45215
  • gfarkas
    Elfelejtettem írni, hogy jól modellezett légcsavaros gépek a légcsavar forgási irányától függően nagyobb fordulatszám esetén "elhúznak" (csavaró erő) a valóságban is.
  • gfarkas
    BAndi!
    Küldtem az én Zlin-jeimet, próbáld meg. Az utolsó (LH-ről letöltött) variáció egy kis plusszal.
  • berczy #42214
    Arra van valakinek valami ötlete, hogy a Zlin-43 miért kezd el húzni balra egy idő után? Trimmelek mindenhová, de elhúz.
  • Jazzdobos
    Koszi szepen. A foniat meggyakorolgatom meg az angolt tanulnom kell de mar reg ott jatszanek.
  • fs9pilot
    A beépített ATC-vel sehogy. A beépített atc csak vektorál, nem tényleges pontokon keresztül irányít. Max. Radar Contact 4 -nevű programmal, TALÁN elérheted azt, hogy nagyjából azon az úton irányítson. De az sem 100%-os. Ha tényleges élményt akarsz, akkor irány az IVAO. :)
  • Jazzdobos
    Sziasztok!
    Olyan kérdésem lenne hogy meg van 1307 navdata és az ifly 737-es repülővel repülök és a FMC-t használom. Hogy tudom megoldani azt hogy a számítógép irányítója azon az útvonalon irányítson mert elég rossz úgy játszani hogy folyton mondja hogy menjek másfele?!
    Előre is köszönöm a segítséget
  • L Viper #42210
    így van, repülni kell inkább. Ha már egy neked megfelelő kinézetet elértél, élvezd a játékot. Aztán, ha sok időd van, lehet kísérletezgetni, mert mint láttad alább, a variációk száma igen nagy, plusz még kinek mi jön be, ugye ízlések és pofonok.
    Én például nagyon nem szeretem a tűéles látványt, meg az irreális, párátlan tájat, türkizkék eget, síklap felhőket, stb. Baromira nem olyan a valóságban.
    Pl: Nekem ez sem tetszik, hogy a Picasa feljavítja a képeimet ilyenre.
    Holott nálam kb ez a valós színvilág: #42053
  • jakugerik
    Hellósztok
    Régen nem voltam, volt egy kis dolgom.
    Olyat kérdezek akinek minden eredeti gondolom sok embernek az:D
    Hogy az fs megadja magát minden ok nélkül. PL.:Elmentem Budapest-Hamburgra Leszállás előtt meg kiírta, hogy a microsoft flight simulator leállt.
    Frissen telepített valaki tudja?
  • berczy #42208
    Köszönöm! :)
    Nálam sajnos nem jelennek meg, egyelőre gőzöm sincs miért. "Kínomban már az AustriaProt-is kikapcsoltam, mert olvastam, hogy tud vicces dolgokat csinálni. De semmi, nincsenek városok. De sebaj, az LHSim féle MAS és az UT segít ezen. Bár tény, nem feltétlenül lehet ráismerni a városokra, az felhasznált autogen épületek sem épp vidékiesek, de legalább ott vannak a városok, ahol kell és kb. úgy is néznek ki, tehát be lehet lőni merre járok. Inkább repkedek most már. :)
    (persze azért nem adom ám fel. :))
  • L Viper #42207
    Üdv újra! Vége a nyaralásnak :)
    Nálam a Lacibá féle MAS-ban hibátlanok a városok és a kistelepülések is. Nagyon szépen rá lehet ismerni a kisebb falvakra is
  • berczy #42206
    Ja, és amit még akartam mondani, fantasztikusak ezek a külön VFR kiegészítők. Hatalmas köszönet Szabó Tamásnak és az LHSim csapatának!
    (meg persze azoknak is, akik még benne vannak! :))
  • berczy #42205
    Tegnapi VFR repkedésem:
    LHBP-LHKE-LHPA-LHBP

No, sokat tesztelgettem és arra jutottam, Laci bácsi féle MAS-ban nincsenek városok, inden más oké. Az LHSim-es MAS-ban vannak, de ott kicsit keveredik az UT városaival, de egyébként jó.
    Arra van valakinek ötlete, miért nem látszanak Laci bácsi féle MAS-ban a városok?
  • gfarkas
  • BPA102
    Köszi de időközben megtaláltam! Még jó hogy van szemüvegem :D
  • gfarkas
    Szió !

Ha az Orosz Peti félére gondolsz, az megvan, cím ellenében küldöm.
  • Frenky
    Hi! Egyik nap kb. 10 szer láttam az éppen dolgozó Horvát csapatot, amint vizet vesznek a tengerből.

Szép napot
  • BPA102
    Urak! Valakinek nincs meg véletlen a visual update Budapesthez! Nem tudom hova raktam a neten meg már nem elérhető! Köszöntem előre is!
  • gfarkas
    Köszi! Én is erre gondoltam, variálgattam a sorrendet, de nem lett jó. Mindegy, nem nagy ügy, így jártunk.
  • ladiszlausz70

Kedves oldal látogatók! Várjuk olyan személyek jelentkezését akik a GMAX programban jártasak scenery készítésben az Fs2004-ben! Köszönetel Air Ambulance Virtual Légimentők
  • jaszy76
    Igen, sajnos ez ilyen nálam is.
    Asszem Austrian pro telepítés után lesz ilyen.
  • fs9pilot
    Akit érdekel, egy újabb képcsomag:

Album
  • gfarkas
    Urak !
    Találkozott-e már valaki ezzel a jelenséggel : Pozsony előtt elfogy a Duna.A MAS és az Austrian Pro FSG 2010-el van fenn + LZIB free, csak reptér.

• fs9pilot
    Igazán nincs mit, örülök hogy tetszik. :)

Tegnap este gondoltam megnézek egy zivatar cellát Pécsnél, a közelgő hidegfrontból. Két képet dobok, az is videóból lett kivágva, mert nem tudtam printscreenelni real-time-ba. :)

Mivel videóból lett kivágva, és a Google Docs alapból ront a minőségen, így a kép is elég ratyi, de a lényeg látszik:

• berczy #42193
    Na, akkor kipróbálom, érdekel. Köszi! Már csak azért is, mert mikor két éve repültem egy 182-vel, ismerősöm kiképzése volt, LHDK indulással, IFR tanfolyam volt neki LHPR-nél, majd hazafelé Kecskéden leszálltunk, onnan én vezethettem LHDK final-ig a gépet. Hatalmas élmény volt és csak ebben a csomagban találtam kecskédi repteret.
    Köszi!
  • gfarkas
    Nekem fenn vannak, kicsit elütnek a textúra miatt és persze tulajdonképpen csak guruló és le-felszállómező van, aki szeret kisebb repterekről és nem csak a nagyon ismertekről VFR-ezni annak jó. Próbáld meg, pár másolás az egész, ha nem tetszik secperc alatt törölhető.
  • Hont
  • berczy #42190
    Srácok, a SmallHubgaryAirports kieg kompatibilis a MAS-al meg ilyenek? Érdemes felrakni?
  • berczy #42189
    Pécs-Pogány:

• berczy #42188
    Nagyon köszönöm a szuper csomagot, nagyon jó lett! Alább tettem is fel képeket, nekem tökéletes az eredmény. Bár a városok nem a Lci bácsi féle MAS, mert azzal valahogy nem jelennek meg, de az LHSim-es MAS és az UT is megteszi, nagyjából ott és úgy néznek kis a városok, ahogy kell, és a táj is gyönyörű! Még egyszer nagyon köszönöm!

Ez meg csak úgy, mert jól nézett ki: :)

• Framsen
    Nálam is ! De ez ezek szerinte nem normális ? Mert én már kb. hozzászoktam. Amúgy ott lehet inkább látni ahol nincs feltéve valami fizetős kieg. Pl. alapreptérre ha valami gépek beteszek, hogy gyorsan megnézzek ott látom néha.
  • berczy #42186
    Mind basszus. Nem is értem, eddig nem volt hasonló.
  • Hont
    Melyik reptér?
  • berczy #42184
    Előjött egy furcsa jelenség. Amikor állok egy reptéren, a talaj textúrái remegnek, ha forgatom a nézőpontot, vagy mozgok a géppel. Ez mitől lehet, elég hülyén néz ki?
  • Hont
    :)
    Sajna le kell hogy fusson a szezon, addig nem bírok szabadulni...
    Most is csak a meleg elől bújtam ide a "cocpitomba"mert itt a L.PACK pont ide fújja a hideget és nem kapok agyvérzést...:D
    Viccet félre téve!
    Krauth is cseszeget, hogy menni kellene, meg az oktatási központban is megvan már a hely, LI2-re se jutott még időm, de tényleg nem bírok elszakadni!
    Reggeltől estig szívják a véremet. Ráadásul most a szél se moccan és ahelyett, hogy vitorláznának engem baszogatnak...
    Már azt találta ki a Peti, hogy lecipeli a gépeket LHSA -ra, mert az közel van és nincs akkor idő kiesés.Múlt hónapba a Hotel Glaz tetején landolt helivel, annyi időm nem volt, hogy felmásszak és beletúrjak egy kicsit.
    De eljön a nyár vége...
  • Hypo #42182
    :) Na mikor jössz? csinálhatunk egy fs9 vs valódi, elöször a valódi majd gps adatok alapján meg metar, be állítod fs be és lerepülöd és csinálsz képeket:) Én már próbáltam, évszakfüggő nagyon, de néha a valós tényleg sokkal fakóbb de a szimben az már csúnya
  • Hypo #42181
    :))) Maestro kíméljük a technikát, meg volt velem egy barátom :)
  • Hont
    Sejtettem már én is, hogy reppenni van, mert nagyon hallgatott délelőtt...
  • Clidey
    Affene a jódolgodba! :))) Meddig emelkedtél hogy az olajhőfok ne legyen az egekbe? :D
    Nekem is kellene már egy kicsit repülőzni, de sajna semmi időm mostanában...még szimulátorolni se. :(((
  • Clidey
    Ezek is frankó képek! Nálam is valahogy így néz ki a cucc... :)
  • BPA102
    Nagyon kemény!