MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
azon semmmivel nem kellett szorakozni, leetölteni stb😊
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Endure, in enduring grows strong...
az hol van? az FMCbe, vagy vhonnan tölteni kell?
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
(ráadáasul du. 4-kor próbálkoztam, és akkor is offline volt.)
nekem nem. fs2k.zone.com-ra akar menni netstat szerint, de azt pingetni se tudom.
azért vagyok bizonytalan, mert most húztam újra a windows-t, kicseleztem az fs telepítõt a "régi könyvtárát átnevezni - újat föltenni a régi könyvtárba majd DELETE - könyvtárba régi fs-t visszapakolni" módszerrel, plusz letiltogattam a fölös szervizeket winxp-ben, h full biztonságos legyen a gépem, szóval nem tudom, melyik fázisnál van a gond.
(tûzfalat már kiõttem mint hibaforrást, és lassan a szervizesdit is.)
Ha figyelmesen elolvastad volna a leírást, akkor rájönnél hogy az L853 és UL853 stb nem útvonalpont!! ezért nem tudod bevinni. Ezek légifolyosók, amiket két pont közé tudsz rendelni ha a két pont rajta van az adott légifolyosón. Az FMC-ben nem az útvonalpontok közé kell megadni hanem máshol. Több helyen is lehet, FMC válogatja.
777-be be tudtam írni azt a pontot hogy MEBAN, ebbe meg invalid entry... hát ez kész...
de a 777be meg kicsit más az fmc, szval azt meg nem tudtam folytatni...
de hhogyha én pestrol LHSKra akarok menni, azokat az adatokat hogy szürõm ki az FSNAVbol? a litkut meg ezeket megmutatja, de ezt a l853at meg uil853at azokat nem...
vagy ha nem tudok akkor ezeket hol tudom megnézni mint itt van a segédletbe?:
LITKU L853 TAGOD UL853 MEBAN UM985 JED UM866 ARDAG
vor to vor repülés kicsit más😊
Suzuki Swift GL 1.3
Szóval inkább a térképeket kellene nézegetned 😊 Mellékelek egy térképet a 29-esre vezetõ összes transition-rõl. A STAR-okat és a többi megközelítést megtalálod a bécsi térképeken, letöltheted pl az IVAO osztrák oldaláról, ha regelve vagy.
pedig én csak annyit szeretnék, hogy joyal irányitom, a kormány pedálával meg rudderezek. Nem lehet valahogy összehozni a 2õt?
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
Suzuki Swift GL 1.3
milyen STAR-t repultok a vegen? tudom fugg szelirany stb de most en egy altalanosra gondoltam 29 es palyara.
Azert kerdezem mert nemreg mentem oda igazi geppel es figyeltem a megkozelitest elegge kacskaringos volt, kivancsi voltam melyiket hasznalhattak
most nem jut eszembe több.
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Ha a cabin hangokat a crew az utasok meg ilyenek hangjat akarod akkor javaslom vannak a www.avsim.com on a file libaryben cabin announcment soundok, ha profibbat akarsz akkor az FDC nevu progit javaslom, es ha akarod hogy ezeken felul legyen ground crew igaz FO aki megcsinalja a raeso munkat akkor meg javaslom az FSCREW progit ami mar letezik a PMDG 737 es csaladhoz a Flight1 ATR-72-500 hogy es a LEVELD gepehez ha jol tudom mar csinaljak a 747 eshez is ez eleg bonyolult proginak tunik elsore de utana nagyon elethuve teszi a repulest
Suzuki Swift GL 1.3
Nem tudtok az FS2004 hez véletlenûl egy olyan kiegészítõt ami a hangokat, hangefektusokat élethübbé teszi?
Elõre is köszi
Suzuki Swift GL 1.3