MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lol?!
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Lol?!
[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.
A Project AI-t használom (egyszer kellett végigszenvedni a telepítését...), a %-ra nem emlékszem, úgy 80 körül talán. a gépem van, hogy kevésbé bírja, PIV2.8, Gef7600GT, 1GB 667mhz-es memória
Még volt egy 747-es is, ami elment, az érkezõ 767-es se semmi méretre, de amögött egészen picinek éreztem magamat. 😊
Az is meglepett, hogy a 737-400 (jobb szélsõ) ekkora a 737-600-hoz képest. Úgy terveztem, ha elérem a HA-LOD-dal a 30 repülési órát, akkor merészkedem online, (eddig egyszer bénáztam csak egy Cessnával LHBP-LHSM viszonylatban IVAO-n).
Endure, in enduring grows strong...
Máté
Holding Short sokáig...
Aberdeenben persze remek idõ, elsõre nem is tudtam letenni. (Ja, mert ILS se volt, az FMC pedig azt mondta, hogy lesz...)
Szóval, ha nem erre gondolsz, akkor gondolom tornádóra. Na az tudtommal nincs benne.
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm
Mindent végigcsináltam, amit a FAQ-ban olvastam, feltettem neki a 9.1-patchet, de ugyanaz!
Dani
Lol?!
(bocsánat a nagy képért)

[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
hát most már látom, hogy alacsony volt, de rutintalan vagyok. a kifutó ott volt elõttem, aztán kb. 500 lábon lehettem, amikor eltûnt a viharban (dinamikus idõjárás(?)), tettem egy jobb fordulót, picit elkeveredtem.
autópálya nem volt, csak fás-erdõs rét. 😞
ja, és azért mentem olyan alacsonyan (persze, ha van térképem, biztos látom: nem ennyi a minimum altitude), mert nem tudom, ha ennyi felhõ van, mi a teendõ: föléjük kéne szállni, aztán messzirõl, magasról elkezdeni a megközelítést?
vagy addig holdingolni, amíg eláll a vihar? 😊
lehet, ha nem romlanak el a hajtómûvek, akkor se tudok leszállni, mert 245-250 fokról volt a 20 csomós szél. (és 26-os, 27-es kifutókra akartak küldeni. 😞 )
egyébként az FMC-m se a 08-as, se a 27-es pályákhoz nem kínált STAR-t.
navdata-ról kéne frissítenem?
Lol?!
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *