MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kukorica, búza, árpa, repce és napraforgó van tervben. Több táblaméret, jelenleg a legnagyobb az ~50x100 méteres. A kisebb az ~50x50-es és van egy ~10x50-es. Minden objektumot úgy szerkesztek, hogy az Instant Sceneryvel, Rwy12-vel stb. simán elhelyezhetõ bárhova. Most még minden béta állapotú, mert még paraméterezni kell a modelleket, valamint el kell készíteni a tavaszi, õszi textúrákat is, illetve sok minden nincsen készen, mert pl. most Õcsényhez nem kell. Mindig a textúrák húzzák az idõt, mert a modellek hamar megvannak.. Egy ilyen tábla igazából nem más, mint egy rakás négyzetháló, ami téglalap alakú poligonokból áll össze. Elég egyszer letextúrázni a hosszú és rövid elemet, a plane másik felét létrehozni.. és aztán már csak klonozni ezerrel..
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
Polluxnak Pipacs kell, sztem szúrj az aufklarerjéremeg a Dzsordszi Pet-re is párat.
A scenerybe alapvetõen csak stilizált gaz/fû kerül bele. Így aztán kár keresni majd tényleges virágokat.
Messenger Reviver a neve innen lehet letölteni:MessengerReviver
Intel Core i7-4790K 4GHZ Kingston HyperX 16GB Red (2x8GB) R9 280X Z97 - Pro Gamer Samsung SSD Evo 850 250GB
Ma végre találkoztam az Öreggel! Nem használnak Corine-t! Annyit megígért, hogy utána néz! Ott elõttem felhívott több emberkét...Meglátjuk!

Még pár apróság, csak pár napig megint nincs ilyesmire idõm.
Észrevettem a Néphadsereges festésen is pár dolgot ráadásul.
bemutató május 1.-én? "valahol" Fõleg Tata és környéke érdekel :-)
Valaki készített anno egy Yak-52-es magyar festést, azt nem tudjátok publikus-e?
"We could NOT find the Library Base Pack in the FS9 scenery library.
The Library Base Pack is needed for the scenery to work correctly.
You will be directed to the download page."
<#confused>#confused>