MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mig-21 mánia!

CptSAB
Josef Cepek bocs elírtam..
CptSAB
Ajánlom a katonai gépeket kedvelõk figyelmébe Josef cepek oldalát. Remélhetõleg ez már nem szûnik majd meg. Az úriember a cseh légierõ repülõ mûszaki tisztje volt, Mig-21-es típuson. FS2004 alá készíti el a MiG tervezõiroda proto és kisérleti típusait, de a keze közül sorozatgyártott madarak is kikerülnek. pl. MiG-21PF, de készülget a MiG-21U és UM is. Eddig publikált munkái elérhetõek az avsim.ru oldalon pepekcepek nick alatt.

Pepekcepek
Köszi!
Örülök,hogy újra itt lehetek!
<#wave>
L Viper
Boldog névnapot kívánok én is!
L Viper
Hát ez valóban elég sötét.
Elég sokat próbálgattam én is a vizek tuningolását.
Külön vízre és vízcsillogásra rengeteg jó fizetõs és ingyenes cucc is van.
Érdemes kísérletezgetni velük.
Az OceanHeightField.bmp felel a hullámok nagyságáért, alakjáért. Ha inkább magyar tájak felett repkedsz, ebbõl jobb egy apróbb, sûrûbb kinézetû.
A vizek napszakonkénti csillogásáért az env_**** fájlok felelnek (11 db van , env_dawn.bmp - env_predawn.bmp -ig)
Ahány csomag, annyi féle eredmény.
Ennél jobban nem is kell belebonyolódni.
Ha kicsit megismered az FS2004 lelkivilágát, elég sokat ki lehet hozni még belõle: Pár kép példának.
Clidey
Köszi szépen! 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

gfarkas
Hi !
Van magyar festés is hozzá.Az EVU-s változatot nem használják, de mintha meglennének hozzá a hûtõk itt Magyarhonban is?.

gfarkas
Boldog névnapot! ;-😊)

Sziasztok! Feltettem a Ground Environment Pro + patch_et és a Ground Texture Plus_t. A Balaton és az egyéb víztextúrák elég sötétek lettek.
Valaki tud valami jó víz textúra csomagot?

Balaton:

Rió mellett a tenger is nagyon sötét lett:

CptSAB
Boldog Névnapot! 😊
L Viper
ÓÓÓÓ, ez meg a 379-es Szolnokon <#taps>
Nyáron jártam én is ott.
L Viper
A Delfint igazság szerint a javított 3D-s pittel akartam megosztani, de egy ideiglenes tárhelyre a festést hamarosan feltöltöm akkor.
Clidey
Üdv újra a fedélzeten Zsolti! <#wave><#vigyor2><#eljen>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Ezek meg mai képek... 😊

Szia!
Ez Vladimir Zhygulskiy Mil Mi-8T/MT - 2010
Elérhetõ a flightsim-rõl zip név: mi8zh_v41_2010.zip
Szia! Ez mellik minyó? Tudnál egy linket adni hozzá?

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

Jó reggelit! Ezeket a gépeket az új festésekkel valaki megosztaná, vagy nem publikus? Thx

L Viper
Dehogyis. Imádom, ahogy repül, pont ezért nyüstölöm 😊 Meg kell dolgozni érte, hogy lendületbe jöjjön, és a leszállás is nagyon élvezetes vele, mert nem egy "csak odavágom" dolog.
A 3D-s kabint is pofozgatom, mert az is elég ronda, meg elnagyolt. Letisztítottam, meg alakítgattam, de még pofozom, csak idõm nincs túl sok. Megosztom majd természetesen.

Hello! Feltettem: Ground Environment Pro + patch.
Mezõ textúrákhoz a Ground Texture Plus csomagból. Láthatóan szebb lett :-)

Jó lenne ez a Delfin,de olyan ocsmányúl repül <#wow3>
L Viper
L Viper
Hát, ahány alu masina, annyi féle árnyalattal bírnak, sok képet megnéztem, ez lett belõle:

L Viper
Ja igen megváltozott a bejelentkezés, már mail kell 😊
Hi Viper!
Sajnos már nem élt a régi email címem amivel elõször regeltem,így maradt az új reg. <#falbav>
L Viper
Na ezt jól "megaszondtam". Átfogalmaztam, csak baxtam kitörölni a felesleges részt <#idiota>
L Viper
Jééé, a Zsolti <#wave>. Új reg?
L Viper
Erre elég nehéz válaszolnom, mert mindig váltogatom kedv és repülési hely szerint. Van több összeállított csomagom, amiket variálgatok kedv, vagy repülési hely szerint. Felhõk, égszín, mezõtextúrák, vízcsillogás, fák, kifutók-gurulók stb. Eléggé össze-vissza szoktam variálni.

Azon a képen kb. ezek:
Ground Environment Pro + patch.
Mezõ textúrákhoz a Ground Texture Plus csomagból.
A fák egy régebbi free (talán LHUD) scenery-bõl.
HDE 1-2 bõl összeválogatott felhõk.
HDE Sun, HDE Sky égszínek a moddolt nap cfg-vel.

Hi! Jó a kép, milyen kiegészítõk vannak még fent a szép látványhoz? FS2004 + ??? Thx.

L Viper
Közben most rázom gatyába a néphadseregest is. A skinen még tüntettem el nagyon elütõ részeket, de eredeti fotókat nézegetve hagytam valamennyit, de csak árnyalatokkal eltérõre.
Alfát már a meglévõ festésbõl kreálok most egy újat, mert a pepitásból van a mostani és kicsit látszik, hol volt sötétebb, ott ahol most világos lett.
L Viper
Nem esett? 😊
CptSAB
Jó ez.. jó ez! 😊 Még mindig nem ígérem a Delfin terepfestést, de azt az alfa csatornát biztos ami biztos helyezd készenlétbe.
Hont
Ma este ilyen felhõk voltak LHSM és a Balaton felett!<#finom>
L Viper
Húúúú 😊 Látom elkapott az alkotásvágy <#eljen>

Visszatérve arra a 8 megás Cz Delfin csomagra: Kreáltam a "pirosorrú" alá egy alfát. Az álló kép nem adja vissza annyira, de repkedés közben ég és föld a különbség. Nagyon matt volt elõtte, így meg fémes lett ez is és nem "sakktábla" 😊
Felsõ képen az eredeti, alatta a moddolt:

CptSAB
Kipipálva ez a festés is.. 😊
CptSAB
Hont
Imádom, amikor már így zölddel minden! <#szeret>
gfarkas
No akkor hál' Istennek mégse szünnek meg.

gfarkas
Most lett nagy divat a pixeles festés a katonai vonalon...<#smile>

Hypo
WORLD OF AI IS BACK
http://www.world-of-ai.com/

L Viper
Azért egy jó terepmintás még hiányzik, de idõm nem nagyon akad rá, hogy bele fogjak 😞
L Viper
No megnéztem amit lentebb ajánlottál (a flightsim.cz-n a 8 megás cuccot). Megvolt a gyûjteményemben is. Abban van egy festés, ami a másik csomagban is benne volt (pepitás szépen csillogó alfával)és van két "pepitátlanított", meg a tigrismintás. Ebben meg már túl homogén lett a letisztított két verzió és nincs csillogó alfa sem bennük.
CptSAB
De ahogy mondottam.. megvan a két fõ folttérkép, mert Papp Levente elkészítette. Szóval ez alapján össze lehet hozni azt a festést, és még véletlenül sem úgy, mint ahogy a neten lévõ sakktábla szárnyú verzijó. Valahogy az olyan, mintha a készítõnek csak az oldalnézeti kép állt volna rendelkezésére a terepmintás géprõl, és a szárnyat simán átfújta, miközben alatta ott villogtak a nyomimintás panelek.
CptSAB
Mondjuk ahogy elnéztem a Delfinek fotóit, nincs két egyforma sablon alapján festett gép. A folttérkép mindeggyiken eltér, csak a szinek stimmelnek.
L Viper
Berakom már az eredetit is.
Felsõ képen az eredeti Paint kit-tel, alatta a korrigálttal:

L Viper
Sakktábla <#nevetes1> Ez találó.
CptSAB
Na így már ezerszer jobb, mint azzal a sakktáblával. 😊
L Viper
Ez lett belõle, jócskán leredukálva: