MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Ground Environment Pro
Active Sky
A számítógép nem hülye! Csak azt csinálja, amit parancsolnak neki.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Tudjátok véletlenül, hogy az Aerosoft My Traffic programjában hogyan lehetne a Malev gépeket kék orral megáldani, mivel így fehéren elég furán néznek ki.
és akkor még egy OFF kérdés:
lehet kapni mindenféle, ilyen-olyan repülõgépmodelleket. (nem távirányítós, akármi, hanem sima modell, amit, ha elkészül, kirak az ember az asztalra, polcra.)
vmilyen B737-hez vajon lehet MALÉV matrica-szettet szerezni? (gondolom fictional MALEV-B747 szettre esély sincs. 😊 )
Endure, in enduring grows strong...
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
VNAV + LNAV -ot is használtam, és valószínûleg akkor az altitude-ot nem vettem le az autopilot-on.
mondjuk ami még nem sikerült, az sebesség FMC általi gépi irányításra bízása, pl. elindult FL280-ra a gép, és ha rajta múlik, STALL lett volna.
pedig az autopilot sebességállítóját mintha nem tudtam volna bekapcsolni ha VNAV on volt. (?)
[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.
De munkahelyemen nem játszhatom ... viszont ha egy pdf-et olvasgatok szabadidõmben az nem tûnik fel senkinek ... (Még a netért is ölnek ... bár megoldom 😊 ) Emiatt keresgélek ilyesmit ... a FAQ-ot nézegetem mellette persze 😊
Azért köszi!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.
Csak mivel azt írod, hogy ismerkedsz az fmc-vel kérdezem, hogy az ereszkedési fázis elõtt a magassági automata állítóját letekerted e az aktuális süllyedési mgasság alá? Mert ha nem akkor ez a baj. Ebben a pillanatban a vnav gomb ki is alszik. Ilyenkor alá kell tekerni és visszakapcsolni a vnav-ot. A star-t a dep/arr részbõl éred el, ott tudsz sidet,start választani.
egy sokkal hozzaertobb biztos ad relevansabb valaszt is, de en az alabbi doksikat olvasgatom, amik ugyan nem az FS9-rol szolnak, csak epp mindennel, amivel talalkozom benne: 😊
PMDG 737/747 repulok doksija:
PMDG docs
(en csak a 737-tel probalkozom, a 747-hez meg kicsi vagyok 😊 )
Illetve az online repulessel ismerkedeshez asszem itt:
http://www.ivao.aero/hu
van doksi (pilota + atc)
Viszont lenne nekem is egy kerdesem: tegnapelott este Pragaba akartam menni, FMC-vel ismerkedek, hala az alert-fele FS2k4faq-nak + PMDG doksinsak. Csak epp vmit nem allitottam be, mert Pragahoz kozeledve nagyon nem akart ereszkedni a gep, szoval vajon mit nem allitottam be?
Elvileg volt kivalasztva STAR, vhol az approach-ot kellett volna / kene beallitanom. De az APP page-en nem nagyon tudtam. 😞
FS-nek van valami komolyabb User Manualja? pdf doksi vagy hasonló érdekelne ...
Olvasgatni amíg melózok ... Mert keresgettem ugyan a guglin, de fõleg csak checklist manualokat találok hozzá 😞
Tudtok egy linket vagy egy site-ot, ahol találok ilyet? (Angol is jó, gondolom magyar úgysincsen ...)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Tudja véletlenül valaki, hogy miért van az, hogy a gépem 0% tolóerõ esetén is nagyon lassan kúszik elõre, amikor egy kapunál állok például? Mit lehet tenni, hogy ez megszûnjön, mert nagyon zavaró?
Köszi,
Péter
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Este küldöm az egészet egyben, mert már nem tudom mi az ami nálad van és mi az ami nincs... 😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Fs-ben, Budapesten, van most egy dinoszarurusz... Nah ez mitõl lehet? :-D Szálltam le, és megláttam, hogy ott áll a Dunában... Egy bazi nagy dínó....
Szerintetek mesh-eket érdemes felrakni annak, aki FL300 fölött repül általában?
Tudom egy két reptérnek kell bizonyos mesh file, mert az alatt fejlesztették ki, de most úgy általában érdekelne.
A számítógép nem hülye! Csak azt csinálja, amit parancsolnak neki.
Nah az lenne a helyzet, hogy a leszálló és taxi fények mindenhonnan láthatóak, kivéve a 2D cockpitból! Ez esetleg valamilyen grafikai beállítástol függ, vagy egyéb hiba? Tegnap még mûködött, ma meg már nem, és nem állítottam azóta a grafikán.
Elõre is köszi
DK
vagy pontosabban fogalmazva: egy olyan spec. pc-t, amire ez preinstalled érkezik, mondjuk a core file-ok, oprdsz ramdrive-on (pl. vmi flash memórián), az addonok vmi cool háttértáron, stb.
flight-box. 😊
Az AIRAC-t neked kell frissitened, a PMDG sajat maga nem tolti le a legfrissebb adatbazist. De Pozsonyt ismernie kell.
Olyan hardvert szerintem meg nem gyartottak ami az FS-nek eleg lenne. Bar ez az elvarasaidtol fugg.
Ha nem arrafele repulsz akkor az addon sceneryket nem is tolti be, ha jol tudom. Nem tartja mindig a memoriaban az egesz vilagot. Az hogy csak Finnorszagot szedted le es birja, nem jelent semmit. Egy eleg komplex repteri scenery is siman kinyomhatja a hardver-eroforrasokat.