MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alert
Egyértelmû, hogy kompatibilis lesz xp-vel is 😊 de állításuk szerint vista-ra optimizálják, ami elméletben akkor ér valamit, ha min 200eFt-os atomerõmûved van. Azt, hogy jobb lesz az optmizilátsága, nem tudom hol hallottad, ezek csak remények szvsz.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Én specko , olyat halottam , hogy xp-re is kijön és jobb lesz az optimalizálása mint a 2004-nek, mert ha ez tényleg így van akkor meg nem kell alá erõmû de azért Sam ne gondold h ez azt jelenti h menni fog akadás nélkül ahogy Alert mondta

alert
Gondolom lesz 1-2 effekt ami egy csöppet jobban néz ki, de hogy érdemben nem fogsz észrevenni semmit egy dx10-es vga nélkül az biztos. Az FSX konfigról nincs hivatalos infó. Nyílván el fog indulni a konfigodon, de nem hinném hogy bármilyen kiegészítõvel szaggatás nélkül menne mert már az fs2004-hez se igazán jó. Ráadásul az FSX az új windows-hoz lesz optimizálva és ez a konfig már eleve nem elég a vistához, tehát hogy lenne elég egy vistán futó fsx-hez? Aztán hogy ebbõl mi jön be és mi nem az majd kiderül...

A directX 10 segít majd az fs2004-en? Kicsit javulni fog?
És szerintetek az FSX egy minimum grafikán indulni fog ezen? asrock k7vt4a+ alap, sempron 2300+(1538mhz), 512+256MB ram, radeon 9600 256mb?

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

aha, most szedtem le 😊

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

Speedbreaker
hahahaha, és ez az fs2004? :o

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker:

szia ricsi!
sajna nem töltöttem le, igy nem tudom, hogy mit hová, de csak van a pack-ban egy leirás hogyan kell felrakni.
jól nyomod, csak így tovább és lassan okafogyottá válik a sky-t szimulátorn nyomatni 😊
lol , látszik hogy paint-el van +csinálva 😊

http://iaro.srv.hu/kep/kill.JPG

alert
Hozzáteszem ez spekulálás vagy tipp, fogalmam sincs. De ezzel kezdtem: Nem tudni 😊

alert
Akkor rosszul emlékeztem 😊 De egy amcsi designer-tõl kaptam az infót és Kozmától is hallottam valami ilyesmit nem hivatalosan. Remélem nem beszéltek össze <#idiota>

Papirzacsi
NA ezt honnan veszed?az FS2004 speciel június végén jelent meg az USA-ban, és ha jól emlékszem augusztus elején európában.Szóval ez a mint mindig elég lol...

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

alert
Nem tudni. Valószínûleg október körül, mint eddig.

Mikor jelenik meg az FSX?

alert
Kozma P. helyett Kozma A-t akartál írni? 😊 A küldetés nem hülyeség, de az FSX megjelenéséig nem lehet tudni, hogy pontosan milyen lehetõségek lesznek (pl scriptek) az egyes küldetések megvalósításához. Ha megjelenik szívesen gyártok hozzá küldetéseket. Online repülésnél (csak az IVAO-ról tudok nyilatkozni ez ügyben) rendszeresen vannak küldetések, amihez mondjuk kiadnak egy saját sceneryt. Ez pl egy a hegyekben lezuhant helikopter. A feladat telepíteni a sceneryt és online csapatostul vagy egyénileg megtalálni és jelenteni a koordinátát. Aki gyors, az kap ezt-azt stb 😊 Ez csak egy példa volt, ált. változatosak szoktak lenni...

eyecandy
Sziasztok, Alert végre alaposan megnéztem az LHBP lképeket és nagyon tetszik. Remélem mi hamarabb dokkolhatunk. Örülök, hogy Kozma P. is beszállt a project-be.
a véleményedre és persze a többiek véleményére lennék kiváncsi. Amit sokan hiányoltak az fs2004-bõl és ami benne lesz az X-ben az a küldetések. Lehet, hogy érdemes lenne ebbe az irányba tovább gondolkodni? Már addon gyártás területén, szerintem sokan vannak (és ez az FsPassengr sikerébõl kiderül) akik szeretik az efféle realizmust.
Amúgy egy oldaltali, õsszel? Mondjuk az LHBP2007 sajtóbemutatóján?

Speedbreaker

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Koszi Lajos!

Sajn nem tudom felrakni a 2004-be mert nem talalom melyik mappaba kellene berakni a texture file-kat.
Te tudod?????????????

Ja, mar repulom a BN-2-t!!
UDV
R.
Szerintem sem olyan rossz ... köszi

Nekem teccik, köszi!

Red Bull Airrace mégpontosabban 😛

Clidey

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Igenis Európa! Bokor bácsi is a USA Magyarországhoz való csatolását - hogy gazdaságilag kicsit fellendüljenek végre - jött elõkészíteni a tegnap! <#nyes><#idiota>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

És msn-en en nemtudnád átküldeni?<#confused>
([email protected])
email: [email protected]

Speedbreaker
Nekem csak skinem van hozzá. Azt is csoporton belül kaptam.

Speedbreaker
Ez nem az én napom <#szomoru1>

Belinkelnéd azt a redbull gépet ami neked van? és le is írnád hogy hogyan kell bemásolni? THX

Papirzacsi
Európában. Úgy mint San Francisco, Perth , Abu Dhabi. Rászolgáltál arra az állatra az avatartodban. :-D

Speedbreaker
Az lehet <#idiota>

Sry még1x

Papirzacsi
Te a szemedtõl nem látod a lényeget bakker.

Speedbreaker
Hoppá. Jólvanna

Speedbreaker
Redd Bull racing egész európában van. 😊 De lehet hogy én vmi másra gondolok
Amúgy bocsi a nagy képért

airbus
ott van hogy FSX!!!!!!!!!!!!!!!

[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.

AZ a redbull verseny vagy mi. Tökölön meg Bp. n van mindig. Most néztem Gyõrben élöben a besenyõt repkedni <#vigyor4>
De az a kieg. van FS2004hez is?

Speedbreaker
:o
Ez, hogy itt ilyen kapukat kerülgetni, mint a redbull racing versenyen 😉 (vagy ez nem kieg?)

Clidey
Szerintem valami focisról...mert kapust emleget benne... <#zavart1>

Papirzacsi
ELárulnád milyen kiegészítõrõl beszélsz?<#idiota>

Speedbreaker
Nekem is jó lenne. Bár nekem csak a skine van meg. 😞
Azt a bójás, vagy kapus kiegészítõt honnan lehet hozzá letölteni?

Hi! Besenyõ Pistabácsi féle repülö létezik jo hangokkal az FS-hez? Nem arra az extrára gondolok ami alap az FS ben. Elég ha a nevét mondjátok, avsimen keresem... Elöre is thx

Hát hiába keresem a aircraft.cfg-ben nem találom hol is kéne átírnom. Ha valaki tudja please árulja el nekem.
SLZ!
ha még nem találtad vona meg akkor itt van egy pmdg 737-700-as:
sky
Speedbreaker
Miért? Eddig ki volt? 😛

ColdFire
Hurrá Alert az új házi gizda <#taps><#taps><#taps>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

w77d
Gyerekek kitûnõre érettségiztem!<#nevetes2><#nevetes2>Imádlak benneteket!<#taps>

Speedbreaker
Nehogy kihaljunk már <#idiota>

airbus
Szia!
Megkérdezhetem hogy letöltötted vagy megvetted?
Ha letöltötted akkor elõfordul ez a probléma, amugy én úgy emlékszem mintha már leirtam volna a megoldást régebben.. pl.: használj IFDG-t modellt a pss cockpithoz. Ott néhány fájlt át kell szerkesztgetni hogy jó legyen. 😉

[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.

Köszz, megpróbálom.

joccika
Frissiteni kell az fsuipc-t: http://www.schiratti.com/dowson.html