MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ColdFire
Én meg nem tom a configom <#mf1>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Ja igen, az addonok azok húzósak.

Az enyém P4 1,7Ghz, 256meg sd ram, Geforce FX5200 128mb. Nem azt mondom, hogy szárnyal, még csak nem is fut, de megy! És ez nagy szó ezen a gépen!!! A tieden középbeállításokkal szárnyalni fog.

Chicco!! Kicsit megkésve válaszolok,de a gépem Sempron 2800+, 1 GB Ram, Gforce 6100 Integrált :o) Ehhez a confighoz nem hiszem hogy passzol az FS 2004, pláne ha fölpakolok add-onokat is...
Az Active Camera 2004-rõl egy kis verdikt.

Összeségében nagyon hasznos kiegészítõ, mert szimulálja a kabinban a fejmozgást, és virtual cockpit nézetben oda pakolom a kamerát, ahova akarom, de van pár idegesítõ eleme, amit pár egyszerûbb beállítással korrigálni lehetne, csak nem tudom, hogy hol/mit kell.

Sétálás a gépen kívûl:
Én nem pont erre gondoltam gépen kívüli sétálás címén, hogy virtual cockpit nézetben a Num 2, 4, 6, 8-as billentyûkkal kimegyek a gépbõl. Ez nem séta, ez semmi. Nekem olyan kiegészítõ kellene, amely egy emberke .mdl fájlban, és bepakolva a repülõgépek mappájába, és bármikor elérhetõ legyen a repülõgép választásnál, mint külön gép, és játék közben legyen sétálás animációja, és a sebességét a gázkarral lehessen állítani. És az egész sava borsa az lenne, hogy külsõ nézetben nézegethessem az emberkét, mert ez jobban segítene a beleélésben (á lá szerepjátékok), hogy én most a két lábamon sétálgatok a bolygón. Ha nincs ilyen, akkor tanulok egy kis modellezést, és majd megcsinálom én. Apropó! Az .mdl kiterjesztésû fájlokat mivel tudom átkonvertálni .3ds-be? Vagy mégjobb lenne ha .max-ba.

Nem tudom, hogy miért csinálja, de belsõ nézetben amikor fordulok, és a kamera elnéz mondjuk jobbra, akkor elkezd akadozni. Mármint nem a játék, hanem mintha a pilóta rohamot kapott volna, és rázkodik a feje.

ColdFire
tudom, baj? 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

berczy
Jó, persze igen, de monduj, ha Spanyolhonba perülök és mondjuk pont arra akkor irgalmatlanul idétlen kinézete van egy szabányos négyzet alakú, luxemburg méretû szigetnek ott ahol nem is kellene lennie.

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Falconer
Most ennek sok ertelme volt.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

ColdFire
van meg 1 2 repter a foldon... 😊

berczy
Hi!

Lenne egy érdekes kérdésem. Mostanában repültem MOnaco partjainál és azt vettem észre, hogy van egy bazi nagy szérazföld négyzet (szabályosan) monaco elõtt ahol már régen tengernek kellene lennie. Nem kapcsolódi a száradfölthöz, csak ottvan. Nem találkozott még valaki ilyennel, mert nekem marha zavaró

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

ColdFire
😄

Clidey
Jó, felõlem tettszen, csak ne híreszteld... 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

ColdFire
na mind1, nekem teccik... 😄

Clidey
<#wilting>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Ez inden amit nyújthatok. 😊

Papirzacsi
Sajna ettõ még nem fog jól repülni, max szép lesz. :-))

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

ColdFire

Clidey
Lefordítom mondandódat hogy mindenki értse:
"elég jól repül"="akkora shit mint állat!" 😄

Clidey
Na az még egy ûberlol repülõ!!! 😄 Milliszekundomokban mérhetõ, amit a vinyómon eltöltött... 😄

Clidey
Amint szerzel nekem egy Edge540 3nézeti rajzot. 😊

ColdFire
nekem van egy, vmi suhoj, es ilyen ezustos, eleg jol repul, csak a 2dse extra, a 3dbe meg muszerek nincsenek...
avsimen fennt van

alert
Mélységesen sajnálom <#rinya> mikor lesz nekünk használható mûrepülõnk fs-hez by you? <#vigyor2>

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Clidey
Ne tessék leszólni a kártyámat, jó? <#rinya>

Megoldottam. Egy egyszerû alt+tab után minden normálisan mûködik. Csak eléggé rossz ezt minden indítás elõtt eljátszani, hogy lerakni kisképernyõre, majd újra nagyra.

alert
9600-nál mérföldekkel jobb. A prohardveren találsz teszteket mindenféle kártyáról.

alert
vga driver hiba. próbálkozz mással.

Felraktam az Active Camera 2.1-et. Regisztráltam is. A problémám az, hogy ha belemegyek az aktívkamera opcióiba, vagy bármilyen megnyíló menüjébe, akkor nemes egyszerûséggel fekete képernyõ fogad. Alt+TAb+al vissza megyek az asztalra, majd a játékba, és akkor egy pillanatra felvillan minden normálisan, majd fekete képernyõ. Mit csesztem el?

Köszi. Már megtaláltam. 😊

Clidey
Active camera

Kerestem de nem találtam emberrepülõt. Valaki tudna mondani valami konkrétabbat. Nevet esetleg?

Sapphire Radeon X1600 Pro 256 v 512 rol mi a vélemény, nem csak fsre, hanem jatekra, általában. mennyivel jobb a sima 9600nál? ha nem jo, akkor 25-30ért érdemes e venni, és milyet?

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

chicco
Sajna az Fs motorja alkalmatlan szerintem mûrepülni.De az Aircraft configba kicsit belepiszkáltam,és így használható valamennyire.

alert
És arra milyen mentséged van hogy nem tudsz olvasni és keresni a topicban vagy neten? 😄 shift+e+2 az konkrétan shift+e majd elengeded õket és gyorsan megnyomod a 2-est. Ugyanígy nyílik a többi gép ajtaja is (amire sok nyitható vackot csináltak) csak +3, +4 stb. A TAIL HOOK egy funkció, amit bármelyik gombra ráállíthatsz és a vadászgépeknél a horgot jelenti ami beakad a carrieren a sodronyba. Nézd meg a beállításokban, hogy nálad melyik bill-hez van hozzárendelve.

VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Letöltési linket kérek szépen!!!!!!

Zacsi! Látom, hogy te is a Carenado Cessna 182Q-jával repülsz. Én ma raktam fel, és nagyon fullos. Szerintem nagyon szuper kis gép.

Olvasgattam a dokumentációit, és olyat találtam, hogy a csomagtartót, és a jobb oldali ajtót a SHIFT+E+2-vel és a SHIFT+ TAIL HOOK UP/DOWN (!?)-al lehet nyitogatni. Az elsõ SHIFT+E+2 nem mûködik, a másodikat pedig nemes egyszerûséggel nem tudom. Kérlek elárulnád, hogy hogyan lehet nyitogatni õket? Védelmem gyanánt csak annyit tudok felhozni a tudatlanságomra, hogy másfél év után tegnap játszottam újra az FS-el. <#szomoru1>

Az Airport Scenery az nagyon szép. Georender?

Kérlek dobj meg egy sétáló emberke letöltési címével. Az minden vágyam, hogy sétálgathassak az FS-ben. 😊

Papirzacsi
Dj Violinnak pár kép, hogy lássa a gépen kívül sétálást nem õ találta fel. Az uccsó pár kép így készült.
Geotura

alert
Már megint lepottyant ez gép (CRJ-100) 😞 CNN-en volt.

alert
Tényleg Clidey! Tuskó után neked nem jelenthet gondot 😄 vagy legalább ajánlj valamit akár payware-t, ami valamelyest jobb mint a többi.

Bucser
ÉS azt mikor csináltok?<#hehe>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Papirzacsi
Az izébizé konkértan azt jelenti, hogy rámjött egy reggeli agymenés, amitõl bekerültek a bólyák az fsbe, majd ez fejlõdött tovább erre az izébizére. :-DDD
De túlképp haszontalan amíg nincs hozzá megfelelõ mûrepülõgép. :-)

alert
Kihasználja mint a szemét sajna 😊 Fõleg ha nem csak az alap FS-el repülsz hanem repcsi kiegészítõket vagy scenery-ket is használsz. Ha ilyeneket nem használsz akkor 256 mega elég.

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem vga-val kapcsolatban 512Mb vagy 256Mb érdemes venni, tudom ez sok minden mástól függ én csak arra lennék kiváncsi hogy kihasználja-e az fs azt a pluszt ha van?

Köszi a válaszokat!
Clidey
Köszi szépen! 😊 Ez csak ilyan izébizé szinöri, nem volt energiánk Zacsival kicsicsázni úgy igazándiból. Pedig lehetett volna... 😊

Naja, de akkor meg semmi nem hallatszik.
Közben megtaláltam hol van a ludas. A PMDG egy csomó helyre pakol hangfile-okat, példának okáért az FS\Sound\PMDG\737tng-be is. Ott lapul egy PMDG_fans nevû wav, az a ludas. Meg sztem a PMDG_electrics is csinálja a galibát, mindegyiket megmahináltam, aztán most csend van. Csak a hajtómûvek zúgnak szép halkan.

Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit

Bucser
vedd le A belsõ hangot mikor repülsz a menübõl asszema pmdg menüben lehet állítani.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sziasztok!

PMDG737-bõl hogyan lehetne kivenni azt az éktelen magas alaphangot (cockpit view közben)? Próbáltam frissíteni PMDG soundokat avsimrõl, érdekes módon a sound könyvtárban már sehol nincs az a hang, de az FS mégis hozza. A bajom az vele, hogy fülesbe marha kellemetlen egy idõ után, ráadásul sokszor nem hallom tõle az ivao irányítót. Ha meg lehalkítom emiatt a motorhangokat akkor élvezhetetlen az egész.
Üdv

Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit

ColdFire
már megvan, vissza is vontam 😛

Papirzacsi
Talán ha benéznél a scenery mappájába...

ColdFire
köci 😄

Papirzacsi

ColdFire
én nem találom már a sceneryt 😞