MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Összeségében nagyon hasznos kiegészítõ, mert szimulálja a kabinban a fejmozgást, és virtual cockpit nézetben oda pakolom a kamerát, ahova akarom, de van pár idegesítõ eleme, amit pár egyszerûbb beállítással korrigálni lehetne, csak nem tudom, hogy hol/mit kell.
Sétálás a gépen kívûl:
Én nem pont erre gondoltam gépen kívüli sétálás címén, hogy virtual cockpit nézetben a Num 2, 4, 6, 8-as billentyûkkal kimegyek a gépbõl. Ez nem séta, ez semmi. Nekem olyan kiegészítõ kellene, amely egy emberke .mdl fájlban, és bepakolva a repülõgépek mappájába, és bármikor elérhetõ legyen a repülõgép választásnál, mint külön gép, és játék közben legyen sétálás animációja, és a sebességét a gázkarral lehessen állítani. És az egész sava borsa az lenne, hogy külsõ nézetben nézegethessem az emberkét, mert ez jobban segítene a beleélésben (á lá szerepjátékok), hogy én most a két lábamon sétálgatok a bolygón. Ha nincs ilyen, akkor tanulok egy kis modellezést, és majd megcsinálom én. Apropó! Az .mdl kiterjesztésû fájlokat mivel tudom átkonvertálni .3ds-be? Vagy mégjobb lenne ha .max-ba.
Nem tudom, hogy miért csinálja, de belsõ nézetben amikor fordulok, és a kamera elnéz mondjuk jobbra, akkor elkezd akadozni. Mármint nem a játék, hanem mintha a pilóta rohamot kapott volna, és rázkodik a feje.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Lenne egy érdekes kérdésem. Mostanában repültem MOnaco partjainál és azt vettem észre, hogy van egy bazi nagy szérazföld négyzet (szabályosan) monaco elõtt ahol már régen tengernek kellene lennie. Nem kapcsolódi a száradfölthöz, csak ottvan. Nem találkozott még valaki ilyennel, mert nekem marha zavaró
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
"elég jól repül"="akkora shit mint állat!" 😄
avsimen fennt van
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
Letöltési linket kérek szépen!!!!!!
Zacsi! Látom, hogy te is a Carenado Cessna 182Q-jával repülsz. Én ma raktam fel, és nagyon fullos. Szerintem nagyon szuper kis gép.
Olvasgattam a dokumentációit, és olyat találtam, hogy a csomagtartót, és a jobb oldali ajtót a SHIFT+E+2-vel és a SHIFT+ TAIL HOOK UP/DOWN (!?)-al lehet nyitogatni. Az elsõ SHIFT+E+2 nem mûködik, a másodikat pedig nemes egyszerûséggel nem tudom. Kérlek elárulnád, hogy hogyan lehet nyitogatni õket? Védelmem gyanánt csak annyit tudok felhozni a tudatlanságomra, hogy másfél év után tegnap játszottam újra az FS-el. <#szomoru1>#szomoru1>
Az Airport Scenery az nagyon szép. Georender?
Kérlek dobj meg egy sétáló emberke letöltési címével. Az minden vágyam, hogy sétálgathassak az FS-ben. 😊
Geotura
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
De túlképp haszontalan amíg nincs hozzá megfelelõ mûrepülõgép. :-)
Lenne egy kérdésem vga-val kapcsolatban 512Mb vagy 256Mb érdemes venni, tudom ez sok minden mástól függ én csak arra lennék kiváncsi hogy kihasználja-e az fs azt a pluszt ha van?
Köszi a válaszokat!
Közben megtaláltam hol van a ludas. A PMDG egy csomó helyre pakol hangfile-okat, példának okáért az FS\Sound\PMDG\737tng-be is. Ott lapul egy PMDG_fans nevû wav, az a ludas. Meg sztem a PMDG_electrics is csinálja a galibát, mindegyiket megmahináltam, aztán most csend van. Csak a hajtómûvek zúgnak szép halkan.
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
PMDG737-bõl hogyan lehetne kivenni azt az éktelen magas alaphangot (cockpit view közben)? Próbáltam frissíteni PMDG soundokat avsimrõl, érdekes módon a sound könyvtárban már sehol nincs az a hang, de az FS mégis hozza. A bajom az vele, hogy fülesbe marha kellemetlen egy idõ után, ráadásul sokszor nem hallom tõle az ivao irányítót. Ha meg lehalkítom emiatt a motorhangokat akkor élvezhetetlen az egész.
Üdv
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit