MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pilótahiba kizárva. :-) Pár járatot már levezettem. Az az érdekes, hogy az FS 2002-ben is ugyanez volt és akkor még nem is ez a joystickom volt. Nem... Ha fúj a szél, ha nem, akkor is húz. Átnézek még mégegyszer mindent, hátha... Azért köszi szépen mindenkinek, aki válaszolt! :-)
Papirzacsi
MElyik minden gép? Programhiba kizárva. MAx pilótahiba, ha nem a joy.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

alert
Nincs szél? ha szél van, akkor egyértelmû... próbáld ki 0 szélben, ha úgy is húz, akkor 99,999999% hogy joy kalibrálási vagy fizikai hiba. Amirõl én tudok hasonló problémákról mindig kiderült, hogy joy hiba. Nem néztem utána de a cfg-kben max a trimmet lehet elállítani szerintem, de az kizárt, hogy minden gépnél el legyen állítva.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Üdv Emberek!

FS 2004-ben minden repülõ, minden körülmények között, mindig balra húz. Talán ki lehet trimmelni, de felszállás elõtt nem lehet eldönteni, hogy most majd hány fokot fog elhúzni. Ezért felszállásnál mindig ellen kell kormányozni, ez több problémát is okoz. A játékvezérlõm (Joystick) egy elég precíz típus és tökéletesen van beállítva. Nem lehet, hogy ez valamilyen programhiba? Talán valamelyik cfg-ben át kellene írni egy sort, vagy van hozzá egy patch? Másnál is jelentkezett már ez a probléma?

Regards, Lazlow
alert
Szia!
Ezt hogy érted? Forrásra gondolsz? Munka és ismeretség révén is voltam már bent plusz az elõzõ scenerykbõl is ismerem + millió fénykép és emlkézet 😉 A maradék meg tipp. Nem minden hajszál pontos.

Szervusztok!
Az Alert-tõl szeretném megkérdezni, mi alapján készítette a Ferihegyet.
Üdv: L.J.

\"Sejtettem, hogy amit keresek, a dolgok mögött rejlik..\" Antoine de Saint-Exupéry

Papirzacsi
semmi köze a gauge qualitynek a VCben a 3d-s kapcsolókhoz. Egyszerûen arról van szó, hogy annó mikor megjelent a 800 900-as PMDG, akkor kivették a VCbõl a 3ds kapcsolókat, ileltve kiadtak egy peccset , ami eltûnteti ezeket a kapcsolókat a 600 700-as típusból is, illetve " fully clickable vc"-vé teszi azt. Valszeg alertnek ez nincs feltéve.

exTrem
Megnezem koszi

Papirzacsi
Nincs most pmdg-m telepítve, de ha jól emlékszem a lényeg, hogy a régi 600 700-as modelnél full 3d a VC , a 800-nál már nem. Hálistennek kivették a sok szar semmire se jó 3ds objektumot, amik hasznosak nem voltak, de a frémet azt zabálták.Persze a mûszerek most is zabálják...

alert
Nekem a Display settings-ben az Aircraft fülön a Virtual Cockpit Gauge Quality csúszka maxon van. Lehet, hogy ez a gond.

exTrem
Egy ropke eszrevetel 😊. Nezegesd meg alert kepeit, amikor cockpitbol mutatja be lhbp-t. Neki is olyan. Es masik videon is lattam ...

A lepcsok az 'extend/retract concorde nose & visor fully' funkciohoz vannak programozva. azokhoz rendelj bill. kombinaciot. En pl. ctrl+shift+F9, ctrl+shift+F10-et hasznalom.
Az egyes gepek VC-je a modelben van leprogramozva, igy a PMDG-e is. Ha jol tudom nem modosithatok, igy nem tudod a 2D gombokat 3D-sse varazsolni.

Csekkoljátok ezt az oldalt : http://www.micom.net/oops/ van egy pár repüléses érdekesség 😞
Papirzacsi
Hát iylen szempontból bármelyik ifutópályát nézheted, mert a legtöbbje oylna mint a hullámvasút.Szóval Madeira nem ezen a téren emelkedik ki a többi közül. Bár tény ,hogy látványos ahogy lejt a pálya fele.

exTrem
2. Es a virtual cockpitba hogyan csinaljam meg hogy az overhead-en a kapcsolok ne csak 2d-sek legyenek es csak ott legyenek mint egy papirdarab, hanem 3d-sek.
Bocs hogy kulon irtam csak elnyomtam ...

exTrem
Ket kerdes: 1. A pmdg STAR-es gepeinel hogyan tudom a lepcsoket is kinyitni ?

exTrem
Nem is amiatt kerdeztem mert figyelni akarok ra 😊, hanem csaka latvany miatt 😄
Mert tetszenek ezek a futopalyak ...

Papirzacsi
Na ha elõveszel egy térképet, és utánna számolsz, azért nem ilye olyen extémr az a lejtés. Durva közelítéssel 0,61 fok körüli, de ennél valszeg kisebb. Meg a térképek se ugatnak mindenféle nagy lejtésrõl, amire oda kéne figyelni. Ellenben a nagy turbulenciáról ami madeira egyik fõbb érdekessége.

Courchevel, Franciaorszag.

http://www.neuroflight.com/index_en.php?page=courchevel_e

exTrem
Majd nezzd meg egy kicsit alaposabban a videot ha meg van ... 😊. A colopoknel mar egykicsit elkezzd lejteni a palya. Sot jol latszik ... A feelthere oldalan van egy kep a madeiras landolasrol az meg emsszi van a palyatol de latszik ott is. Olyat keresek

Esetleg ez?

Par nappal ezelott volt az egyik hozzaszolasban

http://kozak74.extra.hu/index.html

Papirzacsi
Madeira egyenes. Annyira mint a nagy átlag. Szal vmit félrenéztél.Madeira a cölöpökre vert kifutójáról híres, illetve az érdekes megközelítésrõl.
Courchevel még extrém meredek.

exTrem
Olyan sceneryt keresek amiben a kifutopalya nem sima egyenletes hanem sullyed vagy emelkedik. Pl Lukla. De az mar emg van. Madeira is olyan repter a Fischer Movieaban lattam. Dehat az aerosoft nem dolgozta azt ki ...

Clidey
Jókor szólsz, már készen vannak... <#szomoru1>
De szerintem nem lettek túl rosszak... <#crazya>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

alert
Mostmár nem lesz több teszt csak a véglegesé.

chicco
Alert ha van új test verzió várom .Szívesen megnézném

Ha a trening gépekrõl akartok pár képet láttni a figyelmetekbe ajánlom
http://langlovagok.hu/repterkepek.shtml
chicco
nem ma nem.Holnap+azután+azután.............

Clidey
Csá apci, csak nem melózol? <#vigyor0>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

chicco
Csá Tibcsi

Clidey
Akkor mostmár a méledre nem válaszolok, jó? <#idiota><#kacsint>

Clidey
Köszke! <#buck> Igyekszem...
A másik 34-es a lepukkant 732 elõtt áll, a torony mögött. Gondolom az egyértelmû, hogy melyik festésûrõl van szó... <#vigyor0>

exTrem
<#vigyor5>

alert
Ezt nem csak neked írtam félre nyomtam bocs 😊

alert
Valóban 😊 szuper lesz! <#nyes> Márt írtam e-mailben, de azért itt is megkérdezem, hogy a másik t134-es hol van? 😊 mert én csak 1 repmúzeumosról tudok.

exTrem
Huh ezek marha joak 😊 gratula

Clidey

Clidey
<#nyes><#nyes><#nyes>

Papirzacsi
Fejenként egyet, te überlol.<#idiota>

Clidey
Akkor elég csóringer meglepi lehetett, ha az egész osztály kapott egyetlen, fokosra akasztott bójinget... <#idiota><#vigyor>

eyecandy
Nem csinálta 😞

Papirzacsi
Nálunk annó az egész osztály kapott a fokosra akasztva egy felfújható malév gépet. :-P

w77d
Sziasztok! Ma ballagtam 😊 Képzeljétek a virágon amit a fateréktõl kaptam Malév B737-es volt 😊 Nagyon jól beletrafáltak 😊

Clidey

Clidey

eyecandy
Nézem

Papirzacsi
Úgyértem fullscreenben nálam is csak azokban az esetekben csinálja.

Papirzacsi
Válts át ablakos módba. Akkor sztem nálad is fogja cisnálni. Ablakos módban nálam is csak a Kneeboardnál, illetve a multi csetablakával cisnál ilyet.

eyecandy
De lehet, hogy két dologról beszélünk, mert nekem csak az fspass-nél és a kneeboardnál csinálja

Papirzacsi
ezt kizártnak tartom, mert nekem az elsõ addon gép felpakolása után már megjelent a dolog. pl az egér mellett felugró kis feliratoknál is ugyan ezt csinálja. Én nekem semmi garmin , meg fspassanger dolog nincs felpakolva.Csak pár addon gép.