MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Elkezdtem repainteket csinálgatni, és mint látszik nem vok profi 😄 de kiváncsi voltam hogy néz ki egy A320-as Malév OC-ben
Hát így:

[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.
Nem tudod honnan lehetne lekapni a SimpleFMC 1.9-es (vagy ha letezik frissebb) verziojat? Ugy tudom van kozod hozza. 😉 Sajna a Sourceforge-os lap nem megy.
Baroncs inkább próbálkozz a Combat Flight Simulatorral, IL2-vel, Lock On-al, stb, mert ez nem harci szimulátor. Van 1-2 letölthetõ vadászgép hozzá de maximum körözhetsz velük. Ez polgári repülõszimulátor. 10 perc után unni fogod <#idiota>#idiota>
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Hogy tud egy tyúk sok embert megrémíteni? idézem: \"Elteszem, hogy halott vagyok és máris megrémül a fél ország.\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
van benne harci gep(F-sorozat, Mig-sorozat stb..)?
lehet harci repulest csinalni(1 repgep vs. 1repgep )?
Hogy tud egy tyúk sok embert megrémíteni? idézem: \"Elteszem, hogy halott vagyok és máris megrémül a fél ország.\"
Ebben biztos vagy? Tudomásom szerint a 2B elõtt mindig is úgy volt ahogy mondod, de a 2A elõtt sárga körök vannak. Nem a 2B elõtt láttad és ebbõl gondolod? Vagy ez valami új, hogy most a 2A elõtt is megcsinálták? Már egy rakat dolgot találtam amit variáltak amióta az angolok kezén van, kezdem unni a végén mindent újra kell építenem 😊
üdv
LLH készíti.
képek
A luklával csak az a bajom, hogy a C172 futója bármilyen helyzetben törik nálam(a realíir flightmodellel). Az ingyenes courchevel esetében si volt hasonló probléma behúzható futós gépekkel. Szóval szép szép, csak éppen nem igazán tudom használni. :-D
Lukla - Mount Everest