45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#42096 No. Nagyon köszönöm az óriási csomagot és a kitartásodat!
Akár hiszed, akár nem, nem jó. Mindent a Te csomagodból tettem be, de ugyam az az eredmény. Kész, feladom, marad így, megszokom és kész, annyira azért nem zavaró. Tényleg nagyon köszönöm!
A másik a lassulás, lapozófájl. Ez sem jött be, visszatettem ahogy volt, de ugyan az. Nagygéppel, mire motorindításig jutok, leesik az FPS drasztikusan. Alább egy aranyos kép, minimal (szó szerint) grafikán BP-n ez az FPS. (egy hete fullon volt 25 fix. Ha újratöltöm a játékot mentésből, ugyan az a gép 25. Néhány perc ~5-7 múlva ismét belassul. Ablakos módban is.
Teljesen érthetetlen.
-
#42095 ³öszönöm! így mindjárt más a göbzi :) -
#42094 Na elment, használd egészséggel. Az MGb nem tudom mit jelent, Mb akart lenni. -
#42093 A fene tudja, nagyon pöpec gép, a régi - másik változatával szerettem repülni, ez most nem megy, lehet, igazad van.
Manuál töltődik és menni fog emilben.(kb. 130 MGb. -
#42092 Kérdés, vagy inkább kérés a Suprunov Yak-40-el kapcsolatban:
Amikor Tomi linkelte, hogy ingyenes lett, kedvet kaptam hozzá és letöltöttem az Avsim.ru-ról. Egy bajom van csak, hogy az a 85 megás manual nincs benne a csomagban. Esetleg valaki nem tudna egy linket a manualhoz, vagy a manuált felrakni valahová?
A hibával kapcsolatban: nagyon durva méretű gaukat tartalmaz a gép (~30mb)! Lehet, hogy ezt nem szereti egy idő után a rendszered. -
#42091 Valakinek el kell tartani engem is..... ;-)) -
#42090 Igen, igen, nagyon köszönöm, de csak este tudom ismét kipróbálni. Dolgozom repülés helyett, skandalum. :) -
#42089 A csomagot megkaptad ? -
#42088 Köszi, kísérletezgetek vele én is még, hogy hogyan a legjobb. De már az is nagy segítség volt, hogy rávilágítottál a problémára. :) -
#42087 Ööö, nagyon köszönöm májsztró, de szégyen és gyalázat, sajna csak virágbolti iFly-om van, még csak tervben van a vásárlás. Ezért nem is férek hozzá az általad linkelt oldalhoz Esetleg ez a virágverzió miatt van? -
#42086 Minden meghajtón 2000-3069-re van nálam állítva. Úgy olvastam, hogy a fizikai memória duplájára szokták állítani, de egyértelmű állásfoglalást nem találtam. Sokan sokat vitáznak rajta más fórumokon, ráadásul oprendszerfüggő.
Egyébként a Yak-40-nél nekem sem jelentett megoldást.
Ha a winfosra (XP) bíztam akkor rosszabb lett nekem is.
Az a szörnyű, hogy egy rossz textura (DXT, 32 bit is okozhat ilyet), gépfestésnél szokta nekem csinálni, ha elfelejtem konvertálni hát ennyi textet átnézni....Inkább reinstall. (cfg elmentve, hogy ne kelljen mindent újraállítani. -
#42085 Itt van a megoldás a VC textúráidra amúgy. -
#42084 Én ettől reméltem az OOM és a kilépések elmúlását. Nos, nem segített. :)
Mennyi az FS-nek az optimális? Bár mondom, úgy hogy WIN kezelte, ilyen gondom nem volt. -
#42083 3076 nal nagyobbat sose allitotam min max ra. -
#42082 Hoppá, a lapozófájl!!! Uram, millió köszönet. MOst, hogy eszembe juttattad, igen, a lassulások előtt állítottam 6GB-ről 10gb-re. Basszus...
Hűű, ezzel most nagyon sokat segítettél, remélem a visszaállítás megoldja. Eddig WIN menedzselte, de átállítottam kézire, valószínű ez kavar be a lassulásnak.
-
#42081 Nézd meg milyen progik indulnak automatikusan (és feleslegesen), futtass egy Spybot - Search & Destroy-t meg egy Malwarebytes Anti-Malware-t, nem árthat egy töredezettségmentesítés sem. Időjárásra AVS 6-ot használok, az is le tudja fogni az állandó letöltögetéssel. Elvileg a lapozófájl beállítása is belekeverhet. -
#42080 Ismét küldtem egy csomagot, próba.
A memóriazavar nálam egyedül a Suprunov Yak-40.nél jelentkezik, pl. indítok LHSM-en, minden szépen megy, kigurul, felszáll ráfordulok 115.1 GYR-re, és kb. 5-10 perc után jön az ominózus kevés memória meg xy45jgkvmz helyre akar írni és kész. Földrajzi helytől függetlenül csinálja. 2.7 Intel dual core proci (na ezért nem az X van fenn), EAH 6670 kártya, 2 Gb memó (GPU: 865, memó : 985 MHz). Egyébként minden gép mindenhol tökéletesen megy, tehát csak ezzel a géppel nem fér össze valamim. Már beletörődtem, hogy ez kimarad az életemből. REX-ből a felhők helyett a HVE -ből vannak fenn, eléggé szedett-vedett a texturám is saját ízlés (meg itteni tippek) szerint válogatva. -
#42079 1, Nem, majd minden gépnél elő tud jönni a fagyás. Asszem ez a CTD. Gyanús az UT, de még tesztelem.
2, Igazából csak néhány gépet tettem fel, meg egy EDDM mega-t. Abszolú érthetetlen.
3, Nem, REX már hetek óta fent van, de múlt hét csüt, elkezdte a lassulást.
4, Könynen lehet, de eddig nem csinálta. Nem is értem. Az a szitu, hogy beülök mondjuk egy LVLD-be, PIC737-be, felprogramozom a FMC-t, s mire végzek, a megszokott 24,9-es FPS 13-17 közt ugrál BP. Ha azt mondjuk ez oké, akkor sem, mert eddig nem volt ilyen. Olyan kicsit, mintha melegedne valami egy idő után, de nem. Az egészben az a baj, hogy nem értem. Fent reppenek FL330-en, kikapcsolok minden időjárás, ránézek a tiszta kéké égre a gépre alulról és akkor is ennyi az FPS. Nem hiszem, hogy grafikai problem, valami megfogja. EGy kicsit olyan, mintha a FMC fogná meg, de persze ez szerintem is hülyeség. Érdekes, hogy kis géppel órákat is repkedek, 24,9 mindenhol, de nagygéppel nem. És nem is a részletessége a baj, mert eddig jó volt útvonalrepülésnél is, meg különben is, ezen a configon ne szarakodjon már. Lehet FS9.cfg törlés lesz első körben. Másodikban reinstall, de az nagyon fájdalmas lesz nekem. ~90 GB. :(((
Szóval iszonyat hálás lennék bármi ötletért, mert rémálmaimban jön elő a reinstall ennyi cuccal. Meg azóta egy vinyóm offolt, nincs is meg minden. Igazából az ifly csúnya esti VC-jét is leszarnám már, de ez a lassulás gáz
Más: Játszottam tegnap UT, GEPRO MAS vonalon és rémesen érdekes dolgokat tapasztaltam.
Tehát, mivel sokan mondtátok, dobni akartam az UT-t, kíváncsiságból. Feltettem helyette a GEPRO-t. No, szép a textúra nem mondom, tán jobban is tetszik, mint az UT, DE!!! A problémám az, hogy a táj viszont szörnyű lett. Úgy értem, hogy pl. Európa egyáltalán nem stimmel, az eredeti FS rajzai vannak. Pl. Rotterdam, de mondhatnék mást is. Hiába szép a GEPRO, ha a táj egyáltalán nem fedi a valóságot, UT-vel pedig igencsak. Tehát ez így nekem nem jó, még ha annyira sokak szerint szar az UT. Erre van más megoldás, hogy a városok, vizek, ilyenek hyelükön lyegyenek?
Továbbá MAS. Hát ez baromi érdekes volt, mert fent van az LHSim-es MAS és Laci bácsié is. (persze csak az egyiket használom.)
Amikor a GEPRO-t feltettem, hirtelen eltűntek az utak kelet-magyarországról, a LAci bácsi féle MAS volt aktív. Néztem furcsán. Aktiváltam az LHSIm-est, azzal jó, de a textzurák nem. Fasza. Erre egyszerre mindkttőt, így jó. Mi a fene...
De utána lekaptam az GEPRO-t, mert nem tetszett, hogy csak a textura szép, de hiányzott az UT realisztikussága (folyok, tavak, városok). Vissza UT, LHSim-es MAS off, Laci bácsié marad és így most jó. Hát nem nagyno értem halljátok ennek a lelkivilágát, hogy mikor jeleníti meg a dolgokat és mikor nem.
Mindenesetre tanulságos volt, játszok még vele, de akkor is rém érdekes ez... :) -
#42078 pár kérdés:
1. mindig annál a nagyrepcsinél csinálja?
2. amiket azota tettel fel miota elkezdett romlani probald leszedni azokat hatha ott a gond.
3. REX óta van ez? REX beállitásai ?
4. a lassulás simán lehet hogy elkezdi felzabálni a memóriádat - futasd probakent ablakban mellette menjen a taskmanager és nézed mikor kezdi el zabálni.
Nekem is van REX szép felhok meg minden de maga a program egy fostalicska, az idojaras resze meg még annnál is rosszabb. Én nem görcsölnék vele annyit inkább repülnék:) -
#42077 kipróbáltam, de sajnos így sem jó, ugyan az a helyzet. :( Nem tudom már mi baja lehet, már kezdem azt hinni ez a virágbolti átka.
De nagyon köszönöm a részletes leírást és a csomagot.
Viszont több problémám is van. Egyik a lassulás. Nem értem. Nagygéppel repülök, tiszta égre viszem a nézetet, amúgy sincs nagy felhőzet, de a tiszta égen is 17-19 FPS présel ki magából. Nem hinném, hogy normális, tekintve, hogy napokkal ezelőtt jó volt. Abszolút nem értem, találkozott már valaki hasonlóval? A legérdekesebb, hogy csak nagygéppel van az is úgy, hogy indításkor teljesen jó és mintha FMC programozásnál kezdene lassulni. Kisgéppel egyáltalán nincsen ez.
A másik meg, hogy egyre többször dob ki azzal, hogy hiba, jó napot kívánok. Kisgépesnél szintén semmi, nagygépesnél igen, egy idő után.
Hát szóval nem rózsás a helyzet. :) -
#42076 Nekem is fenn van a REX meg csak féltégla nics feltéve, texturák vagy öt forrásból, de elketyeg. Próba után meglátjuk.... -
#42075 Kicsit részletezd milyen kiegek vannak fent, esetleg egy képet is a hibáról. Hátha úgy tudok segíteni... -
#42074 Én is, de ott is zavart ez a digis oda nem illő micsoda :) Azt meg megszoktam, hogy van egy GPS-em is.
Egy dolgot viszont ajánlok még az An-2 höz, mégpedig a gau update használatát!
Kevésbé csillognak és picit nagyobbak is a gauk (magyarul jobban láthatóak, VC kabinban főleg).
Kicsit ömlesztve vannak, majd figyeld melyik hová való. (Nem vészes, csak 5 fájlt kell a megfelelő mappákba bemásolni.) -
#42073 Köszönöm szépen, otthon felteszem! :)
Ancsával nem gáz a panel, mert ~99% úgy is VC-ben repkedek. :) -
#42072 A C-150-nél nálam is alap volt, hogy átszerkesztettem a szélvédő textúráját és a hozzá tartozó alfa csatornát. Engem is idegesített az eredeti :)
Ide felraktam, tölthető.
Az Ancsa sajna ilyen. Nem tudom, miért pont az L-re rakta. Kezdéskor L után nyomjad a Shift L-t is, jobb ötletem nincs.
Még annyit túrtam bele az Ancsába, hogy azt az oda nem illő digitális radio magasságmérőt is kivettem, illetve beraktam Shift 8-ra a gps-t.
Ha kell az új panel cfg, felrakom azt is.
-
#42071 Dobom :) és köszönöm -
#42070 Nagyon köszönöm, megkaptam, de csak este tudom kipróbálni. Nézegettem ezernyi VC képet, éjszakait is, és sehol nem találkoztam ezzel. Gondoltam már arra is, hogy a REX teszi, mert ugye a light-okat el tudja cseszni.
Egyébként nappal teljesen jó, semmi baj nincsen vele, de már átnézem tüzetesebben.
Amit előzőleg küldtél, még egyszer nagyon köszönöm, fantasztikusak az Ancsák így! :D
Egyébként van valami speckó technikája a touchdown-nak? Nekem mindig elpattog, csak második érintésre tudom letenni.
Még egy-két kérdés máshoz is: Egyik, hogy a free C150-es gépnek nem lehet kicserélni a plexi texturát? Marha csúnya ez a karcos szélvédő, ill. lehet-e úgy menteni valahogy, hogy a kerékburkok, ill. az oktató ne legyen ott? Tudom, két kattintás kikapcsolni, de érdekel, hogy nem lehet-e úgy elmenteni.
Ugyan ez igaz az Ancsára is, mert ott meg a kerékbakok idegesítőek, mert az L betűre tűnnek el, de akkor meg kapcsolhatok le minden lámpát.
Tudom, piti gondok, csak érdekel, hogy meg lehet-e oldani. :) -
#42069 Egy email címet ha adnál, küldeném. -
#42068 Küldök még anyagot, próbáld meg, nálam így műkszik.
Elég ronda, nem tudom a lights résszel van-e gond, a texture ezek szerint rendben. Csak az éjszakai ilyen rossz?
A VC texturákat minden egyes gép festésében le kell cserélni! -
#42067 Nagyon köszönöm, ez sikerült. Hát igen, nem volt 9.1 tör(öl)ve. Köszi, már oké. Viszont a VC texturák nem jöttek be,ugyam ilyen maradt. A másik két packot nagyon köszönöm, szuper!
Ilyen a VC-m:
-
#42066 Az fs9 gyökérben nézd meg az fs9.exe-t, (ráviszed az egérmutatót és kiírja a fájlverziót) aztán lennie kell egy fs91upd.exe és egy FS9UpdateUninstall.exe-nek is ugyanott. -
#42065 Azt le tudom csekkolni valahol, hogy 9.1-es e az FS-em? Csak mert gyanús, ugyanis, ha telepíteni akarom a 9.1-et azt mondja, hogy fent van, ahogy lennie is kell. No de, amikor elszáll teszem azt OOM-el, akkor erősen 9.0-t ír, hogy bekrepált. Most olvasom egy két éves kommentben, hogy el lehet ám cseszni a virágbolti tör(l)éssel csúnyán, és nem ér semmit a 9.1. Szóval, hogyan tudom megnézni a verziót? -
BB5207 #42064 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni két témában:
Az első, az Esztergomot Párkánnyal összekötő híd a Párkány-i Duna parton kezdődik, és a szárazföld felé vezet.Hogyan javítható ?
A második kérdésem, hogy mit kellene tegyek annak érdekébe, hogy a (Local Time ) időpont pontosan a gépemen beállított időtől mutassa, és ne 8 órával többet ?
Setting menüben a setting Time van beállítva. Sajnos a megoldást nem találom sehol !!!
Köszönöm a segítségeteket !
-
#42063 Az a bizonyos HA An-2 festés a Zhyhulskiy féle An-2-höz van? Az engem is érdekelne ám -
#42062 Sajnos nem tudom, mert nem használom, de ahogy hallottam, az UT bekavarhat ezzel-azzal. -
#42061 -
#42060 Én UT-t használok. (tudom, tudom...) Nekem speciel tetszik, mert kb. minden a helyén van, aminek kell, városok, folyók, tavak, utak, tök jól fel lehet ismerni a tájat, de sajnos marhára nem a legszebb. Gondolom nem fér meg egymás mellett azzal, amit Te használsz. -
#42059 A tájhoz Ground Environment Plus van használatban. A képek a "Dutch style" mező textúrákkal készültek. Egyébként az FS korlátai miatt érdemes ezeket a mező textúrákat is csere-berélni hely szerint. Van ahol az alap GE textúra szett a jobb, valahol meg jobb a #34402 -es hozzászólásban található variáció. -
#42058 Huh, most nézem miket küldtél nekem, nagyon köszönöm!
Ki fogom próbálni, meg a festéseket is, mert azért Ancsával HA festéssel jó itthon repülni. VC-t kipróbálom.
Köszönöm mégegyszser! -
#42057 Emailban elküldtem a nálam fenn lévő VC texturákat a freemailodra, cseréld le, egy próbát megér. Persze biztonsági másolatot csinálj !