MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berczy
Hi: Egy kérdés:

A pss 320-nál nem nyílik ki nekem a reverser, sõt ami nyomom a sugárféket és akkor is elpõre megy. Mit kell csinálni, hogy reverseljen???

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

alert
<#idiota>

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

airbus
Sziasztok!
Most csinálok egy wizzair repaintet.

Mint láthatjátok nem vagyok kész.
Akadt egy problémám ami a képen nem látszik. Több fehér villodzó vonal jelenik meg az ajtók, fõleg a raktérajtók körül...
Tudna erre valaki valamilyen megoldást?
Köszi!

[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.

Clidey
Hmmm...és szabadna kérdeznem a te szinöridben mérnincsenek azok a naaaagy fekete kockák?! Azér' ne legyünk már részrehajlóak!!! Hol itt az igazság??? <#idiota><#vigyor>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

alert
Az igazi fejtörõt viszont az okozza, hogyha a cross-plane típusú fákból kb ugyanannyi polygonszámút rakok ki, mint ezzel az új módszerrel, nem csökken hanem zuhan az FPS. És nem értem miért. Ha azokat fákat kiveszed, amik most bent vannak, akkor megnõ az FPS. Legalábbis nálam. Bár ez lehet végülis az omegadriver-tõl, mert van ami jobban van ami rosszabbul megy vele. Ha gondolod kipróbálhatod úgy hogy törlöd a trees.bgl és trees2.bgl fájlokat. Ez az új módszer mindenképp jó így tényleg csak oda kerül cross-plane fa a reptér területén belül, ahova szükséges, így elméletileg gyorsabb lesz. Bár az egész teljesítményre vonatkoztatva ez maximum 1-3 FPS-t jelent egyebektõl függõen.

alert

nem tudtok vmi olyan harci repulao simet ami korunkbeli mert minden flight simulator ami harci mind WWII -us

Hogy tud egy tyúk sok embert megrémíteni? idézem: \"Elteszem, hogy halott vagyok és máris megrémül a fél ország.\"

Papirzacsi
Kösz ,de a gmaxon még kiigazodom. Ez a poligonkorlát lepett meg mikor elõször szembesültem vele.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Clidey
Semmi. Épp most tárgyalunk ICQ-n... <#vigyor>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

alert
Van egy polygonlimit az FS engine-ben BGL-enként. Szedd szét õket két vagy három különbözõbe és meg fognak jelenni. Erre módszer, hogy kijelölöd a fák egy részét majd DEL-el törlöd. Mented a fájlt. Utána visszavonod a törlést majd Select Inverse-el megváltoztatod a kijelölést és törlöd a másik felét és megint mented a fájlt. Így kaptál két részt. Ha több részre akarod osztani akkor nem a felét jelölöd ki hanem amennyit akarsz és ugyanígy lehet elõrehaladni csak mindig a nagyobb részt törlöd.

chicco
na mi van Tibcsi??

Clidey
Fogadd õszinte baráti hátbaveregetésem 😄

Clidey
Okay, thx! 😉

Papirzacsi
Gondoltam már kipróbálom mit bír az fs erdõítés terén. Piszok sok fát pakoltam be, azzal a megoldással, amit mutattam neked. Az eredmény megdöbbentõ. Az fs már nem volt képes megjeleníteni a betett fák felét (sztem a bgl konvinál veszett el), de így is sok van, és fpsbõl is sok van.(emmél töbebt fák nélkül se nagyon tud. :-)
kép1
kép2
kép3
kép4

airbus
5.1 megapixeles képeket tudok neked csinálni. zargass nyugodtan ha kell 😄

[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.

Clidey
Nos, ha van jóminõségû digitgéped, akkor erõteljesen megköszönném! 😊
A Tupoljevekkel nem lesz gond, de a töbivel lehet hogy igen...bár még nem néztem körül az érlájnerszen...na mindegy, ha majd odaáig jutok, és elakadok, zargatni foglak ez ügyben oké? 😄

airbus
Hát én elmehetek neked profilokat fényképezni ha ez segít 😄

Clidey
<#eljen>

Clidey
Köszi a képet, de képben vagyok skanzen-ügyileg... 😊
Viszont textúrákat nem tudom honnan fogok venni mindegyikhez... 😞

Clidey
Nem, ez pure photoshop 😊

alert
Van egy új módszer, amivel kicsit komolyabban lehet erdõsíteni gyakorlatilag minimális FPS eséssel. Thanks to Papirzacsi 😊

Papirzacsi
An-2, Li-2, Mi-2, Il-14

alert
Biztos képben vagy, de akkor mondom, hogy szerintem még mik vannak ott nagyobb objektumok. Ugye van a t134 és a t154, van egy dc3-as, egy dupla szárnyas (talán an2?) nem vagyok benne biztos, és azt hiszem egy yak (talán 40?) + egy kis helikopter és egy másik gép, amire nem emlékszem. Az az igazság, hogy rég voltam ott. Van még radar és bevezetõ fénysor is de azt hagyd ki 😄

airbus
köszi, rossz címre emlékeztem 😉

alert
Rajzoltad vagy honnan szedted a textúrát? K*rvajó!!! így tovább <#eljen><#worship>

alert
Semmi baja köszöni szépen jól van 😊 case sensitive a cím. http://fs2004faq.uw.hu/LHBP_FINAL/index.html

airbus
Sziasztok!
Alert!
Nincs már meg az az oldal ahova az uj lhbp képeit tetted? Nekem 404-es hibát ir 😞

Clidey
Kész a 737-200 is.

exTrem
hoppa <#idiota>ezt elirtam ... sorry 8-)

exTrem
Ezt mar kerdezted fshungary-is nem ?idiota] Nekem nincs meg de sztem vkinek a sracok kozul tuti megvan priviben dumaljatok meg ...<#wave>

alert
Sajnos a fák nem eszik hanem zabálják az FPSt 😊 <#sir> De az erdõk át lesznek dolgozva. Akkorra lesz kész amikorra elkészül 😊 már tényleg csak pár hét maximum.

Sziasztok.

A segítségeteket kérném az alábbi Bp Scenery/texture fájlok beszerzésében:
AF2_LHBS.bgl
AF2_LHDK.bgl
AF2_LHFH.bgl
AF2_LHHH.bgl
Akinek megvan, kérem küldje el Email-ben.

Elõre is köszönöm.
[email protected]

exTrem
Szerintem marha joo. Tenyleg ez a terasz nezet .. 😄 majdnem mint az igaziban ... Mar csak tobb fat kene beledobnod azok ugyse eszik az fpst. Utana mar marha jo. Kb mikorra lesz kesz ? 😊 Hali

alert
Készítettem egy-két dombot, hogy reálisabbnak tûnjön a táj és kb annyi látszódjon bizonyos helyekrõl, mint ami a valóságban is a terep egyenetlensége miatt. Ezt már alkalmazták más sceneryben, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy mivel ezek 3D-s modellek és nem ground polygonok, a textúra nem olyan éles rajtuk, mint a földön. A színárnyalatokat majd próbálom még jobban eltalálni. Ettõl függetlenül sokaknak nem tetszik ez a megoldás, úgyhogy külön BGL-be fogom pakolni õket, tehát tetszõlegesen kikapcsolható.

alert
Bõven elég, amit Te jónak gondolsz 😊 rádbízom.

Clidey
Oké rendben. Bár nem tudom valóban kell-e az összes skanzen-beli gép...? Szerintem csak a "nagyobbak" volnának szükségesek. De persze ha ragaszkodsz hozzá, megcsinálom az összeset, helivel-mindennel... 😊

ok <#nevetes1>

alert
Értem. Egyelõre viszont mindenhol LRI logó van fent.

tudtommal nincs új LRI logó , mert LRI sincs ...
Szerintem már BAa neve .

alert
Nem lesz béta 😊 melyik LRI logóra gondolsz és hol? Mert tudtommal még semmilyen LRI logót nem tettem be a scenerybe kivétel a kapuk oldalán az a mini. Egyébként nem tudtam, hogy van új, ami azt illeti nekem nem tûnt fel a reptéren semmi. Igaz nem is figyeltem erre. Küldesz egy újat? Köszi!

remélem , hogy jólesz majd az FsX-hez is az új Bp mod ...

airbus
Sziasztok!
Photoshopban jártas embereket keresek 😊 kéne egy kis segítség mert nem jön össze pár dolog!
Elõre is köszönöm!

exTrem
Nem tartom valoszinunek hogy lenne beta. Ez nem olyan jatek amihez beta mehetne. Csak a kesz jatekot fogjuk kezhez kapni .... szerintem 😊

lesz béta a FI2006 ból ?
( Ja és a véglegesbe is a régi LRI logó lesz ? 😄 )

exTrem
<#nyes><#nyes>

alert
Jah én is kimentem franc egye meg de ezek hihetetlenek. Jönnek az angolok és építhetem újra sceneryt 😊 Kicseréltek néhány lámpát is a uniformnál és átrendeztek néhány parkolóhelyet az 1-es terminál elõtt. Fasza. Ja és lecserélték az összes dockolórendszert SafeDock 2-re. Majd jobban körülnézek még, mit találhatnak ki...

megnéztem Alert, és a 2A-n mindenhol eltüntették, tegnap már a 46-os hidnál jártak.
Siluro

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

alert
Szuper! Tényleg köszi! Más különöset nem tervezek. Összefoglalva az IL18 és TU154, a TU154 gép az erdõben, a 732 a tûzoltóság mögött és az összes repmúzeumos gép kellene. Más nem. A repmúzeumban viszont van 2-3 helikopter. Ebben mennyire vagy benne? És mennyi infód van róla? 😊

Clidey
Alert!
Most perpillanat a Érkazaksztános abandoned 732 készül, utána meg a 134 ill. a 154 is. Mennyi és milyen statik érkraftokat tervezel még beletenni a szinöribe?