tovább szívessen.Küld a linket priviben.Nézzük hogy terhel

alert
Igen, megújult. De azóta mégjobb. Folyamatosan fejlesztik. A projectbõl én már kiszálltam idõhiány miatt, csak a SID/STAR editor-t fejlesztem nekik. Az új neve vasFMC (Virtual Aviation Suite).

Alert!

Nem tudod honnan lehetne lekapni a SimpleFMC 1.9-es (vagy ha letezik frissebb) verziojat? Ugy tudom van kozod hozza. 😉 Sajna a Sourceforge-os lap nem megy.

alert
Ezt akartam mondani <#vigyor>

Baroncs inkább próbálkozz a Combat Flight Simulatorral, IL2-vel, Lock On-al, stb, mert ez nem harci szimulátor. Van 1-2 letölthetõ vadászgép hozzá de maximum körözhetsz velük. Ez polgári repülõszimulátor. 10 perc után unni fogod <#idiota>

Papirzacsi
A kérdésbõl ítélve ez nem a neked való program.<#wave>

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

mindketto nem vagy csak 1. v. a 2.

Hogy tud egy tyúk sok embert megrémíteni? idézem: \"Elteszem, hogy halott vagyok és máris megrémül a fél ország.\"

nem

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

most instalalom es nincs turelmem kivarni a tapasztalato:
van benne harci gep(F-sorozat, Mig-sorozat stb..)?
lehet harci repulest csinalni(1 repgep vs. 1repgep )?

Hogy tud egy tyúk sok embert megrémíteni? idézem: \"Elteszem, hogy halott vagyok és máris megrémül a fél ország.\"

chicco
Fûnyírás is volt .:-)azért mindent nem kell

alert
Szia köszi!

Ebben biztos vagy? Tudomásom szerint a 2B elõtt mindig is úgy volt ahogy mondod, de a 2A elõtt sárga körök vannak. Nem a 2B elõtt láttad és ebbõl gondolod? Vagy ez valami új, hogy most a 2A elõtt is megcsinálták? Már egy rakat dolgot találtam amit variáltak amióta az angolok kezén van, kezdem unni a végén mindent újra kell építenem 😊

szia Alert! nagyon klassz lesz ez a LHBP, le a kalappal. egy észrevételt: a napokban szorgos munkások az épületközeli állóhelyeken eltüntették a számozott sárga kör felfestéseket, csak az orrfutó poziciót jelölõ kis csík melletti sárga téglalapokban a géptipus jelölése maradt meg. ööö ez igy elég érthetetlen lett...
üdv
w77d
még 1 valami: valakinek nincs meg az Abacus Bush Pilot Adventure?

w77d
kössz 😄

alert
Pont #5588-ban írtam a sceneryrõl 😊 következõ kérdésedet megelõzve torrent: thepiratebay. Vannak magasabban fekvõ repterek is, arra vonatkozóan #5594 az irányadó 😊 egyébként a scenery ha minden igaz tartalmazza ezeket is, de csak átfutottam, nem biztos.

Papirzacsi
Amire menetrendszerû járat jár, az Lukla. :-)

w77d
nem tudjátok véletlenül melyik a világ legmagasabban fekvõ reptere?

w77d
tényleg a szabadság-híd az! 😊 értem, kössz

alert
Mert abból van 😊 de szerintem te a szabadság-hidat nézed 😊 bár rég "repültem" arra, lehet hogy a lánchíd is olyan. Úgy van tervezve hogy távolról kb jól nézzen ki de közelrõl nem részletes, hogy ne rontsa az FPS-t.

w77d
A Lago Budapest sceneryben a lánchíd eléggé gyér, úgy néz ki mint ha zöld cérnából lenne! ez mitõl lehet?

Papirzacsi
A realir egy ingyenes flightmodelt csinátl a default cessnához. Anynira nme rossz, mint a default. 😄 A flight1 C172 gondolsz. Közben kiderült ,valszeg ugyan az a probléma ennél is, mint courchevelnél, hogy 80 csomónál nagyobb földetérési sebessgénél hajlamosak ferde pályán kitörni a futók. Elég lol hiba az FS-tõl.

LLH készíti.
képek

alert
realair? Melyikre gondolsz? Én anno nem tudom már melyikkel de egy fizetõssel próbáltam és semmi gond nem volt. Nem tudod a Courchevel-t ki készíti?

Papirzacsi
Már készül, és lehet már megjelent, vagy hamarosan megjelenik egy fizetõs Courchevel is.
A luklával csak az a bajom, hogy a C172 futója bármilyen helyzetben törik nálam(a realíir flightmodellel). Az ingyenes courchevel esetében si volt hasonló probléma behúzható futós gépekkel. Szóval szép szép, csak éppen nem igazán tudom használni. :-D

alert
Ez a scenery eszméletlen, hasonlít a francia Courchevel-re. De ahhoz csak ingyenes, kevésbé kidolgozott, bár szintén szép scenery van. De ez marhajó 😊

Lukla - Mount Everest

alert
Már így is se bírja teljes pompájában egy átlag magyar átlag fizetésébõl vásárolt átlag gépen a drága. Szerintem nem lesz több autó 😊 Zacsi: a töltés hibájáról tudok, köszi! Javítom!

eyecandy
Meg a piroskilencvenhármast <#vigyor2>