MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CptSAB
Ha lesz kedved, fogsz majd tudni ültetgetni is kukoricát akárhová.. és akkor ott permetezed majd, ahol csak szeretnéd. 😊
Kukorica, búza, árpa, repce és napraforgó van tervben. Több táblaméret, jelenleg a legnagyobb az ~50x100 méteres. A kisebb az ~50x50-es és van egy ~10x50-es. Minden objektumot úgy szerkesztek, hogy az Instant Sceneryvel, Rwy12-vel stb. simán elhelyezhetõ bárhova. Most még minden béta állapotú, mert még paraméterezni kell a modelleket, valamint el kell készíteni a tavaszi, õszi textúrákat is, illetve sok minden nincsen készen, mert pl. most Õcsényhez nem kell. Mindig a textúrák húzzák az idõt, mert a modellek hamar megvannak.. Egy ilyen tábla igazából nem más, mint egy rakás négyzetháló, ami téglalap alakú poligonokból áll össze. Elég egyszer letextúrázni a hosszú és rövid elemet, a plane másik felét létrehozni.. és aztán már csak klonozni ezerrel..
Ezt a "tengeri"-t tuti megpermetölöm a Ka26-al.

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

Hypo
😊)))

CptSAB
Jól fest..
Polluxnak Pipacs kell, sztem szúrj az aufklarerjéremeg a Dzsordszi Pet-re is párat.
A scenerybe alapvetõen csak stilizált gaz/fû kerül bele. Így aztán kár keresni majd tényleges virágokat.
Hypo
ja csak baráti szivesség majd egy video animacioban lesznek benne, virágok orrba szájba😊) a kepernyo korul, aztan kellett par transparens novenyke igy nagy fotokbol maszkolgatok csak ugy😊)

CptSAB
Milyen alkalomból, ha nem vagyok túl indiszkréción? Én utolára az esküvõi meghívóval macerálkodtam..pár éve, mondjuk az álomszép lett.. de hát az alkalom szülte.
CptSAB
csinos.. csinos..
Hypo
😊))) nem csak ilyen png el szarakodom

gfarkas
Pápán éppen locsog az esõ, csak virtuális kertészkedés lehetséges, viszont 2 nap múlva kötésig érõ füvet lehet nyiszitolni.....<#violent>

CptSAB
<#fejvakaras> Kertészkedtél? <#hehe>
A Messngerst újra lehet használni egy nagyonügyes programmal<#nevetes1>
Messenger Reviver a neve innen lehet letölteni:MessengerReviver

Intel Core i7-4790K 4GHZ Kingston HyperX 16GB Red (2x8GB) R9 280X Z97 - Pro Gamer Samsung SSD Evo 850 250GB

Hypo
milyen szép viragos texturak vannak én is most pipacsoztam be egy mezõt

CptSAB
De lesznek direkt a kedvedért.. a gaz textúrát úgyis ma szerkesztgetem ki.
polluxware
piros pipacsok???! azok nem lesznek?

😉

L Viper
Nagyon durva, milyen jól kezd kinézni, hála az apró részleteknek is többek között <#eljen>
CptSAB
Kaposújlaki madárka a fûben egy kis vendégnézõben..

CptSAB
Sejtettem, de azért köszi.Én is beszéltem térképészeti volt kollégákkal még valamikor februárban, de habár halott róla osztályvezetõ ismerõsöm, õk sem használják. Ez inkább statisztikai térképrendszer igazából, Geodézia meg felmérés alapú.
Hont
Nagyon jól néz ki! Ügyes vagy!
Ma végre találkoztam az Öreggel! Nem használnak Corine-t! Annyit megígért, hogy utána néz! Ott elõttem felhívott több emberkét...Meglátjuk!
CptSAB
A kukorica tábla:
CptSAB
Látod Mesterem? Ott a gép a fû közepén.. 😊
CptSAB
Füvesítés ezerrel.. több változat készült a textúrából, sötétebb, világosabb.. de asszem azért kevesebb pipitéreffektusosat is be kell iktatnom. Egyenlõre több poligonmodellel kisérletezek, ez a nagyon sûrû verzió. Na ezekre a csili vilikre kell várnia Tibinek! <#email> A képen nem látható, de egy kb 25-30 ezer kukoricát tartalmazó mezõ van az északi oldalon, egyenlõre nincs fps esés. Ki kell puhatolni, mit bír a scenery anélkül, hogy összeomolna, és hol a határ, ahol már látható az fps esés.

Sziasztok Keresünk Scenery készítésben jártas kollégát aki tudásával hozzájárulna az oldal minõségéhez jelentkezni ezzen az email cimen:[email protected]
L Viper
Köszi.
Még pár apróság, csak pár napig megint nincs ilyesmire idõm.
Észrevettem a Néphadsereges festésen is pár dolgot ráadásul.
L Viper
Ez nagyon felkavaró felvétel <#szomoru1> Döbbenetes!
National Air Cargo

Szörnyû katasztrófa történt tegnap! Állítólag elszabadult a rakomány egy része, ez okozta a Boeing 747 katasztrófáját, melyben a 7fõs személyzet életét vesztette. :-( Azt hiszem egy Cargolux B747 volt.

CptSAB
Király lett. 😊
L Viper
Közben a Delfin 3D pitet hegesztgetem én is. Eredeti legfelül, alatta a javítottak:

Hypo
<#taps><#taps><#worship><#worship>

gfarkas
Tomi !

Berepültem éjjel-nappal és nekem nagyon bejött elõre is gratula, ha befejezed ismét egy csodálatos (szerintem szinte LH minõségü) reptérrel gazdagodunk.

[url=]Õcsény1

L Viper
Akkor nem lehet rossz <#wave>
CptSAB
kerítés
CptSAB
No meg persze a vitorlázórepülõ bajnokság képein is néha felfedezek ezt azt, ami segít esetleg.. igaz nem nagyon a repülõtér volt a képek fókuszában.
CptSAB
Tibi szerint már most is mehetne, de még mindig mókulgatom. A kerítész meg akarom csinálni. Meg még pár titkos faktor van vissza. De igazából már nem sok minden. Csak persze Google Street sok mindenben új perspektívát jelent, meglátni vele néhány repülõtérnél azt is, amirõl addig egy fotó sem volt.
jaszy76
Mikor, mikor, mikor? 😄

L Viper
Gyönyörû <#worship>
CptSAB

Sziasztok! Lesz valamilyen repülõs esemény,
bemutató május 1.-én? "valahol" Fõleg Tata és környéke érdekel :-)

gfarkas
Bocsi hogy Rád hivatkoztam, de Te vagy a spiller ezekben az ügyekben. <#eljen> <#wave>

CptSAB
Tervben van. 😊 A 23-at még ki kellene pingálni. Meg be kell csépelni a repülõterek forhalmát.
gfarkas
CptSAB-al vedd fel a kapcsolatot.
Kecsóhoz van Grippen.

Kellene valami jó kis Ai forgalom MIG-23-asokkal és MIG-21-esekkel. :-)

gfarkas
Örülök, hogy segíthettünk, most még egy C-17-es vagy MiG és szólhat Pápa. <#wave>

Mégegyszer nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget. Sikerült eltûntetni a nemkívánatos cserjéket. :-)
Valaki készített anno egy Yak-52-es magyar festést, azt nem tudjátok publikus-e?

CptSAB
Laci bácsiét használom. Azt amit átküldött még amikor elkészült. Nincs vele gond relatíve.

Hont
Valóban! 😄
Ott megvannak!
(persze hogy nem ott kerestem...)<#falbav>
L Viper
A megszokott környékeken repkedve egybõl észre vettem, hogy nem stimmel az autogen a településeknél. Visszaraktam a Laci bácsi félét emiatt.
Hont
Nekem a HL Pack.ra dobja a következõ hibát:
"We could NOT find the Library Base Pack in the FS9 scenery library.
The Library Base Pack is needed for the scenery to work correctly.
You will be directed to the download page."

<#confused>
L Viper
A Varjú Laci bácsi féle MAS-ban a Scenery\World\Texture-be kerülnek.