MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alert
Jó is az! Az utolsó verzió van meg az 1.51-es update-el? Az elõzõ lévõ verziókban sok gond volt az FMC-vel. SID/STAR-okat hiába importálta PMDG-bõl, 90%-át rosszul csinálta meg és használhatatlan volt. Ez a dolog hogy áll most? Úgy hallottam javítottak rajta.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

airbus
oké, köszi 😊 ezt mondjuk sajnálattal hallom, mert nagyon tetszik ez a lago maddog :-)

[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.

Papirzacsi
Legvalószínûbb, hogy arról van szó, minta legtöbb nívós jó manuallal ellátott adddon eseténem, hogy a különféle diagrammok és hasonlók a valós repülõgépek adataival szerepelnek, miközben az fsben lévõ gép flightmodelje ettõl teljesen eltérõ eredményeket ad. Valószínûleg ezért a gebasz. Másrészt azben található idióta fizika is közrejátszhat a dologban.
Annó írtam egy loadmanager progit a Kókai Tibi féle tuskóhoz. Azzal a progivel seggre lehetett ültetni a masinát. Na itt jöttek elõ a problémák, hogy nem minden helyzetben akart seggreülni a gép. Volt hogy csak akkor ült seggre, ha a hmûvek alapjáraton pörögtek. Álló hmûvel meg nem. És még sok variáció elõfordult.

Szóval a legvalószínûbb, hogy semmi sincs jó helyen azon a gépen. :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

airbus
Sziasztok!
A lago md-80-at config editorban beallitottam, ez alapján kitrimmeltem, megnéztem a súlyhoz tartozó V sebességeket, de az orr már a V1 sebesség elõtt magától felemelkedik.... Gondolom ez nem így történik a valóságban, lehet hogy a gép súlypontja rossz helyen van? (CG 8)

[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.

Papirzacsi
Ne hallgass a sok lámadzsóra, akik teszik itt az észt oszt sose próbálták billentyûrõl. Numerikus billentyûrõl egy kézzel el lehet vezetni a gépet. A nyilak értelemszerûen, a a botkormány szerepét töltik be. 9-3 (pgup-pgdn) gázkar. 7-1 (home-end) magassági trimm. 0-Enter oldalkormány. Ezzel simán elvezetheted a gépet. plussz, ha jól emlékszem, akkor F11, F12 a diferenciál fék. Már amelyik gépen van. :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Ha ismertétek, akkor sorry!

A repülõs videó szerelmeseinek, részletes keresõvel, sok videóval: www.flightlevel350.com (fõleg az extrém helyzeteket)

alert
Szia! Az FS-t elég nehéz és idegesítõ bill-el játszani na meg élvezhetetlen, kivétel ha poénkodni akarsz 😊 Szóval ahogy kivettem az általad írtakból számodra esélytelen bill-el próbálkozni fõleg hogy nem is ismered a szimulációt. Mindenképpen szerezz be egy joy-t különben nem fog menni.

Attila8805
ok tom de még eddig nem nagyon volt olyan játékom amihez joy-tlenne célszerû használni ezért nincs is.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Hypo
még jo hogy legalabb monitorod van:}}

egy repszimet eleg fura otlet klaviaturaval jatszani foleg hogy a joy azert nem egy luxus, bar igaz hogy itt is eleg sok dologra asznalhatod a klaviaturat, de azert az igazi ha joyal nyomod

zAkkEr
Anélkül nem tudsz játszani az MS flight simulatorral 😊

Lol?!

az szar

Attila8805
Nem nincs joystickem csak bill.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

mert akko hogyha olyan géppel vagy aminek elõl van a kereke(nem tom hogy mondani.pl.:b747 cessna meg mooney stb... akkor tudsz de hogyha "taildraggers"ed van akkor azt én se tom

joy-od van?

Attila8805
Úgy hogy nem tudom mivel lehet kanyarodni az biztos hogy a nyilakkal nem lehet.

Hello
Az lenne a kérésem hogy valaki legyen szíves küldje el nekem a traffic.dll fájlt az FS2004 modules mappájából, mert valahogy kitõrlõdött. Az e-mail címem:
kormci freemail.hu
elõre is kösz
könyörgöm mondjátok el hol lehet letölteni<#rinya><#help>
nagyon THX!!!
ezaz.
Köszi!

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Hello, lenne még egy kérdésem remélem az uccsó. Tök jó, hogy mostmár aktív a státuszom, de amikor csatlakozni szeretnék a hálóra, akkor elõször online-ra változik az Ivap kijelzõje, majd 2 másodperc után kidob az alábi hibaüzenettel: No such VID/password, tehát nem érvényes a megadott felhasználónév, password. Tudnál szólni az érdekemben? thx Laci (ha kell pü-ben elküldöm az adataim).

IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm

exTrem
Szerintem az attól függ hol laksz ... Mert rákerestem és mindenhol más a frekije.

sajoati

Endure, in enduring grows strong...

Speedbreaker
Jah, ez jó kérédés, én is kíváncsi lennék rá 😛

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Sziasztok.
lenne 1 kérésem..nekem szükségem lenne repülõs abc-re...
guglébe rákerestem 10 féleképpen..
ha vki megtudá szerezni az linkeljen be vagy irjon pmet..naon köszi!
üdv Suna

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Speedbreaker
Ezt hogy érted hogy nem tudsz fordulni vele?

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Attila8805
HI all tudna valaki adni egy alapvetõ útmutatást az irányításhoz mert én nem tudok fordulni a repcsivel.

airbus
ÉN IS! 😊

Clidey
NAGYON HELYES! TÁMOGATOM!!!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

zAkkEr
Mit?

Lol?!

alert
Aki mégegyszer beír baromságokat vagy hogy honnan lehet letölteni a gamet kitiltom 1 hónapra de nem csak azért mert nem warez topic hanem mert annyira <#lama> hogy nincs helye itt és úgyse értené az FS-t...

chicco
nem tudja valaki bedigizni mert nincs Discoverym

zAkkEr
Azt is teszem.....<#hehe>

Lol?!

exTrem
Álmodozni lehet 😊

zAkkEr
Mindenkinek kéne egy FULL EXTRÁS gép <#idiota><#idiota><#idiota>

Lol?!

Hát igen! Nekem is kéne egy jó gép. Úgyhogy (egyenlõre) inkább maradok a home cockpit építésnél 😊

A számítógép nem hülye! Csak azt csinálja, amit parancsolnak neki.

alert
Én is használnám, csak kellene hozzá valami jó kis konfig amivel min 18 felett van az FPS VC-ben még szép scenery esetén is 😊

Hypo
a vektorost kiprobalnam a sima az szuper

alert
Nem 😊 Minimális mozgás szükséges. 3 fok plusz-minusz jobbra/balra/fel/le, és szintén minimális (néhány centi) mozgás elõre/hátra/jobbra/balra a vektoros mozgáshoz.

Ettõl a trackir-tõl hosszú használat után nem fájdul meg az ember szeme? Csak azért kérdezem, mert ugye ott mindig a monitorra kell nézni, akármerre is áll az ember feje.

A számítógép nem hülye! Csak azt csinálja, amit parancsolnak neki.

alert
A navdata.at-n a SID/STAR oldalon tudsz válogatni (felsõ menü). Bal oldalon 2 lényeges link lesz. Az egyik a Download (sid/star-ok egyenkénti letöltése), a másik az All-in-one. Mindkettõ kiválasztása után az oldal közepén egy legördülõ listából kell kiválasztani, hogy melyik géphez akarod tölteni az adatbázist.

alert
Kedves Mike007! Olvasd el a FAQ-ot és a többi információt valamint a fórumot, mert amirõl a kérdésed szól, már jópárszor meg lett válaszolva. A lap frissítés problémád valószínûleg a rossz böngészõbeállítás miatt van. IE esetén: eszközök > internet beállítások > ideiglenesen letöltött fájlok keretben: beállítások gomb > jelöld be: "a lap minden megtekintésekor". Ez nem chat, tehát ha írsz, frissítened kell a fórumot hogy el tudd olvasni az új hozzászólásokat. Látom tegnap regisztráltál. Olvasd el a szabályzatot, a használati leírásokat stb. Olvass és tanulj mielõtt felesleges dolgokat kérdezel és össze-vissza spammeled a topicot. Addig is az összes felesleges hozzászólásodat törlöm. Üdv, P

sajoati
ja, ez Mike 007-nek ment. alertnek meg köszi az infókat, vsz a SID/STAR All in one csomagot nem találtam, majd keresem akkor.

Hypo
21 esen de a pmdg s muszerek jobban latszanak

alert
Mekkora monitoron játszod? Én is próbálgattam, de 1600x1200-as felbontás alatt nagyon vacakul lehetett látni a mûszereket. 21"-os monitoron már lehetett élvezni.

Hypo
Ja a sracnak az uj trackir van a vector pakkal igy elore hatra is tud jol mozogni, a gepe ha jol emlekszem fx53 6800 ultra, 1 giga ram, de a memorybus sebesege nagy nalaallitolag ennyi de az oldalon azt hiszem irja is.

Sajna nekem a regebbi trackir van de azert azzal se rossz, pmdg737 et siman megy vc ben a leveld is bar az szvsz nemolyan szep.

alert
A navdata.at-n is megtalálod, hogy hova kell másolni a PMDG adatbázist, valamint a PMDG leírásában is fel van tüntetve. Ezen kívül ha szétnézel a mappájában kb null perc rájönni. Erre nem tudok mit mondani, körül kell nézni ez van 😊 Le kell töltened elõször is az AIRAC-ot a PMDG-hez, ezt simán telepíteni kell. Utána pedig a SID/STAR All-In-One csomagot a PMDG-hez, ezt a SID/STAR mappájába kell kitömöríteni és mindent felülírni. Ez nem mindig a legújabb vagy legpontosabb, néha meg lehet vele szívni fõleg online, úgyhogy azokra a repterekre, amelyeket érintesz, érdems szintén a navdata-ról külön az egyéni fájlt leszedni. Itt láthatod, hogy melyik a legfrissebb, tehát biztosan jó lesz.

sajoati
arra tud mondani vki vmit, hogy PMDG737-ben miert tunhet tok hianyosnak a SID/STAR adatbazis? navdata-rol szedtem le .txt-ket, de azokat nem tudom, hova kell tenni, de nem is ez a lenyeg, mert szedtem en AIRAC update-et a PMDG-hez, fel is tettem, de pl. Heathrow-ra nem adott STAR-t.

😞

alert
Ez így van, de nem huzogatják csak úgy át a dolgokat, hogy reggel nem megy most meg igen 😊 valami más lehetett ott a gond.

Köszönöm, sikerült, azonban felmerült még1 kérdésem. Ha a fõoldalon valamelyik menüpont át van húzva, akkor az nem elérhetõ, mert ha jól emlékszem reggel át volt húzva, leht, hogy ezért nem tudtam belépni? (remélem nem nagyon lúzer kérdés) 😊Laci

IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm

alert
LOL ez PC 😊 ez a sima Flight Simulator csak a Level-D 767 kiegészítõt használja, aminek ilyen részletes a virtual cockpitje. Nyilván fejmozgásérzékelõt is használ, mert nagyon jól forog a kamera. Ez mind klassz csak a virtual cockpit meghajtásához egy brutális számítógép kell és minimum 21"-os monitor és 1600-as felbontás, hogy lásd is a mûszereket.