MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papirzacsi
Sztem kiegészítõkkel egyelõre nem kéen foglalkozni. Max egy fsuipc, mert vmi idõjárás progi (pl active sky). HA most kezded, akkor elõször meg kell ismerni, osztán jöhetnek a különféle kiegek, amik vagy jobbak vagy szarabbak mint az átlag. :-)))

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

alert
Vagy ha banner-re klikkelsz akkor sok más ir elérhetõ 😊

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

bepe79
Köszi! <#worship> In progress..

Suzuki Swift GL 1.3

Hypo
Javaslom olvasd el az itt talalhato cikkeket
http://fs2004faq.uw.hu/faq.htm

bepe79
Sziasztok! Én most szerzem be a fs2k4-et. A kiegészítõk közül melyikeket érdemes leszedni és felrakni? Mit tanácsoltok, mint hozzáértõk?

Suzuki Swift GL 1.3

chicco
ja szép csak életben is utálom ezt a tamagocsit

Fs X demo, ingyéért: http://www.ausgamers.com/files/download/html/23859
alert
Aki vágyik már valami normális CRJ-re, a Wilco "izéje" után, talán ez az Aerosoft-os megoldás használható lesz. Aug 30-án jelenik meg.

alert
Miért nem próbálod ki?

Helo. Olyat szeretnék, hogy joyal irányitom a flightot, és a kormányom pedálával rudderezek. Lehetséges ez egyszerre?

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

alert
Ez nem ide való... keresgélj itt. Olvass el mindent figyelmesen, van sok magyar doksi is. Megéri elolvasni a rendszer mûködésérõl az alap dolgokat mert pl ha nem töltesz fel eleget csak állandóan kapni akarsz, akkor kitiltanak stb.

Hypo
:}} egy kérdés mivel ilyen torrentes dolgot en meg nem hasznaltam szoval hogy tudok letolteni, mert a torrent file lejon de hat az nem maga a progi szovalk mi kell hozza hogy le tudjam szedni a progit?

Igen felvan rakva, mert anélkül nem is engedte felrakni a VoxATC-t. Akkor megnézem a leírását én is azzal van a gond biztos akkor.
jah, máshol megveszik a kiegeket 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Húúú ez tök jó torrent oldal. Most találtam rá. Csak repülõs cuccok. maga a mennyország. 😊

alert
Ezt a flyingbytes torrentet megszállták a magyarok ehhhh 😄DDD

alert
Na kipróbáltam és kifogástalanul mûködik. A leírását elolvastad? Olvasd el, mert anélkül nem jösz rá magadtól! Magadtól nehéz beállítani. Lényeg amiket kellett csinálnom: elõször is a Microsoft-tól le kell tölteni a Microsoft Speech SDK 5.1-et. telepít. Utána a vezérlõpultban a VoxATC leírásában leírtak szerint beállítani (kell egy kicsit beszélgetni vele stb 😄) Utána VoxATC-nek a Flight Plan Trainer-jét el kell indítani ahol elõször felolvastat veled egy rakás szöveget hogy megtanulja a hangodat és hogy hogyan beszélsz 😊 Ott te is gyakorolhatod a kiejétst, mert ha rosszul olvasod nem fogadja el. Nem egy nagy dolog nálam mindent elfogadott elsõre, csak azért kell hogy a hangod ismerje és a mikrofon hangerejét. Ha ez megvan, akkor az FS-ben ki kell kapcsolni a default ATC-t szintén a leírtak szerint majd pedig aktiválni a VoxATC-t szintén a leírása szerint 😊 Utána szinént a leírás tartalmazza, hogy hogyan kell használni 😊 A lényeg hogy csak akkor mûködik, ha van flight plan-ed. Tehát be kell tölteni az FS-ben egy flight plan-t és az alapján irányít, csak akkor mûködik. Mindegy hogy IFR vagy VFR, mindkét esetben kell a flight plan. Nagyjából ennyi.

alert
Nemsoká kipróbálom. Microsoft Speech Recognition SDK-d van? Mert anélkül sehgogy nem ismeri fel a hangot 😄DD

Alert neked hogy mükszik a VoxATC? Mert én hiába mondom azt amit kell csak anyit mond sokszor hogy ismételjem meg ujra.
alert
Ez a rész természetesen ki van dolgozva. De csak akkor érsz valamit a valós natokkal ha online repülsz vagy ha offline, akkor 15 percenként frissített valós idõjárás szerint 😊

Elõre is kösz! (Én is ezt szúrtam ki! :-))

sajoati
ok, thx. olvastam egy kis tutorialt, abban volt, hogy az Atlanti-oceanon valo atkeleshez figyelembe veszik, kihasznaljak a jeteket, szoval erdekelt, hogy ez a resz mennyire van kidolgozva.

Endure, in enduring grows strong...

alert
Szerintem felhõre leosztva nem.. inkább csak idõjárás zónákat szimulál. Tehát nem köti felhõhöz hogy egy helyen van-e turbulencia vagy esõ 😄 stb... (de lehet hogy tévedek) Ha PSS 777-el vagy Wilco 737-el repültél már, bennük van idõjárás radar, ami olyan mint az igazi gépeken tehát látod az elõtted lévõ idõjárási zónákat, szelet, vihart, stb. A Reality XP pedig fejleszt olyan kiegészítõ mûszereket FS-hez (többek közt ilyen radart is), ami bármilyen géppel együtt használható.

alert
VoxATC-t eddig csak mûködni láttam, de most megszereztem úgyhogy kipróbálom aztán elmondom mi a helyzet.

sajoati
azt lehet tudni, hogy a sima FS 2k4 szimulálja-e a felhõzetekben lejátszódó jelenségeket? nem nagyon "mélyen", csak mondjuk olyan szinten, hogy különbséget tesz-e gépviselkedésileg, ha egy bárányfelhõbe vagy egy viharfelhõbe megyek be.

vagy ehhez ActiveSky kell? (vagy vmi más?) FSPass. utasaim ugyanis sokszor félnek a turbulencia miatt, ezt szeretném elkerülni anélkül, hogy minden felhõ láttán kitérõ manõvert tegyek. (== érdemes-e olvasni felhõs tutorialt?)

A VoxATC vel szerintem az a baj, hogy nagyon kell artikulálni hogy a gép megértse amit mondani akarsz. Volt olyan szöveg amit 20x elismételtetett velem.
De lehet hogy csak én nem tok rendesen kiejteni angol szavakat😊
Hali!
VoxAtc kérdés. LHBP-tõl pl. LRCK-ra is mûködik? (Clearance, GND, TWR, DEP, CTR, APP, TWR, GND, ...)
Elõre is kösz a választ.

alert
Ismeri valaki a VoxATC-t? Nagy segítség lehet kezdõknek a fóniához. Az FS beépített légiirányítóját cseréli le egy sajátra, amiben jobb kiejtéssel, kicsit tagolva mondja a szavakat hogy a kezdõk is tisztán érthessék, illetve beépített hangfelismerõ rendszert tartalmaz, tehát nem kell többé gombokat nyomkodni, hanem mikrofonon keresztül kell válaszolni. Ezzel gyakorolva a fóniát már az online repülés sem jelenthet különösebb gondot 😊

Én Békéscsabán repültem, de sajnos abba kellett hagynom a szemem miatt.
Azóta csak <#email>

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Igen köszönöm én is most olvastam😊 csak mókásnak tartom no de örülök neki

Ez nagyon egyszerû. Csak akkora pályát csinálnak meg, és a maradékot:

A verzió: beborítják tengerrel, és csiunálnak egy kis bolygót.

B verzió: Csinálnak egy nagy falat a következõ felirattal: Under Construction 😊

Egyébként a demó 2 repteret és 3 küldetést fog tartalmazni a Karib Tengernél St. Maarten térségében.

Szia!

Szintén mûvész én is. 😊 Bár én most kezdem. Jakabszálláson vagyok kezdõ.

Demo mi a pince? és hogy lessz megoldva mondjuk csak amerika területén lehet repülni vagy, h mert 1 ilyen "Játéknak" demója elég érdekesnek tûnik

Igazából a vitorlázórepülés a szívem csücske, régebben pár éve magam is csináltam.
Ismerem a Condort, valóban a realisztikus vitorlázó sim-ben a legjobb, de az FS-t is imádom.
Az FSX valamelyik videójában úgy láttam, hogy lesz motoros vontatás is <#taps>

Falconer
Köszi szépen. Egyébként pár nap mulva megyek ki Kansasba egy évre, magyar szot sem fogok hallani, nemhogymég FSezni.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Lesz demó. Amerikai idõ szerint holnap 17 órakor (nálunk 10.-én, 1-2 órakor)

A demó nem egyenlõ a bétával. Ezt bárki letöltheti. Elsõnek a Gamespotról.

Én úgy tudom h most lehet jelentkezni a Béta tesztre csak az a baj fizetõs

Hello

Most akkor lesz demo az FSX-ból? Mert a Gamespot-on megy egy ora visszafele és csak 1 nap van hátra.
chicco
csatlakozom DJviolinhoz

Szia Perko!

Ha szívügyed a vitolázórepülés, akkor ne egy ingyen FS kiegészítõben reméld a realisztikus termikekben való élvezetes emelkedést, hanem a Condor nevû szimulátorban.

Az FS mindenre jó, csak nem épp a vitorlázórepülés szimulálására (gondolok itt a repmodellre és az idõjárásra).

Használja valaki a Cross-Country Soaring 2004-et.
Ezt írja magáról
"Features thermal or ridge soar anywhere on Earth choose randomized or customized conditions make it as easy or as challenging as you like soar alone or online with others
NEW: Version 4.0 (released Jan. 14, 2006)
includes significant enhancements, including a graphical user interface and improved thermal cloud support"
Érdemes próbálkozni vele? Free.

lol 😄DDD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Papirzacsi
Had gratuláljak elsõként a gondosan válogatot szókincsedhez, és ehhez a kiemelkedõ hozzászóláshoz. :-D

Falconer
Levan szarva 😄

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Papirzacsi
Igazából ha már jó fordítást akarsz, akkor aerodinamikai fék, és nem pedig légfék, ami köztudottan aerostatikus(csak hogy hasonlítson a repülõs elnevezéshez). :-D

Clidey
Sehogy. A repülés nyelve az angol. Ha úgy írod, azt is érti mindenki. <#wink>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Falconer
Egyébként is tök logikus szó a légfék 😄

Falconer
Te az "airbrake" szót hogyan fordítod?

Clidey
"...Benyomom a gépet ... légfék max..."
Te mivel szoktál repülni, pótos Ifával? <#vigyor><#idiota>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

sajoati
ó, köszi, ez vhogy kimaradt. 😊