MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.
[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Csak akkor készüljetek fel hogy nem csak Malév kép lesz fölül, hanem BlueSky is<#finom>#finom>
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Leszedtem a LIMC scenery-t (2005) az avsim.com-ról. Beállítottam az fs-ben, az õ rétege van legfelül. A kifutópálya meg a taxiutak viszont mozgás közben villognak. Olyan mintha a default scenery repterét és ezt a felrakottat próbálná meg egyszerre megjeleníteni. Felraktam a supporton található SP1-et is hozzá, de az sem segített.
Valakinek valami ötlete?
A számítógép nem hülye! Csak azt csinálja, amit parancsolnak neki.
hátha...
Azt meg ugy nehez, amikor azt sem tudom, mi lesz az aktiv kifutopalya. Online weather van, tehat valtozhat a szelirany valtozasaval 😊
Egyebkent FsPassenger-el foldkoruli uton vagyok, europa bejarva, most eppen Japanban vagyok. Kisgepekkel eleg nehez volt osszerepulni a szintlepeshez szukseges orakat, azokat tobbnyire a szomszed orszagokba repultem.
Ezert nem tul praktikusak a valos eletben hasznalt rep. tervek.
Egyebkent osszeutottem egy checklistet /ertsd: osszeolloztam tobb kulonfele checklistbol/, kesobb felteszem lektoralasra, de egyenlore varnam a jelentkezoket 😄
Ui: Te sosem alszol? 😉
http://kozak74.extra.hu/index.html
A valóságban az approach dönti el melyik sid-et kapod, amit jobb esetben clearance, egyébként meg a ground ad meg hátratolás elõtt, rosszabb esetben gurulás közben. Online a ground-tól kapod az útvonalengedéllyel együtt motorindítás elõtt. Persze ezt felszállás elõtt bármikor megváltoztathatják, ha úgy adódik. STAR-t pedig a radar irányítás vagy az approach ad, amikor közeledsz. Ez reptértõl és forgalomtól függ. Online általában nem divat az érkezési eljárás csak nagy forgalom esetén. Az FS ATC-je sajnos elég vacak és semmit nem támogat a vektoráláson kívül. Magyarul nem ismer eljárásokat... úgyhogy offline ez így nem fog menni. Útvonaltervezéshez vannak programok online és offline is. Pl a FAQ-ban is esik róla szó. Vannak ugyanakkor olyan adatbázisok is, ahol elõre tárolt "bejáratott" reális útvonalak vannak, csak kiválasztod az induló és célrepteret. Az FS Flight Plan irreális.
Ha mar a kerdesek sorozatanal tartunk, nekem a wilco 737-500-hoz kellene checklist. Hasznalom meg mellette az FSPassengert, es jo lenne, ha lepesrol lepesre le tudnam modellezni a repules ezen reszet. Ertem ez alatt, hogy pl mikor kell felkapcsolni a kulonfele lampakat, mikor kell pl a galley-t bekapcsolni, mikor kell bekapcsolni a nyomaskiegyenlitot, stb. Reszletesen meg sehol sem talaltam meg, es amit a Wilco ad checklistet, az eleg szegenyes.
Masik kerdes:
Felszallasnal ugye meg kellene adni az elhagyasi utvonalat, de mivel nem online repulok, az FS default Atc-je csak a taxiengedely megadasakor adja meg, hogy melyik palyat hasznaljam. De ugye elvileg meg a gep elinditasa elott kellene felprogramozni az FMC-t. Ha meg utolag felprogramozom, akkor nem tudom kovetni az Atc utasitasait( vagy igen, de akkor lottek az elhagyasi utvonalnak). Detto ugyanez leszallaskor. Nos, ha nem online repultok, akkor hogy oldjatok ezt meg?
Aztan hogyan keszititek el az utvonaltervet? Segedprogrammal, Fs flightplannerrel?
Meg egy utolso, technikai kerdes:
Nem tudjatok, hogy hogyan oldjak meg a mechanikat a CH Flight Yoke-ban? Sima joynak lattam mar a mechanikajat, de sehogy sem tudom kitalalni, hogy hogyan erzekelheti a yoke tolast-huzast, illetve a forgatast.
Esetleg nem tudjatok, hogy fogaskereket honnan lehet beszerezni /lehet muanyag is/? Barkit kerdeztem, mindenki csak nezett, mint a moziba. Vagy ha tudnatok megoldast masfajta attetelezesre /toloero-szabalyzashoz/ akkor azt is szivesen fogadom.
Ha valakit erdekel/pl azokat, akik tobbmonitoros deszktoprepulesben gondolkoznak/, most tettem be egy matrox millenium pci-os kartyat az ati radeon melle. Az xp siman felismerte, igy mar 3 monitor aggathato egy szamitogepre.
Koszi 😉
http://kozak74.extra.hu/index.html
Remélem ez az, olyna rég volt ,hogy már nem is emlékszem. :-D
Ez
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Elõször is a repülõgép választó menübe rányomok a 707-esre akkor kiírja, hogy a fsim nem tudja betölteni az adott alkalmazst/repülõt de a fsim fut tovább. A hibaüzenet egyébként az MDL fájlra hivatkozik. Ha ezután mégis azt mondom neki hogy select plane akkor kiírja hogy nem tudja betölteni a Legendary 707 paint 13-at és kilép! a következõ pillanatban a desktopot látom már!
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Hé ismeritek azt a játékot hogy FS? Tök jó. most kaptam havertól. Nagyon teccik. Vegyétek meg ti is. <#wilting>#wilting>
On
Nem tudtok olyan updatet, ami a fizetõs Budapest ILSét javítja?
Mert az Auto Landing a kifutó elé teszi le a gépet, és ez nagyon nem jó...
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
XES fõablakban beírok ICAO codehoz hogy LHBP és export
szépen kifogja dobni hogy milyen eljárások vannak
nem lepõdnék meg, ha holnap már itt sírnál hogy ez nem megy az nem megy, hogy kell felszállni, mérnem indul, blablabla stb..
sajnos a 0605ös airac is a régi eljárásokat tartalmazza, érthetetlen hogy miért nem tudják az újakat belerakni már régóta
www.feelthere.com megtalálod itt az update progit