MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ColdFire
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

sajoati
ahoj! az fs beépített route plannere és az fmc hogy kombózik? fölprogramoztam a fedélzeti kompjútert, de ugye nincs plan-em, VFR akar reptetni. (felszállási engedélyt is VFR-re.)

ha viszont csinálok FS repülési tervet, akkor az irányító vektorálni akar meg minden.

mi a megoldás?

(ja, és miért nem ismeri LZIB-et (Pozsony reptér) az FMC-m? elvileg mindig letölti a legfrisseb adatbázist. (PMDG 737))

még egy kérdés: szerintetek egy brutális hardveren megoldható az egész világ addon-scenery-kkel update-elt netöltése, vagy egyszerûen szoftveresen képtelen erre az FS?

én "csak" Finnországot szedtem le (vmi 60 ingyenes scenery), és ezt még bírja. 😊

Endure, in enduring grows strong...

exTrem
<#banplz><#banplz><#banplz><#idiota><#idiota>

Pihentagyúak!!! 😄😄😄😄
Speedbreaker

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

exTrem
Köszi a válaszokat! Sikerült
Vagy katt ide 😊

alert
Jobb oldalt felül az oldalon van egy szövegmezõ beleírva hogy: "keresés". Mellette egy legördíthetõ menü, amibõl kiválasztod, hogy "Fórumtémák". A keresés szó helyére beírod, hogy "flight simulator", majd jobb oldalt az OK gombra klikkelsz és már ki is dobta a találatokat 😊 Üdv

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Lehet hogy off lesz a kérdésem, de:

Hol találom az FSX topic-ot?
Az FSX-s dumak mehetnek az FSX topicban. Szerintem 😊

alert
Arról nem tudni semmit.

Goliath
Annyira jól elvagyok saját magammal.

Úgy néz ki mûködik a füst dolog.

Újabb kérés. Ha valakinek megvan a captain sim 707 mûködõ kipuff füsttel, akkor legyen szíves küldje el nekem az aircraft.cfg-t a [email protected].
Köszönettel

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

Goliath
Még kérdezek.

Találtam egy addont, hogy a gépeknek kipuff füstöt lehet adni. Próbált már valaki ilyet berakni akármelyik gépnek? Nekem nem akar összejönni.

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

Goliath
Akkor ez azt jelenti, hogy a lite változatot kiadják augusztusban nem?

Goliath
Köszi. :-)

alert
Üdv. Nem tudom az eredeti nevét de vannak realisztikusabb touchdown effect-ek. Erre keress rá.

Goliath
Sziasztok! A kérdésem az lenne, hogy az alap leérkezõ füstömet valami progi felülírta egy gagyira, és most nem tudom élvezni a dolgot. Tudja valaki melyik az alap neve és esetleg megtalálható e a neten?

alert
FSX Deluxe szeptember 19-én. Bõvebben írtam az FSX topciban. Aztán kérdés, hogy mennyire hiteles...

ColdFire
a legjobb a cyborg 3d annyiert

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

És még milyen jó joyok vannak 15ezerért? Pl nektek mi van? Saiteket mondjatok

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

exTrem
Purchase Information
Release Date - to be announced

Clidey

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

w77d
Hello! Nem tudjátok, hogy a PMDG MD-11 mikor készül el végre?

ColdFire
nekem x52m van ;P

DummyBoy
Azért az a 20 körül az már inkább 30 ...

De tény hogy repszimhez isten 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

exTrem
20000 körül már a Saitek X52-öt is megtudod venni. Azt vedd meg kiváló munka

Speedbreaker
Szerintem 15000 Ft-ért már találsz egy jobb joy-t. Nekem 11E volt ami most van, pont 2 nappal ezelõtt tettem tönkre, azt mondták 2 hét mulva visszakapom, vagy ujat kapok. De ha már tényleg komolyabb joy-t akarsz, akkor 20-tól kezdõdik és az "egekig" megy :]

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Hi! Úgy 15000ft-ért milyen joy-t ajánlotok?
Trust mx 2500(nembiztos hogy mx 😊 ] jó?

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

alert
Izzasztja rendesen 😊 el kell neki egy erõmû cserébe viszont kárpótol a látvány.

alert
- valóban van oszlop a kilátó sarkán, és sok más hiányosság és pontatlanság is 😊
- lesznek jármûvek, amelyek mozognak
- pár hónapja csináljuk

exTrem
Na ez már valami. Simmarket-en a Ferihegy Titkai 😊

exTrem
Nekem még talán jobban is megy 😊. Picit lejjebb vettem a grafból ...

Szerintem Te kaptál be vmi rosszindulatu sz@rt 😊 nekem teljesen jól megy minden fs is bár már ráférne a gépre 1 reinstal

chicco
ha már fps rõl beszélünk.Mindenkinek kicsit meglassult a masina a melegtõl,vagy csak én kaptam be valami rosszindulatú sz@rt

chicco
nice és hogy mozog most a konfigoddal??

ColdFire
Bár nem akarok beleszólni, így is nagyon szép munka!

ColdFire
Úgy tudom a kilátó sarkában van egy oszlop vagy mi, bár nem vagyok benne bisztos

ColdFire
Szép, Gratula, a jármûvek mozognak?

Speedbreaker
Szép. <#eljen>, Mióta is csinálják/csinálod? (bocs)

alert
Ez még mindig nem végleges, de alakul.

Igen ... akkor az lesz a baj mert a Host meg az ip megvolt de nem találta hát jó köszi még próbálkozom aztán majd lesz ami lesz 😊

alert
Huhh nagyon rég csináltam. Úgy mûködik mint bármely más multis játékban. A szerver gépen csinálsz egy hostot a multiplayer menüben, a másik gépen vagy gépeken pedig beírod a host gép IP címét. Van ott egy search gomb is, ami csekkolja, hogy van-e host a megadott IP-n. Ezt meg kell találnia és már klikkelhetsz is a join-ra. Ha nem látja a kliens gép a host-ot, akkor vagy hálózati beállítási hiba, vagy tûzfal vagy router blokkolja a 23456-os portot.

aha hát az megvan a gép is meg a net is (nem az én gépemen) de nem tudtam megcsinálni sehogy tudnál nekem ebben segíteni ?! Lépésrõl lépésre

alert
Persze, de arra max a haverjaid csatlakoznak. A multiplayer menüben kell. Viszont nagy feltöltési sebessége kell hogy legyen a netednek és elég brutális konfigod kell, hogy legyen, különben mindenki úgy fogja látni a másikat, mintha ugrálna a gépe. Állandóan elugrálnak elõre hátra akár 50-100 métert is a gépek, ha nem tudja elég gyorsan számolni és küldeni a szinkronizációs adatokat a host.

Nem tudjátok , lehet az fs-ben úgy multi-ban játszani , hogy nem megadott serverre csatlakozom fel hanem én csinálok 1 servert és arra csatlakoznak?!

Speedbreaker
megbocsájtom <#idiota>

Speed bocsi ez nem neked ment 😊

Egy Német oldalon olvastam kb 1 hónapja vhogy így, de remélem nagyon azért kedveznek nekünk a fejlesztõk mert azért azt meg kell hagyni , hogy a 2004 nem a legjobb lett ilyen téren (ez az én véleményem)

Speedbreaker
Megadod a linkjét?