MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Javaslom legyen klubdélután börze :-))))
Nekem nem ezekkel a megjegyzésekkel lenne bajom, mert talán nem egészen hülye lévén magam is tudom mi felett járt el az idõ. A baj az olyan dolgokkal van, mint a 2d emberek boncolgatása, ami lehet, hogy ronda, de valami életszerût imitál (rosszul), arról pedig értelmetlen a vita, hogy milyen erõforrást visznek el az ilyenek, mert 4 pont a la 2 háromszög, ma még az FS-ben sem számít semmit. Ismétlem: semmit. Bufracsek Benõ, aki mindig 100%-on használja a traffic-et morog az ilyenek miatt, meg a scenery szerinte felesleges elemei miatt, noha egyetlen, ismétlem: egyetlen (low res poly) repülõgép amit a traffic-ben használ, több poly-t tartalmaz, mint a teljes 2-es terminál.
Ezért csacska dolog összehasonlítani az összehasonlíthatatlant, nem szólva arról, hogy nyafizás elõtt talán még azt is illene tudni, mi a különbség az FS-ben az 'autogen' és a 'generic' épületek között, mert azt sem venné jónéven a kritikus uzer, ha a Lánchíddal szemben vagy a szállodák helyén egyemeletes cseréptetõs autogen házak lennének, mert hogy az esetben az 'random' míg a generic használata során legalább némileg szabályozható...
Péver emlegetése meg megint csak övön aluli, mivel számtalanszor elmondtam már, hogy 3-4 hónapos munkával egy ilyen 'mûvön' annyit keres a jobb sorsra érdemes dizájner, mint egy villanszerelõ 3 nap alatt, ha lusta...
Magam védelmében csak annyit, hogy minden Bp verzió a maga idejében csupa olyan dolgot használt amit addig egy másik scenery sem, az más kérdés, hogy közben az idõ halad és mások is tudnak kreativ ötleteket szülni, pláne, hogy a Gmax-hez semmi strukturális ismeret sem kell, csak némi 3d gyakorlat. Amikor az 'öregecske' Bp született még nem volt gmax, s ami az utolsó változatban mennyiségileg elviselhetõ volt, az változott is. Ugyanis ezt ma már egy ember képtelen egyedül, ezért is segít Péter, de ha egy még részletesebb, modernebb városra vágyna a user, akár 4-5 lélek sem lenne elegendõ...
A Velence emlegetése megint csak pontatlan, mert azt a módszert (a la Manhattan és késõbb Róma) csak egy évvel azután találtam ki, hogy a Bp megszületett...
De ha gondolod, leírhatod a pontokat, mivel itt megy a hiszti, hogy ne ide, így jöhet privátba is.
Ráncfelvarrásra mint olyan nem emlékszem, de az biztos Clidey bácsi mindennapi problémája, ugyanis ráfér. <#idiota>#idiota>
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
beszéljünk a játékrol, vagy csináljatok egy scenerys topikot..
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Ha vitatkozós kedvükben vannak az Urak, még pontokba is szedhetem, ha köll...
Ami meg a ráncfelvarrást illeti, fingozatom sincs mit tesz ez a kifejezés, mert hogy nem is volt szó róla, azaz nemtom minek varrna fel és ki és kinek...
Andras
Lenne egy olyan kérdésem, hogy az Alt Concorde-nak van-e olyan opciója, hogy beindított motorokkal induljon. Nem szeretem a motor indítási procedurát. VIszont, ha ctrl-E-vel indítom akkor az istennek sem tudok utánégetõt kapcsolni a gépen, meg a mûszerek sem mennek rendesen.
Mégegy a PSS Concorde-hoz hol tudnék texturákat találni, mert a gyári nagyon nem tetszik.
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
No, és van egy cfg-je vagy ha jobban tetszik, beállítások panelon menüpontja ezeknek a meghibásodásoknak.
Itt régiók szerint (amelyeket névvel természetesen a készítõk illettek, egyébiránt meg hosszúsági/szélességi körök alapján definiáltattak) állíthatók a meghibásodás esélyei (az itt megadott számértékekkel növeli meg az FSP a légitársaság létrehozásakor megadott -- általunk választott vagy scenario-ból eredeztetett -- failure-sanszot).
No és a "normál" failure mellett van egy War Damage vagy valami hasonló elnevezésû oszlop, amely a világ veszélyes területein látandó el magas értékkel.
Vagyis egy átlagos sor, a teljesség és az FSP-vel való megegyezõségre törekvési szándék nélkül kb. így fest:
Zóna név: Fehér Ház, Hely: (Washington DC megfelelõ "koordinátái"), Failure módosító: +0% , War Risk Zone: 100%
Vagyis egy ilyen terület felett, ha jól saccolom, 100%, hogy valami hiba történik a géppel, merhogy háborús övezetbe tévedtünk.
Endure, in enduring grows strong...
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
megneztem az fspass cfg-t, es van par ilyen hely, Eiffel-torony, Vatikán, stb., ami szintén 100%-os war chance-es.
de haszna is volt a dolognak: böngészve a cfg-t, észrevettem, hogy pl. Kelet-Európa felett nagyobb a "szimpla" (non-war) meghibásodás esélye. (+4%) 😊))
Es latszanak is az utegek vagy csak hallod oket?
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
fsp üzenet: warzone felett vagy! (no igen, a furcsa zajok nem a thunderstormból, hanem valami telepített ütegbõl jöhettek.)
bár 1 hajtómûvel már vészleszálltam egyszer Tallinban, de itt minimális idõm maradt állítgatni bármit is, le akartam tenni, de pechemre pont olyan oldal-hátszél jött (nem sok, csak 6-7 csomó...), ami a leállt hajtómû oldala ellen fújt, ahogy crabbeltem volna, megdõlt a szerkezet. (autorudderem van. 😞 )
pálya mellett, a házak között értem földet, szerintem a másik hajtómûvel is lehetett valami, mert kb. 15 mp-t mentem azután, h a mellészállást követõen full throttle-t adtam neki, és szépen 135 körülrõl stall-olt 120 környékén. 😞(
lehet az egyik hozzáadott scenery butította el az FSP-t, majd lecsekkolom.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Ez pedig nem lenne elorelepes a regi gepemhez kepest.
Azert koszi.
Mondtam, hogy a 60 is sok. Ennyi nem fer bele a koltsegvetesbe. (az ossz. keret 160 rugo.)
Vagy van meg egy szitu. Varok 2-3 honapot.
Melyik jatek(ok) hasonlitanak a legjobban az FS-hez, hardverszuksegletben?? Mondjuk Farcry?? Vagy ilyenek?? Mert a legtobb tesztben ezeket a huje FPS-eket hasznaljak. De ha tudnam, hogy melyiknek az adatait nezzem akkor jobban lehetne kovetkeztetni.
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Olcsobb mint az x1800GTO, de a legtobb tesztben elveri.
Procibol neztem meg az uj Core2 Duo-t is. Ebbol egy 1,8GHz-es kerul kb. 50-be.
A vga-val nem igazan mennek 60 fole. Az mar tul sok nekem.
gianni