MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

exTrem
<#idiota>

alert
Valóban nem csak. De ahogy látod, többen nem bírtuk megállni, hogy szót ragadjunk, mert amit írt és "kért", az annyira butaságot, tudatlanságot és értetlenséget sugárzott nem csak a téma kapcsán, hogy az már fáj. Már elnézést.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Alert! Azért nem csak Sam-kéne kioktattni nem

CPU 3Ghz Intel Pentium, 1Gb Ram ,Geeforce Fx 5600 128 Mb

ok!

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

alert
alent helyett alert, köszi. Mellesleg nem találtad hanem inkább loptad, szóval én nem kérkednék ennyire vele.

találtam magamnak ingyen wilcot<#buck>
alent, papirzacsi, airbus, clidey<#crazya>

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

jovanna, de azér nem rángatnám a joyt, és nem ctrl+e vel kezdeném!

w77d
Huhh, nem gondoltam hogy az én warez beszólásomat is lehet überelni! THX <#idiota>

Papirzacsi
Most hallottam ,hogy felütötte a fejét egy új fertõzõ betegség. Már nevet is kapott. Lollerség. A srác egyértelmûen elkapta, sztem óvakodjunk tõle, és csak piszkavassal nyúljunk hozzá.<#idiota>

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

alert
Hidd el teljesen felesleges neked, mert biztos vagyok benne, hogy nem tudod használni. Maximum ctrl+e aztán gázt adok és rángatom a joy-t stílusban, arra pedig elég és egyszerûbb a default 737. Mellesleg azt ajánlom, hogy a stílusodon csiszoljál, mert a pm-eket is olyan stílusban és "nyelven" írod, hogy néha fél óráig bogarásztam, hogy mi a francot akarsz mondani. Másrészrõl pedig mi az, hogy "kéne"??? Minimum szeretnéd... a fórum szabályokat és a fogalomzavarodat már meg sem említem. Amit még hozzá tudnék fûzni, azt Airbus elmondta...

Clidey
Az még hagyján, de úgy látszik, a fogalmakkal sincs képbe a srác: fizetõs cucc ingyé, mégis no warez? Hogy jön neki ez össze? <#vigyor><#idiota>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

tárgytalan! köszi
hello! az lenne aproblémám h wilco 737nél a legfrisseb 0605ös fmc update-nél nincs lhbp megközelítési eljárásom! nálam van a hiba????
airbus
õszintén, erre mit vársz válasznak? megvan nekem az eredi, szivesen odaadom neked ingyen.. ????? látsz erre bármilyen reális lehetõséget?
ügyesen kikerülted az "ez nem warez fórum" témát, de ez NEM KOLDULÓ FÓRUM...<#idiota>

[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.

kéne egy nyaralás valahol a kanári szigeteken, nomeg persze hawaii-n, kéne egy hatalmas nagy palota, kéne pár focipálya, kéne egy kifutópálya és helikopterleszállálló a házhoz, most csak ennyi jut eszembe, de megelégszem csak a palotával. ja és ingyen kéne, de ez már csak természetes<#vigyor5><#puszi><#taps>
bocs a következõkért: kéne egy wilco 737, meg egy ariane 737. egyik is jo, és ingyen kéne, no torrent, warez...

alert
Szia! Igaz egy külsõ program (dupla monitor elõnyben), de nagyon jó kis cucc a vasFMC, ami egy sokféle repülõvel használható navigációra "lebutított" FMC. Más fizetõs gépek ingyenesen elérhetõ legfrissebb navigációs adatbázisát használja SID/STAR-okat is beleértve. Ugyan Windows-os felülete van, de nagyon egyszerû, direkt az online repüléshez lett készítve azok számára, akik olyan géppel repülnének, amiben nincs FMC, de igénylik. A program teljesen ingyenes. Olvasd el a leírásokat és doksikat, de ha valami gondod van tudok segíteni, mert részt vettem a fejlesztésben. Ezen kívül létezik mégegy ingyenes, de a nevére nem emlékszem, továbbá nem igazán fejlesztik a és a kezelése kissé fúrcsa (értsd: néha hülye dolgokat mûvel). Ha fizetni akarsz/tudsz, akkor ajánlom a Project Magenta FMC-jét, ami abszolút realisztikus a kinézetet is beleértve, de jópár száz dollárba kerül.
üdv, Péter

Sziasztok! Rég óta olvasom a fórumot, és sokat segített az fs megismerésében, eddig minden kérdésemre találtam választ, thx(Alertnek külön a faq-ért). Mikor eljutottam arra a szintre, hogy az alapjátékban minden rutin szinten ment, akkor gondoltm h ideje valami komolyabb repcsit szerezni és avval felkészülni az online repülésre, az Eaglesoft Citation X-t választottam, elég komoly gép, hosszú idõ volt még megtanultam végigcsinálni mindent úgy ahogy kell az elsõ checklisttõl az utolsóig. Az FMS megtanulását azt a végére hagytam, de mikor elkezdtem volna az FMS-t próbálgatni akkor vettem észre hogy a szemét Eagle-s ok, csak dísznek rakták bele, gyakorlatilag használhatatlan. <#levele>A gépet azért nem akarom lecserélni, egészen hozzámnõtt. :-)Szóval, a "rövid" bevezetõ után, azt akarom kérdezni hogy nem tudtok-e vmi progit amivel ki tudnám váltani a fedélzeti FMS-t, lehetõleg ingyen?(megvenném én csak nem tudok neten fizetni)kerestem, egy fél napom elment vele de nem találtam.
alert
p2p hálózatorkról beszerezhetõ néhány közülük, de angolul. Magyarul láttam már dvd-n az elsõ részt (3 van) egy kiadónál, nézz körül.

w77d
Hellosztok! Most egy kicsit elrugaszkodnék az eredeti témától, ám athiszem ezt a kérdést itt a legérdemesebb föltenni! A national Geographic csatornán szokott menni egy légiszerencsétlenségeket bemutató sorozat. Nem tudjátok ezeket honnan tudnám megszerezni?

DummyBoy
Üdv Mindenkinek!

Nekem ugyan nem sok közöm van az FS-hez, de sim-ek után sokat olvasgatok 😊(LockOn-t tanulgatom ugyanis ... 😊 )

Épp benéztem ide és láttam mirõl szól a társalgás ... Szóval USB-s modulokból vannak jóval olcsóbbak is ...

Mindaugas USB joy
vagy
Precision USB joystick Controller

8 potenciométer (AXIS) , 32 gomb, hat switch, minden ami szem és szájnak ingere ... és 30 dolcsi az nem 70 font ... és valszeg bõven elég házi készítésû kontrollerhez 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Sziasztok én most akadtam rá 1 warez verzióra ha lejött akkor a cracket felrakom valahova az a baj ,hogy elég lassan jön...

exTrem
<#idiota>sajnos nincs 😊

alert
Gondolom nincs cracked. Jó hogy nem szaggat ha nincs betöltve gauge 😄

exTrem
A performance az tényleg eszméletelen jó. Nekem meg van az összes gép persze nem tudok velük repülni csak saját szemmértékkel mert no FMC és semmi mûszer. Lényeg, hogy semmit nem szaggat és még a panel is sobban néz ki mint a pmd-é. Jo kis gép, de az ára az pfff

alert
Egyébként ezek a VCe verziók mit takarnak pontosan? Ahogy kivettem kb azt, hogy nincs 2D-panel, mindent VC-re optimizáltak, de elérhetõk olyan beépített kameranézetek a VC-ben, amivel akár úgy is láthatod a dolgokat, mintha 2D panel lenne. Látván a trilliónyi 3D-s kapcsolót és egyebet viszont nehezen tudom elképzelni, hogy a teljesítményt is sikerült a 2D panel gyorsaságához optimizálni. Nagyon kíváncsi vagyok.

alert
A leírások és ismertetõk nameg a képek alapján valóban nem kispályás cucc. Már a pushback car vezetése és a jegesedõ ablakok vagy mûködõ ablaktörlõk is ezt bizonyítják. Az FMC-rõl én is megkérdeztem õket és állításuk szerint saját navdata adatbázis hozható létre. Nos el tudom képzelni hogy írnak majd userek programot hozzá hogy átkonvertálják a többi adatbázist. "One gives better performance" nos ha ja jobb a performance mint a pmdg-ben, akkor komolyan elgondolkozom azon, hogy megveszem 😄

exTrem
Az Ariane Studios ezt válaszolta kérdésemre, hogy miért ilyen drágák a gépeik. Olvassatok:

There is a difference between a Porsche and a Ford.
One offers better quality than 'the other one'. One gives better performance. One has more luxury items. If you want quality you pay a price that reflects this quality.
Think of our work as the 'Porsche' of flight simulation.
Today you might not afford it, but you can dream that one day you will buy it.

Gerygrey
Hûha ez aztán nemgyenge cucc 😊 Kedvet kaptam egy ilyesmihez én is.

Amúgy meg sikerült az elsõ szabályos repülésem, Gödöllõ-Ferihegy... Komolyan mondom olyan sikerélmény ez a tökegyszerûnek tûnõ manõver, mintha CoD2-ben egy tíztagú SMG-osztagot gyilkoltam volna le sniperrel 😊
alert
A FlightDeck csinált USB modulokat szimulátor építéshez, ha valakit érdekel: ITT

Meg anno vettem egy joy-t 2300 ft-ert, direkt ezert (igazabol kettot, a masikbol gazkar lesz). 4 nyomogomb, 3 poti, es egy pov kapcsolo. Raadasul usb-s, ugyhogy csak be kell dugni a gepbe 😉. Meg marad 2 poti, azt meg majd bekotom a leendo
yoke-ba.

http://kozak74.extra.hu/index.html

alert
Wow ez jól néz ki, vezérlõ progit te írod hozzá? vagy hogyan oldod meg?

alert
Ja nem eredetiségre gondoltam, hanem érvényes installra. Ha nem rendesen van installálva, mert pl RIP, akkor nem biztos, hogy megtalálja az útvonalat.

Biztos, hogy jol van kalibralva a joy-od? Ha balra es felfele mukodik, az azt jelenti, hogy erzekeli mind azx, mind az y tengelyt.
Valami a beallitassal lehet, vagy a flight sim-ben, vagy nezd meg a modul\fsuipc joystick beallitasait. ha mashol nem, ott biztosan trukkozhetsz, hogy jol tudjad hasznalni a joy-od.

Ma egyebkent egy ilyet epitettem magamnak. Meg egy poti kell a kozepere, ket kapcsolo a feknek, es ket gorgo, hogy stabilabb legyen, amikor forog. Kar, hogy ma semmi sincs nyitva 😞

[/img]

http://kozak74.extra.hu/index.html

koszi a segitseget, felrakta magat, eredeti a PMDG of course
UDV SLZ
alert
Hehe, direct link letiltva, na akkor azért elmondom 😊 Felmész a navdata oldalra, és bal oldalt a FAQ-ra kell kattintani <#idiota>

alert
Különben meg csak ki kell nyitni a csipát a navdata oldalon 😊 Navdata FAQ

alert
Ha érvényes PMDG telepítésed van, akkor magától megtalálja az útvonalat és nem kell rajta változtatni.

letoltes, kicsomagolas megvolt, de nem tudom hova, es melyik folderba kell berakni
koszi a gyors segitseget
http://www.navdata.at/php/airac/airac.php

kiválasztod, hogy 767PIC - PMDG all products

download a zip-re.
Kicsomagolod, majd felinstallálod.

A számítógép nem hülye! Csak azt csinálja, amit parancsolnak neki.

Skacok!

Hogyan kell az FMC-t frissiteni?
Van egy PMDG-m de az FMC-ben eleg sok regi adat van.
Szeretnem letolteni es frissiteni, de nem tudom pontosan honnan kell es hova kell ekni a fris adatokat.
A SID/STAR-okat tudom honnan kell es hova kell berakni, de az FMC-jet nem.
koszi elore

SLZ
exTrem
Már letörölte én tegnap néztem nincs fent 😊

alert
Elkezdtek hozzá egy magyar nyelvû panelt is gyártani a fórumban talán megtalálod, de szerintem sose készül el. Ha mégis kész akkor szólj 😄 Nyiri csinált hozzá egy videót a beindításról keress rá.

Speedbreaker
persze hogy meg 😄. Felismeri a joy-t. Csak a tengelyeket rosszul veszi. Jobra, ill le nem lehet menni. Fel, balra mûködik 😊 De majd fejjel lefelé repülök 😄😄

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Köszi hogy ilyen gyors voltál!

SLZ
airbus
Szerintem a PT tu-154-esnek van angol nyelvû leírása. PT
Nem beszélve a magyar fórumról

[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.

Sziasztok!

Haveromtol kaptam egy Malév 154-est, primán repül, de minden oroszul van feliratozva. Tudtok valahol egy olyan oldalt ahol magyarul, vagy angolul van a manual-je leirva??????????????????
Szeretném egy kicsit jobban megismerni ezt a gyönyörü madarat!!!
Köszi a segitségeteket, elöre is!

Üdv
SLZ
airbus
options > controls > enable joystick megvan?

exTrem
Olyan nincs hogy a flight sim. ne ismerje fel a jojt. Ezt nem is értem ...

Szerintem ami alapból a cd-n van azt el lehet felejteni mert az úgy s*ar ahogy van, legalábbis nekem ez a tapasztalatom