MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
"737s are not equipped with fuel dump systems. Depending upon the nature of the emergency, 737s either circle to burn-off fuel or land overweight"
Endure, in enduring grows strong...
hát ez a baj...
inkább ne engedjék ki😊
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
pm-be ha kell vkinek
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Itt meg saját topikja is van ,ahol mindenki már rá is unt a demóra. :-P
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
CPU 3Ghz Intel Pentium, 1Gb Ram ,Geeforce Fx 5600 128 Mb
a tûz a pilótafülkében abban a kerozint a tengerbe mert ha nem engedik ki akkor kettétörhet a gép! de a végén lezuhant a tengerbe
másrészrõl meg szerintem az a kerozin diszperzálódik és elpárolog, szóval elhanyagolható ami a talajra jut
többlet kerozint? Nem csak vész esetén? Sztem komplett faszság, de egy hülye azt terjeszti a faluban azért teremnek rosszul a kertek, mert beindult a kassai reptér és a repülõk kiszórják a kerozint leszállás elõtt<#vigyor1>#vigyor1>
Nekem is lenne egy kérdésem a PSS-el kapcsolatban. Miután mindent beállítottam az MCDU-ban, sehogy sem akarja a gép kiszámolni UTC-ben az egyes waypoint-ok közötti idõt, sõt semmilyen idõt nem jelenít meg. Mindent sikerül beprogramoznom, INI, Plan, Perf, stb., de a ZULU idõt sehogy sem adja ki a gép, ráadásul a T/D és T/C pontokat sem számolja ki magától, pedig beállítom a SPD és ALT CSTR-eket is az egyes waypoint-okhoz. Tud ebben valaki segíteni, hogy mitõl van ez?
F.Y.I. <#bee1>#bee1>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Ha airbus gondod van akkor hamarosan hazajön a haverom ( AIRBUS ) és õ majd segít. Komolyan foglalkozik az airbusokkal már sok mindenkit tanít. Már 3 repülésen van túl a cockpitban ami nagy élvezet volt neki nomeg sok tanulás ... Ha kérdésed van akkor majd tõle kérdezz biztos hogy segíteni fog.
2. ??? passz
az fsx demo-ból nem lehetne kioperálni a víz megjelenítést?
on
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
ez az Airbus pilóta is biztosan olvasott ilyeneket. 😉
Õk viszont biztos nem! 😊))
Az Airbus a T/D ponttól kezdve nem kezdi el automatikusan a süllyedést!
EHHEZ AZ KELL, HOGY A PONT ELÉRÉSE ELÕTT AZT A MAGASSÁGOT, AMELYRE SÜLLYEDNI AKARUNK, BE KELL ÁLLÍTANI, MAJD A PFD-n MEGJELENÕ, A SÜLLYEDÉS MEGKEZDÉSÉRE FIGYELMEZTETÕ JELZÉSKOR A FORGATÓGOMBOT BE KELL NYOMNI!! Ki fogja írni a PFD panelon a szöveget, hogy "DRAG REQUIRED". Tehát, növelni kell az ellenállást, ezt pedig az airbrake kar használatával fojuk elérni. (A magyar billentyûzeten az ü betû az airbrake. a visszahúzása néha kétszeri lenyomásra fog csak mûködni).
Ahhoz, hogy a repülõgép a megközelítés során önmagától elkezdje a pályára fordulást, az eljárás a következõ:
- a megközelítés megkezdése elõtt az ARRIVAL lapon kiválasztjuk a leszállásra használatos pályát, és aktiváljuk.
- a repülési tervben lefelé haladva megkeressük az MCDU kijelzõjén azt a pontot, ahol a repülési terv megszakítva lett, innen töröljük a megszakítási pontot, hogy folyamatosságot mutasson a pályaküszöbig.
- fokozatosan csökkentsük a jobboldalon, a magasság beállító forgatógombbal a magasságot, az MCDU vertikális értékeinek megfelelõen, természetesen mindíg az MCDU által számított érték alá.
- a végsõ megközelítés elõtt töltsük ki az APPR lapot, a hõmérséklettel, nyomással, széliránnyal együtt, a térképrõl pedig jobbra írjuk be az elhatározási magasságot (DH)
- a sebességet folyamatosan csökkentsük, a fékszárnyak lenyitásával egyetemben.
- elõször a baloldalon, az ILS, majd kb 15-20 mérfölddel a pályaküszöb elõtt a LOC nyomógombot nyomjuk be, majd amikor elkaptuk az iránysávadó jelét, (localiser) akkor nyomjuk meg az APPR gombot.
- amikor mindkét jelzés zöld a PFD képernyõn (LOC, GS) nyomjuk be az AP2 gombot. Haladjun a siklópályán, a középsõ markerig az autopilot rendszerrel, de
fölötte kapcsoljuk le az autopilotot.
- innen igyekezzünk autopilot nélkül, a pálya melletti PAPI fények, és a ND jelzéseinek segítségével, kézzel megközelíteni a pályát.
- Ahogyan a valós életben, itt is elhangzik a "landing" azaz leszállunk szó, a PFD kijelzõn megjelenik a "LAND" felirat, késõbb, amikor pedig a gépi hang bemondja a "'RETARD, RETARD" szavakat, az F1 gombbal teljesen levesszük a tolóerõl.
- az automata fékrendszer baloldali, vagy középsõ gombját aktiválni kell földetérés elõtt, a középsõ kijelzõ panelon lévõ leszállás elõtti inicializáláskor megjelenõ checklist szerinti ARM GND SPLRS jelzést a SHIFT+ü gombbal aktiválhatjuk.
- a pályára leszállva, az F2 gombbal aktiváljuk a tolóerõ visszafordítást, amikor a sebességünk 60 csomóra csökkent, az F1 gombbal alapra állítjuk a tolóerõ szabályzó karokat, ettõl kezdve manuálisan fékezünk.
- a pálya elhagyása után azonnal lekapcsoljuk a leszálló fényszórókat, alaphelyzetbe húzzuk a fékszárnyakat, elindítjuk a segédhajtómûvet, 2000 kódra állítjuk a transzpondert, majd standby állásba, és bekapcsoljuk a guruló fényszórókat.
- amennyiben az autopilot bekapcsolva marad, kellemetlen meglepetésekben lehet részünk, vagy nem fog fékezõdni a földön a repülõgép, vagy kormányozhatatlan lesz, stb. TEHÁT, MINDÍG AUTOPILOT NÉLKÜL ÉRJÜNK FÖLDET!!
Szeptember közepére elkészül az AIRBUS Iskola másik kettõ része, ahol ezekre a gyakorlati dolgokra konkrét példákat fogok bemutatni, a különbözõ navigálási fogásokkal együtt.
Addig is sok jó leszállást az Airbus típusokkal!
Lénárth János
\"Sejtettem, hogy amit keresek, a dolgok mögött rejlik..\" Antoine de Saint-Exupéry
most cessnaval szorakozok, és kimegyek sármellékrõl hurghadába (egyiptom)...
13 óra oda 13 vissza, 172SPvel...
gyüjtöm az órákat a köv kategóriás jogsimra😊
nem tom hogy ennek mi értelme, de had szójjon 😄
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Az oldal jelenleg túlterheltség miatt nem elérhetõ.
Megjegyzés: Akinek már sikerült belépnie, azt kiszolgálja a szerver, azonban jelenleg új belépéseket nem enged.
Érdemes folyamatosan próbálni elérni, ugyanis ha valaki kilép, akkor felszabadul a helye és máris be lehet jelentkezni.
Kérünk látogass vissza késõbb!
Köszönjük türelmed...
😄
vagy háttal ülök a gép elõtt? 😄
www.flightsimu2004.mindenkilapja.hu
ugyanugy
na az oldal neve www.fs.lap.hu és ingyenes letöltések és ott van hogy ju 52
Nézzétek meg!
nem jön vki velem pokerezni? 😄
ON