MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zAkkEr
Amúgy ez milyen szimulátor? PC,vagy az igazi pilótáknak van hogy gyakoroljanak mert elég nehéz eldönteni bár a belsõ szerint az utóbbit tippelném.

Lol?!

alert
Ha megnézed a saját lapod a fõoldalon (www.ivao.aero) és a menüben Services > My Details, akkor elvileg ott kiírja hogy inaktív vagy és ad egy liket amire kattintva kiküldi a mailt, amivel újra aktívvá teheted magad. Ha nem megy szólj, beszélek egy supervisor-al.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

exTrem
Igen elfelejtettem odaírni sorry.

zAkkEr
discovery ugye?

Lol?!

exTrem
Augusztus 14 Este 22:00 A Helios 522-es rejtélye. Valószínûleg emlékeztek a B737-800-as gépre ami pár éve zuhant le Görögországban. Érdemes lesz megnézni.

Hello! Alerthez lenne egy kérdésem, mert olvasva a fórumot láttam, hogy szokott az IVAO-n irányítani. Az történt, hogy nemrég szétment alaplap, proci, táp a gépemben, és újra kellett húzni a wendózt, stb.. Az IVAO rendszerében viszont sikerült így inaktív pilóta státuszba kerülni, de ezzel nem is lenne gond, ha az ilyen esetekben küldött levél (ami az IVAO rendszerébõl generálódik), sem került volna törlésre az oprendszerrel együtt. ez a levél tartalmaz egy linket, melyre kattintva aktív státúszú lesz az adott pilóta, és fel tud csatlakozni a hláóra, stb. Na mármost 2 napja próbálom megnyitni az ivao magyar oldalát, ez nem sikerült , de a központi oldalon (ivao.org) nem találok semmit arról, hogy hogyan lehetne a stáuszt megváltoztatni, mivel a felhasználónév, és a password is inaktív 😊 Tehát ha valakinek van valamilyen ötlete az jó lenne, mert nem szeretném mégegyszer regisztrálni magam. Üdv, Laci

IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm

chicco
állat I love it<#bohoc>

Speedbreaker
Széprepülés volt

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Hypo
zAkkEr
ja oké kössz

Lol?!

alert
109.5 MHz ! nem .05

zAkkEr
Hmmmmm...már másodjára próbálom végigvinni a http://ruczi.tripod.com oldalon található "feladatot" a navigation menübe..azaz debrecentõl,budapestig,SAG és TPS VOR-t érintve.....már minden tök jó de amikor már a pályára kéne ráfordulnom hiába állítom át a a 109.05 MHz a NAV 1 -et(31R pálya ILS)nem akar megjelenni az ILS csak az NDB-t látom azt a kék csíkot....mi lehet a gond?

Lol?!

airbus
hello. a képernyõ tetején kattints a szélvédõ elválasztóra.

[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.

Sziasztok! Hogy lehet elõhozni a PSS A320-nál az overhead-et?
Aha én a JustFlight Traffic 2005 öt használom pedig az fizetõs és elég gyenge a modellezése a gépeknek 😊 100% os forgalomnál nekem a bp 2004 scenneryn max grafon olyan 15-20 fps ez alá nem megy 6600GT vel

sajoati
Nem online, de adtál egy tippet, köszi. 😊

A Project AI-t használom (egyszer kellett végigszenvedni a telepítését...), a %-ra nem emlékszem, úgy 80 körül talán. a gépem van, hogy kevésbé bírja, PIV2.8, Gef7600GT, 1GB 667mhz-es memória

Még volt egy 747-es is, ami elment, az érkezõ 767-es se semmi méretre, de amögött egészen picinek éreztem magamat. 😊

Az is meglepett, hogy a 737-400 (jobb szélsõ) ekkora a 737-600-hoz képest. Úgy terveztem, ha elérem a HA-LOD-dal a 30 repülési órát, akkor merészkedem online, (eddig egyszer bénáztam csak egy Cessnával LHBP-LHSM viszonylatban IVAO-n).

Endure, in enduring grows strong...

Szia milyen Progit használsz a forgalomhoz project ai traffic 2005 ? vagy vmi mást?
Máté

alert
Hmm ez online? Elég szép beállításokkal játszod az FS-t, ebbõl arra következtetek, hogy bírja a géped 😊 Hogy-hogy nem a Heathrow Pro scenery-t használod? Vagy adtam egy tippet? 😊

sajoati
ma nyomtam egy EGLL-EGPD (London-Aberdeen) utacskát, felszálláskor volt forgalom Heathrow-n 😊

Holding Short sokáig...

Aberdeenben persze remek idõ, elsõre nem is tudtam letenni. (Ja, mert ILS se volt, az FMC pedig azt mondta, hogy lesz...)

Goliath
A gépek turbolenciába kerülnek inkább mint keltenek. (bár keltenek).

Szóval, ha nem erre gondolsz, akkor gondolom tornádóra. Na az tudtommal nincs benne.

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

zAkkEr
Nem az a kégõrvény(turbulencia)amit a gépek keltenek....

Lol?!

Goliath
Légõrvény nincs, maximum légörvény létezik. Ha a turbolenciára gondolsz, akkor az van. Ilyesmiken mit értessz? Esõ, hó, szél stb stb, ami a természetben van általánosan, az itt is van.

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

zAkkEr
A játékba van légõrvény?vagy ilyesmik....?

Lol?!

Sziasztok! Ma reggel játszottam egy keveset a game-mel, és olyan problémával szembesültem ami eddig nem fordult elõ. PMDG 700-as megközelítéskor 2500 ft-en nagyjából 180 kts, az ILS nem reagál a Kozma féle Budapest Sceneryvel. Szimplán nem kapja el a jelet, pedig alulról közelítem meg, freki betekerve, 2 kis lila vonal elõjön, stb. Valakinek valamilyen ötlet? Nem mintha nem lenne élvezetes visual approach-t csinálni, de ez azért zavaró. Üdv Laci

IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm

alert
A 9.1 után nem véletlenül a régi crack-et használtad? (ha kellett..) Túl sok ötletem nincs. Milyen videókártya? Milyen driver? Próbálj másik drivert vagy omegát. Fõleg ha régebbi kártyád van, az új drivereknél már leszarják a régebbi kártyák támogatását..

Mindent megpróbáltam, semmi eredmény!
Mindent végigcsináltam, amit a FAQ-ban olvastam, feltettem neki a 9.1-patchet, de ugyanaz!

Dani
zAkkEr
kössz

Lol?!

alert
Ha bejelölöd a VOR to VOR navigációt és rámész a FIND ROUTE-ra, akkor magától megtervezi. Jahh! Mellesleg ha válaszolnak egy hozzászólásodra, akkor azt minimum meg szokták köszönni, de reagálni is lehet ám rá! Tudod... az illem..

chicco
flight planer.lhbp-bratislava vor to vor find route

zAkkEr
Hi....amikor kreálok gy repülést és pl,: BP-t jelölöm a felszálláshoz és pl.:Bratislavát leszálláshoz..eddig minden oké....de kell egy útvonalat tervezni az edit-be de azt hogy kell? eddig 1-szer sikerült de nem tudom hogy....szeretném gyakorolni a VOR-t azért kellene...<#nemtudom>

Lol?!

alert
A kiegészítõk nagyrésze kompatibilis lesz visszafelé, de ez úgyis csak a végleges verziónál dõl el. Az igényes fizetõs kiegészítõkhöz ha kompatibilitiási problémák lesznek, akkor fognak kiadni patch-et, ha nem, akkor csinálnak újat.

alert
Én nem mondtam hogy idén megjelenik 😊 de az baromság, hogy csak Vista-n megy. Ez semmilyen fejlesztõ cégtõl nem lenne korrekt másrészt a termékét se tudná eladni... Az más kérdés, hogy hivatalosan Vista-ra lesz optimizálva. Attól pedig hogy DX10-es egy game, kifogástalanul megy DX9-es vagy DX8-as kártyán is, csak a DX10-es effektek nem olyan szépek.

Akkor nem igazak a hírek? Remélem is, mert az elég gáz lenne, ha csak jövõre jönne ki az FSX, bár õszintén szólva én teljesen meg vagyok elégedva z FS2004-el is. Rádásul, ha megjelenik az új, a legtöbb vásárolt scenery nem lesz vele kompatibilis és sajnos egy két fejlesztõ cég nem mindíg ad ki patch-et, hogy fel lehessen upgradeelni az új FS verzióhoz. Eredmény: újra meg kell venni a sceneryk FSX kiadását:-(((((((((
Oh, azóta van vmi újítás?

alert
fals. Akivel fejlesztem a scenery-t, FSX beta teszter...

Hello, valóban csak a vistán fog futni directx 10-el de se kártya, se oprendszer, meg amúgy van egy fsX-es fórum is. Üdv Laci

Hallottam ma valami nagyon érdekeset az FSX-rõl az egyik Microsoftos barátomtól. Azt mondják, hogy az FSX csak az új Windows alatt fog futni, mert az a driver kell hozzá. Szerintük hiába lesz kész az FSX õszre az új windows csak jövõre jön ki és anélkül pedig nem fog futni. Ti mit hallottatok errõl?
sajoati
Abnormal procedures-nal ennyit talaltam. Aztan behajtottam a fasorba. 😊

airbus
Nah ez mondjuk airbushoz van, de ez is tanulságos:
(bocsánat a nagy képért)

[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.

ColdFire
2500on kb 10mn-nél kell lenni, nyitni a kerekeket, vészhelyzet esetén pedig sztem flaps nem nagyon kell mert lassit...

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

airbus
ott a 2500 sztem jó ahhoz hogy elkapd az ILS-t, csak kicsit hamar érted el ezt a magasságot.

chicco
15*3=4500 láb én így kalkulálok és eddig bevált

sajoati
nemtom, ugye ez PMDG gép, és egyelõre (FSX-re várva...) még warez, vagyis lehet nem standard meghibásodás. (amúgy a magasságmérõje sem stimm pl.)

hát most már látom, hogy alacsony volt, de rutintalan vagyok. a kifutó ott volt elõttem, aztán kb. 500 lábon lehettem, amikor eltûnt a viharban (dinamikus idõjárás(?)), tettem egy jobb fordulót, picit elkeveredtem.

autópálya nem volt, csak fás-erdõs rét. 😞

ja, és azért mentem olyan alacsonyan (persze, ha van térképem, biztos látom: nem ennyi a minimum altitude), mert nem tudom, ha ennyi felhõ van, mi a teendõ: föléjük kéne szállni, aztán messzirõl, magasról elkezdeni a megközelítést?

vagy addig holdingolni, amíg eláll a vihar? 😊

airbus
hali. 2500-on 15 mérfölde szerintem az alacsony. Mondjuk ott van több reptér is, lehet hogy kellett volna gyorsan keriteni egy közelebbit, ha elérhetõ. Vagy pedig marad az autópálya 😊

Próbáltad egyáltalán újraindítani a turbinákat? Elég forcsa, hogy az FS olyan meghibásodást szimulál, amikor mind a két hajtómû használhatatlan.
sajoati
ja, és még annyit a tegnapihoz, hogy az FMC-ben volt a C. De Gaulle reptéren 08-as leszállópálya, de a beépített ATC meg nem ismerte.

lehet, ha nem romlanak el a hajtómûvek, akkor se tudok leszállni, mert 245-250 fokról volt a 20 csomós szél. (és 26-os, 27-es kifutókra akartak küldeni. 😞 )

egyébként az FMC-m se a 08-as, se a 27-es pályákhoz nem kínált STAR-t.
navdata-ról kéne frissítenem?

alert
Fent van az ivao oldalán. Egyébként szerintem egyelõre tegyél le róla 😊 A megszállottak alapos tudással jönnek a hálózatra több hónapnyi offline repülés után. Ez egy nagyon összetett szimulátor, az online repüléshez a valódi repülési ismeretek elsajátítása szükséges és sok tanulás. Ha fellépsz úgy hogy most kezdted szinte biztos vagyok benne, hogy azonnal kitiltanak, mert zavarnád a többieket. Elõször ajánlom fuss végig az FS beépített tananyagán, ami eleve jó sok idõt vesz igénybe, majd bövítsd a tudásod különbözõ interneten elérhetõ dokumentumokból. Ez több száz oldalt és sok-sok utánaolvasást jelent. Elõre szólok, ha nincs rá idõd és nem vagy elég türelmes el se kezd, ha viszont végigcsinálod, akkor többé nem állsz fel a gép elõl 😊

zAkkEr
Megnéztem a FAQ-ba az online repülést és az IVAO-on van írva a IvAp program h onnan lehet letölteni....de én nem találtam...lehet hogy már nincs fent az oldalon?

Lol?!

Speedbreaker
Adobe reader.

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Falconer
<#wow1><#falbav><#falbav><#lama><#lama><#banplz>

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)