MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alert
Adobe Acrobat Reader. De tényleg nehéz beírni a google.com -ba, hogy "pdf" 😊 no comment.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

zAkkEr
A pdf formátumú írást mi nyitja meg? mert nekem eddig semmi...azaz milyen program?

Lol?!

sajoati
Hm, micsoda balszerencse ért az imént... Milánóból Párizsba tartottam, amikor a gépem (PMDG 737-600) mindkét hajtómûve leállt.
A leszállópálya (viharban, 20-22 csomós szélben) kb. 15 mérföldre 3 órára. Magasság 2500 láb, sebesség cc. 200kts.

Sajna nem voltam elég profi (flying lesson-ökön kívül az 1. vészhelyzetem), lezuhantam. 😞 Érdekes, hogy az FSPass. logja szerint nem volt mûszaki hiba (fuel 25%), mégis villogott mindkét Engine Fail lámpa. (Meg asszem az oil pressure is.)

Egyébként megúszhattam volna a dolgot? Hogyan?

(Azt hiszem, lejjebb veszem 3%-ról failure esélyt az FSPass-ban. 😞)

Endure, in enduring grows strong...

zAkkEr
Huh elég bonyolult a játék<#confused><#vigyor2>
a GPS-t megnézve nem is tudom hol van a repülõtér,fõleg h nem ismerem a jeleket...
és stb,stb...

Lol?!

Clidey
Ezt a sötét képernyõ/vinyó kerregtetés utáni hibaészlelés-leállás dolgot nálam a felpeccselés 9.1-re megoldotta.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

alert
FAQ-ban lévõ ötletet próbáltad?

Hátt...
Mikor mit csinál. Vagy reseteli a gépet, vagy kidob kék halállal, vagy elsötétül a szimulátor-ablak, és 5 perc töltés után írja ki, hogy hibát észlelt, és leállt.

Dani
ColdFire
😊 ok

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

zAkkEr
majd fel is veszlek de max holnap 😊 máma már nincs erõm hozzá<#nevetes1>kb 2 órával ezelõtt voltam egy lightos dicoba..😊

Lol?!

zAkkEr
kössz

Lol?!

ColdFire
ajánlom az msn címem 😄
[email protected]

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
igen, vagy a bal oldali motor jobban bepörög az elején, vagy gyorsabban mint a jobb.
légcsavaros gépeknél vmi olyan van hogy arra forog a csavar, és vmi azzal van, szval érted 😄

zAkkEr
<#buck>jó tudom hülye kérdés volt de egy párszor le lettem szólva és gondoltam inkább megkérdezem..amúgy miért megy a kifutópályán a gép pl jobbra amikor nem is csinálok semmit..szél?

Lol?!

ColdFire
nem, a fórumokon ált. tilos 😄

zAkkEr
Hmmmm....megvan a játék <#wave><#awink>
a szimulátorok netovábja..nagyon élethû és sok mindent raktak belle,de emiaat elég nehéz megtanuli h mi mi...elolvasom a FAQ-ot mert a tanítási részbõl semmitse értettem(pár szó)így meg nehéz megtanulni...de ha lessz kérdésem amit a FAQ-ba nem találtam akkor kérdezhetek majd?<#szomoru1>

Lol?!

alert
Halad... már megvan az 1-es nagy része is. Fasza ez a logo... Akkor küldhetnél párat. Köszi!

chicco
Alert hogy áll a project??Van 1 rossz hírem visszamentem nyaralásból és láto ,hogy a gönczi aláírt valami egyezményt a citibankkal.Így most minden csáp oldalát 1 nagy citibank logo diszíti.
Ha akarod updatelni a projectet csinálok 1 fotót valamikor

Clidey

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

alert
Szervusz Dani! Mivel viszonylag új vagy itt: mielõtt kérdezel mindig olvasd el a FAQ-ot, talán meg lehet oldani onnan is. Ha nem, akkor majd meglátjuk.. Különben meg minimum le kéne írni, hogy mi a hibajelenség, ezt miért kell mindig külön kérni mindenkitõl??? 😊 Elindítod lefagy, fekete kép, vár és kilép a windows-ba, kék halál, hibaüzenet, vagy mi történik?!

Emberek!

Van 1 ilyen problémám:
Régebben volt egy XP Home Editionom SP1-gyel, az a rendszer tönkre ment. Feltettem neki Home-ot SP2-vel, mert csak az volt, és minden megy most rajta a Flight Simulatoron kívül. Egyébként egy ASUS A7V8X-X alaplapon AMD Sempron 2400+ procim van, 256 MB RAM, és 128 MB videó (GeForce 4 MX 4000) (tudom, nem egy erõgép, de FS ment rajta rendesen mindig). Érdekes, hogy apámnak a Pentiumján XP Home + SP2 alatt gond nélkül megy. Az lenne a kérdésem, hogy nem volt-e valakinek ilyesmi problémája, ha volt hogy javította ki, vagy nem tud-e valaki kölcsönadni 1 XP Home-ot SP2 NÉLKÜL, SP1-gyel, vagy annélkül is jó lenne.

Elõre is köszönöm a segítséget,
Dani
alert
Csak Approach voltam. Na mostmár áruld el a neved ha más nem priviben 😊

Nem a magyar légtérre gondoltam, hanem úgy globálban Európára. Én is voltam hétfõn, nagyon jó volt. Ha jól emlékszem te voltál a LHCC Ctr, majd késõbb LHBP App. Tegnap lenyomtam egy Madrid Budapestet este 11-es indulással. Negyed 2-re értem Ferihegyre, ahol szerencsémre még volt irányítás is. Erre mikor sikeresen landoltam a 13R-en az egész utcánkban áramszünet lett és elszállt az egész. Jól jártam:-))
alert
Nem nevezném foghíjasnak 😊 nézd meg a többit, negyed annyian nincsenek máshol. Este próbálkozz 6 és 10 óra között! Használd az IVAO naptárat, ott fel vannak tüntetve melyik országban melyik nap van online-day és mikor vannak egyéb események. Múlt hétfõn magyar Online-day-en elég sokan voltunk. Tény, hogy nyáron kevesebben vannak.

Az nagyon jó lesz, végül is az online repülés teszi a igazán "real" reptérré. Bár, most nyáron elég foghíjas a légtér az IVAO-n:-((
Falconer

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

alert
Nem igazán, mert nincs kész 😄 nem lesznek static gépek és nem AI trafficra, hanem online repülésre lett kitalálva és optimizálva. Ettõl függetlenül AI traficcal is tökéletes persze.

Szeptembernél elõbb semmi esetre sem lehet megvenni az újat? Static gépek lesznek benne, vagy az egész AI trafficra lett kitalálva?
alert
Budapestet nem, az marad a régi. A régi scenery-vel együtt használható az új. Talán majd FSX-hez 10cm/pixel felbontással, de ez még messze van 😊

Falconer
Honnan?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Volt szo Tu144röl, hogy nem emelkedik. Én is szívtam az elején vele. A titka az, hogy be kell kapcsolni az utánégetõt. Akkor majd megy mint a rakéta.

Az nem baj, ha a Vienna scenery-nél gépigényesebb lesz, de azért remélem a Frankfurt-nál nem sokkal😊Egyébként már akartam is kérdezni, hogy magát Budapestet is újra "rajzoltátok" vagy "csak" Ferihegyet?
alert
Leginkább a textúrákon múlik. Próbáld ki, hogy kitörlöd a textúra mappát az egyik scenery-bõl és máris nem fog akadni 😊 Másrészt sok máson is múlik. PL az új Ferihegy gépigényesebb lesz mint a Vienna, mert 2x akkora helyet foglal és sokkal több épület van. Nameg igaz részletesebbre is csináljuk. Sajnos a fekvése méginkább befolyásolja, bármelyik pályán szállsz le, mindkét terminál látszódik. Az Amsterdam annyira nagy, és annyi ground polygont és vonalat kellett hozzá használni, valamint annyira sok és nagy épület van, hogy az minden gépen akadni fog. Na az ilyen kaliberû repterekhez jön jól a gyors, 512 MB-os videókártya. Persze azt is számold bele, hogyha AI trafficot használsz Amsterdamban, ott kegyetlen sok repcsi lesz. A mozgó jármûvek nem okoznak lényeges FPS esést.

Nagyon sokat szenvedtem már én is a FPS-el és az az érdekes, hogy még mindíg vannak olyan fizetõs repterek, mint például az scloud9 féle Amsterdam, ami még mindíg leterheli a gépet. Az én tapasztalataim szerint az Aerosoft cuccai és a Budapest scenery a leg FPS barátabb kiegészítõ. Emellett pedig nagyon szépek is. A Mega Airport Frankfurt teljes részletességgel My Traffic 2006 gépekkel sem megy soha 20 alá, pedig ott minden reptéri jármû mozog, sõt még az autópályan is mozognak az autók. Ugyan ez a helyzet a Mega Airport Vienna-val. Én nem nagyon értek hozzá, de szerintem nagyon sok múlhat azon, hogy miként van az adott scenery megírva.
alert
Nem érdemes. Ennél jobban már nem hajtja meg semmi az FS-t, max a 130 ezer forintos nVidia 7900 GTX 512 MB-al, de az se hozna sokkal jobb eredményt. Majd akkor lesz érdemes neked vásárolni, ha kijön az FSX és a directx 10-es kártyák.

P4 3,6 GHZ, 2GB RAM, RADEON X800XT 256MB memóriával. A videokártya szerintem nem tökéletes választás, talán már vannak ennél jobbak is az FS-hez, de amikor vettem pár hónapja akkor még nem volt.
alert
Ha nem tudsz sok pénzt áldozni egy videókártyára, akkor X600 vagy X700. A radeon sorozatból már véletlenül se vegyél semmit.

alert
Egyiket se. Elavult, régiek. Semmi értelme ma már ilyet venni. Inkább egy jobbra célszerõ gyûjteni. Ha FS-ezni is akarsz vele, akkor fõleg semmi értelme próbálkozni komolyan mondom. 9800PRO-val néha alig van 15 FPS-em, errõl ennyit.

zAkkEr
na majd valahogy megoldom ezt a format C:-t <#smile>
Amúgy tényleg a leggépigényesebbek a szimulátor játékok mert ahoz hogy élethû legyen kell egy nagyonjó gép....amúgy most szeretnék majd venni egy új videókártyát és nem tudom hogy ATI 9600PRO-t vagy síma ATI 9800-as v ideókártyát vegyek...sztetek melyik a jobb?

Lol?!

Speedbreaker
De mivel nem tud, így megy FPS-ezni <#hehe>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

alert
Köszi Mozes, ez szép eredmény 😊 az új scenery-vel se lesz különösebb gondod. Le tudnád írni mégegyszer, hogy milyen konfigod van? köszi!

alert
Te viccelsz? 😊 egy szimulátor a leggépigényesebb program. Nekem AMD 2700+ -al, 1 GB memóriával és Radeon 9800 PRO-val nem hoz többet 15 FPS-nél egy igényesebb géppel és egy szép sceneryvel. Igényes repcsi önmagába undorító grafikával 18 FPS még csak-csak. 20 FPS feletti eredményrõl egy szép reptérnél és gépnél 3 GHZ, 1 GB memória és új, minimum 256 megás pl ATI X800 videókártya alatt ne is álmodj. Ez nem first person shooter játék. Tök más az engine, tök más a grafika, ez GPU igényes program. A sima alap játékban persze sokkal több FPS-ed lesz mint 20, de az ronda, igénytelen, irreális, a repülõk arodinamikája csapnivaló és a repülõk mûszerezettsége nevetséges. Egy 8 éves elvezeti, ha tud angolul.

Speedbreaker
Nem, vagy te béna 😊 Amúgy telepítés közbe mindent leír hogy mit csinálj 😄 Hát ha szenvedni akarsz a dolgokkal akkor te tod, bár én ebbe nem akarok beleszólni 😛

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

zAkkEr
a francokat akkor mindent letöröl...én meg nemvagyok gépzseni így nem tom visszacsinálni ami volt ott azaz alapvetõ dolgokat se...ilyen béna vok..😊

Lol?!

Speedbreaker
Format C:. De komolyan :S

zAkkEr
az hogy? arra kiváncsi lennék 😊 amúgy meg a gépemen a régi idõkbe sok szart rátöltöttem és azóta hiába takarítom a soksz sz@rt a gépemrõl nem akar gyorsulni...elég lassan tölt....ez lehet a gond

Lol?!

Speedbreaker
HEee??????? ilyen géppel 50 fps???? :S Ez kamu. Biztos nekem. nekem 3x szarabb gépem van, és CS-ben 90-100 fps :S

ColdFire

zAkkEr
😊csak eszembe jutott

Lol?!

ColdFire
cs meg fs...
hmmm, érdekes lesz 😄

zAkkEr
huh ez tényleg? mert én cs-zek is és abban 20 fps....
nekem kb 50 körül mozog cs be és az a normal 😊
egy ATI 9600 2,4 GHZ 512 MB RAM azzal már elkéne érnie ezt az fps szintet (20)nem?<#confused>

Lol?!