MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

quack
hát nekem adtak hozzá cd-t de azt vmiért nem olvasta be az olvasó, rákerestem google-ban és talált...milyen joystickod van?

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Speedbreaker
hátott nincs olyan ;D azé kösz. Maradok szerintem a Lock on nál, vagy bill-el tolom tovább 😄

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker
nem adtak drivert <#idiota> google-ban 3 oldalon keresztül vévignéztem mionden oldalt, egy sem volt, csak hogy megveszed, stb. 😊megnézem ezt a linket azt hátha 😛 Kösz

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

alert
Sok van, de mindegyiken más-más driver-ek vannak. Miért nem keresel google-al? Egyébként én inkább ajánlom, hogy használd a driver-t, amit a cd-n mellékeltek. Ha nem mellékeltek akkor elgondolkoznék, hogy nem biztos, hogy az a megfelelõ joy <#idiota> Amúgy meg tényleg google. Ha nem egy elveszett joy-od van akkor talán itt is találsz: drivers.hu

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Speedbreaker
HELP:

Nem tudtok olyan honlapot ahol drivereket lehet letölteni joy-okhoz?

exTrem
<#idiota>

alert
Majd megnézem, hogy mennyire jó, de látatlanban 70EUR-t nem adok érte fõleg sz*r FMC-vel...

alert
Nem tudom érdekel-e valakit, de a FlightSim Pilot Shop kiadott egy ingyenes 737-200 -ast, ami szép tõle 😊 Elsõ ránézésre ez is tetszik, sokáig kerestem ilyen gépet jó minõségben. Aztán, hogy tényleg jó-e, az majd kiderül...

exTrem
Igen igen szerintem is marha jónak látszik ( pushback car emg minden), de enyiért ? És te megfogod venni, vagy hogy akarod kipróbálni ? Mert most erre tényleg "warez" de ott meg még sehol sincs fent. Ha fent is van akkor noncs hozzá crack az meg úgy nem jó mert a mûszerek nem mutatnak semmit 😉

alert
Innen pedig a SID/STAR-okat lehet letölteni a Wilco 737-hez. Megcsináltam LHBP-t és LHSM-et is.

Speedbreaker
semmi gond nincs csak úgy mondtam ;D

Valaki kereste a wilco 737-hez a navigacios adatbazis frissiteset.
Innen letoltheto.

http://kozak74.extra.hu/index.html

alert
Valóban kegyetlen részletes. Majd kipróbálom. Kíváncsi leszek az FPS-re. Nameg már megint a rohadt FMC... képtelenek normálisan megcsinálni. Semmi AIRAC update, SID/STAR update.. mindenki csináljon magának. Elvileg lehet, hogy lesz majd egy oldal ahol lesznek ehhez friss infók, de én még nem találtam sehol. Nevetséges és enélkül sokat veszít az értékébõl és ilyen projectnél már illene normális FMC... Online ez így nagyon szar. 70 EUR meg szánalom.

exTrem
Tiszta röhej az Ariane 737 /600 /700 /900 -as gépei most jöttek ki simmarketra, és darabja 70 EURO. Kurva drága. Arról nem is beszélve, hogy nincsenek hozzá textúrák csak a sima dreamliner van hozzá. A textúrák mint pl a malév darabja 12 EURO. Ezt mégis, hogy gondolják<#confused><#violent>

exTrem
Itt az érthetõ válasz 😊. Én is valami minõségrõl hallottam már 😊

alert
Emberek. Minden a tömörítéstõl függ. Minden progi 2 gigás fájlt csinál ha full quality-re állítjátok õket és mindegyik 2 megásat ha low-ra. Semmi köze a progikhoz a méretnek. Ezek a szerkesztõ progik is csak a sok közül valamelyik AVI (vagy más) elõre megírt tömörítõ algoritmus használják azokkal a beállításokkal, amit megadsz neki. Nem a program tömöríti a videót. A program a vágásra, szerkesztésre, effektere, stb-re szolgál és tömörítési paramétereket ad az encoder-nek, amit te állítasz be. Szóval akár konzol parancsal is letömörítheted 2 megára a videódat ha éppen nem akarsz szerkesztõ progit használni. Persze ha 20 perces movie-t 2 megára tömörítesz, akkor abból nem sok fog látszani. A DivX filmeknél kb 7-10 MB / perc az arány.

quack
hát én egyszer használtam vegast és az ami a muvimékörben 25mb vot azt a vegas 2gb-ba csinalta meg, persze biztos lehet allitgatni, de alapbol nagyon durva arra emlekszem

exTrem
Akkor mi a gond ? Mennyi helyet foglal a hány perces videód ? Nem hiszem, hogy olyan marha sok helyet foglalna.

Speedbreaker
hát én szonivegasszal szoktam csinálgatni 😉

alert
Jáj. Ha már nem fizetsz legalább olvasni tudj 😊

quack
igen, az internetrõl

exTrem
? minek a teljes verzióját ?<#idiota>

Le lehet valahonnan tölteni a teljes verziót?
alert
Gondolom ez egy VATSIM-es reakció a Aero magazin IVAO-t szerepeltetõ cikkeire 😄

<#wave>

Papirzacsi
Veled ellentétben az itt hozzászólók nagyrésze régebb óta, és magasabb szinten ért az fshez és a kiegészítõihez mint te. szóval mindenféle vita nélkül fogadd el, hogy ezek addonok, és nem modok, ez a szóhasnzálat az elterjedt az fs felhasználók világában már évek óta, és te a hülye definícióddal ezt nem fogod megváltoztatni. Szokj hozzá. Emellett 1000 példa szól az addon definíciód ellen, de ez tök off, szal lesszíves visszatérni a topik eredeti témájához.
Ha meg nem tetszik az minket baromira nem érdekel. Ezesetben <#wave>

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

De modolok, mert ezek a cuccok modifikációnaknak minõsülnek. Az addon más dolog, azt az eredeti fejlesztõ adja ki a programhoz. A mod-ot meg magánemberek készítik. A mod megjelölésnek semmi köze az FPS-ekhez.
Az hogy te tájékozatlanságból hogyan nevezed, baromira nem érdekel.

eyecandy
Valakinek van tapasztalata Ariane géprõl? 737ng-re gondolok
Repülte már valaki valamelyik tipust?

Szeretnek epiteni/vasarolni pedalt a szimulatorhoz.
Ha valakinek van pedalja, megirhatna, hogy milyen, mi rola a velemenye,
mekkora a merete, mekkora a pedal utja, van-e rajta fek, stb.
Koszi

Jo kis cikk, koszi hogy belinkelted! 😉

Helósztok!

Nemtudom hogy olvastátok-e már, de az origó címlapján is az MS Flight Sim-rõl írnak. Bár semmi extra, de talán ez is mutatja, hogy egyre népszerûbb a játék..😊

Akit érdekel, itt a link: Több Malév-gép repült a neten, mint a valóságban
exTrem
Ezért kell valamilyen videószerkesztõvel átkonvertálni. Ha Fraps-el veszel fel akkor az egy pár percet pár gigába tesz bele 😊. De ha pl. Movie Makerrel átkonvertálod akkor máris csak 30-40 MB lesz .

Speedbreaker
csak aviba rakja 😉 Meg jó sok helyet foglal. És ha még modal játszol, + nincs erõmûved, akkor ám bizony elég rossz a minõsége is 😞

airbus
befog, de felveszi és nem swf formatumban 😄 egy feltételnek megfelel 😛

[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.

Speedbreaker
bár emellett méginkább befog 😄

Köszi a gyors választ.
airbus
FRAPS

[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.

Tudna valaki segíteni?
Milyen programmal lehet olyan filmet csinálni mint a Nyíri féle? Vagyis mivel tudom a képernyõ tartalmat valami videó formátumba önteni. Nagyon nagy szükségem lenne egy ilyen megoldásra. Amiket eddig próbáltam azok mind swf formátumot csináltak belõle. Meg az FS-em is igen beszaggat mellette.
eyecandy
<#papakacsint>

Clidey
Lécci ne modoljál itt orrbaszájba, ez nem egy FPS gém...mi, szimulátorosok inkább add-on-nak, vagy csak simán repcsiknek hívjuk õket. Köszi! <#smile>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hát, én azt gondoltam magáról az alapprogramról folyik a szó.
A modok ügyében tényleg más a helyzet.
Apropó, a nemrég megjelent A400M modot próbálta valaki?
Néhány nappal a 737 mod elõtt jelent meg, és a leírás alapján nagyon ígéretesnek tûnt. Azért nem semmi, hogy 2 gigás modok jelennek meg hozzá.

w77d
köszi!

Wilco kepek itt

Ariane 737 trailer

Nyiri utolagos engedelmevel feltettem 2 videot, amit keszitett:

Cold and dark cockpit
FMC programozasa

w77d
A Nyiri video sajna már nem elérhetõ! nincs meg esetleg valakinek?

tudtok nekem linkelni egy pár képet a wilco 737 röl és az ariane 737 röl virtual cockpitjárol?

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

w77d
Kössz

alert
Hello! Van egy szép és részletes leírás a manulban és ezer másik doksi, ha rákeresel google-val, hogy hogyan kell beindítani a rendszereket. Itt a mûszerek a valóság szerint vannak szimulálva, nem bepattanok és gázt adok szarság 😊 Mellesleg Nyiri is csinált nem is egyszer videót errõl, amit közzé is tett itt a fórumban. Üdv

exTrem
warezgyanus 😊. Ha eredeti akkor nezzd meg hogy a pmsg settingsjebe mi van beallitva. Lehet hogy ott van beállitva valami, hogy úgy induljál minden nélkül és neked keljen bekapcsolni. Ha jól tudom cold and dark a setting neve. De ha viszont warez akkor olvass vissza ki lett tárgyalva sokszor ...

w77d
Hellosztok! Egy kérdés: a PMDG 737-es panelon hogy tudom bekapcsolni a kijelzõ monitorokat, mert teljesen sötétek?