MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Nagyon szépen köszönöm a szakszerû válaszodat, ezek szerint akkor az MCDU-ba kg-ban kell betáplálni az adatokat. Nekem a PSS loadedit(metric) szerint egy A320 scheduled 130 utassal és 5430 kg csomaggal 58661 ZFW-t és 15295 max fuel-t ad ki. Ezek szerint a 58661-et kell tonnában, azzaz 58.6-ként beírnom az MCDU-ba? Még egy kérdés: a PSS fuel planner (metric) esetében ha a trip length-hez kell nm-ben a repülési távolságot beírni, akkor a distance to alternate-hez az célreptér és az alternate közötti távolságot, vagy az indulási reptér és a célreptér közötti távolságot kell beírni? A rout contingency pontosan mit takar?
Elõre is köszi a segítséget.
http://kozak74.extra.hu/index.html
[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.
[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.
Az A-320 ZFW értéke maximális terhelés esetén is csak 65.3 t. lehet.
A beállítási értékeket minden esetben a METRIC rendszerben állítsátok be minden géptípus esetén, jegyezzétek fel egy alkalmas helyre, majd mentsétek el a beállításokat, mert az .air file tárolni fogja a beállított értékeket.
A 35 tonna kevés az A-320 típusnál.
Javaslom, ne állítson be senki full terhelést, mert egyrészt az üzemanyag mennyiség, ezáltal a megtehetõ út rovására fog menni, de emellett a gép viselkedése is nehézkesebb lesz.
Javaslom a 110-130 fõ közötti utaslétszámot, és a fél csomagterhelést.
No meg természetesen, a PSS Airbus program tartalmaz egy üzemanyag számító programot, (fuelcalc) ezt illõ az út elõtt használni, majd az MCDU programozása elõtt ezt a mennyiséget a három üzemanyag tartályba úgy betáplálni, hogy a külsõ szárnytartályokba 1000-1000 kilogramm, a fõtartályba pedig a többi mennyiség kerüljön. Az MCDU programozását csak ezután kezdjük meg.
A V1, Vr, és a V2 sebességeket nem kell külön kiszámolni, amikor a ZFW értéke, és az üzemanyag mennyisége betáplálva lett az MCDU-ba, a jobb egérgombbal rákattintva, a kiszámított érték megjelenik, és felszálláskor a PFD baloldali sebesség skáláján ki lesz jelezve.
Ha a beállítások el lettek mentve, akkor az MCDU elfogadja majd a ZFW értéket.
Egyébként, ha nem fogadja el, az üzemanyag mennyiséget sem lehet betáplálni.
Üdvözlettel: Lénárth János
\"Sejtettem, hogy amit keresek, a dolgok mögött rejlik..\" Antoine de Saint-Exupéry
Az 56.6 jonak hangzik.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
De a lényeg, hogy egy rakás fagyási problémát kiküszöböl a pecs, meg van még benne pár javítás autogenhez és hasonlókhoz. Elbattyogsz az ms oldalára, és megnézed a változtatások listáját.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Lehet, hogy irgalmatlanul láma kérdés, de miben jobb a 9.1-es patch-el az FS, mint elõtte? Én még nem raktam fel, azért kérdezem.
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Olvastam ma egy hivatalos közleményt az FSX-ról amiben az áll, hogy október 6-án jelenik meg a cucc, kiváncsi vagyok, hogy tényleg tudják-e majd tartani ezt az idõpontot.
Ha azóta valaki Airbus szakértõ tudja a választ a tegnap 09:46-kor feltett kérdésemre a ZWF és a load edit-el kapcsolatban, akkor annak nagyon örülnék:-)))
Tudnátok nekem abban segíteni miért van az , hogy 737 Pilot in Command-ban amikor bekapcsolom a robotot akkor a gépet egyenessen belevezeti a földbe régebben már sokszor használtam ugyan ezt a verziót és akkor még nem volt semmi baj vele elõre is köszi a válaszotokat
Üdv: Máté
Se a VoxATC nem megy(kiirja, hogy Initizaling, aztan ugymarad),
se az fsx demo (az egyik .cab file crc hibas -mar leszedtem 2x ish...).
Masnal is jelentkeznek ezek a hibak, vagy csak en benazom ennyire?
http://kozak74.extra.hu/index.html
Amúgy nem teljesen igaz a reklámduma ,hogy amit csinálsz azt látja a másik, mert default gépekkel jól mûködik, de komolyabb kiegekkel már akadnak problémák, így pl két ember már nem tudja jól és hatékonyan repülni mondjuk a LevelD 767-et. De utasrepültetni tökéletes!
Az IFDG - szerintem - annyiban jobb mint a PSS, hogy ugy nez ki mint egy airbus. Sokat nezegettem a PSS modellt, de nem igazan talaltam meg a hasonlosagot a modell es a valodi airbus kozott. Persze ez attol fugg, ki hogy latja a dolgokat. VC nincs benne, ez teny, ez engem mondjuk nem zavar, mert az A320 VC-jet nem szeretem, a 330/340-e mar jobb.
Az IFDG ha jól tudom akkor nem VC-s igaz? Amúgy miért jobb az IFDG modellje mint a PSS? Én is sokat repülök PSS A320-al, és szerintem elég jó, de fõleg VC_be repülök és nem szeretem a, hogy az IFDG-nek nincsen. Nem lehet ezt valahogy orvosolni? Amúgy a PSS festés az nem az igazi.... Nem igazán élethû!
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Idopontokat tekintve vedd fel a kapcsolatot Farkas Jozsival (CEO, e-mail cim a honlapon), illetve velem msn-en. Azthiszem o sincs otthon most hetvegeig, en is csak szombaton utazom haza.
90% az jo, a fontos, hogy wizzair sop szerint. Tartom a kapcsolatot real wizz air pilotakkal, igy probalok mindent 110%-osan megtudni. Autolandot nem nehez megtanulni, de tenyleg nem fontos hasznalni, eleg FD-t kovetni.
Letezik meg egy takeoff performance calculator is, (helyettesitve a valodi gepeken megtalalhato laptopot) amivel ki tudod szamolni a V-ket es a FLEX TO TEMP-et is!
KEtto darab nem nehez vizsga szukseges: az alapveto repulesi ismeretek, illetve tipusvizsga. mindkettobol van kepzes is, amennyiben szukeseges. Az airbus kezelese a valodi wizzair SOP alapjan tortenik amikor csak lehetseges es amennyiben a simulator azon resze ki van dolgozva. nah es meg multicrew is van kepzesnel (FSNET)
Itt egy kep az egyik WVH geprol (LPF), azota mar van rajta par javitas, de most csak ez a kep all rendelkezesmere, par napig meg kulfoldon vagyok.
http://virtual.planepictures.net/show.cgi?132841