MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát a képeket nem igazán sikerült beszúrni, de mindegy:
http://www.nitroforce.atw.hu/fe.JPG
és
http://www.nitroforce.atw.hu/fe2.JPG

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

Csá!
Felraktam az FS-t, aztán az updatet, aztán a Pmdg 737-600/700 at, aztán annak az updatejét.
Indítom az Fs-t, és ezeket írja ki, sorban:

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

Hello

Valaki tud mondani olyan oldalt, ahol az fs-hez repülõs missziokat tudok leszedni?
Szevasztok!

Tudja valaki hol lehet letolteni Sky Europe NG uj festesu modeljet?????

Koccike
SLZ
alert
Na ilyet én még konkrétan nem tapasztaltam, de hallottam róla több gépnél is. Ha minden igaz, akkor gép konfigjában nem jól van beállítva magassága. Ezt keresd meg és próbálgasd átírni hátha bejön.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Tudna valaki segíteni?

Letöltöttem a dreamwings dash8/200-asát. Amikor elindulnék vele folyamatosan ugrál a betonon. Ha be van kapcsolva a parking brake akkor is olyan, mint egy jólképzett gumilabda. Mit lehet vele csinálni hogy ez megszûnjön?
Szia!

Köszi szépen a segitségedet! <#wave>

Üdv:olloczky
alert
Nézd meg az #5690. hozzászólást.

Szia!

Köszi szépen,majd akkor még utána érdeklõdöm.Még annyit hadkérdezek már meg hogy valahol nincs magyar leirás PSS A3xx FMC-éhez? Vagy inkább ezt is nézzem meg máshol. A PMDG leirásnak jo hasznát vettem 😉.

Üdv:olloczky
A wilco 737 pilot in commandban, láttam még valami train simulator addonsokat. Rámenem hogy install, és a 737est telepíti. Akinek megvan, az írjon valamit priviben, vagy itt plz.thx

alert

alert
Szia!

Megnéztem és valóban nincs, csak egy mouse flicker patch, hmmm... Sajna nincs más ötletem. Esetleg külföldi fórumokban keress rá (pl a hivataloson), ezt már több helyrõl hallottam, úgyhogy valószínûleg már kitárgyalták valahol. Talán akik airbussal repülnek többet tudnak.

Szia Alert!

Tudnál adni egy linket mert nem találom sehol a PSS honlapján a update-ot.Olvasgattam vissza fele de semmit nem találtam.<#zavart2><#help>
eyecandy
THX

alert
Ha nincs meg neki én fel tudom tölteni holnap délelõtt, de addig amíg nem szól nem állok neki, mert lassú a feltöltésem 😊

eyecandy
Nyiri bocc. hajtómûindítás

alert
Errõl is beszéltünk már azt hiszem. Tippem, hogy rossz a panel vagy config fájl. Szerezd be hozzá az update-et a PSS oldaláról. Ha azzal se megy, akkor passz, olvass vissza valahol írtuk már. Ha emlékezetem nem csal meg is oldottuk, de nem esküszöm meg rá.

alert
Nem hiszem, hogy van hozzá update, de nézd meg a hivatalos oldalon. Melyik verziód van meg? Mert van egy új. Abban szerintem javították. Ha más nem tölts le valamelyik fs oldalról malév AI gépeket és cseréld ki a MyTraffic-osokra. Ez picit macera. Konfig fájlokat át kell írni, nevezni stb.

alert
Ez egy effekt hiba, valamilyen kiegészítõ cseszi el. Beszéltünk már róla, talán van is a topicban megoldás. Így emlékezetbõl 3 tippem van. Fs reinstall. Tölts le új contrail effectet valamelyik FS portálról. Keresd meg az FS cd-n a cab fájlokban az effects mappát és másold vissza a contrail effektet.

Sziasztok!

Miért van az a PSS A3xx modelleknél hogy nem akarja belsõ nézetbe meg külsö nézetbe se felemelni a gépet. Megfigyeltem hogy a függöleges vezérsikot csak igen kicsit mozgatja. Nincs is elálitva a joy-om meg semmi minden gépnél simán müködik csak ennél az egynél nem,miért lehet ez?
A választ elõre is köszönöm!

Ödv:olloczky
exTrem
Valami amit feltettél az rondíthatott bele. Nekem is volt már ilyen. Nem tudom mit lehet tenni, de a flight sim. reinstall az segít tuti 😉

Még egy kérdés:

A My Traffic programba hogyan lehet szebb Malév gépeket importálni? Az alap Malév gépeknek fehér az orruk:-(((

Köszi,

Mózes
Sziasztok!

Tudna nekem valaki segíteni:
- utazó magasságban az összes gép, beleértve az enyémet is dupla csíkot húz maga mögött, az egyik teljesen normális (vízszintes), de a másik lehajlik a föld felé. Mit kellene átállítanom?

Köszi,

Mózes
Egyebkent csak Nyiri. Melyiket es mi van rajta? 😊

eyecandy
Nyíri, (vagy akinek meg van) fel raknád a 727 videódat mégegyszer? Kösz

eyecandy
Nyíri, (vagy akinek meg van) fel raknád a 727 videódat mégegyszer? Kösz

ColdFire
szép ez a gép... <#sir>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

chicco
a Besenyei szerelmeseknek két kis kép a Mai Repnapról
Kép (722.5 K😎
Kép (734.9 K😎

w77d
Kössz! Azthiszem ezt fogom tenni!

alert
Grat 😊 Akkor szánj rá 300-at és az FS tutira jól fog futni, de várd meg a dx10-es kártyákat azt ajánlom. Ki tudja mi lesz, lehet hogy most ráköltesz 300-at és FSX-nél amikor megjelennek hozzá a jobbnál jobb kiegészítõk kezdõdik újra az "akadás". 300k azért meg már pénz. A DX10-es kártyával szerelt gép pedig egy jóideg elég lesz. Ha más nem akkor vegyél egy ütõs konfigot, amit lejjebb említettem, csak ne a 130 ezres videókarival, hanem a 40-50 ezres 7600 GT-vel. Ha kijön a DX10, akkor pedig lecseréled (eladod) és nem buksz vele túl sokat.

w77d
Nos most konkrétan 250-300k környékén gondolkozom, mert tényleg egy olyat szeretnék összerakni ami még évekig gép marad, úgy hogy nem kell rá költeni!(beavatlak benneteket, most nyertem lottón 620 ezret és a felét erre rászánom mert már régóta csak a nyálamat csorgatom ezután és csak a gondolatvilágomban futott a fsim látványosan akadozás nélkül)
A gyártó meg nekem mind1 mivel nem tudok igazából különbséget tenni köztük és nincs favorit sem!

alert
Ja és nem kell megfogadni, de egy gondolat: az FSX directX 10-re lesz optimizálva jelenleg nincs forgalomban dx10-es kártya. Gondolom az FSX megjelenése körül adják ki ezeket is vagy 2007 elején a Vista-val együtt. Lehet, hogy érdemes megvárni és inkább egy felsõkategóriás dx10-es kártyát venni. Ez fõleg akkor igaz, ha mással is játszol, mert mostantól minden játékot dx10-re fognak írni.

alert
AMD 64 3700+ (1MB cache), 1.5 GB DDR RAM(400Mhz), nVidia 7600 GT 256MB. Ez alá abszolút nem mennék. Ez saccperkábé 130k bruttó egy PCI-E lappal együtt. Ha van még + 30eFt-od akkor 7600 GT-t cserélném ebbõl 7900GT-re (512M😎. Ez sokat dob. Így 160-170k körül járunk. Ha e fölé mész, akkor proci 3800+ -ra dual core-al. Ez +30k-t rátesz. Ehhez dukál egy 7900GTX 512MB-os kari, ez összesen így 240 ezer forint körül kóstál. A döntés tiéd. Azért írtam nVidia-t, mert elméletileg az FS ezt jobban preferálja, de hasonló kaliberû kártyákat lehet találni természetesen ATI-ban is.

alert
Ne ne, FAQ már elvault. Azok csak összehasonlítási tesztek, de majd ki fogom venni. Szóval.

Attól függ, hogy milyen gyártót preferálsz. AMD vagy Intel? Radeon vagy nVidia? Több konfigot tudok neked mondani, de elõször kellene tudni, mennyi az a kisebb vagyon? Ha tényleg olyat akarsz, amin nagyon jól megy minden, akkor 200-250k körül gondolkozz, és ez csak proci, vga, memória, alaplap. Ha nincs ennyi pénzed 180k-ból kihozható már szép teljesítmény.

exTrem
Húh hát nézzd meg a faqt. Ott vannak videokari tesztek. Ott válogathatsz. Gépkombinációt meg nem tudok mondanki de k***va sokba fog ez neked kerülni ha ilyet akarsz amit leírtál.

w77d
Sziasztok! Valaki segítene összeírni egy gépkombinációt, amin a fsim a kiegészítõkkel eggyütt max beállításon és efektekkel gond nélkül és szaggatás nélkül elmegy? Én sajna nem értek annyira ehhez és ha már rászántam magam hogy egy kissebb vagyont kifizessek PC-re nem szeretném hogy vmi szar kombinációt rámsózzanak! Elõre is kössz!

exTrem
Géptipusfüggõ

Ha jol tudom, a sugarfordito nem kifejezetten tolatasi celt szolgal, sot, bizonyos sebesseg alatt kifejezetten karos a hasznalata. Javitsatok ki, ha nincs igazam.

http://kozak74.extra.hu/index.html

Papirzacsi
Be lehet állítani egy bill kombinációt, aminek a megnyomsára asszem 25%-onként tölti fel a tankokat.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

No akkor megint okosabb lettem ezt nem tudtam .. köszi

alert
Vannak tankoló zónák a reptereken, ha oda beállsz és a parking break be van húzva (jól emlékszem?), akkor elkezd tankolni 😊

Speedbreaker
Shift + P

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Hali
Tudtommal nem lehet tankolni a gépbe csak ha az alt billentyûvel elõhozod a menüt és ott kiválasztod az üzemanyag részt ott berakhatsz annyi üzemenyagot amennyit szeretnél.
Tolatni 2 féle képpen lehet vagy a sugárfordítóval vagy a shift+P bill. lenyomásával

alert
Szia Balee 007! Nem véletlenül ajánlották, hogy olvasd el a FAQ-ot. Mellesleg oda is van írva, hogy olvasd el mielõtt kérdezel 😊 De ha ezt nem szeretnéd, akkor legalább olvass vissza a fórumban vagy használd a keresõt. Ha ezt sem akarod, akkor vedd a fáradtságot, hogy legalább a szimulátor beállításaiba belenézel ha már játszani akarsz könyörgöm 😊

Ja és hogyan lehet hátrafele menni?

Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D

Hy! Kössz a tippeket! Csak még 1 kérdésem lenne: Hogyan és hol tudok a gépbe tankolni?

Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D

Papirzacsi
Hát ha ott nincsenek, akkor az már az enyészeté.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Lt.Balu
Kedves Papírzacsi😊

Kb 3 éve lehetett,hogy Veled, valamint még két kedves FSKlubos kollegával repültünk egye ha jól emlékszem sármellék környékén Z-142-esekkel..a képek felkerültek az akkori mailrendszer honlapján található galériába,azonban sajna ezek már rég nincsenek ott...Ha esteleg lementetted õket,számítanéka segítségedre..HA-FUN azonosítóval reptem.köszi😊
Üdv

-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --

Speedbreaker
Lehet, nem baj, én is azt írtam volna, de mégse. 😛

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

arra celoztam, hogy legalabb egy picit nezzen utanna...
de talan nem is kellene magyarazkodnom.