45215
  • ToMy_
    Pár észrevétel a látványvilághoz:

- Enbseries. Sokat dobna rajta, ez így túl steril rajzfilmszerű szerintem.
    - Horizont. Ez alapján próbáld beállítani.
    - FPS limit 25-ön. A géped ennél sokkal többet tudna, ne lockold 25 fps-re, hagyd unlimitedre, vagy lockold jóval magasabb értékre.
  • gfarkas
    Az SD Yak-40-hez található flight manuál (angol-orosz) az Avsim.ru-n.
  • gfarkas
    Szívesen.
    Örülök, hogy segíthettem.
    Látod a kitartás elnyeri méltó büntetését, most aztán minden szabadidődnek lőttek.....Lehet gépelni éjjel-nappal.
  • berczy #42253
    ...és a hazaút. (semmi extra, csak szép, szerintem.) :D
    LHDC-LHBS
  • berczy #42252
    Kedves Győző, Clidey!

Akárohogyan irtottam le a régi LET-et, sajnos install után OOM. Volt, hogy betöltötte gépet, volt; hogy már Fly Now-nál.
    Ámde Győző! Ami packot küldtél, abból a panel könyvtárakat kimásoltam hozzám, és láss csodát, már simán megy mind a négy típus. :)))
    Fogalmam sincs mitől lett jó, de jó, örülök nagyon!
    KÖszönöm! :)
    Itt egy pár kép a mai repülésről:
    LHBP-LHDC
  • gfarkas
    Mert mégiscsak a Ti munkátok én meg csak belekontárkodom, illik beleegyezést kérni, de legalábbis utólag szabadkozni.
    Igen, én minden előző variációt töröltem a telepítés előtt, priviben megírtam Bandinak is.
    Köszi.
  • Clidey
    Az "első generációs L410-et mindenképp irtsátok ki mielőtt az LHSim-es új pakkot telepititek mert abba már az orosz srácok műszereit csomagoltam amik sokkal szebbek mint az eredeti Jirka Masnik-félék. Bár a panel.cfg úgy emlékszem nem hivatkozik a régi gaugékra de biztos ami biztos... :)
  • Clidey
    Dehogyis! Miért volna? ;)
  • gfarkas
    Elküldöm az én UVP-E-met, az fs gauges mappából szedd ki a "cva_l410_v1_0.gau"-t és a "l410_ident.cab"-ot.
    Az újban a panel mappa tartalmazza a gaugekat is, tehát esetleg ütközés is lehet a két múszerkészlet között. Ezt csak másold be az aircraft mappába és elvileg hajrá...
  • Hypo #42247
    szupi a panel, en csak azert hagytam ki mert megfogadtam hogy saitek cucot az eletben nem veszekm, egyszeruen fos minoseg, a felemuanyag az is az olcsobol a joyok szenzorai a legolcsobb kinai szarok egyszeruen kiadsz 25 ezer ft ot es dobhatod a kukaba pedig van egy jo nehany saitek cuccom de mindegyiknek valami baja van rohadt lehuzos banda
  • berczy #42246
    A régebbi verziókat keszedtem flightsim-ről, azzal jó, de ha csak rámásolom a repack-ot OOM. Pedig szépk a VC texturák. :(
  • gfarkas
    A memóriában maradt valami ami csak a restart után állt helyre.
    Szívesen, jó repülést.
    Az L-410-ekkel mi van, sikerült elindítani?
  • berczy #42244
    Géprestart, reinstall után jó lett. :)
  • gfarkas
    Erről az oldalról az fs alap AIRAC-ot tudod frissíteni. : FS 9 AIRAC
  • berczy #42242
    Győző, köszönök mindent, megkaptam a dolgokat. Viszont miután rámásoltam a Zlin csomagot az enyémre, kidob gau hibával, és újrainstall után sem javul meg.
    A másik nagyon szép. :D
  • jaszy76
    jaja, konfigolni kell.
    Viszont a Bonanza-val müxik csont nélkül a SPAD meghajtó progival.
  • Jazzdobos
    Tok jo. Nekrm is igy nez ki csak vigyazz a pmdg es ifly-nel nem mukodik csak ha fsuipc-nel beallitod
  • Jazzdobos
    Koszi szepen akkor ezek szerint csak az fmc lehet frissiteni ugyanis meg van az1307-es es frissitettem a gep fmct de azt hittem az fs2004-et alapprogramot is lehet frissiteni.
  • fs9pilot
    Carenado C172N pl. egyik kedvencem. :)
  • jaszy76
    Az új társam: Multi panel :)
    Picit tartottam tőle, de frankón működik.
  • Hypo #42236
    cheyenne, realair gépek.
  • berczy #42235
    Lenne egy kérdésem, kérésem. Tudtok mondani olyan kisgépeket, amik leginkább VFR-re jók, de mondjuk teljes körűen ki vannak dolgozva és lehet rajtuk tényleg tanulni az adott gép kezelését? Olyat, mint a Cessna 150, Z-43/142 és hasonó társaik. Előre is köszi! :)
  • gfarkas
    A http://www.aero.sors.fr/navaids.html vagy a http://www.navigraph.com/ címeken.
  • BPA102
    Vagy megveszed vagy ki keresed a megfelelő fmc-hez készültet a neten!
  • Jazzdobos
    Sziasztok.
    Nekem olyan kerdesem lenne hogy hogyan tudom az fs2004 navdata adatbazisat frissiteni 1307-esre?
    Elore is koszonom
  • BPA102
    Gondoltam készítek magamnak egy SÓLYOM festést! Nem is lett rossz!

• fs9pilot
    Én is ezt használom! A Redux verziót. Az AI gépek fényeit is kicseréli, sokkal láthatóbbak, és élethűbbek a fényeik. Megéri leszedni. Ég és a föld a különbség a gyári fények, és ez között. :)
  • ToMy_
    Shockwave 3DLights

Elsősorban a fedélzeti fényforrásokat cseréli valósághűbbekre, látványosabb akra, de emellett a Redux verzió még a reptéri fényforrásokat is megszépíti.
  • berczy #42228
    Akkor nem értem. Lehet kimarad így a típus. :-/
    Másik: mi az a shockwave lights? Több helyen is olvastam már, de nem tudom. Mi kell hozzá, miben jobb?
  • gfarkas
    Nálam tökéletesen működik....
    Freemailodra sikerült elküldenem a fájlokat.

Ha valakit érdekel a PWDT Zlin-hez : light.5 = 5, 2.000, -14.60,-0.5, Fx_shockwave_landing_light_small_xenon
    Értelemszerüen az aircraft.cfg [lights] részleghez kell másolni.

Bocsi Clidey....nem baj ???
  • berczy #42226
    Hát szép... Megpróbálom előkeresni a régi packot, hátha az még jó. Egyébként komolyan azt kezdem gondolni, hogy ennek a játéknak lelke van. Mint egy tamagocsi, gondozni kell. :)
  • gfarkas
    Mint nekem a Yak-40.....részvétem.
  • berczy #42224
    Hogy mindig van valami... Most a repacked LET gépek OOM-znak. Csak tudnám miért. Kiválasztom, indítom és OOM... :/
  • berczy #42223
    Mai VFR repkedések. Kaposújlakon gépet kellett cseréljek (mondjuk a reptér furán nézett ki rózsaszín épületekkel), mert a Zlin irgalmatlanul húzott a végén balra. Egy Ancsával mentem tovább. :)

LHDK-LHDV-LHKA-LHNK-LHBD-LHDK
  • gfarkas
    Orosz gau pakk-kal nem is találkoztam, az eredeti a legjobb szvsz., ebbe csak az én két festésemet tettem be magamnak, a tuning a régi változatban volt. Hiába, öregszem és hülyülök, elfelejtettem, hogy a régit leszedtem és az LH-s Zlineket és LET-eket tettem fel.
  • gfarkas
    Megpróbáltam újra, de meg van hülyülve a gmailom, nem biztos hogy elment.
  • berczy #42220
    Keresem Győző, de még nem jött át semmi. Előre is köszi! :)
  • gfarkas
    Nem, nem a cfg-ben szelídítettem egy hangyányit a flight_tuningba.
  • Clidey
    Ez az avsim.ru-s gau-pakk vagy valami más?
  • Clidey
    Egy kis plusszal? :)