MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Megértettem amit írtatok, és jó munkát a továbbiakban.
Üdvözlettel: Lénárth János
\"Sejtettem, hogy amit keresek, a dolgok mögött rejlik..\" Antoine de Saint-Exupéry

A talajt már nem tudom lecserélni mivel légifotók ezek is, csak jól átvannak alakítva a színeket, objektumokat, élességet és egyebeket tekintve, hogy elkerüljem a jogi akadályokat. Ha ezen változtatnék, mindent pozícionálhatnék és méretezhetnék újra. A segítséget köszönöm!
Ebben az esetben a scenery alapját nem az a fajta megoldással kifeszített ground textúra adja, így nincs semmilyen megkötés arra, hogy mekkora felbontású lehet, max a gépek teljesítménye.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Ha ok nélkül írtam mindezeket, akkor most itt mindenki elõtt megkövetlek...
Ennek ellenére, fenntartom amit írtam, hogy editáljad ki az LRI feliratot - persze ezt nem muszáj követned - mert ha én azonosságot véltem felfedezni az itt közölt képed alapján, ebbe a hibába mások is beleeshetnek.
Ráadásul, a Budapest Airport rendelkezik egy új, saját logóval amin egymás mellett három repülõgép függõleges vezérsíkjának a sziluettje látható.
Az utak problámájára pedig azt tudom tanácsolni, hogy keress a neten egy jó minõségû légi fotót Ferihegyrõl, ezt alakítsad át 4.8 méter/pixeles méretre, ha ezzel megvagy, kaphatsz tõlem egy regkódot ahhoz a profi programhoz, amelynek a professional változata megcsinálja Neked a ground texturát.
A légi felvétel megvásárlása is egy járható út, de mivel a FÖMI-tõl én vettem két szektort, potom 10 ezerért, mellé aláirattak velem mindenféle jogi nyilatkozatot, ezért ajánlom a neten való keresgélgetést.
A pixelenkénti belerajzolgatás az valóban nem megoldás.
További sok sikert, ha kell valami segítség -és tudok is segíteni -nyugodtan írjál.
\"Sejtettem, hogy amit keresek, a dolgok mögött rejlik..\" Antoine de Saint-Exupéry
Nem voltam benne a scenery készítésében. A textúrákkal kapcsolatban viszont tévedsz, egyetlen textúrát sem használtam a Kozma András scenery-jébõl. Az összes textúra saját és digitális fotókról vagy grafikus által lett elkészítve. Néhány textúra, ami hasonlíthat a Kozma féle scenery néhány textúrájára, a Terminal 1 mögötti épületek. Ezeket ugyanis a Kozma féle textúrák alapján újra készíttettem nem túl igényes mondhatni igénytelen kivitelben egy grafikussal (mivel nem lényegesek), de a különbség egyértelmû. A tesztelések és scenery végsõ látványának megtekintése érdekében a FlyTampa-tól használtam fel néhány textúrát (kizárólag földre vonatkozóan pl: guminyomok stb), természetesen a végleges scenery-ben ezek sajátokra lesznek cserélve (ez már meg is történt). Viszont az valóban érdekelne, hogy LRI logó illetve Malév vagy bármilyen valós logó lehet-e a sceneryben jogi következmények nélkül? Véleményem szerint igen, mert nem hinném, hogy a nagyobb fejlesztõ cégek a DLH-tól kezdve 50 cég logójához engedélyt kértek volna.
Üdv: Péter
Az 5829 számú hozzászólásodból gondoltam, hogy benne voltál a Budapest scenery készítésében, de ez nem volt egyértelmû..
Az én munkám viszont benne van..Dunakeszi..
Csak azért bátorkodom írni minderrõl, mert az általad használt texturák, amik a beszálló folyosókon, és azok oldalain vannak, azok a Budapest scenery texturái..Ha publikálni akarod valamikor ezeket, azt javaslom, hogy elõször nyissad vissza a DXT fájlokat, ezeket az LRI feliratokat editáljad át, mégpedig úgy, hogy a PSP-ben editálva eltünteted ezeket, majd vissza konvertálod DXT formátumba, és ekkor már nem lehet jogi kockázata a dolognak.
Csak el kell olvasnod egy LAGO ejnye-bejnye figyelmeztetést, "hogyha õk rájönnek a neten való böngészgetéseik során arra, hogy valaki netalán csak a regisztrációját megossza másokkal, akkor mi fog reá várni"..
Egyebek iránt tisztelettel adózom Neked, ha valóban javítani, szépíteni akarod a Ferihegy sceneryt, csak arra kérlek, vigyázz a jogi dolgokra is.
Én pedig, ha netalán ezekután elfog újra az ihlet, akkor a saját Hungary2002 scenerymet az FS-X kiadáshoz majd újra elkészítem.
Zacsi megkaptam a mailt, köszi! Este lesz idõm kipróbálni.
Zacsi, kiderült a hiba a popup ablaknál, tényleg driver volt, a bekapcsolt AA okozza az nvidiánál.
Ellenben ezekkel a gyorsforgalmi utakkal a pálya körül nem tudnál valamit csinálni? Kicserélni valami fotoríl dologra... mert k*vára látszik, hogy pixelenként rajzoltad... <#szomoru1>#szomoru1>
Nem tudom honnan azonosítasz be, mert nem hiszem, hogy ismerlek és fordítva 😊 Nem értem mire gondolsz, nem voltam benne eddig semmilyen projectben. Az Andrást pedig akirõl beszélsz, nem ismerem (maximum hallásból, ha egyre gondolunk). Mindenféle cégtõl függetlenül magánszorgalomból készítem a sceneryt, nem voltam és nem is szándékozom tagja lenni semmilyen fejlesztõcsoportnak 😊 Úgy látom Te tudsz valamit (vagy többet tudsz), amit én nem 😊 Habár Kozma András (már ha rá gondolsz) jó régen megcsinálta a scenery-t, nem hiszem, hogy probléma lenne, hogy én készítek egy másikat. Tudtommal nincs jogilag korlátozva, hogy egy reptérrõl csak egy scenery készülhet. Várom válaszod, akár privátban.
Üdv: Péter
Köszönöm a válaszodat, elnézést, hogy csak most válaszolok.
Igen, a scenery alapjaira gondoltam, de a válaszod megnyugtatónak tûnik, azt hiszem, már be is tudtalak azonosítani, ki is vagy valójában.
Ennek ellenére, ha valóban benne voltál a projectben, akkor Andrissal azért zongorázzad le ezt a dolgot, mert a Lago is az EU-ban van, és eléggé félelemetes jogászaik vannak...
Üdvözlettel: L.J.
Besenyei Peti Extra 330L Red Bull + scenery! WOW!

X52-es kerdesem lenne. A gazkaron levo csuszkara szeretnem beallitani a toloero visszaforditot. Sajnos eddig sikertelenul. Sikerult ez mar valakinek? Lekotelezne ha tudna valaki segiteni!
Andras
Húzd le a realism settingsben az összes csúszkát, és próbáld úgy.