MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Advanced Voice Client-val van 1 kis gáz, nem tudodm h a server/roomhoz és a VATSIM authentication serverhez mit kell írni? mindig annak a servernek a voice izéjét amihez csatlakozok játszani? Hát ha így van valaki ír nekem párt a EUROPE-CW-hez, Van routerom is, hát ami feljött ablakban mindent feloldottam, valaki nem tudja megmondtani h a routerben hol kell beállítani a kivételeket? és valki nem tudja h mi és nem idul el nekem a FSFDT control panel?

Run-time error '380'
invalid property value

ha leokkolom akor meg ez jön ki:

Run-time error '97'
can not call friend function on object which is not an istance of defning claas,

UI bocsi h iylen hülyevagyok de 7320 hozzászólást olvassak át? azthittem segítettek. rem így is lesz.
ezek a probiim megoldódtak, most a hanggal van valami
alert
Szia! Amíg nem olvasod el a FAQ-ot a felsõ banner alatt ahol sokminden le van írva, amíg nem olvasod el a leírásokat a segédletek oldalon és amíg nem olvasod el a FAQ-ban és a segédletekben mellékelt linkeken megtalálható leírásokat, addig minden további hozzászólásodat törlöm, mert minden eddigi kérdésedre van már válasz vagy a fórumban vagy az elõbb említett helyeken. A help oldalon is értelmes a leírás átnéztem, ha nem érted valami gond lehet a felfogóképességeddel vagy túl fiatal vagy még hozzá. Szóval ha azt nem érted akkor próbálkozz az ajánlott linkeken. Van részletesebb leírás VATSIM-hez is és IVAO-hoz. Azt már meg se kérdem hogy miért nem a nemzetközi oldalon próbálkozol, ott aztán mindent megtalálsz. Biztos túl egyszerû. Üdv, P

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

elõször is döntsd el szépen hogy melyik hálózatra szeretnél csatlakozni
ha a VATSIMre: http://fs2004faq.uw.hu/vatsim/vatsim.htm
ha az IVAOra: http://fs2004faq.uw.hu/ivao/ivao.htm
mindkettõ leírás egyértelmû
mellesleg érdeklõdnék, miért a multiplayer menüpontban próbálkozol? egyik leírásban sincs ilyen pont, amely arra utalna, hogy onnan kéne csatlakozni
ezekszerint nem olvastad el (elég figyelmesen, vagy egyáltalán)
itt csak azt nem értem h hova lépjek? multiplayer, create a flight, select a flight? a multiba kérik az IP adress az az enyémet kéri vagy a serverét? a http://fs2004faq.uw.hu/help.htm oldalon nem értem azt írja h rakjam le a hangos progit aztán már ezzel jön, nem értem, kell hozzá: squawbox 3 nevû progi? (ha kell akkor a serverhez mit kell írni?)

Ha kiválasztottad, hogy hol szeretnél repülni, indítsd el az FS-t. Mindenképpen egy parkolóhelyre állj, sose kapcsolódj úgy, hogy gurulópályán vagy kifutópályán állsz, mert gondolj bele: ép
ColdFire
fl380 =flight level 38000 feet

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

airbus
hali.
ICAO és IATA kódokat repterekhez és legitársaságokhoz egyaránt itt találhatsz:
http://www.airlinecodes.co.uk/

[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.

http://fs2004faq.uw.hu/help.htm
itt majdhogynem az összes kérdésedre választ találsz
van egy online repülés és egy magasságok részleg is, elõször olvasd el azokat, ha még azután sem menne valami kérdezz és biztos lesznek akik szívesen válaszolnak (hacsak nem olyat kérdezel ami az FAQ-ban egyértelmûen le van írva)
köszi azzal mûszik.
hol tudom megnézni a ICVO neveket?
FL380 ez mit jelent? tudom h magasság de mi az a FL?
ha ilyen MALEVost szeretnék repülni akkor mi tévõ legyek a callsignbe?
na a lényeg SEGÍTSÉGET szeretnék kérni 1 kezdõ virtuális pilótának valaki segítsen. Akár MSNen is. 1-2 nem teljesen 1értelû
ja és regelve vok a VATSIMre akarok multizni mi a server?
ColdFire
vipmailal probald, nekem azzal jó

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

akkor milyen legyen? amúgy van msn.comos is arra is prbáltam de az zûrös lett meg amúgy is van amikor levél nem jön meg arra, szal...
ColdFire
sztem a freemailes emailed a baj, bár nem tom

regelnék a VATSIM oldalára és ezt írja ki. mihez kezdjek valakivel volt iylen? HELP ME!

Registration

Please wait while we verify your details and update our network databases. This may take a minute. Do NOT press stop.

We have experienced a problem with your registration.

The email address you entered appears not to be provided by a Internet Service Provider. For security reasons, we will therefore need to manually authenticate your sign-up. Please either try a different e-mail address, or contact the Membership Department via the form at www.vatsim.net/mememail.php.

This registration has not been successful. You may use your browser's back button to try registering again.
ColdFire
😄

nehéz lett volna ki copyzni azt a "hülyeséget, hibát vagy mi a manót"?
Helló!
Volna egy kérdésem. Az Avsim.com-rólnem tudok letölteni repcsiket de már regisztráltam! Vmi hülyeséget ír ki hogy hiba vagy mi a manó.Ha van elképzelésetek hogy mi a baja azt írjátok ide! Addig is thx!

Szia
Azért az fs fizetõs gépeivel nem lehet 1 napon említeni a lock on gépeit flight dinamikailag...Én sokat játszottam vele és nem volt túl meggyõzõ de az teljesen más mint az utas szállítás , az fs-ben persze nem fektettek bele abba energiát ha lezuhan a gép akkor az úgy is tûnjön, de ez nem is baj , mert a normális ember nem azért „játszik” vele , hogy épületeket romboljon vagy gyújtson föl bármit

Üdv:Máté

Sztem meg elég élethû!

alert
Ha a vadászgépek érdekelnek akkor LockOn, ha a Flight Sim is vonz, akkor felejtsd el a vadászgépeket. Ez polgári szim. Sajnos a lock on nem túl reális és inkább egy elnagyolt vadászgép sim mintsem reális szimulátor. Az FS ellenben a megfelelõ kiegészítõkkel elég reálissá tehetõ a körülményekhez képest. Vadászgépekben viszont nem sokat nyújt.

ColdFire
megbocsájtok 😄

alert
Akkor sorry 😄D

én naon keveset repültem flight simulatorral, mert én Lock On-nal repülök😄

ColdFire
egy IL-2 fan-nak ne mesélj a számítógépekrõl😊

alert
Semmi szenvedés nincs benne csak érteni kell hozzá. Nameg némi elszántság sem árt 😄 De ez az igaz... amikor még így kellett repülni a gépekkel nem 100 csicsás számítógéppel...

ColdFire

eltudod küldeni?

ColdFire
nem tom, kaptam 😄
bár lehet 24es, de kb ugyanaz

és ingyen szedted le?

bár én magyar légierõvel foglalkozok

én szeretem az orosz gépeket

ColdFire
nekem van egy, de hidd el, sztem nem fog tecceni 😄
orosz az egész, csak szenvedés vele repülni

A Flight simulator 2004-hez lehet letölteni An-26 "curl"-t amivel repülni is lehet?

exTrem
Megoldottam 😊 view pan funkcio csak nem jutott eszembe ..

exTrem
Help! Már kezdek nagyon ideges lenni remélem tudtok segíteni. Teljesen jól mûködött minden az fsben. Reggel még repkedtem is egy kicsit. Erre most délután akarok egy suli kört repülni. Elkezdeném a repülést amikor észereveszem, hogy nem tudok forogni a gép körül a kamerával ergo 2dben sem tudok semelyik irányba nézni. Megnéztem a joj beállitásait minden rendben van a gombok mûködnek. De akkor mi a franc baja van ? Nincs tippem kérlek titeket hogy gyorsan segítsetek... Köszönettel exTrem

alert
Azzal repülsz amivel akarsz, akár kiegészítõ géppel is. Nincs gép kimondott online repüléshez. Talán arról lehetne beszélni hogy általában az ingyenes gépekben nincsen navigációs számítógép márpedig online a valós térképek és megközelítési eljárások szerint kell repülni, így ez eleinte komplikált lehet egy kezdõnek. Ebbõl a szempontból egy komplex fizetõs repcsi jobb, persze a tapasztaltak az ilyen útvonalakat sem nav berendezéssel hanem kézzel repülik térképek alapján (több élvezet).

ColdFire
szép leszállás, grat 😄

Ja es milyen gepekkel lehet repkeni? Lelehet tolteni olyat ami kimondott online repuleshez van vagy jok ezek az ingyen letoltheto gepek?

Olvasgattam es egy leirasba volt hogy csak az ereseti fst kell megvenni hogy mukodjon de mostmar akkor tudom. Kosz!

alert
Szia! Nem kell eredeti szoftver. MINDEN segítséget megtalálsz hozzá a banner alatti FAQ oldalon lévõ segédletek között és az ott javasolt linkeken valamint ha elolvasod ezt a fórumot.

Ha onlineon akarok repkedni az eredeti Fs2004 kell?Mar megjelenese ota nyomom es csak mostanaban lett netem ugyhogy minden segitseget szivesen fogadok!

Szervusz Mozes!
Az általad leírt probléma tipikus szivattyú beállítási hiba.
Ugyanis, az Airbus típusokon, felszállás után a középsõ tartályból automatikusan, és folyamatosan átszivattyúzódik az üzemanyag a két szárnytartályba.
Azért írtam le a feltöltést, mert ez nem más, mint egyszerû fizika.
Felszálláskor, alacsony sebességnél a felhajtóerõ még nem nagy, amikor csak egy-egy tonnát töltünk bele, akkor az erõ*erõkar elven kisebb nyomaték elegendõ a kis sebességû fordulóba vitelhez, emellett a repülõgép tehetetlensége is kisebb, könnyebb a vezethetõsége.
Az útvonalon már nem szükséges erõteljesebb fordulóba vinni a repülõgépet, tehát a szárnytartályokba átszivattyúzott üzemanyag nyomatéka már nem lesz számottevõ. Az üzemanyag mennyisége az EICAS panelon folyamatosan kijelzésre kerül,a már elfogyasztott üzemanyag mennyiséggel együtt, az MCDU pedig folyamatosan közli a számított értékeket, a meglévõvel egyetemben.
L.J.

\"Sejtettem, hogy amit keresek, a dolgok mögött rejlik..\" Antoine de Saint-Exupéry

A 747-400f az áruszálító.
Mi a különbség a PMDG 747-400 és a PMDG 747-400f között?

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

airbus
En mindig eloszor szarnyakat toltom tele. Ahogy valodi repulon lattam, ott se volt centerben fuel (vagy csak a szikrazo pumpak miatt? (mode: MAN!! 2 tonna alatt)) Szerintem ez legitarsasagonkent valtozik.

[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.

Papirzacsi
Nos konkrétan az A320 családot nem ismerem, és ha rajtam múlik még egy ideig nem is fogom. :-) De pl az A340-nél tuti, és a Boeingeknél is mind a szárnytartály megy tele, és csak utánna a center.A kifogyasztási sorrend pedig elõször a center, utánna a szárnyak.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Igen, ezt én is tudom, de nem pont a János írta, hogy 1000-1000 liter a szárnytartályokba és a többi középre. A PSS leírásában az van, hogy az üzemanyag 50%-a középre és a maradék 25-25% a szárnyakba.
Papirzacsi
Alapból ott kezõdik a probléma, hogy nagy általánosságban mindig elõször a szárnytartályokat töltik tele, majd utánna ha még kell ,akkor töltik a centert, és nem úgy, hogy egy keveset a szárnyakba, és többet (teli) a centerbe. A automatikusan a kifogyasztás is így szokott történni, hogy elõször a középsõ, majd utánna a szárnytartályok. Szóval, ha én vizsgálnám az esetet, akkor bizony pilótahiba.:-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

2,5t-vel számolhatsz óránként, de ne feledd, hogy kb. egy órára legyen tartalék üzemanyagot, azaz + 2,5t.
alert
X800 GTO 256 MB! Ajánlom! Tuningolhatod is a gyári hûtéssel, gyári tuningprogrammal, ha jófajtát veszel (pl Shappire), akkor 30%-al gyorsabb teljesítményt is ki lehet hozni belõle. Próbáltam FS-el, nagyon jó kis középkat kártya. 6600GT is elmegy, de ez esetben az X800 jobb. Ajánlom a GTO-ból az FB (FireBlade) verziót, ha jó helyen veszed pár ezerrel többe kerül csak, cserébe mégjobb tuning, mégjobb gyári hûté.