MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alert
Alapjátékot tedd fel majd a 9.1-es patch-et. És itt nézd meg hogy elindul-e. Ha igen, majd késõbb valamelyik kiegészítõ telepítése után már nem, akkor máris megvan a bibi.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Zsizsi34
Lenne egy hatalmas problémám!
Feltelepítettem a játékot, feltettem hozzá egy-két kiegészítõt, és amikor el akarom indítani a játékot, akkor a következõket tapasztalom:

Megjelenik az FS indító képernyõje /persze nem teljes képernyõn, csak a képernyõ közepén/ és várhatok akármeddig, nem indul a játék.

Ilyenkor mit kell tennem? Egyáltalán mi lehet a hiba oka?

Basszus, most meg a Squawkbox3 veszett össze 9.1-es update-tel.
Mi lehet? Nem találtam ilyen gondról jelzést semmilyen fórumban.
chicco
ja nem te hanem isten hozott Bocs ha félreértetted

Zsizsi34
köszi a segítséget!

de miért lettem "faszság"?

Köszi minden segítõ hozzászólást.
9.1 úgy néz ki megoldotta a gondom. Lerepültem offline egy BUD-VIE-t, no fagyi.
Köszi!!!
chicco
Szia welcome faszság.Mindent megtalálsz a faqban .Jó ingyenes gyûjtõhely a z avsim.com.

jó az ingyenes bud scenery csak nem olyan részletes.inkább Ferihegy orientált

Zsizsi34
Sziasztok!

Én még új vagyok itt az FS-ben, és lenne egy-két kérdésem:
- Malev 737-es Boeing gépet (és egyéb más melév gépeket) honnan tudok letölteni?
- Mennyiben másabb a fizetõs, és az ingyenes Ferihegy Scenery?

Este megnézem.

Köszi!
Papirzacsi
De a lényeg sztem,h. próbáld ki a 9.1-es pecset. Az nagyon sok fagyásra megoldás az fsnél, talán nálad is megoldja a problémát.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Papirzacsi
Nem ezt írtad le magad is?
"De az az igazság, hogy más erõforrásigényesebb játéknál is hasonlót produkál, úgyhogy szerintem nem FS specifikus."

de a kérdésre válaszolva, igen, minden másnál, ami olyan beállítást akar használni, amit a monitorod nem tud.

De akkor bármely más programnál is produkálná, nem?
Papirzacsi
Amúgy még kérdés ,hogy tényleg fagy e, vagy csak lelövi a monitort.Mert ha az utóbbi, akkor esetleg olyan képernyõfrissítéssel próbálkozik adott felbontáson, amit a monitorod nem csipáz, és ilyenkor "lelövi" magát.

Ezt még kipróbálom. De az az igazság, hogy más erõforrásigényesebb játéknál is hasonlót produkál, úgyhogy szerintem nem FS specifikus.
Papirzacsi
Esetleg a 9.1-es pecs feltelepítése segítene, ha nem tetted meg eddig.

Tudom, hogy nem erõmû a gép ehhez a mûfajhoz, de egyébként nem szaggat, meg erõlködik csak úgy szépen, elõzmény nélkül megdöglik.
A driver viszonylag friss.
alert
Sajnos ez a gép édeskevés a játékhoz 😞 azonban nem magyarázza miért fagy. Videókártya drivereket próbáltál cserélni? Valószínûleg az lesz a ludas ha semmi sem tuningolt és más játékban vagy teszttel nem történik hasonló.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Én egy Intel P4 1,7Ghz, 256MB SDRam, Nvidia Geforce FX5200 128Mb géppel játszok, és minimum közeli beállításokkal röccmentesen megy.

Sziasztok!
Alap FS2004 kiegészítõk nélkül, alap grafikai beállításokkal fagy,vagy lelövi a monitort.
Cel2000, 256 MB RAM, ATI Radeon 9200 SE 128 MB.
Memória kevés, vagy a videókártyával van valami?
Megköszönném, ha véleményt mondanátok
Clidey

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
www.avsim.com / www.flightsim.com / www.simviation.com -> File library -> Quick search: 'zlin'
<#smile>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Sziasztok!

Feltettem ennek a repülõmodellnek a kettes verzióját. A problémám annyi, hogy a mûszerek nem mozognak. 😞

Errõl a modellrõl mi a véleményetek?

Nem tudtok valami jó Zlin-142-es modellnek a nevét?

ColdFire
wow 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

airbus
VC-t nem bírja a gépem, egyik repülõben sem használom, pedig látom hogy szépen ki van dolgozva 😊

[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.

chicco
pedig a vc olyan hogyha hátranézel és döntöd a gépet a pilcsi zakója mozog a fogason.

chicco
Szia Dávid nézz vissza a prividbe 10 perc mulva pls.

airbus
Sziasztok!!

Véleményt szeretnék kérni...
PSS vagy Captainsim 757 a jobb?
Kinézetre nekem a captainsim tetszik jobban, a PSS megoldásait nem szeretem, engem a panel a 777-esükre emlékeztet... Egyéb kidolgozottságukban nemtudom melyik a jobb... VC nem érdekel, nem foglalkozom vele...
Szóval, CS757 base package (😎, vagy PSS 757?

elõre is köszi

[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.

ColdFire
OFF

Akinek van eladó Condorja, azt megvenném, fater nem adja ide a bankkártyáját, így használtan tudom csak megvenni.

ON

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Na, végre! Nem kevés idõm ment rá a pmdg 747-es hajtómûindítására! De végre (3checklist-bõl) összehoztam és minden mûxik, végre van autopilot is!<#taps>

Deloi
Azért berakhattad volna 😊

Hopp, kép nem ment!
Sziasztok. Na akkor én is csatlakoznék a népes virtuális pilóta társadalomhoz. Ez lenne az egyik felszállásom részlete a sok közül. (Szerintem bot nélkül nem rossz:-D)
Papirzacsi
Azzal sem. Az egyedüli probléma, ami egyébként szintén hiba, és valszeg ez is kártya hiba, és szintén AA-val függ össze, hogy ha be van kapcsolva az AA, akkor csak addig frissíti a képet, amíg vmi más ablak meg nem jelenik. Pl ha egy hint megjelenik vmelyik mûszeren, akkor utánna cseszik frissíteni alatta a képet, és ott álló kép lesz.NA ez kurva idegesítõ, de ez se mindig van.Mondjuk nem néztem hogy ezt megszünteti e az új driver. De alényeg, hogy nekem nem volt a za fekete ablakos probléma az induló képernyõn.

Akko mákod van. Driveren beállított 4x vagy 8x AA-val sem?
Mindenesetre nekem eddig sz*r volt, ezzel a driverrel meg jó.

Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit

Papirzacsi
Szerényen be kell vallanom, hogy nekem 6600GT-m van, és piszkosul nem tapasztaltam ezt a "fekete ablakos" hibát, pedig aztán sokféle drivert kipróbáltam.

NVIDIÁSOK FIGYELEM!

A FAQ-BAN EMLÍTETT "FEKETE ABLAKOS" PROBLÉMA MEGOLDOTTNAK LÁTSZIK A 91.47-ES FORCEWARE DRIVERREL. TEHÁT NEM SZÜKSÉGES A 2004-ES OMEGA DRIVERT HASZNÁLNI CSAK EMIATT.

Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit

Clidey
Ofkóz' <#vigyor3>

chicco
az SGF az clidey?

Papirzacsi

exTrem
Szerintem is gyönyörû mind a két flightzone scenery. Megvan mindkwttõ és csak dícsérni tudom ... Fps barát, fotoreál és az éjszakai textúrák egyszerûen hihetetlenül szépek. Imádom remek !

chicco
ez szép de ez nekem nincs meg<#rinya>

Deloi
Szépek, be kéne szereznem egy két ilyet.
Ha az fx5600-omat lecserélem egy x800 vagy 850XT-re, akkor jól sejtem, hogy fps gyorsulást nem nagyon fogok elérni, de a grafot szebbre tudom állítani, az FPS romlása nélkül? Mert egy ilyan kártya már elbír mondjuk 1024x768 mellett egy 4xAA-t, de proci miatt gyorsabb nem lesz(2.4-es). Szerintetek is vmi ilyesmi várható, vagy azért gyorsabb is lehet. És mennyire számít ha a vidkari memóriája 256?

Papirzacsi
Elképedve olvasom itt az oktalan ámuldozást. A Gatwick egy ezeréves scenery, én vhogy mai szemmel nem nevezném szépnek.
A LOWW tényleg szép, de nem gyõzöm mondani ,hogy a flightscenery 1 és 2 mögött simán elbújhat.
Pár hely ahol találtok pár képet:
flightzone01
flightzone02
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
Elég meggyõzõ? A hülye kérdést megelõzendõ, furcsa, de jól fut.

http://www.youtube.com/watch?v=Tl41BFEdRMA

csak úgy... <#vigyor2>
chicco
az alsó Wien LOWW a másodig Gatwick a rómáról nem is csináltam shotot pedigf az is szzép

Deloi
Ez milyen kieg? Nem rossz!

chicco
ha beindult a hajtómõ gen1 gen 2 kell neki aput meg elküldheted csicsizni

Egyszóval nem egy 486-os. 😊

Csak azért kérdeztem, mert feltûnõen nem fs9-esek a képek, de mivel ide linkelted be, így ki tudja. 😊

Más:
Köszi a segítséget az Airbus-hoz. Már a hajtómûindításig eljutottam, de a kijelzõk mégse mûködnek.

chicco
nem ez fs9
dualcore 2 giga ram és 1 gagi vidkari

Gondolom keresi az állát. Mint én is. 😊

Milyen géped van?

Ezek FSX-ben készült képek?