MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.nitroforce.atw.hu/fe.JPG
és
http://www.nitroforce.atw.hu/fe2.JPG
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
Felraktam az FS-t, aztán az updatet, aztán a Pmdg 737-600/700 at, aztán annak az updatejét.
Indítom az Fs-t, és ezeket írja ki, sorban:
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
Valaki tud mondani olyan oldalt, ahol az fs-hez repülõs missziokat tudok leszedni?
Tudja valaki hol lehet letolteni Sky Europe NG uj festesu modeljet?????
Koccike
SLZ
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Letöltöttem a dreamwings dash8/200-asát. Amikor elindulnék vele folyamatosan ugrál a betonon. Ha be van kapcsolva a parking brake akkor is olyan, mint egy jólképzett gumilabda. Mit lehet vele csinálni hogy ez megszûnjön?
Köszi szépen a segitségedet! <#wave>#wave>
Üdv:olloczky
Köszi szépen,majd akkor még utána érdeklõdöm.Még annyit hadkérdezek már meg hogy valahol nincs magyar leirás PSS A3xx FMC-éhez? Vagy inkább ezt is nézzem meg máshol. A PMDG leirásnak jo hasznát vettem 😉.
Üdv:olloczky
Megnéztem és valóban nincs, csak egy mouse flicker patch, hmmm... Sajna nincs más ötletem. Esetleg külföldi fórumokban keress rá (pl a hivataloson), ezt már több helyrõl hallottam, úgyhogy valószínûleg már kitárgyalták valahol. Talán akik airbussal repülnek többet tudnak.
Tudnál adni egy linket mert nem találom sehol a PSS honlapján a update-ot.Olvasgattam vissza fele de semmit nem találtam.<#zavart2>#zavart2><#help>#help>
Miért van az a PSS A3xx modelleknél hogy nem akarja belsõ nézetbe meg külsö nézetbe se felemelni a gépet. Megfigyeltem hogy a függöleges vezérsikot csak igen kicsit mozgatja. Nincs is elálitva a joy-om meg semmi minden gépnél simán müködik csak ennél az egynél nem,miért lehet ez?
A választ elõre is köszönöm!
Ödv:olloczky
A My Traffic programba hogyan lehet szebb Malév gépeket importálni? Az alap Malév gépeknek fehér az orruk:-(((
Köszi,
Mózes
Tudna nekem valaki segíteni:
- utazó magasságban az összes gép, beleértve az enyémet is dupla csíkot húz maga mögött, az egyik teljesen normális (vízszintes), de a másik lehajlik a föld felé. Mit kellene átállítanom?
Köszi,
Mózes
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
A gyártó meg nekem mind1 mivel nem tudok igazából különbséget tenni köztük és nincs favorit sem!
Attól függ, hogy milyen gyártót preferálsz. AMD vagy Intel? Radeon vagy nVidia? Több konfigot tudok neked mondani, de elõször kellene tudni, mennyi az a kisebb vagyon? Ha tényleg olyat akarsz, amin nagyon jól megy minden, akkor 200-250k körül gondolkozz, és ez csak proci, vga, memória, alaplap. Ha nincs ennyi pénzed 180k-ból kihozható már szép teljesítmény.
http://kozak74.extra.hu/index.html
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Tudtommal nem lehet tankolni a gépbe csak ha az alt billentyûvel elõhozod a menüt és ott kiválasztod az üzemanyag részt ott berakhatsz annyi üzemenyagot amennyit szeretnél.
Tolatni 2 féle képpen lehet vagy a sugárfordítóval vagy a shift+P bill. lenyomásával
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Kb 3 éve lehetett,hogy Veled, valamint még két kedves FSKlubos kollegával repültünk egye ha jól emlékszem sármellék környékén Z-142-esekkel..a képek felkerültek az akkori mailrendszer honlapján található galériába,azonban sajna ezek már rég nincsenek ott...Ha esteleg lementetted õket,számítanéka segítségedre..HA-FUN azonosítóval reptem.köszi😊
Üdv
-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
de talan nem is kellene magyarazkodnom.