MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
CPU 3Ghz Intel Pentium, 1Gb Ram ,Geeforce Fx 5600 128 Mb
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
alent, papirzacsi, airbus, clidey<#crazya>#crazya>
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
ügyesen kikerülted az "ez nem warez fórum" témát, de ez NEM KOLDULÓ FÓRUM...<#idiota>#idiota>
[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.
üdv, Péter
Nekem ugyan nem sok közöm van az FS-hez, de sim-ek után sokat olvasgatok 😊(LockOn-t tanulgatom ugyanis ... 😊 )
Épp benéztem ide és láttam mirõl szól a társalgás ... Szóval USB-s modulokból vannak jóval olcsóbbak is ...
Mindaugas USB joy
vagy
Precision USB joystick Controller
8 potenciométer (AXIS) , 32 gomb, hat switch, minden ami szem és szájnak ingere ... és 30 dolcsi az nem 70 font ... és valszeg bõven elég házi készítésû kontrollerhez 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
There is a difference between a Porsche and a Ford.
One offers better quality than 'the other one'. One gives better performance. One has more luxury items. If you want quality you pay a price that reflects this quality.
Think of our work as the 'Porsche' of flight simulation.
Today you might not afford it, but you can dream that one day you will buy it.
Amúgy meg sikerült az elsõ szabályos repülésem, Gödöllõ-Ferihegy... Komolyan mondom olyan sikerélmény ez a tökegyszerûnek tûnõ manõver, mintha CoD2-ben egy tíztagú SMG-osztagot gyilkoltam volna le sniperrel 😊
yoke-ba.
http://kozak74.extra.hu/index.html
Valami a beallitassal lehet, vagy a flight sim-ben, vagy nezd meg a modul\fsuipc joystick beallitasait. ha mashol nem, ott biztosan trukkozhetsz, hogy jol tudjad hasznalni a joy-od.
Ma egyebkent egy ilyet epitettem magamnak. Meg egy poti kell a kozepere, ket kapcsolo a feknek, es ket gorgo, hogy stabilabb legyen, amikor forog. Kar, hogy ma semmi sincs nyitva 😞
[/img]
http://kozak74.extra.hu/index.html
UDV SLZ
koszi a gyors segitseget
kiválasztod, hogy 767PIC - PMDG all products
download a zip-re.
Kicsomagolod, majd felinstallálod.
A számítógép nem hülye! Csak azt csinálja, amit parancsolnak neki.
Hogyan kell az FMC-t frissiteni?
Van egy PMDG-m de az FMC-ben eleg sok regi adat van.
Szeretnem letolteni es frissiteni, de nem tudom pontosan honnan kell es hova kell ekni a fris adatokat.
A SID/STAR-okat tudom honnan kell es hova kell berakni, de az FMC-jet nem.
koszi elore
SLZ
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
SLZ
[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.
Haveromtol kaptam egy Malév 154-est, primán repül, de minden oroszul van feliratozva. Tudtok valahol egy olyan oldalt ahol magyarul, vagy angolul van a manual-je leirva??????????????????
Szeretném egy kicsit jobban megismerni ezt a gyönyörü madarat!!!
Köszi a segitségeteket, elöre is!
Üdv
SLZ