MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Két éves az IVAO-HU!Ennek kapcsán 24+1 órás eventet rendez 28.-án szombaton 10:00 helyi idõ szerinti kezdéssel a divizió, magyar légtér folyamatos irányítói lefedettségével.Az esemény különlegessége hogy ezúttal nem az otthoni gépek elõtt ülve történik.A rendezvény helyszine a Könyves Kálmán Gimnázium (Budapest Tanoda tér 1. Újpest központ metró vá.-tól 300 méter)Itt kerül felállitásra egy irányító központ (kivetítõk stb).A rendezvény nyitott!Az IVAO-HU minden érdeklõdõt szivesen lát, lehetõséget adva a virtuális repülés világának testközelböl történõ megismerésére.
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
Tudtok ajánlani valami jó kis Airbus A320-as repülõgépmodellt?
Üdv:
DJviolin
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
kérem nem értek én ehez az fs-hez 😄
vagy rosszul tudom? 😄
De azért köszi.
Üdv, Brikó
Intel Core i5 CPU 2,67GHz + 8 GB RAM
még a profiler sincs fenn...
csak a thorttle ket tekerentyujere allitottam a flapset meg a fékszárnyat
briko kukac brikofilm punkt hu
Saitek X52-t használ valaki? Letöltöttem hozzá a gyári FS beállításokat, "nem jött be", próbáltam személyre szabni a programozását, de ennyi minden... a bõség zavara. Tud esetleg küldeni valaki email-ben egy "átlagos" beállítást, ami a lehetõ legjobban kihasználja a joy tudását?
Köszönettel:
Brikó
Megvan a légitársaságokon belül a szervezeti felépítés és a hierarchia is. Oktatásokat szerveznek a gyakorlatlan pilóták részére.
Ugyanez igaz az IVAO nemzeti divízióira is.
Amúgy ajánlom figyelmedbe ezt és ezt a weblapot.
Az IVAO az, ami egységes rendszerbe fogja a virtuális pilótákat az interneten. Szabályokat hoz és tartat be, hogy rend legyen a káosz helyett. Megpróbálja a lehetõ legreálisabb élményt nyújtani a csatlakozott felhasználóknak.
A másik ilyen szervezet a VATSIM. Hasonlóak, de mégis mások.
Akkor az IVAO nem ennyire szigorú? 😊
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Én csak Offline szeretnék repkedni, azért mert nem akarom magam égetni. 😊 Szeretnék csatlakozni a Malév Virtuálhoz majd a távoli jövõben, de ahhoz kell Vatsim-es tagság, és a virtuális Malévnél csak akkor engednek Online repülni, ha a Vatsim-nél van Online repülési jogosításom (LOL Mi ez? OTPL 😊). Elsõnek felrakom FS2004, felrak PMDG, majd repülök sokat Vatsim-en, sok amcsi megbízni bennem, majd kapni "OTPL"-t, majd jelentkezni Malév Virtual-nál. 😊
A drága jó szeretett Condor-t meg voltam olyan balga letörölni, mert kellett ennek a fránya FSX-nek a hely. 😞 Ezért nagyon haragszom az FSX-re, hogy letöröltem még a legszeretettebb programomat is érte, és egy kalap... Na mindegy. Eddig még nem volt kedvem felpakolni, mert a sceneryk meg a kiegek különbözõ dvd-ken vannak valahol a szekrény legalján. Egyszer majd erõt veszek magamon és felpakolom.
amugy ték 😄
Emellé meg ajánlott vmi jó idõjárás letöltõ progit is beszerezni. Én az active sky-t tudom ajánlani, nekem bejött. Egy kis személyre szabott hangolás még az fsuipcben (graduated visibility meg hasonlók),
esetleg ha a géped bírja és offline akarsz repkedni, akkor vmi jó kis AI forgalom is ajánlott. De majd úgyis jön a reklámduma ,hogy ha valósan akarsz repülni akkor menj az IVAOra...
Van még jópár egyéb progi, pl fspassanger, meg mittudomén még milyen fizetõs cuccok, amiktõl "valós" lesz a repülés, de igazából semmi szükség rájuk sztem.
És különben is, gyere inkább condorozni. Jobb az FPS, és jobb a szim is. :-)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Ha én az FS2004-ben (azért 2004, mert az FSX szaggat) a lehetõ legélethûbben szeretnék repülni valamilyen Boeing 737 NG géppel, akkor milyen kiegészítõk beszerzése lenne ajánlatos? Melyek a legjobbak?
Üdv:
DJviolin
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
enyémbe is van cam... 😛
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.
CPU 3Ghz Intel Pentium, 1Gb Ram ,Geeforce Fx 5600 128 Mb
Hasznal valaki FSInn-t??????????
A napokban jott ki a frissites, felraktam, azota nem birok frekit valtani.
Biztos valamit a beallitasoknal rontotam el, de nem vagyok kepes rajonni hogy mit!
Tobbektol hallottam hogy hasonlo problemaval kuzdenek!
Valaki segitsen pls, mert iyg ertelmet veszti az online repules.
Nekem AVC-m van a hanghoz, lehet hogy itt kell valamit beallitani?
Koszi a segitseget
SLZ
és ki gyárt ilyet az fs-hez? vagy ez ilyen ingyenes?
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor