MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Run-time error '380'
invalid property value
ha leokkolom akor meg ez jön ki:
Run-time error '97'
can not call friend function on object which is not an istance of defning claas,
UI bocsi h iylen hülyevagyok de 7320 hozzászólást olvassak át? azthittem segítettek. rem így is lesz.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
ha a VATSIMre: http://fs2004faq.uw.hu/vatsim/vatsim.htm
ha az IVAOra: http://fs2004faq.uw.hu/ivao/ivao.htm
mindkettõ leírás egyértelmû
mellesleg érdeklõdnék, miért a multiplayer menüpontban próbálkozol? egyik leírásban sincs ilyen pont, amely arra utalna, hogy onnan kéne csatlakozni
ezekszerint nem olvastad el (elég figyelmesen, vagy egyáltalán)
Ha kiválasztottad, hogy hol szeretnél repülni, indítsd el az FS-t. Mindenképpen egy parkolóhelyre állj, sose kapcsolódj úgy, hogy gurulópályán vagy kifutópályán állsz, mert gondolj bele: ép
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
ICAO és IATA kódokat repterekhez és legitársaságokhoz egyaránt itt találhatsz:
http://www.airlinecodes.co.uk/
[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.
itt majdhogynem az összes kérdésedre választ találsz
van egy online repülés és egy magasságok részleg is, elõször olvasd el azokat, ha még azután sem menne valami kérdezz és biztos lesznek akik szívesen válaszolnak (hacsak nem olyat kérdezel ami az FAQ-ban egyértelmûen le van írva)
hol tudom megnézni a ICVO neveket?
FL380 ez mit jelent? tudom h magasság de mi az a FL?
ha ilyen MALEVost szeretnék repülni akkor mi tévõ legyek a callsignbe?
na a lényeg SEGÍTSÉGET szeretnék kérni 1 kezdõ virtuális pilótának valaki segítsen. Akár MSNen is. 1-2 nem teljesen 1értelû
ja és regelve vok a VATSIMre akarok multizni mi a server?
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Registration
Please wait while we verify your details and update our network databases. This may take a minute. Do NOT press stop.
We have experienced a problem with your registration.
The email address you entered appears not to be provided by a Internet Service Provider. For security reasons, we will therefore need to manually authenticate your sign-up. Please either try a different e-mail address, or contact the Membership Department via the form at www.vatsim.net/mememail.php.
This registration has not been successful. You may use your browser's back button to try registering again.
Volna egy kérdésem. Az Avsim.com-rólnem tudok letölteni repcsiket de már regisztráltam! Vmi hülyeséget ír ki hogy hiba vagy mi a manó.Ha van elképzelésetek hogy mi a baja azt írjátok ide! Addig is thx!
Azért az fs fizetõs gépeivel nem lehet 1 napon említeni a lock on gépeit flight dinamikailag...Én sokat játszottam vele és nem volt túl meggyõzõ de az teljesen más mint az utas szállítás , az fs-ben persze nem fektettek bele abba energiát ha lezuhan a gép akkor az úgy is tûnjön, de ez nem is baj , mert a normális ember nem azért „játszik” vele , hogy épületeket romboljon vagy gyújtson föl bármit
Üdv:Máté
bár lehet 24es, de kb ugyanaz
orosz az egész, csak szenvedés vele repülni
TallShip Bermuda (vitorlás)
Queen Mary 2Queen Mary 2 #2
Queen Mary 2 Virtual Cockpit
Queen Mary 2 final-on
Queen Mary 2 leszállás eredménye
Endure, in enduring grows strong...
Az általad leírt probléma tipikus szivattyú beállítási hiba.
Ugyanis, az Airbus típusokon, felszállás után a középsõ tartályból automatikusan, és folyamatosan átszivattyúzódik az üzemanyag a két szárnytartályba.
Azért írtam le a feltöltést, mert ez nem más, mint egyszerû fizika.
Felszálláskor, alacsony sebességnél a felhajtóerõ még nem nagy, amikor csak egy-egy tonnát töltünk bele, akkor az erõ*erõkar elven kisebb nyomaték elegendõ a kis sebességû fordulóba vitelhez, emellett a repülõgép tehetetlensége is kisebb, könnyebb a vezethetõsége.
Az útvonalon már nem szükséges erõteljesebb fordulóba vinni a repülõgépet, tehát a szárnytartályokba átszivattyúzott üzemanyag nyomatéka már nem lesz számottevõ. Az üzemanyag mennyisége az EICAS panelon folyamatosan kijelzésre kerül,a már elfogyasztott üzemanyag mennyiséggel együtt, az MCDU pedig folyamatosan közli a számított értékeket, a meglévõvel egyetemben.
L.J.
\"Sejtettem, hogy amit keresek, a dolgok mögött rejlik..\" Antoine de Saint-Exupéry
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)