MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A brazilos videó zenéjének az elõadóját, címét nem tudja valaki??
Sorry :-))
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
Privi ment.
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
És ezen az IVAO-n (meg úgy egyáltalán a FS-ban) történik például olyan hogy nagyon nagy viharba keveredik a gép? Zuhanás, ilyenek ezek rangvesztéssel járnak? Mi van akkor ha BP-NYC útvonal felénél megszakad a net/áramszünet van meg ilyesmi? (csak mert azt írják a szabályzatban hogy csak olyan repülõutat lehet bevállalni amit tutira végig is tudunk vinni, viszont ilyenek közbejöhetnek)
Tudtommal a Microsoft nem adott ki demót de ha tévedek akkor szóljatok, warezon minden fent van 😛
Nem tud valaki adni egy linket ahonan a demót letudom szedni? kiváncsi vagyoka gamera de adhatok oat is ami oan ahonana teljes tudom letölteni😄
Elõre is köszi
Várom a linkeket
lehet már arról tudni vlmit, hogy mennyibe fog kerülni az új bp scennery?!
ha már kérdezték akkor bocsi
Multiban "szoktuk nyomni", de ez nem olyan multi, hogy csak úgy nekiállsz repkedni 😊 Itt központi szerverek vannak és többszáz embert kapcsolnak össze ugyanabba a virtuális légtérbe. A dolog a valós repülésnek a mása. Tehát oda már nagyon kell tudni. Rengeteg mindent kell tudni a repülésrõl, ismerni kell az adott gépet, tudni kell angolul mivel nem a számítógép hanem légiirányítók irányítanak mégpedig a szabályos angol fónia nyelven úgyhogy azt is meg kell tanulni. Repülési tervet kell leadni, ismerni kell az adott reptér eljárásait, tudni kell a VOR, NDB, RNAV stb navigációs utasításokat végrehajtani szóval ahhoz hogy online "játsz" már elég alapos pilóta ismeretekkel kell rendelkezned és nem lehet hülyéskedni vagy össze vissza repülni. Különben bann <#idiota>#idiota> Az online játékba akkor érdemes és tanácsos bekapcsolódni ha már jópár hónapja állandó jelleggel repülsz az FS-el méghozzá ha csak pár hónapról beszélünk, akkor elég sokat kell repülni és tanulni, hogy ilyen rövid idõ alatt meg lehessen tanulni a valós repülés szabályait. Mostmár minden ilyen szabályhoz és a legtöbb dologhoz van magyar leírás a FAQ-ban és az ott javasolt linkeken. Online repülni persze nem csak így lehet. Olyat is csinálhatsz, hogy csak egy haveroddal összekapcsolódtok és ketten repkedtek az egész légtérben 😊 Továbbá lehetõség van magyar és online oktatást mindkét nagyobb online hálózatnál.
Microsoft Flight Simulator 2004 a Century of Flight 4CD ISO 2.2 GB
Ezeket találtam, ez a Century-s ez micsoda, valami kiegészítõ, vagy az alapjáték + egy kiegészítõ, vagy simán az alapjáték mindkét release?
Ez a szabadon bármerre dolog az, ami nekem nagyon tetszik. Bejárhatom a világot, fel- és leszállhatok bármelyik szimpatikus reptéren? De pontosan hogy van ez megoldva? Ha mondjuk elrepülök Ferihegyrõl teszemazt a havannai reptérre ami kb 10 órás repülõút, akkor 10 órán keresztül ülök a virtuális pilótafülkében és húzom a gázkart? 😊
Mennyire szabad a játék? Ha úgy tartja kedvem, repülhetek 2-3 méterrel a földfelszín felett, például Budapest felett, vagy kirepülhetek a világûrbe?
A konfig nem az enyém, ha megnézed csupa nemlétezõ alkatrészeket írtam össze csak úgy hülyeségbõl, de hamarosan lesz egy erõs-közepes vas ami minden bizonnyal elég lesz a játéknak.
Igyekszem nem zaklatni titeket hülye kérdésekkel, egy viszonylag nagyforgalmú játék-fansite tulajdonosaként tudom milyen szar az amikor huszadszor kérdezik egy nap hogy hogy kell mittudoménmilyen alapdolgot megcsinálni az adott játékban...
Üdv, Péter
Ja, amúgy életemben nem játszottam repülõszimulátorral, de most voltam nyaralni repcsivel és megtetszett a dolog, gondoltam kipróbálom PC-n. Az ilyen magamfajta abszolútkezdõnek szerintetek jó választás a MS Flight Simulator 2004, könnyen meg lehet tanulni? És tulajdonképpen mi is pontosan a feladat ebben a játékban? Nem sok infót találtam Guglival, de amit láttam az tetszik. Szabadon, bármerre repkedhetek az egész világon, vagy mi?
Sorry a sok kérdésért, de nagyon felcsigázott így hirtelen ez a repülõsdi.
Szerk: errõl a kiegészítõrõl beszélek

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Perko
ebben teljessen igazad van, viszont én a 17 éves fejemmel megértetem elég jól magam angolul és a repülés is mondhatni jól megy .
Nem kell ahoz repülési ismeret, hogy az FS-ben elboldogulj 1 nagyobb géppel.
Igaz nekem van (ha nem is valódi de szinte uygan olyan)Szimulátoros tapasztalatom, tavaly Nagybátyám jóvoltából (aki pílóta) volt szerencsém ahoz , hogy részt vegyek repülõgép vizsgán, és a szimulátor kipróbálásában Amszterdam-ban, szóval ha valaki tényleg elszánt akkor menni fog neki
Üdv: Máté
Ha nincs lehetõséged egy kis valóságos tapasztalatot szerezni akkor rengeteg szorgalomra, próbálgatásra nagy-nagy elszántságra és fõleg a repülés szeretetére lesz szükséged. Persze angol nyelv szerintem se nélkülözhetõ.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm
Csak nekem is az a gondom, hogy a teljes szöveg kb 1/3-át nem érdemes fordítani, mert úgyis angolul kell tudnod.
De ha valakinek van ideje tényleg összedobhatna egy cessna-s kis videót a nagyon kezdõknek, esetleg a Learning center elsõ néhány lényegesebb pontját többé kevésbé lefordíthatná 😊