MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.
Annó írtam egy loadmanager progit a Kókai Tibi féle tuskóhoz. Azzal a progivel seggre lehetett ültetni a masinát. Na itt jöttek elõ a problémák, hogy nem minden helyzetben akart seggreülni a gép. Volt hogy csak akkor ült seggre, ha a hmûvek alapjáraton pörögtek. Álló hmûvel meg nem. És még sok variáció elõfordult.
Szóval a legvalószínûbb, hogy semmi sincs jó helyen azon a gépen. :-)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
A lago md-80-at config editorban beallitottam, ez alapján kitrimmeltem, megnéztem a súlyhoz tartozó V sebességeket, de az orr már a V1 sebesség elõtt magától felemelkedik.... Gondolom ez nem így történik a valóságban, lehet hogy a gép súlypontja rossz helyen van? (CG 8)
[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
egy repszimet eleg fura otlet klaviaturaval jatszani foleg hogy a joy azert nem egy luxus, bar igaz hogy itt is eleg sok dologra asznalhatod a klaviaturat, de azert az igazi ha joyal nyomod
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Az lenne a kérésem hogy valaki legyen szíves küldje el nekem a traffic.dll fájlt az FS2004 modules mappájából, mert valahogy kitõrlõdött. Az e-mail címem:
kormci
elõre is kösz
ezaz.
Köszi!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm
Endure, in enduring grows strong...
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
lenne 1 kérésem..nekem szükségem lenne repülõs abc-re...
guglébe rákerestem 10 féleképpen..
ha vki megtudá szerezni az linkeljen be vagy irjon pmet..naon köszi!
üdv Suna
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
A számítógép nem hülye! Csak azt csinálja, amit parancsolnak neki.
A számítógép nem hülye! Csak azt csinálja, amit parancsolnak neki.
Sajna nekem a regebbi trackir van de azert azzal se rossz, pmdg737 et siman megy vc ben a leveld is bar az szvsz nemolyan szep.
😞
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm