MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Feltelepítettem a játékot, feltettem hozzá egy-két kiegészítõt, és amikor el akarom indítani a játékot, akkor a következõket tapasztalom:
Megjelenik az FS indító képernyõje /persze nem teljes képernyõn, csak a képernyõ közepén/ és várhatok akármeddig, nem indul a játék.
Ilyenkor mit kell tennem? Egyáltalán mi lehet a hiba oka?
Mi lehet? Nem találtam ilyen gondról jelzést semmilyen fórumban.
9.1 úgy néz ki megoldotta a gondom. Lerepültem offline egy BUD-VIE-t, no fagyi.
Köszi!!!
jó az ingyenes bud scenery csak nem olyan részletes.inkább Ferihegy orientált
Én még új vagyok itt az FS-ben, és lenne egy-két kérdésem:
- Malev 737-es Boeing gépet (és egyéb más melév gépeket) honnan tudok letölteni?
- Mennyiben másabb a fizetõs, és az ingyenes Ferihegy Scenery?
Köszi!
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
"De az az igazság, hogy más erõforrásigényesebb játéknál is hasonlót produkál, úgyhogy szerintem nem FS specifikus."
de a kérdésre válaszolva, igen, minden másnál, ami olyan beállítást akar használni, amit a monitorod nem tud.
A driver viszonylag friss.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Alap FS2004 kiegészítõk nélkül, alap grafikai beállításokkal fagy,vagy lelövi a monitort.
Cel2000, 256 MB RAM, ATI Radeon 9200 SE 128 MB.
Memória kevés, vagy a videókártyával van valami?
Megköszönném, ha véleményt mondanátok
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
<#smile>#smile>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.
Véleményt szeretnék kérni...
PSS vagy Captainsim 757 a jobb?
Kinézetre nekem a captainsim tetszik jobban, a PSS megoldásait nem szeretem, engem a panel a 777-esükre emlékeztet... Egyéb kidolgozottságukban nemtudom melyik a jobb... VC nem érdekel, nem foglalkozom vele...
Szóval, CS757 base package (😎, vagy PSS 757?
elõre is köszi
[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.
Akinek van eladó Condorja, azt megvenném, fater nem adja ide a bankkártyáját, így használtan tudom csak megvenni.
ON
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Mindenesetre nekem eddig sz*r volt, ezzel a driverrel meg jó.
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
A FAQ-BAN EMLÍTETT "FEKETE ABLAKOS" PROBLÉMA MEGOLDOTTNAK LÁTSZIK A 91.47-ES FORCEWARE DRIVERREL. TEHÁT NEM SZÜKSÉGES A 2004-ES OMEGA DRIVERT HASZNÁLNI CSAK EMIATT.
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
Ha az fx5600-omat lecserélem egy x800 vagy 850XT-re, akkor jól sejtem, hogy fps gyorsulást nem nagyon fogok elérni, de a grafot szebbre tudom állítani, az FPS romlása nélkül? Mert egy ilyan kártya már elbír mondjuk 1024x768 mellett egy 4xAA-t, de proci miatt gyorsabb nem lesz(2.4-es). Szerintetek is vmi ilyesmi várható, vagy azért gyorsabb is lehet. És mennyire számít ha a vidkari memóriája 256?
A LOWW tényleg szép, de nem gyõzöm mondani ,hogy a flightscenery 1 és 2 mögött simán elbújhat.
Pár hely ahol találtok pár képet:
flightzone01
flightzone02
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
Elég meggyõzõ? A hülye kérdést megelõzendõ, furcsa, de jól fut.
csak úgy... <#vigyor2>#vigyor2>
Csak azért kérdeztem, mert feltûnõen nem fs9-esek a képek, de mivel ide linkelted be, így ki tudja. 😊
Más:
Köszi a segítséget az Airbus-hoz. Már a hajtómûindításig eljutottam, de a kijelzõk mégse mûködnek.
Milyen géped van?
Ezek FSX-ben készült képek?