MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A Flight Lesson-ökben nem lehet valahogy menteni? Mert a Student Pilot - Lesson 7-ben elszúrtam többször a fordulást - apró kis hibával - és unom már emiatt mindig végighallgatni az oktató dumáját meg felszállni. A Flights menüben meg ki van szürkülve a Save menüpont.
Úgy látom, a Saitek Cyborg Evo-ról igencsak megoszlanak a vélemények (máshol is), azért ugye a billnél jobb? (6000-ért)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Van három jegyem Londonba LHBP-EGGW (LUTON)júni 21-tõl 25-ig. sz-cs-p-sz-v
25 ezer darabja, mindennel együtt.
Ha valakit érdekel, csak szóljon. A jegyeket külön-külön is oda adom.
Ha érdekel valakit írjon ide vagy privátot, vagy mélt stb.
Joyokról annyit, én a Mamut Saturnban próbáltam egy kiállított darabot és elég hervatag volt, lehet, hogy már sokat nyúzták, lehet, hogy rosszul volt beállítva, nem tudom... Nekem nem jött be. MS Sidewinderrel repülök, elég jó darab, de azt hiszem az igaz a szarv lenne. Remélem lesz is. Nyírit kérdezzétek, neki van tapasztalata.
Csak tömör, lényegretörõ, jól megfogalmazott kérdések legyenek ;-)
Saitek X52, rákerestem, hát valóban pofás darab (az a kis kijelzõ vagy micsoda, az mi rajta?). De ennyi egy kicsit sok érte, kb 180-200 lesz az új gép, örülök ha azt ki tudom fizetni, szóval joyból egy darabig a 10k alatti kategória az ami belefér. Igazatok van, a repülési ismereteim kb annyira terjednek ki, hogy meg tudom mondani hogy azt a két izét a gép oldalán szárnynak hívják <#taps>#taps> csak most kezdem/próbálom eljasátítani az alapokat...
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Hamár vennétek a fáradtságot egy jó Scenerytippet is elfogadnék a témával kapcsolatban! A választ elõre is köszi!
Most egy evo van helyete és bár hülye helyen van a gázkar de teljesen meg lehet szokni... nem érek hozzá fölõslegesen és még piheni is tud a kezem!
Azt végképp nem értem miért jön mindneki az X52-vel. Ugyan még nem próbáltam azt a joyt, és valszeg nem is fogom. Kinézetre se tetszik alapból az ára meg anynira se. Nem is hiszem, hogy annyival több lenne az a joy, hogy ekkora árat keljjen érte kérni. Viszont a Saitek EVO-tól óva intek mindenkit. Szvsz-t egy idióta tervez úgy joyt, ahogy azt. Enynire hülye helyen elhelyezett gázkart,még nem láttam normális joyon. :-D
Tény ,hogy kényelmesebb jó joyyal, de nem lehetetlen billentyûrõl...
Én meg jópár órája kínlódok a játékkal. Rögtön belecsaptam a lecsóba, egy 747-essel "major thunderstorm" idõjárás mellett és egy meghibásodott motorral megpróbáltam felszállni Ferihegyrõl ami sikerült is, de a gép levegõben tartása már gondot okozott... Vác környékén ért csúnya véget ez a kis kiruccanás 😊 Persze, ez csak amolyan próba volt, utána elkezdtem a Flight Lessons-t. Eddig csak a kanyarodás amivel nagy bajaim vannak, kóvájog a kis Cessna mint a barom, egy picit kitér jobbra akkor elkezdem finoman pöcögtetni balra (billentyûzet sux...) és akkor meg balra kezd el istentelenül dõlni, mintha nyomva tartanám a balra gombot. Aztán ugyanez fordítva... Joystick-használóktól kérdezem, ha a joy-t középre engedem, akkor a repülõ is visszaáll egyenesbe? Van egy USB-s kormányom (autós), lehet hogy megpróbálom azzal, talán a semminél jobb amíg nem veszek egy joyt.
A telepítés végén "Decompressing scenery files, please wait. Currently extracting..." üzenetet ír és dolgozik erõteljesen. Ezek szerint van benne alapból pár, valamivel jobban kidolgozott scenery? Amsterdam - Chicago - Los Angeles - Sydney stb...
Na, megyek és beiratkozok a pilótasuliba 😊
Azért az kicsit durva hogy száll a repülõ a szavanna felett és az elefántcsorda ott vonul alatta. Meg erre a Red Bull-os dologra vagyok kíváncsi, lehet majd akár online is versenyezni, meg amolyan Bessenyei-féle lánchídalattátrepülõs dolgokat csinálni? (érdekes lehet, mondjuk egy A380-al vagy Jumboval kipróbálni ezt a manõvert)
87% a FS2004 és 56 perc van hátra, ma már repülök, de jó 😊
Ugyanazt a torrentfájlt megnyitva uTorrent-tel, nem tudja folytatni a letöltést, csak újrakezdeni. 85%-on volt a FS2004 most kezdhetem elõrõl 😞
Közben találtam egy pár szép FSX videót, hát kíváncsi leszek milyen atomerõmû fog kelleni ennek.
Video - mentõhelikopteres, Red Bull Air Race-es 😊 miegymás.
Video 2 - ennek sajnos nincs hangja, de látványos. Idõjárás, meg egyéb dolgok vannak benne. Meg jól látom, hogy az az elején egy Airbus A380?
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
De ha jól látom ezek csak 737-3/4/5 viszont én a 700-st szeretem nagyon nekem az a... 😊

remélem segítettem
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25