MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A PSS oldalán nem találtam a user edit-ek között. Tudsz valami linket küldeni. Egyébként, hogyan lehet valaki wizzair-va pilóta. Mivel én csak Airbus-al repülök ezért tök idegesít, hogy nem tudok magyar géppel repülni, magyar pilóta létemre.
airbus
udv!
tudok!
minden wizzair-va pilota rendelkezesere all mind a kilenc lajstromu wizzair repulogep, DE csak az IFDG modellhez (ugyanugy a merge is megvan hozza, ugyhogy nem nehez osszehozni a pss panellel).
egyebkent azthiszem avsimen is talalhato hozza festes, meg az eredeti PSS modellhez is

[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.

PSS A320-hoz tud valaki WizzAir festést? A PSS honlapján sajnos nincs.
ColdFire
bocs de ez rosszabb mintha gportalon csináltad volna... :S
de arról is megvan a véleményem...

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Az Airbus-ban kg-ban kéri, pontosabban tonnában. Ezért lesz az 56100 kg, 56,1 tonna és ezt az értéket kell beírni az INI Page2 ZFW helyére.
Lehet, hogy hülyeség amit írok, de nem fontba kell megadni az 56.1t~123678 pound (ha jól számoltam!)

Sziasztok! Van a közelben valaki PSS szakértõ? A PSS load edit-el kiszámított ZFW számot nem fogadja el a MCDU, azt írja ki hogy "our of range". Nem értem, egy A319-es 150 utassal és csomaggal kb. 56100 kg-ra jön, ki de amikor beírom az 56.1 egy a ZFW-be nem fogadja el. Lehet, hogy 56100 kg még üzemanyag nélkül sem lehet egy A319-es? Vagy talán a load edit nem jó? A legközelebbi érték amit elfogad az, kb 75000 kg, amit pedig a load edit-ben sehogy sem lehet elérni, mivel nem tudsz annyi embert és csomagot pakolni a gépre, hogy olyan nehéz legyen. Please, help.
Hypo
Senkit nem akarok megbantani es tisztelem mindenki erofesziteset, de szvsz oldalt az csinaljon aki tud, tartalmat meg az irjon aki ert hozza, mondjuk nemsokara nekem is kesz a www.ennyit-tudok-aballettrol.hu oldal is:}

A desing egy autokkal foglakozó oldalnak tökéletes lenne😊
Papirzacsi
Azt a Maseratit leszámítva tökre osztom a véleményed. Sztem ez az oldal elmegy egy házifaldatnak (de még talán annak se, a tartalom és a dizájn üti egymást, már ha lesz tartalom), de a használhatótól messze van. A kötelezõtõl meg fényévekre.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

zAkkEr
Ja elég furcsa :S

Lol?!

alert
Tartalom gyakorlatilag nincs, Flight Simulatoros oldal, tuning cars képekkel és felirattal + RACE, no speed limit felni bannerrel. Ez az oldal mire jó? Mert ahogy látom semmire 😞 De lehet hogy csak én vagyok vak.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Félig kész a flightsimu2004.mindenkilapja.hu de már raktam fel letöltéseket! Kötelezõ! Katt!

Én is amikor felmentem elõször az IVAO-ra nem nagyon tudtam a fóniát, de rendesek voltak nagyon, segítettek amibe csak tudtak, igaz csak belföldön repkedtem, de tetszett nagyon, az irányítok elõször magyarul utána meg rögtön angolul elmondták a tehendõket, és így gyorsan meglehet tanúlni.
alert
Oké, ha rászánod magad az online-ra (elõtte a pilóta könyvet kell elolvasni hozzá, de egyáltalán nem baj ha nem tudod szórul szóra 😊 szóval ha akarsz gyakorolni online, szóljál nyugodtan akár privátban, megbeszélem az oktató staff-al.

Köszönöm a segítséget! Már olvasgatom a fóniát, hogy mielõbb kipróbálhassam az online repülést, de addig még van mit tanulnom meg gyakorolnom, nem akarok ott bénázni! De szorgalmasan tanulok!<#vigyor3>

alert
Nézegesd át a banner alatt található segédletek oldalon az IVAO pilóta kézikönyvet, az tartalmazza a fóniát és akkor már fogsz tudni kommunkálni online is. Ha szóban nem megy, akkor írásban. Van chat ablak és aki nem tud hanggal kommunkálni ugyanúgy irányítják mint azt aki hanggal kommunikál. Az FMC-s átstartolási eljárások... nos igen. Van olyan SID/STAR (ez a készítõjétõl függ), amelyikben benne van a missed approach útvonal. Persze a legtöbben nincs, de talán mintha EDDM-nél láttam volna ilyet. Lényeg a lényeg, ha nincs benne, akkor ugyanúgy beprogramozhatod pl a LEGS menüben, a missed approach útvonalatpontokat, mint a normálus útvonalpontokat. Amire figyelni kell hogy a missed approach általában egy holdingban végzõdik. Ha akarod ezt még leszállás elõtt is megteheted természetesen. Online azonban átstartkor csak nagy forgalom esetén utasítanak arra hogy a missed approach eljárást kövesd, általában vektorokat adnak. A missed approach eljárást a térképekrõl tudod leolvasni és errõl is programozhatod be az FMC-be, de elég egyszerûek ahhoz, hogy kézzel is le lehessen repülni.

Csak az a gondom, hogy még nem igazán tudnék kommunikálni online. Csak azt ismerem (még) amit a fs atc-je mond. Az meg finoman szólva is harmatos ahhoz amit tudnom kéne az online repüléshez. Ezért kéne az fmc-s lehetõség. De köszönöm a gyors válaszodat!

Szia! Átstartoláshoz szerintem ne használd az FMC-t, mert az átstartolási eljárás minden reptérnél külön meg van határozva (az ILS térképeken) és a szükséges vektorokat, magasságot, sebességet az ATC közölni fogja veled (online esetében 100%). Én ezeket mindíg kézzel szoktam lerepülni.
Hello, http://www.cdcovers.cc/ Laci

IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm

Rájöttem, hogy félreérhetõ amit írtam. Ezért: Az útvonalat hova lehet(kell) beírni amit a gép lerepüljön sikertelen leszállás után az újbóli leszálláshoz?

Mostmár kezd elég szépen menni az fmc-vel való repülés. Már csak 1 sötét folt van és ebben kérnék segítséget! Hol tudok utána olvasni (magyar nyelvû)az fmc átstartolási beállításával kapcsolatban (ha egyáltalán kell hozzá az fmc)?

ColdFire
😄DDDDDDDDD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

alert

ColdFire
láttam már wáááááááááááá!!!!!!!!!!!! 😄DD

sajoati
ez egy boeing demonstrációs videó btw.

de ha már wááááááááááá. 😄D 😉 ->>
IDE MEGYEK 1x NYARALNI! 😊)

nézzétek meg az összes youtube-os / princess julianna-s videót megéri! 😊)

Endure, in enduring grows strong...

ColdFire
mint egy lada, szenvedni kell hogy felhúzzuk az ablakot 😄

ColdFire
wááááááááááááá 😄DDDDDD

ColdFire
inkább hadjuk <#szomoru1>

R.I.P.

alert

sajoati
én nem okolom, csak az egész sztori azért furcsa, mert ott voltak a megmenekülés kapujában.
és pont erre nem kaptunk választ/feltételezést, hogy miután 10 perccel a 2. hajtómû leállása elõtt már a privát pilóta kezében volt a gép, mi történhetett.

miért arra tért ki a gép, amerre, volt ott vmi kifutó, ahova megpróbálta volna letenni? vagy elkezdte az ereszkedést és elfogyott az oxigén? (csak mert ha élt, akkor szerintem vmi kényszerleszállást tudott volna eszközölni.)

rádiót miért nem használta?

kár, hogy úgy érezzük, történhetett volna máshogy, pedig a gépen levõk (aki tudott) biztos megtettek minden tõlük telhetõt. 😞( RIP!

ColdFire
a pestinél meg: akkor most van engedélyünk? van van... 😄

ColdFire
megnéztem mindet, kegyetlen😊

alert
Ez se rossz! "leszállunk? Le! inkább kapcsold ki az ILS-t. Mit? Azt hogy csináljam? Mittudom én.." <#idiota>

sajoati
azért én örülnék, ha ilyen mókásan le tudnám tenni 40-es flapsszel 121 kts-sel a PMDG 737-emet. 😊 (bár már közelítek... távolról. 😊 )

és ha már youtube-flood van:

ez se semmi

és

Új extrém sport születõben? 😉

ColdFire
ugye? nagyon durva 😄

alert
Bazmeeeg 😄DDD ez kész. Hasonlót végigéltem egy idiótával de ez túltesz rajta 😄DDD

ColdFire

alert

Fiyelj ezek olyan dolgok amin úgy sem fogsz dûlõre jutni mert mindig akad aki mást mond de télleg borzasztó ami történt a leg könyebb azt az embert okolni aki nem él ez mindig így van és így lesz

sajoati
ezt most nem értem. a privát pilóta-utaskísérõ csákó miért nem bírt vmi kényszerleszállást elkövetni?
neki is elfogyott az oxigénje?

sajoati
á, errõl nekem az F14 Fleet Defender jutott eszembe. Leszállás rep. hordozóra, áá, vatta game!

cool video!

ColdFire
síró görcs <#rinya><#rinya><#rinya>

alert
Itt egy kis FS videó. Az FS2004-es korszak végét hivatott bemutatni. Szerintem k*rva jó.

ColdFire
majd felrepülnek ûrhajóval a mûholdhoz, de addig kérjük türelmét, köszönjük!
😄

ColdFire
nem kicsi...:

alert
Többfajta van 😊 De ez az, amelyiken kellene mennie. Mindegy.. felhívtam a szolgáltatót és közölték hogy hetek óta mûhold hiba, a discovery-n teljesen mást sugároznak mint ami a porgramban van. Nem tudnak vele mit csinálni majd ha kijavítja valaki a mûholdat akkor jó lesz. Ez korrekt válasz volt mi? 😄DD

sajoati

nem lehet hogy több discovery-d van? elvielg már mo-n is van többfajta ha jól hallotam 8nálunk persze nincs 😛)
lehet hogy rosszat nézel 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ColdFire
nállam helios 😛