MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajoati
nekem is FMC/DES "gondjaim" vannak. (csak mert a veget meg mindig manualisan csinalom, amit szeretek, de jo lenne egyszer csak geppel.)

szoval a DES lapon van egy beallitando FORECAST oldal. de en azt honnan tudjam, hogy milyen magassagon milyen szel fuj?

mivel FORECAST, meg a leiras is ez ellen szol, ezert gondolom nem az aktualis magassagokon kell beirni a szeliranyt/-erosseget??

Endure, in enduring grows strong...

alert
Nem 😊 de többet én sem tudok, csak keveset repültem vele még tanulgatom. Majd erre téved egy guru..

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Hypo
akkor nagy hulyeseget azert nem mondtam ez megnyugtat.}}

alert
Automata leszálláshoz mindkét autopilotnak be kell hogy legyen kapcsolva és az ILS kapcsolónak is. Az FMC-ben állítod be a pályát és magától állítja hozzá az ILS frekit.

Hypo
Hat az utvonalon ha elered a T/D -t akkor utana elvileg ha minden jo magatol kene sullyednie, de van az fmcben a des now akkor elkezd sullyedni.

Az automata leszallas onnan muxik amikor mar elkaptad a lokalizert ha jol emlekszem es a 2 automata pilotnak kell mennie

berczy
Sziasztok!

Lehet, hogy utálni foggtok a kérdésért, de azért csak feltezsem. :-)

Bár elolvastam a FAQ-t és a PSS Airbus iskolát, de nem találtam rá megoldást.

Éspedig: Ha FMC-vel repülök, sehogy nem tudom elérni, hogy magától lekezdjen ereszkedni a masina, márpedig ez néha zavar. Van erre valami megoldás FMC-n belül.

Másik: EZ kifejezetten PSS specifikus. Tartom a magasságot, majd ráfordul a gép a siklópályára, tartja is az irányt, de nem kezdi el a süllyedést. Nekem kell hekkelnem, hogy fasza legyen, márpedig úgy tudom, hogy ez a gép magától is le tud szállni. Ehhez hogyan kell programozni a MCDU-t, valamint miket kell kapcsolgatni a panelen?

Ez kettõ lett a végére. Bocsesz.

Elõre is köszi a válaszokat.

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

elment a fejembõl hogy melyik billentyûzet a forward meg a backward billentyû mert kell az f1 view-hez addig is thx

Hypo
Sajnos ez a pss hibaja a forumukon volt valami megoldas nalam neha eltunik neha nem

kösz Alert a tippet amúgyis elolvastam volna csak az idegesség amiatt hogy hogyan mûködik a virtual cockpit elvette a figyelmemet a FAQ-utól

(mert nem tom hogyan mûködik...de magyarul le van írva hogy hogyan mûködik?addig is thx)

Mike 007

sziasztok!

Meg tudja valaki mondani nekem, hogy mert van az a PSS Airbusnal mikor behuzom a gep labat a kabinban ugy tunik hogy be is jott, viszont ha kivulrol nezem a gepet, akkor a labai kint vannak???
Elvileg bent vannak a labai,mert behuzas utan a vmax a sebmeron felugrik, csak zavar ha kivulrol nezve FL350-en kint van a futo.
Koszike a segitseget

Udv SLZ
alert
Nyílvánvaló hogy nem erre gondoltam hanem arra, hogy ha valaki emberi irányítás alatt szeretne repülni, de kötekejd 😄 Ezen kívül igazad van, ha nem akarsz irányítás alatt repülni akkor tényleg semmi értelme online repülni.

Papirzacsi
Nos én nem kaptam kedvet. Sõt elmegy tõle a kedvem. Ha cessnával akarok bozótrepülni Washington állam hegyei között, akkor egy irányító ne fontoskodjon nekem ott, hogy már pedig jelentkezzek be meg hasonlók.
Ha pedig nem kell vele kommunikálni, akkor abszolút semmi értelme annak ,hogy online repüljek. Nemde?

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

alert
Mike 007! Akkor megint csak azt tudom mondani, amit eddig. Légyszives olvasd el a FAQ-ot (kattints a topic tetején lévõ képre) és olvasgasd végig a fórumot vagy használd az oldal alján található keresõt. Egy fórumban az a szokás, hogy ha van FAQ és sok hozzászólás, akkor nem kérdezünk olyan alapvetõ dolgokat, amelyeket már sokszor kitárgyaltunk. Köszi!

virtual cockpit

zAkkEr
Jól néz ki.......de nekem ez még sok 😛

Lol?!

alert
Gyertek online repülni jobb mint az offline 😊 néhány kedvcsináló kép. Ezek most készültek, este sokkal többen vannak.

Radar irányító progi
Forgalom globálisan
Forgalom és irányítás Eu-ban
Forgalom és idõjárás globálisan

alert
VC-t? Mire gondolsz?

melyik lapról lehet letölteni a VC-t?

alert
Igen és van még sok másik ilyen oldal is pl avsim, csak onnan több TÍZ ezret lehet letölteni 😊 nézd meg a FAQ-ot. De azért kösz a linket, majd berakom ezt is, nem ismertem.

Speedbreaker
Van aki most repül közben?

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

www.addonplanet.com csak regisztrálni kell és ingyenesen több mint ezer repcsit meg mindent tudsz letölteni. Megéri megnézni!

Speedbreaker
jah, Mekem 😊)

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

exTrem
KB. Azért írtam hogy túl szép 😊

alert
Hááát nekem ez sántít 😄DD de ha ilyen lesz.. esküszöm áldoznék olyan gépre, amin szépen fut.

Clidey
Ez fék, nehogymár bedõlj neki... <#sniffles>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

alert
Akkor passzolok. Internet Explorer-el próbáld.

Speedbreaker
hát 1024/256 -os ADSL 😛

alert
Hmm.. milyen neted van? Elvileg broadband kapcsolat kell, mert folyamatosan tölti a képet a gép alatt. 1 Megabittel nálam csak néha van egy-egy fehér kocka 😊

Speedbreaker
Ezt nem értem. Nekem csak egy kis repülõ van ott 😞

alert
LOL még hátrafelé is lehet menni vele 😊

alert
Heheheheee valaki berakta IVAO levlistára. Ez marha jó 😊 Google Flight Simulator

Speedbreaker
Nem rossz, <#taps>

alert
Frissítettem a FAQ-ot, a segédleteket, meg úgy általában mindent. Javítottam egy-két hibát amit mondtatok és amire emlékeztem, ha valaki még talál szóljon. A szövegek esetleges logikátlanságát és megfogalmazását nézzétek el mivel anno "instant" készültek a gyors segítség nevében. Ha valakinek van még leírása esetleg kedvet érez írni egyet bármirõl ami az FS-el kapcsolatos, akkor továbbra is várom/várjuk.

Speedbreaker
Nem scenery-re gondoltam. A játékban alapból van ilyen. Vagyis, hogy annak lehet képzelni, csak fantázija kell 😛

exTrem
És zet is már hányszor megbeszéltük ...<#ejnye1> Ezt nem rád értem alert

alert
Emma field scenery-ben felhúznak. Akár cessna, akár csörlõ <#vigyor>

Speedbreaker
Vagy ha felhúznak <#hehe>

alert
Rajta van az FS CD-jén. Nem kezded el telepíteni hanem simán megnyitod a CD-t sajátgépbõl. Nem tudom melyik van, de keresgélj. Valószínûleg az elsõ 3 valamelyikén. Lényeg, hogy a CD-ken az adatok CAB fájlokban vannak tömörítve, ezeket egy egyszerû WINRAR-al vagy valamilyen tömörítõvel meg tudod nyitni. Egyikben ott lesz a traffic.dll is.

Clidey
Slew mód, aztán F4.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Ja és az lenne a kédésem, hogyan lehet vitorlázórepülõgéppel felszállni?
(nem találtam ilyen pontot a FAQ-ban)
Az lenne a kérésem hogy valaki legyen szíves küldje el nekem a traffic.dll fájlt az FS2004 modules mappájából, mert valahogy kitõrlõdött. Az e-mail címem:
kormci freemail.hu

Valaki segítsen! Nem akarom újratelepíteni mert akkor a sok repcsi elveszik.
sajoati
nem, mégse, 1.3-am van.

egyébként valami ilyesmin lenne jó futtatni az egészet. 😊

sajoati
hümm, PMDG-737NG, 1.0, ha jól látom. megyek szedek patch-et. 😊

ja, és múltkor ugye föltettem egész Finnországot (összes reptér scenery-t, meg mindent), de sajnos ezt már nem igazán bírja a gépem, pedig gondoltam, csendben fölpakolok még több országot, hátha nem panaszkodik. 😊

Ha nem megy billentyûzetrõl ezzel is lehet. <#nyes>
Flight Console

Csak egy hibája van, nem lehet megfizetni. <#hehe>
Ennek nem találtam meg az árát, de egy hasonló PFC6497 euróba kerül.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

alert
Az FSPassengers-rõl beszélsz? 😊 az szép hibákat generál. Online ki is szoktam kapcsolni ezt a funkcióját, mert idegesítõ. Az 5%-os hibagenerálás (a legkisebb) szerintem túl sok. A PMDG bugot Zacsi elmondta, esetleg nem használtál minden tankot és a többit elzártad? 😄

Papirzacsi
A PMDG korai verzióiban (melyiket is hasnzálod?) volt egy olyan bug, hogy a center tank kiürülésekor hajlamos volt leállni mindkét hmû. Ezt késõbb pecs formájában javították. Elképzelhetõ ,hogy neked nincs fent ez a pecs.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

sajoati
hi, na most megint érdekes dolgok történtek velem, elõször is rájöttem, h a múltkori engine failure valójában out of fuel volt, persze fent a piros szöveg (shift+z) azt írta, h van még 45%... (ezt majd kinyomozom 1x talán, h miért volt.)

viszont most meg Helsinki-Stockholm viszonylatban kaptam egy felszállás utáni engine hibát, nem ragozom, a lényeg, h sikerült bravúrosan landolnom Tallinban. 😊

node: nem tudtam flapset állítani, mintha vmit lekapcsoltam volna nagy igyekezetemben, de vajon mit?

emiatt a Perfect Landing-bõl lett -150 pont, mert 600 v. 700 volt a sok jó, és -400 mert flaps nélkül landoltam, és még -400, mert hard landing volt. (flaps nélkül kicsit elbénáztam.)

airbus
igen, az van meg, de az FMC-t még nem nagyon hasznaltam... a panel amugy nagyon tetszik, meg a modell is jó, ha nem emelkedne el az orra folyton <#szomoru1>

[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.