MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falconer
Átlósan rugók?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Most mér? Nincs igazam?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Jol emlékszel, Kozak tenyleg csinált egyet.

Viszont ay enyémnek semennyire sem lehet odalepni, mert darabjaira hullik szét.
Igaz, ez csak a rossz csavarozás miatt van. Kitartás hiányában a project félbeszakadt.
Amit nem sikerült megoldani, az az, hogy visszaálljon a pedál középre.
Ha van ötletetek a mikéntjére, ne kiméljetek 😊

[/img]

http://kozak74.extra.hu/index.html

Sziasztok,

tudna valaki segiteni PSS B777-el kapcsolatban?

Andras
ColdFire
😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Falconer
Kéne rá egy kis AA, ugy jobb lenne 😞

Falconer

Falconer
Mindjárt megvágom akkor

alert
Falconer: max 1024 pixel szélességû képet szúrj be. Köszi!

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Falconer

alert
Autós pedállal az a gond, hogy nem repülõs. A repülõs döntve fékez, tolva a földön fordít, a levegõben pedig oldalkormány. E-bay-en és hasonló siteokon 45-50 ezerét lehet komplett CH szettet rendelni (szarv, pedal) szállítással együtt ha jót fogsz ki, amíg ha online shopból rendeled akár 80-110 ezret is elkérnek érte.

Falconer
Akkor már vennék bizományiban bagóért egy kormányt pedállal, valami régi gémportosat, és azt beraknám.
Most is olyanom van, csak azt egy haver adta selejtezéskor. Gondoltam erre tökéletes.

Falconer
144

Speedbreaker
Ez milyen gép? Tu?

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

MIkor lesz forgalom egy modositott repteren?AFCAD szerkesztöben kell esetleg valamit modositani?De nem programra gondoltam hanem a default forgalom elinduljon.
Zavarkodom megint a képeimel 😊
Falconer
Jo az az égbolt azért (ez még a régi 9600Pro-mmal készült)

alert
Úgyérted ha van idõm? 😊 változó. 737 classic, 737NG, fokker70, most rákattantam az airbus-ra. Szeretem a régebbi típusokat is. Nagy géppel nem szoktam, mert egy jobb scenery-vel online már szaggat (7-8 FPS) és azt utálom. Azt tervezem veszek valami jó gépet az elkövetkezendõ hetekben mert már nagyon unom, hogy minden jobb photoreal scenery vagy komplex gép szaggat.

Köszi. Te milyen gépen szoktál repülni?
alert
Nem tudom, airbust én is csak tanulgatom. Délután vagy estefelé tudok beszélni egy airbus-os sráccal vagy pilcsivel, majd megkérdezem.

Én is RNAV szerint szoktam repülni, legalább is mostanában. A PSS Airbus Pro simulátorral repülök, de elõfordul hogy az FMC nem a soron következõ RNAV pontra lép át, hanem az azt követõre és ilyenkor kihagy egy RNAV ponot, amit természetesen ugyan úgy beprogramoztam a gépbe. Ez szerinted mitõl lehet?
alert

alert
Szia! Nem mûködik, mert küzdenek a szerver életéért. Ideiglenesen a tananyagokat innen töltheted le, a térképeket pedig a Hungarocontrol oldaláról. Fónia szempontjából viszont inkább a VATSIM-es leírást használd a vacchun-ról, az összeszedettebb, jobb. Online valóban RNAV szerint repülnek, mert a valóságban is úgy repülnek. VOR-VOR szerint általában csak a kisgépek közlekednek, de sokszor ezek is VFR szerint, a VOR csak segítség. Az RNAV sokkal pontosabb, mivel az FMC irányít. Megközelítési vagy indulási eljárások azonban nem mindenhol RNAV útvonalak, így a valóságban a pilcsik néha kézzel repülik le. Ilyenkor VOR, NDB és stb adók segítségével tájékozódnak természetesen. Amikor elérik a TMA kilépõpontot (vagy még elõtte) benyomják az LNAV-ot és az FMC repül RNAV szerint.

ColdFire
én vor to vorozok

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Péter, megnéznéd, hogy neked mûködik-e a letöltés az IVAO Magyarország oldaláról, mert nekem változatlanul nem sikerül. Állandóan visszaugrik a cannot find server. Látom, hogy az IVAO-n a legtöbben RNAV-ban repülnek és nem VOR-VOR-ban. Az RNAV pontosabb navigáció, mint a VOR to VOR?
exTrem
Ha jól emlékszem kozak csinált egy hasonlót, de az sokkal jobban nézett ki.

AVSI=AVSIM

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Nem azért tettem be mert fikázni akartam, így jelent meg az AVSI-en.

"A Poor Man's Foot Pedals"

Nekem tetszik, de szvsz hamar letörne a joy ha egy kicsit keményebben odalépnél.

Willenbrock
Mókás szerkezet de nagyon ötletes.

Ha mukodik akkor nem mindegy? Nem nezegetni kell 😛

Szegény ember pedálja.

Az AVSIM-en találtam ma este.<#mf2>

Papirzacsi
Hagy mutassak egy idézetet:
"A szimulátorokról már akkor negatív véleményt mondanak mikor még nem is látták."
Jó mi? Ismerõs?

Ajánlom ,hogy legközelebb nyisd ki a szemed amkior PFezel, és figyelj a dolgokra. Máris nem lesz olyan szép. A pfnél tájról meg nincs is nagyon értelme beszélni, mert a mapok 80%-át általában víz borítja...
De jó példa az FB balatonja. A balaton alakját kivéve semmi köze a valósághoz. Olyan vastag folyók folynak bele a balcsiba, mint a duna,ráadásul hol van ennek a mapnak a mérete az FS méreteihez képest? A PF repülõirõl minden elmondható, csak a részletesség nem. Idõjárásról szintúgy. És még folytathatnám a felsorolást. Szóval akkor mirõl is van szó? Úgylátom eléggé újhús vagy errefele, mert õk szoktak igy berobbanni, és jönni az éppen aktuális kedvencükkel, hogy az a király, a többi az szar...

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

alert
Nincs magyar nyelvû kézikönyv és nem is lesz. Van egy-két próbálkozás, ami az abszolút kezdõknek elmagyaráz egy-két dolgot, de alapvetõen angolul van minden. Mondjuk ha megszerzed valahonnan a kézikönyveket, amibõl a valódi pilóták is tanulnak, akkor azzal már el tudsz navigálni egy cessna-t a játékban is. A jumbo-hoz szerezd meg a valódi 747 operation manualt, ami olyan 1000 oldalt kóstál, és akkor már azt is el tudod vezetni 😊 persze a kiegészítõkhöz mellékelnek rövidebb és közérthetõbb leírásokat, de sokszor azok se állnak meg egy-két száz oldal alatt. Magyar nyelven nincs elég anyag ahhoz, hogy tudj egy géppel repülni, persze ez nem a felszállok, megpörgetem és valahol majd leszállok dolgot jelenti. A magyar nyelvû anyag akkor elég, ha van már máshonnan némi ismereted.

Willenbrock
Jól van bocs.Nem tudtam hogy hogy is épül fel ez a szim.Már látom hogy komoly lehet meg hogy lehet javítani sokat a grafikán is.

Willenbrock
Ja így már értem.Biztos érdekes lehet pl.egy Jumboval repülni.Van magyar nyelvû kézikönyv is?Azért én maradok a régi kis fürge vadászgépeknél.Azért a Storm of Wart tudom ajánlani,szerintem nézzétek majd meg milyen lesz az.Én már nagyon várom.

alert
Nem alsóbb gépeken gyengébb a grafikája, hanem alapból ilyen. Kiegészítõket kell megvásárolni vagy letölteni hozzá, hogy bizonyos országok, repterek, területek úgy nézzenek ki, mint a képeken. Az egész világ sosem lesz olyan. A pacific és egyéb harci simeknek azért szép a grafikája, mert egy-egy harcszínteret modelleznek adott grafikával. Az FS több tízezer repteret tartalmaz és az egész világot magában foglalja. Képtelenség az egészet szépre kidolgozni. Azért választotta az MS ezt a technikát, miszerint a default grafika gagyi, de bárki csinálhat hozzá fizetõs vagy ingyenes fotorealisztikus kiegészítõket, ami lehet egy reptér, egy terület vagy egy repülõgép. Ha a legszebb kiegészítõket akarod szép grafikán járatni, akkor viszont kegyetlen atomerõmû kell, hogy sose menjen 20 alá az FPS. Megjegyzem 18 FPS itt már játszható kategória. Az alatt tényleg zavaró. Tehát FS esetén 300 ezer forintos konfigtól se kell mindenhol 25-30-nál több FPS-re számítani.

ColdFire
majd 1/3 vszd.-hez csatlakozz!!!! 😉

tudtommal nem kieg lessz

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Ez saját készitésü reptér 😊Nem várhato ell,hogy gyári kinézete legyen meg nincs is kész.De nem is fog olyan szép lenni, de akkor is én csináltam .<#vigyor2><#eplus2>
Willenbrock
Nem vagyok egyik században sem mert még nincs netem otthon.Kicsit unalmas is már AI pilóták ellen menni,de nemsokára lesz net és akkor rendet vágok az ellentáborban.

Willenbrock
Szerencsére ez egy egészen új szimulátor lesz,nem kieg.Itt az sg-n is van fóruma igaz csak 19 hozzászólással,de van pár kép meg egy kis vid egy JU-88 kabinjának grafikai modelljérõl.Még a vasúti pálya kavicságya meg a mozdonyok is igen részletesen lesznek kidolgozva,ahogy minden földi objektum.Sajnos még csak pár képet mutattak belõle,de Novemberre ígérik a szimet.Ugyanaz a cég csinálja mint az IL-2-t.

ColdFire
BoB kieg lesz?
remélem nem...

Te il2nél vagy vmilyen században?😊

Willenbrock
Na az ilyesmi grafikára gondoltam mikor kritizáltam.

Willenbrock
Na jól van na azért nem kell mingyárt így lerohanni.Most már látom hogy milyen valójában a szim grafikája.Az alsóbb képeken sokkal gyengébbnek látszott.Milyen gépigénye van a legjobb felbontásnak?Amúgy-természetesen-messze áll tõlem a korlátoltság,magam is szimulátorokkal repülök.(IL-2,Pacific Fighters)Azért voltam kritikus mert a Microsoft kiadott egy harci Flight Simulatort is és az nagyon de nagyon gyenge lett-fõleg a korábban említett remekmûvekkel összevetve.
Egyébként ha a Pacific Fighterset korlátolt szimulációnak találjátok akkor van egy jó hírem:Novemberben jön a Storm of War:Battle of Britain ami azon túl hogy harci szim teljesen valósághû fizikával és irányítással rendelkezik majd.Állítólag a motorindítás és minden egyéb irányítás részletesen modellezett.Ezen túl a grafikája csúcsminõségû lesz.Szóval harci szimulátorban is létezik komoly szimuláció.

thx 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ColdFire
le se merem tölteni 😄

<#eljen> <#taps>

Papirzacsi
Megascenery Southern California

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

hm, ucso kép melyik scenery? nem néz ki rosszúl 😊

ColdFire
tyû milyen tájak 😄