MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Kezdjük ott, hogy minimális keresgélés után rátalálhatsz a bill. kiosztásra és akár át is tudod állítani
Ha eddig nem jutottál el, akkor felesleges is tovább erõltetni
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Na valaki mondana nekem 1 irányítást billentyûzettel!
köcce!
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
Endure, in enduring grows strong...
MTL: Nagy naivan azt hittem, hogyha má egy csomó MTL package-et felpakoltam, akkor figyeli hogy what's new és csak azokat húzza le. Félek, hogy ez nem fogja megoldani a jelszavas problémát. Pedig nemtom mibaja, teljesen ok az ivao accountom.
A scenery tényleg marha jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hajrá!
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Lenne egy IVAO-s problematikám. Korábban felraktam az MTL package-eket,meg fent van az MTL dynamic installer, ami megnézi hogy online milyen frissítések tölthetõk még le az MTL database-emhez.
Viszont a dyn.installer kér felh nevet meg jelszót hogy ezeket letöltse, de a mocsok sem a website passwordod, sem az ivan passwordot nem hajlandó elfogadni.
Ilyenkor mi van?
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
Tegnap meglepetten tapasztaltam, hogy nem volt magyar online day az IVAO-n. Remélem ez nem végleges és jövõ héten megint lesz. Egyébként lehet, hogy hülyeség amit mondok, de nem lehet áttenni keddre, a német online nappal egyidõben. Így egész Németországba lehetne repülni Budapestrõl.
A tegnapi IVAO-os repülés ma folytatódik.A szerencsétlenül járt RA85185 Tu-154 emlékére szervezett repülés mai szakasza az ominózus Anapa "URKA" St Petersburg "ULLI" útvonal.A féreértések elkerülése végett ez nem csak European event hanem mindenki számára egy remek lehetõség az együtt repülésre.Mindenkit szeretettel várunk.Indulás 18:00 UTC
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
Elsõsorban IVAO-s tagoknak lenne egy ötletem. Mivel ma van az online nap, mi lenne, ha többen összeállnánk és nagyjából egy idõben indulnánk a Ferihegy-rõl és nem "össze-vissza". Ami még ennél is jobb lenne, ha többen egy célállomásra mennénk egy idõben. Így izgalmasabb lenne az indulás és az érkezés is. Tegnap láttam, hogy este 10-körül a European Express csapat egyszerre indult az egyik orosz reptérre és nagyon jól nézett ki. Szerintem ezzel a magyar irányítók és jobban járnának, még életszerûbb lenne az egész a nagyobb forgalom miatt. Még egy dolog, arra nem lehetne figyelni, hogy Malév gépek ne álljanak a 2B terminálon és a fapados légitársaságok pedig az 1-es reptérrõl menjenek? Tudom, hogy nem sok értelme, de hát a valóságban is így van.
Egyebkent van, csak fs cuccokkal foglalkozo tt oldal.
a legtöbb 'FS-ezõ' nem tudja megszerezni más úton, mert nem ismeri vagy nem tudja használni a p2p hálózatokat 😊 warez oldalon ezek meg nincsenek.
aki nem fog érte fizetni, valószínûleg megszerzi más úton
http://forum.navdata.at/viewtopic.php?t=209
a tomcat mindig is az all time favorite vadászgépem marad, ha mûködne a sound, még a f14fd-t is nyomnám olykor-olykor. (vagy van vmi más program pc-re, ahol legalább hasonló profi szinten megvalósították az f14 radarozását pl.?)
Lenne egy kérdésem. Felraktam a DramFleet Baron-t (RXP58)
Namost, amikor elindítom a gépet akkor feljön egy valamiféle config ablak, de abban nem tudok oldalt váltani és semmi beállítést, ugyanakkor a mûszerek sincsenek meg. Nem tud valaki segíyteni?
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Szóval ittten félreértettél, de azért köszi.. :-)
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Ez tán elég egyértelmû nem? 😊 Alatta van egy újabb fehér sor (nem vastagított) és ezalatt cián kék színnel két link. Documentation (ez arról szól hogyan kell telepíteni) és Patch. Ez pedig a direkt link a patch-hez. Hát ennél jobban aztán nem tudom elmondani 😄DDDDDDDD
A #7642 hsz-ben található linken pedig egy listát találsz (fizetõs scenerykrõl) és mellettük egy leírás és egy letöltés. A leírás hogy hogyan kell a letöltést alkalmazni a letöltés pedig az adott scenery-t teszi kompatibilissé az UT Europe-al.
Na ez már elég világos? <#idiota>#idiota><#taps>#taps>
Azért nagyon köszönöm!
Nem olyan régen kerestem a PSS Pro-hoz szép Wizz Air livery-t, hát most találtam. Ha valaki mást is érdekel akkor az alábbi linken megtalálja. Szerintem nagyon jól néz ki, bár egy apró hibát felfedeztem az éjszakai textúrában.
http://library.avsim.net/download.php?DLID=59319
Szóval:Le van írva az oldalon, hogy a scenery library-ban ki kell keresni azt a mappát amibe a scenery-t raktuk.
Csak egy gond van: Nem tudom, hogy hol van a scenery library.
Megköszönném, ha valaki segítene nekem.
oS
Lehet, hogy már páran megkérdezték elõttem, szóval elõre is bocsi...
Egy éve, amikor elõször játszottam a gammával (FS2004), véletlenül bedugva maradt a kormányom és rájöttem, hogy sokkal könnyebben tudok manõverezni vele legalábbis a földön. Azóta új kormányt vettem (FF-es), és eljátszanám ugyanezt, de nem akarja az igazságot. A progi látja meg minden, kalibrálva is van, de nem reagál...Tudna valaki ezen a kicsit extrém problémán segíteni? 😊
Elõre is köszönöm!
OS
oS