MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

exTrem
A tesztverziot azt alert hitte hogy megvan. Amikor kerte a kepet lhbprol. Nah mind1

Papirzacsi
Csak picit görgettem vissza...

"Alert, elkeszult a scenery ? 😊 Mikor adod ki ha igen ?"
"Akkor ez az jelenti hogy jovohetre mar kesz is ? 😊"
"Nekem nincs meg a tesztverzió 😄"
"Pedig már nagyon nagyon várom 😄"
"Alert mikor keszulsz el ?"
"Akkor mar a hetvegere kesz is lesz ugye ? 😊 Hali"

<#idiota><#idiota>

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Srácok jó munkához idõ kell!
exTrem
? Nem kérdeztem emg egyszersem hogy elkuldi e betatesztelni mar megbocsass ... amugy meg nem kerdem meg olyan marha sokszor mint azt te allitod<#mf2> nah mind1

Papirzacsi
bazz, ha percenként kérded se lesz kész vele elöbb ,viszont elöbb utóbb tele lesz a töke a topikban mindenkinek a rinyálásodtól ,hogy mikor van már kész, ügye elküldöd bétataesztelni, stb...<#idiota><#idiota><#idiota>

alert
Még nem 😊 rengeteg hiba van benne, meg amit meg lehet csinálni jobbra. Most, hogy Kozma András segít rengeteg tippet tud adni. Valószínûleg a vonalakat újra kell csinálni, mert rengeteg FPS-t zabál (amúgy is rondák az illesztések). Kb 15x annyi poligon van felhasználva, mint amennyi kell 😊 Kipróbáltam vonalak nélkül és 20-22 FPS cessna-val (detto Vienna nálam).

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

exTrem
Alert, elkeszult a scenery ? 😊 Mikor adod ki ha igen ?

alert
Valóban régebbiek 😊 Olyan mint ami a 31-39-es kapukon volt, de most lecserélték az összeset egy újabbra. Igazából nem én készítettem õket, hanem valaki a rendelkezésemre bocsátotta, mert rendkívül bonyolult programozás és idõ megcsinálni egyet. Iszonyat adat és kódmennyiség. Majd a színen esetleg változtatok, nem hinném, hogy mostanában nekifekszem egy új megtervezésének.

exTrem
<#wink>

eyecandy
Hát igen a photoshop és a real time, nagy különbség 😊

exTrem
Fõleg hogy tükrözõdik minden ... ha meg azt megcsinalnak hogy a hajtomunek legyek hoje meg az apunak na haz kurva jo lenne . Hogy megroje a levegot mint sok photoshopos kepen ...

quack
nekem is nagyon tettszenek ezek a "feeelinges" dolgok mint pl redbullrace, vagy mondjuk amikor feltunningolt kamion vs repülõ gyorsasági verseny (ennek mi a neve? 😄)
a víz pedig nagyon szép

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Alert, tegyél fel légyszíves egy képet a docking system-rõl! Ha az eddigi képek részletein jól látom, a régieket készítetted el. Lecserélték õket digitális kijelzõsre 😉
vandyke
Sziasztok! Jómagam most ismerkedem ezzel a nagyszerû játékkal, de nekem is felmerült némi problémám. Az otthoni gépemen( Celeron 2,4GHz 1GB ram, Nvidia 6200 vga, Asus alaplap) tökéletesen mûxik a program, de sajnos az irodai gépemen nem( P4 3 GHz, 1GB ram, Nvidia 6600 GT, Abit is7-e). A szokásos problémát véltem felfedezni, mint azt már többen is írták itt. Megjelenik a nyitó kép, majd utána fekete ablak és kilép vissza a windowsba. Végignéztem mindent lépésrõl lépese, de semmi. Letöltöttem a frissítést is, de az sem volt eredményes. Miután ez a játék a munkám része kicsit szomorú vagyok. Lehet, hogy elkerülte valami a figyelmemet nem tudom. Ha valakinek van tippje szívesen vennék minden tanácsot.
Mág egy kérdés. Honnan tudok Malév festésû gépeket letölteni? Az infókat elõre is köszönöm.

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

exTrem
P4 3.2 ghz 2GB RAM es egy ati 9600 xt eleg lesz neki ?

alert
Szerintem lesznek küldetések amit egy kicsit feltuningoltak, mint a 2002-ben. Nekem tetszettek 😊 Hordozón landolni cessna-val motorhibával meg ilyenek 😄

Szerintem a te géped elég lesz az FSX-hez. Nem tudom én úgy vagyok vele, hogy most rohadtul elegem lett low FPS-bõl. Kipróbálhattam Az nvidia csúcs kártyáját a 7900 GTX-et egy 3500+-al és 2 GB memóriával megáldott gépen ráadásul FS-el 😄 hát mit ne mondjak... max grafika az ugye természetes. 4xAF 16xAA, ground shadows be, aircraft shadows be, gépnek PMDG 747, scenery MegaAirport Frankfurt, traffic 100%, 30 FPS alá nem ment 😄 Nagyon bejön. A kártya ará nem annyira (130eFt). Viszont van 80eFt körül egy lebutított változata, ami olcsóbb és jobb mint a 7800 GTX, amit pl az FSPlanet-en is nyerni lehet "a legjobb FS-nek" címszó alatt. A gond az, hogy 3500-as proci a minimum, mert ez se bírta meghajtani minden esetben max sebességgel a kártyát. Ehhez meg 2GB ram dukál ugyebár...

Az FSX-rõl annyit, hogy most postázták csak a beta tesztereknek az elsõt.

Goliath
Még egy kvescsön. A lent látható valós fs-x videó weboldalán található videók közti top gun videóban szereplõ f-22(??) kinek a mûve? Köszi elõre is a több száz választ. :-)

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

Goliath
Mi ez az eksön promó? Ugye nem ilyen hülyegyerek módba megy el az fs??

A környezet gyönyörû lesz. Csak jó lenne már tudni hány gép kell majd a futtatáshoz. Lehet tudni mikor jön ki pontosan (valami backstage infora gondolok.)

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

Ez nem a wilco a380-as videója<#idiota>
quack
oh...hát jah így másodszorra megnézve télleg...sry

a "valós" videó nincs valahol jobb minõségben?

Papirzacsi

exTrem
Mert ? Akkor mi ez mert eleg jonak latszik <#lookaround>

Papirzacsi
Kát hogy ez egy fél éve terjedõ videó, amit a sok idióta fsxnek mond...kamu.

Ez nem FSX

exTrem
Hat en szohoz sem birok jutni 😊. Egyszeruen ez mar tul jo 😄😄😄. Nem biiirom kivarni. A kifutopalya a modellek alig varom ... Ahogy elneztem ennek aztan kell majd egy atomeromu😞

quack
ezt a videót láttotk már? <#wow1>

exTrem
Az NG sorozatra is kivancsi leszek. Allitolag benne lesznek. Egy kulfoldi forumon olvastam remlem ne mcsak szobeszed 😊

exTrem
Bazze meg mar nem birom kivarni <#idiota>. Tenlyeg lesz a gepekben FMC ? Gomdolom azert mostmar talan-talan megcsinaljak.

alert
Flight Simulator X videó! Végre megnyugodhatunk, lesz futómûve a képen oly sokat vitatott 747-nek 😄DDDD

chicco
köszi .Várjuk és drukkolunk

alert
A teszterek tudják, hogy mennyire szar volt az FPS a legújabb verzióban. Nos redukáltam az egyszerre látható 3D-s lámpák számát, mert túl sok volt és nálam +5 FPS az eredmény cessna-val. Remélem hasonló hibákat találok még. Megpróbálok továbbá jó LOD-okat készíteni a legtöbb tárgyhoz, így remélem nyerhetõ még +4, +5 FPS a reptér megközelítéséhez 😄

alert
Na igen 😄 de ezen kívül? Pl hogy minden reptéren mindig a mefelelõ idõt mutassa 😊 Régen ez mûködött de most valahogy nem akar összejönni.

Papirzacsi
Pesze. Default repülésnek beálltasz egy budapestit, és mindig az az idõ lesz ami a gépeden, azaz a helyi idõ. :-)

alert
A "select this option to match flight simulator date and time to your computers system clock" be van kapcsolva 😊 mégis ha itt nappal van ferihegyre magától éjjelt állít be. Ha a másik lehetõséget kapcsolom be akkor is idióta dolgokat alkot. Mintha ez régebben jól mûködött volna..?! csak mostanában kezdett el zavarni.

alert
Be lehet úgy állítani az FS-t, hogy az én idõzónám szerint kezelje az idõt? Amikor elindítom, Seattle az alapértelmezett reptér és amikor átváltok pl Ferihegyre ott sötét van, pedig az én windows idõzónám szerint nappal váltottam át 😄

alert
Boston Logan hasonlít.

w77d
Nem tudjátok melyik reptereken van még ilyen torony?

exTrem
Rendben koszi 😊

alert
Én is elindítottam egy-két könnyebb jármû projectet 😊

A torony az nem olyan vészes, mint ahogy írod Extrem 😊 A fotódon nagy árnyék van és egyáltalán nem merõlegesen lett fotózva, ezért látod az enyémet pufinak. Majd nagyobbítok egy kicsit a kabinon és a radaron, akkor stimmelni fog szerintem.

exTrem
Egy picit szerintem tul szeles ... es ezert a radar is tul kicsinek latszik. Nezzetek meg a kepet a realt sokkal keskenyebb a torony mint a flightos-ban. Amugy remek munka 😊

w77d
a képek alapján sztem minden stimmel

airbus
szerintem jó így a torony <#wink>
hasonlítási alapként:

[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.

exTrem
Most nezem a kepen ... a torony nem irrealis egy kicsit ? Olyan kis tomzsi. A radarja is nagyobb nem ?

alert
Ez is ProjectAI gépeket és festéseket tartalmaz 😊 Mindegyik modell ProjectAI-s. Ha jól tudom a készítõ támogatta PAI-t cserébe használhatta payware addonjához a modelleket. Mindegyik textúra láthatatlan részére is fel van vésve hogy project ai. Bár 2004-es, gondolom akkor a pait fejlesztették azóta.

Clidey
Huhh...hát akkor én a helyedben villámgyorsan nyomnék neki egy del-t! Valami egész elképesztõ módon okádék! használj inkább ProjectAI-t, az sokkal szebb, és ráadásul frí is!
Na, megyek megnézem a levelesládám. 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

alert
MyTraffic 2004 <#idiota> Tibi írtam egy mailt úgy 10 körül a textúrázásról. Ha lesz 2 perced nézd már meg kösz 😊

Clidey
Nagyon faszájos, de az AI gépek elég lolak (értsd: rondák mint a bûn)... 😄 Honnan szalasztották õket? 😄

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

alert

alert
Szia! Olvasd el a manulat. Biztos, hogy benne van. De ha jól emlékszem Nyiri igért egy 777 start videót is anno <#vigyor>

w77d
Vaki nem tudna vmi segítséget küldeni, hogyan indítsam be a PSS 777-est? Sehogy sem sikerül.