MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gépeket pénzért, vagy ingyenes honlapokról tudsz letölteni. Ezekbõl van pár a FAQ-ban, de azért pl itt, de a FAQ-ból még többet megtudhatsz. Remélem segítettem <#wave>#wave>
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
1. kérd:
ha játék közben nyomsz egy ALT-ot, az elsõ menüben van egy olyan hogy flight plan.
Azzal próbálkozz.
2. kérd: pl.: surclaro.com
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
tobb ido felhasnalasaval....
Meg honnan lehet gépeket leszedni?
Internetet probaltad?
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Nem tudjátok hol találok a PMDG 747-hez FMC programozási leírást?
elõre is köszi
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Most találtam ezt a site-t A-Z World Airports
Ha valaki ismeri bocs.
A világ összes reptere minden fontos adattal ezekkel a panelekkel
- Advertisers
- Country Index
- A-Z of Airports
- A-Z of Personnel
- IATA codes
- ICAO codes
- Associations
- Airport Links
Külön szám, hogy midegyik reptérhez (lehet hogy nem mindegyikhez, nem ellenõriztem <#nyes>#nyes>)be van linkelve a gugli térkép, úgyhogy rögtön lehet nézegetni Map, Satellite,Hybrid nézetben.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
A vasFMC-vel egyébként az volt a bajom hogy, nem tudtam elérni hogy, a másik gépen futó FMC lássa az FS-t.
A mûszeres navigációval meg nincs probléma, (vor radial stb) azok elég jól mennek azt hiszem, SID-ekkel simán voldogulok, meg általában a STAR térképekkel is jóban vagyok kivéve LHBP-t, minden térképemen rajta van hogy X-NDB-tõl Y távolságra fordujl Z irányba,kivéve Ferihegyet, ott csak az intersectionok közti távolság van megadva(és nem nagyon van kedvem 3szögezni). Mondjuk lehet hogy csak nemtom értelmezni.
Ja és ma megvolt az elsõ teljesen szabályos repülésem. :_D
Ferihyegy-Shoenefeld utvonalon. <#vigyor5>#vigyor5>
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Persze vannak B737, sõt még 747 business jet-ek is, de az nem sok embernek adatik meg 😊 Ha ilyet keresne szerintem megelégedett volna azzal, hogy átfesti a PMDG-t. Ha tévedek akkor sorry. Ez aztán business jet cockpit 😊 Ultramodern és leegyszerûsített, de én nem vagyok híve az ilyeneknek.
Valóban az igazi pilcsik is szeretik kézzel repülni a SID/STAR-okat, de nem FSNav-al és hasonlókkal 😊 Ehhez meg kell tanulni navigálni. VOR inbound/outbound radial, NDB approach, VOR arc circle, stb. Szóval az igazi pilcsik úgy csinálják, hogy fogják a megközelítési térképeket és az alapján lerepülik. Minden fel van rajtuk tüntetve. pl: melyik vortól hány mérföldre kell fordulni, hány csomóval kell repülni milyen kurzuson kell repülni egy másik vor felé stb. Ezek a térképek minden reptérhez ingyenes letölthetõek és az online repülõ pilóták is általában ezt használják, akár a valóságban, tehát nem látod az útvonalat semmilyen kijelzõn 😊 Rádióadók és egyéb navigációs eszközök segítségével tudod, hogy hol vagy. Nem annyira egyszerû, ez tény 😊
Amúgy nem tudsz vmi jó kis Business Jet-et kidolgozva mûködõ fmc-vel? (kerestem én mindenhol de hátha..)
Töltöttem le, flight planeket, de az fsnav nem találja meg a waypointok egy részét. Tudtok vmi megoldást a dologra?
[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.
Üdv, CPT
Amúgy meg így van.