MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Helyes.. flightsim.cz-én van egy repaint, ahol a cseh painterek egy az egyben kiszedték azt a lemezosztást, amit Tim Conrad csinált. Még nem volt idõm tesztelni. 8 megás a csomag: l_29_czech.zip így keress rá.
Jó lenne, ha Mehlin Rainer még pár szép AI gépet összehozna 😊 Az UM-hez még két festés van tervben, az NDK verzió, és az orosz terepmintás.
Ugye, ugye.. 😊 Felugró ablakok, reklámok (hiába van beállítva, hogy nem engedélyezem) szoktak nálam ilyen dolgokat mûvelni, hogy kattintok, hogy bezárom, de már közben háttérben fut, néha nem is egy. Így árnyékra megy a katt, ha szerencsés vagyok, akkor üres felületre. 😊 Ha meg nem, akkor nyitok mást is..
Nem tudok visszaírni a Delfin ügyében, mert sikeresen letiltottál a privátban. Valahol mellékattintottál. 😊 (L Viper részére)
Köszi az infót Peti!
Ami az aksit illeti én is ezt olvastam a forumokon...😞
USA-ból jön, mert lényegesen olcsóbb!
Már csak türelem kell hozzá. A TrackIr-re is kellett várnom 6 hónapot, de megérte! 😄
Ami az aksit illeti én is ezt olvastam a forumokon...😞
USA-ból jön, mert lényegesen olcsóbb!
Már csak türelem kell hozzá. A TrackIr-re is kellett várnom 6 hónapot, de megérte! 😄
Vigyazz a hero 3-al, kicsit atveres itthon. Az akksija gyengebbnek bizonyul, mert erosebb proci megy alatta, kb 50 perc -1 orat bir, ha full hd-ban folyamatosan veszel fel. Arrol nem beszelve, hogy nem adjak hozza a tapadokorongos rogzitest meg egy csomo tartozekot, amit a hero2-hoz igen... szoval ha veszel egybe erdemes megrendelni a rogzitovel es egy plusz battery pack-el, amit racsatolsz a hatara, ugy mar bir 2 orat is. Itthon a sima hero3 black edition (csak annak van ertelme, kulonben hero2) 130k korul van. Ha tudsz egy ismerost, aki USA-bol hazahozza, akkor a camera+rogzites+battery egyutt nincs 120k.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
😊) ismerem volt már a kezembe jó, kicsit túl van árazva meg extra hype de nem rossz.
Na vegyél aztán rárakjuk a cessna orrára😊
Na vegyél aztán rárakjuk a cessna orrára😊
És hogy szigorúan a repülésnél maradjunk, ne hogy szó érje a ház elejét...
<#vigyor>#vigyor>
Ez meg már a HÜLYE kategória...😄 😄 😄
<#vigyor>#vigyor>
Ez meg már a HÜLYE kategória...😄 😄 😄
Igazán nincs mit, bár mondom, ez az én véleményem! Ezt nem a szent írás!
Bent a fülkében sok minden megváltozik! Azt gondoljuk, már baromira megy a "repkedés" de aztán ott jönnek a pofonok sorban!A szimulátorban ezerszer begyakoroljuk a hajtómû indítási protokollt, már álmunkból felriadva is tudjuk, aztán ott a valóságban hirtelen össze gabalyodik minden! Legutoljára pl megszívattak, mert nem volt elég üzemanyag, én meg nem is figyeltem rá! Már elkezdtünk gurulni a pálya felé, mikor belekérdeztek,-Hogy akkor most hova is megyünk...Köpni nyelni nem tudtam! Õk meg beszartak a röhögéstõl...<#idiota>#idiota>
Bent a fülkében sok minden megváltozik! Azt gondoljuk, már baromira megy a "repkedés" de aztán ott jönnek a pofonok sorban!A szimulátorban ezerszer begyakoroljuk a hajtómû indítási protokollt, már álmunkból felriadva is tudjuk, aztán ott a valóságban hirtelen össze gabalyodik minden! Legutoljára pl megszívattak, mert nem volt elég üzemanyag, én meg nem is figyeltem rá! Már elkezdtünk gurulni a pálya felé, mikor belekérdeztek,-Hogy akkor most hova is megyünk...Köpni nyelni nem tudtam! Õk meg beszartak a röhögéstõl...<#idiota>#idiota>
köszönöm a választ!
😄
Most egy GoPro Hero3-as kamera van kitûzve célnak! (már alig várom)
Aztán jöhet a menet...!
Utólag könnyebb kielemezni, hogy mit balfaszkodik el az ember! Sokszor, mikor repülés végén elmondják a hibáimat, az adrenalin hevében még a felét se értem meg!
Esetleg meg van egy kihermetizálódási gyakorlat és manuálisan kell a kabin nyomást beállítani, akkor még azt is elfelejti az ember, hogy fiu-e vagy fiu...😊
Arról már ne is beszéljünk, hogy szimulátorba hibázik az ember, max bejön az a kép, hogy válasszon új repülést, egy igazi gépnél jobb esetbe össze töröd a gépet, rosszabba a fejedet...
Egy szó mint száz kedves Susarc kibaszott nagy rutin kell+ feladat felmérõ és megoldó képesség a pillanat tört része alatt...
Most egy GoPro Hero3-as kamera van kitûzve célnak! (már alig várom)
Aztán jöhet a menet...!
Utólag könnyebb kielemezni, hogy mit balfaszkodik el az ember! Sokszor, mikor repülés végén elmondják a hibáimat, az adrenalin hevében még a felét se értem meg!
Esetleg meg van egy kihermetizálódási gyakorlat és manuálisan kell a kabin nyomást beállítani, akkor még azt is elfelejti az ember, hogy fiu-e vagy fiu...😊
Arról már ne is beszéljünk, hogy szimulátorba hibázik az ember, max bejön az a kép, hogy válasszon új repülést, egy igazi gépnél jobb esetbe össze töröd a gépet, rosszabba a fejedet...
Egy szó mint száz kedves Susarc kibaszott nagy rutin kell+ feladat felmérõ és megoldó képesség a pillanat tört része alatt...
Szia!
Bár nem vagyok pilóta, sõt olyan képzésem sincs, mint itt sok fórumtársunknak, de van pár órám B737-n...
Ez a bazdmeg balratekerd, azért ez nem egészen így van...
elõször is ott kezdõdik, hogy az ülésedet nem bírod szakszerûen beállítani, amíg el nem magyarázzák...
A másik! Van már egy két ezer órám ami a 8 éves szimulátoros múltból áll össze! Még is , mikor beülök a kokpitba és nincs ott egy "hozzá" értõ emberke, akkor igen igen elvérzik az ember... Tapasztalat nélkül, örülsz, ha horizonton tartod a gépet és tudsz helyesen trimmelni!
A rádióról, navigáció tekergetésérõl ne is beszéljünk...
Bár nem vagyok pilóta, sõt olyan képzésem sincs, mint itt sok fórumtársunknak, de van pár órám B737-n...
Ez a bazdmeg balratekerd, azért ez nem egészen így van...
elõször is ott kezdõdik, hogy az ülésedet nem bírod szakszerûen beállítani, amíg el nem magyarázzák...
A másik! Van már egy két ezer órám ami a 8 éves szimulátoros múltból áll össze! Még is , mikor beülök a kokpitba és nincs ott egy "hozzá" értõ emberke, akkor igen igen elvérzik az ember... Tapasztalat nélkül, örülsz, ha horizonton tartod a gépet és tudsz helyesen trimmelni!
A rádióról, navigáció tekergetésérõl ne is beszéljünk...
köszi, az aibus marad... Tényleg nem lesz magyar lajstromos 737ng <#rinya>#rinya>
ez volt a komoly vita? 😊
biztonságos vezetés alatt mit értesz? saját magára biztonságos vagy másokat is vegyen figyelembe? csak azért kérdezem mert akkor mindjárt a normal és közforgalmú pilóta tudása az mind kell meg egy röpke gyakorlat is szóval nem hetek😊))
biztonságos vezetés alatt mit értesz? saját magára biztonságos vagy másokat is vegyen figyelembe? csak azért kérdezem mert akkor mindjárt a normal és közforgalmú pilóta tudása az mind kell meg egy röpke gyakorlat is szóval nem hetek😊))
balra tekered, balra dõl, hátrahúzod, emelkedik, pedálokkal fordul
Ehhez nem kell szakértõnek lenni, venni a tecsóban 3000 forintért egy RC kisgépet az is így megy, csak nincsenek pedálok...
Ehhez nem kell szakértõnek lenni, venni a tecsóban 3000 forintért egy RC kisgépet az is így megy, csak nincsenek pedálok...
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
SZEVASZTOK! nem akarok nagyon belekavarni a fórum életébe,DE ha van közetek igazi pilóta annak mi a véleménye errõl:
""Bazdmeg, balra tekered, balra dõl, hátrahúzod, emelkedik, pedálokkal fordul. Tessék, összefoglaltam neked nyolc szóban a szerinted felfoghatatlanul bonyolult irányítást."
egy komoly vitába keveredtünk utasszállitó gépek vezetésével kapcsolatban és hálás lennék ha egy szakértõ sacc/kb belõné,hogy milyen foku gyakorlat kell egy utasszállitó biztonságos vezetéséhez és kb. mennyi idõ!
tisztelettel,köszönöm!
""Bazdmeg, balra tekered, balra dõl, hátrahúzod, emelkedik, pedálokkal fordul. Tessék, összefoglaltam neked nyolc szóban a szerinted felfoghatatlanul bonyolult irányítást."
egy komoly vitába keveredtünk utasszállitó gépek vezetésével kapcsolatban és hálás lennék ha egy szakértõ sacc/kb belõné,hogy milyen foku gyakorlat kell egy utasszállitó biztonságos vezetéséhez és kb. mennyi idõ!
tisztelettel,köszönöm!
A Cost az 0 - 30 között van, az Airbus marad.
Rendben.
Ha tiszteletét teszi Gábor nálad, a légyszi kérdezz rá a cost indexre is hogy mennyi a travelnél, köszi...
Ha Gábor tiszteletét teszi nálam megkérdezem majd tõle.
Sziasztok!
Valakinek van esetleg infója hogy a boeing travel service visszatér-e ferihegyre, a nyári charterokra, vagy airbus marad? Azt olvastam még õsszel hogy HA-LKB jön vissza, most még csak a flight radaron airbust látok mindig tel avivba.
Valakinek van esetleg infója hogy a boeing travel service visszatér-e ferihegyre, a nyári charterokra, vagy airbus marad? Azt olvastam még õsszel hogy HA-LKB jön vissza, most még csak a flight radaron airbust látok mindig tel avivba.
alfa=arcsin(sin beta*W/TAS)
ahol:
alfa - a szükséges korrekciós szög.
beta - a szél iránya és a kívánt repülési irány (course) által bezárt szög.
W - szélsebesség
TAS - Valós légsebesség.
ahol:
alfa - a szükséges korrekciós szög.
beta - a szél iránya és a kívánt repülési irány (course) által bezárt szög.
W - szélsebesség
TAS - Valós légsebesség.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Csõ hát csináljuk meg, de akkor minden hónapban frissíteni kéne.
És arra meg kinek van ideje?<#beka2>#beka2>
És arra meg kinek van ideje?<#beka2>#beka2>
Intel Core i7-4790K 4GHZ Kingston HyperX 16GB Red (2x8GB) R9 280X Z97 - Pro Gamer Samsung SSD Evo 850 250GB
Már fogalmam sincs, hogy melyik csomagból vettem ki...
Az eredeti az mekkora? Megnézed, mert már magam se tudom, hogy melyik csomag melyik...<#falbav>#falbav>
Egyébként a PAC hangját is ki szoktam cserélni, mert idegesítõ benne valami ventilátor zaj...
Most ami nekem az electrics ben van, az egy 236kB fájl!
Próbálom megkeresni honnan van...
Az eredeti az mekkora? Megnézed, mert már magam se tudom, hogy melyik csomag melyik...<#falbav>#falbav>
Egyébként a PAC hangját is ki szoktam cserélni, mert idegesítõ benne valami ventilátor zaj...
Most ami nekem az electrics ben van, az egy 236kB fájl!
Próbálom megkeresni honnan van...
Nálam is elmegy, de nekem annyira nem feltûnõ, mert én rögtön telepítés után kicserélem az iFLY737NG-Electrics-t, mert nem hasonlít a valódira...
van ingyenes boeing is egy rakas ami jobb mint a default
azokhoz van skin bõven
http://www.flightsim.com/vbfs/fslib.php?searchid=8371121&page=9
azokhoz van skin bõven
http://www.flightsim.com/vbfs/fslib.php?searchid=8371121&page=9
Az mitõl van, hogy amikor ifly bármely típusán Standby Flight Instruments-et ISFD-re állítom, a cockipt-ben kilövi "iFly737NG-Electrics" hangot. Ha valaki erre tudna ötletet adni, hogy lehetne ezt a problémát megoldani azt megköszönném.
Jó reggelt! Valaki tudna feltenni az FS 2004_ben lévõ alapgépekhez "Boeing737-400" "Boeing747-400" és a "Boeing777-300" Magyar vagy MALÉV festéseket? Nagyon megköszönném! Sehol nem találok az alapgépekhez Hungary festéseket.
A lista szerintem is jó 5let :-)
A lista szerintem is jó 5let :-)