MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Suzuki Swift GL 1.3
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Endure, in enduring grows strong...
vagy ehhez ActiveSky kell? (vagy vmi más?) FSPass. utasaim ugyanis sokszor félnek a turbulencia miatt, ezt szeretném elkerülni anélkül, hogy minden felhõ láttán kitérõ manõvert tegyek. (== érdemes-e olvasni felhõs tutorialt?)
Endure, in enduring grows strong...
De lehet hogy csak én nem tok rendesen kiejteni angol szavakat😊
VoxAtc kérdés. LHBP-tõl pl. LRCK-ra is mûködik? (Clearance, GND, TWR, DEP, CTR, APP, TWR, GND, ...)
Elõre is kösz a választ.
Azóta csak <#email>#email>
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
A verzió: beborítják tengerrel, és csiunálnak egy kis bolygót.
B verzió: Csinálnak egy nagy falat a következõ felirattal: Under Construction 😊
Egyébként a demó 2 repteret és 3 küldetést fog tartalmazni a Karib Tengernél St. Maarten térségében.
Szintén mûvész én is. 😊 Bár én most kezdem. Jakabszálláson vagyok kezdõ.
Ismerem a Condort, valóban a realisztikus vitorlázó sim-ben a legjobb, de az FS-t is imádom.
Az FSX valamelyik videójában úgy láttam, hogy lesz motoros vontatás is <#taps>#taps>
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
A demó nem egyenlõ a bétával. Ezt bárki letöltheti. Elsõnek a Gamespotról.
Most akkor lesz demo az FSX-ból? Mert a Gamespot-on megy egy ora visszafele és csak 1 nap van hátra.
Ha szívügyed a vitolázórepülés, akkor ne egy ingyen FS kiegészítõben reméld a realisztikus termikekben való élvezetes emelkedést, hanem a Condor nevû szimulátorban.
Az FS mindenre jó, csak nem épp a vitorlázórepülés szimulálására (gondolok itt a repmodellre és az idõjárásra).
Ezt írja magáról
"Features thermal or ridge soar anywhere on Earth choose randomized or customized conditions make it as easy or as challenging as you like soar alone or online with others
NEW: Version 4.0 (released Jan. 14, 2006)
includes significant enhancements, including a graphical user interface and improved thermal cloud support"
Érdemes próbálkozni vele? Free.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Te mivel szoktál repülni, pótos Ifával? <#vigyor>#vigyor><#idiota>#idiota>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...