MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Clidey
Az olyan emberre akit átlag kéthetente* bannra tesznek, te azt mondanád értelmes? <#fejvakaras>

* = népi megfigyelés <#bee1>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Bucser
csak egy tipp nem lehet, hogy feather-be kell tenni a propot? Vagy itt nem lehet?(nem repültem darálóval a cessnakon kívül a nagyvasakat tanulgatom😄)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Deloi
Bár DC-3-al még nem repültem, de nem lehet, hogy túl nagy sebességgel teszed le? Féklapokat már egész korán ki lehet engedni fokozatosan. Persze ez csak egy ötlet.

Sziasztok!
A DC-3 miért áll meg a földön olyan nehezen. Pl. a tököli kifutó nem is elég, pedig nyomom a féket, eleve a küszöbre teszem le és a féklapok teljesen kint gáz F1 -minimumon és csak gurul-gurul...(köszi)
Pisti
Deloi
Ja, és hogyan tudjátok játék közben mérni, hogy mennyi az fps? Van vmi ki segédprogram?

Deloi
Hi! Annyi lenne a kérdésem, hogy a BP2003 scenery-t honnan lehet letölteni? Vagy, ha vki megosztaná, nagyon hálás lennék, egyszerûen nem tudom fellelni. Nem baj, ha kér serialt, az megoldható! Nagyon szeretném!Köszi elõre is

Köszi,csak az a gond,hogy otthon nincs internetem,munka közben meg ha nincs mit csinálnom itt ülök a PC elõtt,mint most is😊Meg észrevettem magamon,hogyha valamelyik programot letöltve kaptam meg,akkor minden bajom van vele,nem értékelem annyira és nem töltök vele annyi idõt mint a boltban megvásároltal...meg persze szebb ha odd a doboz és az eredeti szép színes CD 😊)))))))))))))
Hát szivessen ... Ha valami kérdésed van szólj és megnézem tudok e segíteni
Amúgy én azért elõbb letölteném, de szerintem ezzel a konfiggal meglesheted azért az x et is mert már sokkal roszabb gépen is volt h élvezhetõen futott szal azért azt se hagyd ki 😊

Dehogynem! Köszi a tanácsokat 😊
Speedbreaker
én nem vok értelmes? <#szomoru1>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Letölteni nem fogom,inkább akkor már megveszem 😊
Köszi Máté,te egy kifejezetten értelemes srácnak tûnsz 😊Megfogadom a tanácsot 😊
Speedbreaker
töltsd le az fs 2003-mat <#idiota>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Megfontolandó 😊 Csak ahogy itt olvasgattam a fórumot a legelejérõl,mindenki arról panaszkodott,hogy szinte ugyan az,csak egy hajszálnyival jobb a 2004 a 2002-nél...nem tudom,hogy kinek higgyek...a microsotnál meg nem tudom,hogy jelent e valamit ha egy programot 2001-ben vagy 2003-ban ad ki 😊)))
Szerintem mindenképp érdemes váltani 2002 rõl vagy legalábbis 1 próbát megér ... meg lehet az fs-t úgy csinálni, h szép legyen és ne egye anynira a gépet ...

Speedbreaker
😛 Nem játszottam 2002-vel, de a dátum szerint is jobb, ujjabb. Márha ez számít <#idiota>

Komolyra fordítva a szót szerintem sokkal jobb mint a 2002, több dolog is van szimulálva, több kieg is tartozik hozzá, még képek alapján megítélve is jobb ez.

Na jó,sokat adok a szavadra az Ultimate Terrain óta<#mf1>
Speedbreaker
Igen!

Tulajdonképpen érdemes váltani FS2002-rõl 2004-re? <#gonosz1>
FS X-rõl meg gondolom nem érdemes álmodozni...Majd talán három-négy év múlva leszek hajlandó olyan gépre pénzt kiadni amin az elfogadhatóan fog futni<#ejnye1>
Köszi Máté,ez azért megnyugtató,szóval a két program között nem ég és föld a gépigény?
Szia. Szerintem elõször tölsd le a 2004 et próbáld ki vele amit használni szeretnél pl addonok scennery-k meg egyebek és kiderül bírja e a géped
Nekem 6600gt 256 mb 2 gb ram 3300 AMD frankfurt mega scennery wienna scennery 15-20 fps a kapuknál és van bõven forgalom is 1 pmdg 747-400 al vc ben
ugyhogy szerintem a Te gépeden is elég jól futhat
Üdv : Máté

Aha,köszi 😊
Konfigom Sempron 2800+, 1 giga Ram, GForce 6600GT. Már jó ideje a FS2002-vel nyomom, megvettem a BP Sceneryt,meg letöltöttem szinte minden add-ont K-Európához amit találtam, csak az a gond , hogy FS2004-hez sokkal szebb és több add-on sceneryt lehetne letölteni és venni,pl szinte az összes cseh reptér,ami nekem kellene 😊 Hezitálok megvenni a FS2004-et mert attól tartok,hogy nem lenne elég neki a jelenlegi konfigom,pláne ha felpakolom az összes cseh repteret meg a kismillio add-ont, amit kilõttem magamnak... A 2002 egész rendesen fut ezekkel. Szerintetek ha 2004-re váltanék,nagyon kifeküdne tõle a gépem,vagy nagyjából ugyan ezt az FPS-számot kapnám 2004-el is mint 2002-vel?? Valaki adjon tanácsot,nagyon köszi mindenkinek 😊
Konfigom:
2.2-es AMD, 512 ram, Geforce 3 titanium (64megás)
Még mielõtt nagyon beleélnéd magad, elárulom, hogy Magyarország nincs teljesen lemodellezve benne. Ha az eddigi géped nem nagyon bírta a fizetõs sceneryket (vagy az igényesebbeket), akkor fel se rakd, mert az enyém sem bírja, az UT-vel meg Frakfurt elõtt letáncolt 2FPS-re. Winyó tekert mint állat (eszméletlen sok bgl-t felpakol). Leszállás után elsõ dolgom volt uninstallálni <#wave>
Mondjuk lehet rajta finomhangolni, de nekem annyit nem ér, hogy FL360-on azt nézzem, hogy most milyen (általam nem ismert) autóút megy alattam.
Ha gépet cserélek, akkor biztosan fel fogom rakni újra, de a mostanival nem fér össze.

A számítógép nem hülye! Csak azt csinálja, amit parancsolnak neki.

Sziasztok, van valakinek bárminemû tapasztalata az Ultimate Terrain Europe kiegészítõrõl? Minden elismerõ és pocskondiázó véleményt várok <#mf1>
Nálam most nincs felrakva a sim ezért lehet hogy nem pontosan irom, de én úgy tudtam ezt megoldani hogy a repülõgép könyvtárában megnyitottam szövegszerkesztõvel az aszem aircraft.cfg fájlt és ott mindenhol ahol a légitársaság neve volt azt átírtam Malévre és müködött, egyébként nem PMDG gép volt de szerintem egy próbát megér, de mielõtt hozzányulsz bármeik fájloz csinálj róla mentést!!

Úgy próbáltam és nem akarja!<#szomoru1>

exTrem
Érdekes. Nekem mindig bemondja. Próbáld meg ott amikor beírod a gép hívójelét ( 234 ) a légitársaságoknál válaszd k ia MALÉV-ot. Hátha ..

Sziasztok!
Tudna nekem segíteni vki, hogy a pmdg737-es gépeknél beállítom, hogy mi legyen a gép hívójele pl. Malev 145 és az a nyûves ATC nem mondja a Malev-ot csak a számot! Hol lehet beállítani úgy, hogy mûködjön rendesen? Csak a pmdg gépeknél nem mûxik, de ott egyik légitársaságnál sem!

chicco
az alitalia járt a hosszúcsõvel is nyáron.De tényleg mostanában a fekaórrkúpos airbust látom

Jaja.
exTrem
a cfm hajtómûveknek jó kis búgó hajtómûvek 😊. Imádom fõleg az Ng gépekét ...
a többi ( iae, pw, ge, rr ...) is búgnak 😄 de az ng gépek hangjait imádom

chicco
az mondjuk hajtómû függõ

A hangja olyan mint egy kávédarálónak, vigyél szemes kávét!
Speedbreaker
😄DD😄SA:

chicco
ha te repülsz vele biztos.
utasként meg mi másra gondolsz.A fizika az fizika.

Nem fogod látni a cost indexet melyik jobb az bizti.

Fejjel lefelé, és hátrafelé <#idiota>

Goliath
Sziasztok!

Kicsit off leszek, októberben barcelonába repülök milánón keresztül Alitalia-val. Kérdésem: gondolom airbus gép lesz, nagyon másképp repül mint a boeing-ek?
Mert még csak boeingen repültem.

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

Speedbreaker
LOL 😄

Most már jó a honlap csak most meg nem fogadnak új pilótákat... <#nevetes1>

Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit

Egy ilyen kis buszozáson szívesen résztvennék!

Ha mind a kettõ be van nyomva, és a NAV1, NAV2 frekibe ugyanaz az ILS freki van betekerve, akkor tudsz autolandot csinálni. Nyilván szimben is ezért van ott a gombja.
Egy airbus filmben láttam, hogy amikor a bal oldalon ülõ pilóta vezeti a gépet, akkor a CMD A-t kapcsolja be, amikor viszont a jobb oldalon ülõ kolléga vezeti a gépet, akkor meg a CMD B-t kapcsolják be. Tehát szerintem mind a kettõnek ugyanaz a szerepe (de lehet, hogy én tudom rosszul és akkor javítson ki valaki).

Sziasztok!

Bocs, de nagyon böki a csõrömet egy dolog, lehet hogy full mellékes. Túl vagyok 1,5 óra PMDG meg egyéb doc olvasás meg itvv video nézés után...
A kérdés lehet h hülye: Miért van két autopilot engage gomb? CMD A és CMD B. Mi a különbség a kettõ között, mikor kell B-t használnom? Láttam az egyik itvv-n, hogy a pilcsi CMD B-vel csinált autolandot csak fogalmam sincs miért...

Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit

airbus
Szia! Észrevettem a hibát! Az oldal még ideiglenes, elõfordulhatnak rajta hibák, mint most ez is, délután folyamán ki lesz a javitja a jelentkezz menüpont.
Köszi hogy szoltál 😉

[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.

Hááát, a jelentkezz menüpont alatt egyelõre nem lehet jelentkezni...

ColdFire
hmmm, jelentkeznek, fel evig blueskyos voltam😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

airbus
Sziasztok!

Farkas József CEO sorait másoltam be ide, remélem lesz aki kedvet kap, és csatlakozik hozzánk: 😊

Wizz Air Virtual Hungary
Az IVAO - International Virtual Aviation Organization 2006. szeptemeber 11-én jegyezte be társaságunkat, mint az elsõ magyar, valós alapokon nyugvó IVAO által bejegyzett és elismert virtuális légitársaságot Wizz Air Virtual Hungary néven.

Társaságunk célja, hogy egy olyan professzionális csapatot verbuváljunk össze, akik biztonságban tudják gépüket mindig, minden idõben. Emellett a lehetõ legrealisztikusabb szimulációra törekszünk, így többek között a repülõgépek csak onnan folytathatják útjukat, ahol éppen állomásoznak, vagy az élmény növelésére irányul az is, hogy csak realisztikus desztinációkra való repülés elfogadott (kivételt képeznek a vezetõség által engedélyezett helyzetek, például a fly-in-ek).

A jelentkezés kezdõk számára is biztosított, ám az online repülés elõtt mindenre kiterjedõ felkészítésben részesülnek és vizsgát kell tenniük. Aki az Airbus A320-as típuscsaládot nem ismeri, azok számára is nyitott a WVH, hiszen bárkit felkészítünk!

Szeresd meg az Airbus-t, repülj az IVAO Magyarországi Divíziójának legrealisztikusabb légitársaságával, jelentkezz, és légy Te is "WIZES"!

Wizz Air. Now we can all fly.

http://kogn.kign.org/wizzair/index.htm

[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.

Sziasztok!

Van egy kis problémám a World Airports2 repterekkel: a repterek útfelfesései nagyon villognak, sõt sokszor maga a taxiway is villog (egyszer eltûnik, majd újra megjelenik). Nem tudjátok, hogy mit kell állítani ahhoz, hogy ez a zavaró jelenség ne legyen. Így használhatatlan a software.

chicco
zacsi.Hol van ez a tongass.icaót pls

Papirzacsi

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)