45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#42176 Szeva Zsozso!;)
Mix!
Egy kicsit ebből is egy kicsit abból is!
Újra kellene csinálnom, lehet vért izzadnék! :D
Egyébként : FSG2008,UT-E.,GE-Pro, MAS, LHSim, -
BPA102 #42175
Csak is az Antonov :D LHPA - LKCV útvonal! -
BPA102 #42174 Sanya (Y) Melyik terrain ez? -
#42173 Valóban kicsit mesterkélt lehet, mert most pont a fiam gépénél ülve tömény az egész...
Az én gépemen vissza van talán véve a tónus...
A Balaton az hasonlít, a Duna meg álmomba ilyen csak, de FL300 ról párában már elmegy...:D
Nagyon irigyeljük a szitut...
Azt az érzést semmi nem pótolja amit a mai képeden látunk! -
#42172 a dunakanyarost nézem szimen szebb:)) De szerintem ha olyan lenne pont mint az eredeti akkor jobban elo jonne hogy a talaj azért részletesebb élőben igy viszont a színekkel szebb csak ennyit akartam nem fikázni GRATULA:) -
#42171 Én igényt tartanék rá, ha már így felajánlottad! :) -
#42170 Hont szépek a képek, de azért a szaturáció az szerintem túl sok, én ilyen zöld mezőket nem nagyon láttam az égről ne beszéljünk, a duna színe se az igazi. DE Tényleg Tök szépek szóval inkább ilyen felett repülök mint az igazi:)) az más:)
Itt egy mai felvétel pedig se felhő alulról kék az ég de fent háát:)
[IMG][/IMG]
-
fs9pilot #42169 Köszönöm! Igyekszem! :D
Az ORBX Global féle cucc, FS9-re átültetve. Más nincs fent. :) Meg egy picike cfg buhera. Három érték lett megnövelve. :) Más semmi.
Akinek kell (aki még nem elégedett a sceneryvel), annak el tudom küldeni a tyorrent fájlt, amin le lehet tölteni.
-
#42168 -
#42167 Nagyon jó képek, szép a táj, a városok. :)
Itt is megkérdezhetem milyen kiegek hozzák ezt össze? -
fs9pilot #42166 Akkor én is élek a kezdeményezés lehetőségével, hogy megosszam a mai nap délelőttjén készült képeket. :)
Album: Link -
#42165 SZiasztok!
Nézzétek el nekem, kissé hosszú lesz, leírom a tegnapi történéseket, mert érdekes.
Szóval rögvest szembe tűnt a tegnapi képekről, hogy nálam nem igazán stimmel valami. ELkezdtem szórakozni a scenerykkel, prioritásokkal. a végén ott tartottam, hogy csak a Laci bácsi féle MAS volt fent, semmi más, de borzasztó volt a helyzet. Kapcsolgattam UT-t ki, be alatta semmi, ugyan olyan kopár, semmilyen volt Magyarország. Már újratettem az UT-t, patchekkel (thx hont!), majd MAS rá, de ugyan az az eredmény, amit lentebb láttok. Aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve kikapcsoltam a MAS-t és bekapcsoltam az LHSim féle MAS. Hirtelen lettek városok, utak, de mégis gyanús volt. Kikapcsoltam azt is, továbbra is voltak városok. Gyanús volt, mert ez már az UT városai, de nem stimmeltek sok helyen az utak, ilyenek. Pl. a Kőrröshegyi híd-hoz nem ment út. Vissza LHSim MAS és jó. KÖrbenéztem az országban, szinte mindenhol jó, vannak városok, utak, ~90% jól, jó helyen. Reppentem egy VFR-t LHDK-LHSK vonalon, éjjel, és szépen tudtam követni az M7-est, láttam a városokat, nem az a egy-egy fénypont volt városok nélkül, hanem ahogy kell. Apró problem, hogy fent, BP fölött elcsúszott a Duna, de egy hirtelen ötlettől vezérelve beletettem az LHSim-es MAS-ba a DNA_COMP.bgl és láss csodát, Bp-nél is szuper a Duna, fent lent, vannak városok, ahol kell, utak, ahogy kell, még szépen be is csatlakozik BP scenerybe, pl. az autópályák. Mondjuk a nádas ugye nincs a Velencei tavon, de komolyan már az a legkevesebb. (ha rájövök melyik bgl csinálja, az is lesz)
Persze a texturák nem voltak az igaziak, de erre meg fogtam Győző álatal küldött textúra könyvárakat (THX!) és bemásoltam, enyémet felülírva és így már hellyel-közel reális eredményem lett.
Tudom én, hogy a Laci bácsi féle MAS jobb, több, mint az LHSim féle, de már elegem volt, így pedig maximálisan használható, reális az egész. OKé, úgy sejtem, hogy az UT városait látom, mert más kicsit, mint amiket itt beraktok, de komolyan, már nem érdekel. Szép az így is, akárki akármit mond. Néhol kusza picit, de így már nekem megfelel.
Este teszek még fel képeket, hogy hogyan sikerült, de érzésem szerint ez már így rendben van. MIndez ~5 óra szívás, install, reinstall, bgl, text kavarás, már hajam téptem. Marad így, nem érdekel már a másik MAS, túl sokat szívtam vele először BP-n, majd az országban máshol. ÍGy marad. :)
Egy dolgot nem értek. LAci bácsi féle MAS olyan, mintha tényleg felülírná az UT-t, de az LHSim féle nem teljesen, feltételezem azért vannak városaim is. Ez nem teljesen tiszta, hogy egyik miért, másik miért nem, holott úgy tudom, kisebb eltéréseket leszámítva az LHSim féle MAS az Laci bácsié.
Győző, Hont! Nagyon köszönöm a segítségeteket és a kitartásotokat.
(nem ígérem meg, hogy nem lesz több nyűgöm, de most örülök.) :)))
((UTÁLOM EZT A JÁTÉKOT!!!!!))) :DDD -
#42164 Köszi! :) :)
A kedvenc VFR gépem! Nem is nagyon használok mást, mert a többi az a nyomába se ér...
Először a magasság mérő kicsit furcsa volt, de már megszoktam! -
#42163 Nagyon szépek a képeid!! Na és persze a technika se utolsó... ;)))) -
#42162 Készítettem még pár képet LHSM és LHPR között!
A Balatonfelvidék Füred és Veszprém között:
A Bakony Pápa magassága:
Ravazdi tavak Győr mellett:
Pannonhalma. A háttérben LHPR valamint Győr és környéke:
-
fs9pilot #42161
-
#42160 Nálad szerintem a sorrenddel valami nem ok... Baromi fura, hogy nincsenek városok...
Európában pl Franciában vannak? -
#42159 Dunakanyar meg így:
-
#42158 No, nekem ilyen szenzációsan néz ki Földvár:
(Ja itt már fent van a GEPro.)
Fos távoli text-ek, rosszak a városok, utak.
Gáz... :/
-
#42157 A sört szerettem, bár ma már absztinens vagyok a gyógyószereim miatt. Időm meg tenger ugyanezen okból (meg könnyű a járadékosoknak), ha a közérzetem engedi akkor akár fél napot is elszöszölök az fs-el. Engem meg még úgy neveltek, hogy az úttörő ahol tud segít.... :-)) Szívesen tettem, teszem.
Jut eszembe, írtad hogy szereted az Ai forgalmat, nos az bezony lefoghatja az fs-t rendesen ha betölt egy sereg gépet meg útvonalat. Az autogén beállításod milyen? -
#42156 Előzőnél valamit elnéztem, most Ti nézzétek el nekem :-))
Valahol a Bakony felett, LHPR => LHSM között :
[IMG][/IMG] -
#42155 Éjszakára javaslom a Night Environment 2010-et. Egy holdfényes de zivataros éjszaka :
[IMG][/IMG]
-
#42154 Nyomos érvek...!;)
Hála az égnek én eddig csak kicsi hibákba akadtam, de lehet hogy szerencsém volt. Az éjszakai texturák vannak pár méterrel eltolódva, de engem nem zavar!(mondjuk én soha nem ástam magam bele olyan mélyen, mint Ti!
Szerintem az esti világításokat semmi nem pótolja rajta kívül!
M3-M7 találkozása!
-
#42153 Én csak azért utálom, mert ezer éves, semmivel sem kompatibilis, tönkreteszi az autogent és nem lehet kiírtani az fsből :D -
#42152 Esetleg akinek kedve és ideje van az csináljon már képeket ezeken a helyeken, vagy bár hol...
Dunakanyar (4670láb)
-
#42151 Még egy Debreceni szürkületi kép! Sokan nem szeretik az UT.E-t, de szerintem nem olyan rossz mint amilyen a híre!
-
#42150 De igen, abból mazsoláztam pár texturát... -
#42149 Semmi GEPro textura, meg ilyenek? Hogyan kerül be ez a text? MAS.al?
Már csak azért, mert ezek nekem is fent vannak, de marhára randa ehhez képest. Na majd Győző által küldött anyagból nézek valamit. :) -
#42148 Szentkirályszabadja és háttérben a Bakony.(3750láb)
-
#42147 FSG2008, UT.E, MAS, LHSim,
REX, -
#42146 Texturákból mit használsz? Mert nálam nagyon nem ilyen a talaj. -
#42145 Már 4000 lábon talán jobb!
Ez Sármellék és a Kisbalaton.
-
#42144 Leteszem a hajam ez hogyan néz ki... :/
Eleve az atmoszféra... Ez mitől ilyen real? A víz sem semmi.
Tudom, ezer éves téma, de ezeket mik "okozzák"?
Ha adsz koordinátákat, alt-ot, headinget, csinálok én is pont itt egy fotót, ha hazaértem, megmutatom milyen nálam. (hát nem iylen) -
#42143 Valami hasonlóra gondoltam, de az 5000 láb az magas lesz...
Balatonföldvár
-
#42142 Ha helyreraktam a MAS nem addon texturáit, hogy emberien nézzen ki, ahol nincs addon VFR scenery, akkor elrepülök arra. Amúg is tervezek egy HUN vfr körutat, a meglévő összes repteret érintve, csak előtte nem ártana rndbe tenni, mert így kicsit kevésbé élvezetes :) -
#42141 Szerintem 5000 láb elég magas...
Már csak a helyszíneket kell kitalálni!
Én Badacsony, Pécs, mondjuk esetleg Szolnok vagy Debrecenre szavaznék! -
#42140 Támogatom, gondolhatod! :DDD -
#42139 Egyéb iránt rendezhetnénk egy HU-VFR fotópályázatot!
Mindenki csinálna képeket adott Magyar tájakról, meghatározott magasságban és tudnánk kontrollálni azt, hogy esetleg kinek mi hiányzik, ill ki tudnánk választani a legjobb csomagot!
Max pár képre gondoltam! pl Dunakanyar, Kisbalaton, esetleg Bakony vagy akár a tihanyi félsziget... -
#42138 Aha, no ezek közül csak az EurEE van fent. :)
Utána lesek, hogy merre vannak ezek. Köszönöm szépen! -
#42137 U.T EurCity
Ut9Eur112
UtEurEE
UtEurPatchV11
UtEurPatchV111
Ezek közül az E.EAST csomag tuti hogy beleszól a Magyar texturába!