MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chicco
hogy mi nem értem??

ColdFire
omg! :|

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

chicco

chicco

exTrem
Nem lenne rossz 😊. Off- Milyen jó lenne ha lenne a pmdg 747-nek wingview-je ... jaj de jó 😊

Szeretném megkérdezni az illetékes(ek)tõl, hogy készül-e esetleg a 747-es hajtómûindításról videó? Nagyon yo lenne!

m814
Szevasztok.
Két éves az IVAO-HU!Ennek kapcsán 24+1 órás eventet rendez 28.-án szombaton 10:00 helyi idõ szerinti kezdéssel a divizió, magyar légtér folyamatos irányítói lefedettségével.Az esemény különlegessége hogy ezúttal nem az otthoni gépek elõtt ülve történik.A rendezvény helyszine a Könyves Kálmán Gimnázium (Budapest Tanoda tér 1. Újpest központ metró vá.-tól 300 méter)Itt kerül felállitásra egy irányító központ (kivetítõk stb).A rendezvény nyitott!Az IVAO-HU minden érdeklõdõt szivesen lát, lehetõséget adva a virtuális repülés világának testközelböl történõ megismerésére.

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

Húúúú nagyon köszi. 😊

chicco
csekold a prividet violin .A közönet Airbust illeti.Azaz Dávidnak köszönd

exTrem
Pss airbusok szarok. Csak a panel jó. A modell az katasztrófa ! Ingyenes modell www.ifdg.net vagy www.avsim.com-on IFDG A318,319,320,321. Nagyon szép modellek azokat töltsd le INGYENES.

Köszönöm.

PSS Airbus A319-320-321

Sziasztok!

Tudtok ajánlani valami jó kis Airbus A320-as repülõgépmodellt?

Üdv:
DJviolin

ColdFire
vedd meeeeg! 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

exTrem
Hoppika 10 % kedvezmény a simmarketen az ARIANE gépekre. így már "csak" 60€<#mf2>

ColdFire
hmm....
kérem nem értek én ehez az fs-hez 😄

Milyen brutális beállításra gondolsz? Az irányt és a magasságot beállítod és bekapcsolod az autopilot-ot. Eddig minden más gépnél müxik. Ha fmc-vel szeretnél repülni, ott tényleg be kell elõtte programozni az fmc-t.

ColdFire
annál már elég brutális beállításokra van szüksége a gépnek, ha vmit nem talál jónak, nem indul, panelt be kell programozni stb

vagy rosszul tudom? 😄

Tudna nekem segíteni vki abban, hogy a pmdg 747-nél mi a bánatért nem engedi az autopilotot bekapcsolni? (Az automata tolóerõ mûxik)<#confused>

Én azért ennél jobban ki szeretném használni a lehetõségeket...
De azért köszi.
Üdv, Brikó

Intel Core i5 CPU 2,67GHz + 8 GB RAM

ColdFire
semmi érdekes beállítás nincs...
még a profiler sincs fenn...
csak a thorttle ket tekerentyujere allitottam a flapset meg a fékszárnyat

Leszel olyan jó, és elküldöd a beállításodat?
briko kukac brikofilm punkt hu

ColdFire
nekem olyan van😊

Sziasztok!
Saitek X52-t használ valaki? Letöltöttem hozzá a gyári FS beállításokat, "nem jött be", próbáltam személyre szabni a programozását, de ennyi minden... a bõség zavara. Tud esetleg küldeni valaki email-ben egy "átlagos" beállítást, ami a lehetõ legjobban kihasználja a joy tudását?
Köszönettel:
Brikó

Ja, a virtuális légitársaságok (ilyen pl. a Malév Virtual is, az European Express is, stb..) pedig az IVAO keretein belül repülnek, menetrend szerinti járatokat.
Megvan a légitársaságokon belül a szervezeti felépítés és a hierarchia is. Oktatásokat szerveznek a gyakorlatlan pilóták részére.
Ugyanez igaz az IVAO nemzeti divízióira is.
Amúgy ajánlom figyelmedbe ezt és ezt a weblapot.
Az IVAO az nem egy szerver. Az IVAO egy szervezet. Az IVAO-ba beletartoznak az IVAO-s Teamspeak szerverek, az IVAO-HU, IVAO.AT, stb... szerverek, az IVAO webszervere, a különféle nemzeti divíziók, stb...
Az IVAO az, ami egységes rendszerbe fogja a virtuális pilótákat az interneten. Szabályokat hoz és tartat be, hogy rend legyen a káosz helyett. Megpróbálja a lehetõ legreálisabb élményt nyújtani a csatlakozott felhasználóknak.
A másik ilyen szervezet a VATSIM. Hasonlóak, de mégis mások.
ColdFire
az ivao egy szerver :|

Hát ez az. A szabályok. Lehet hogy hagyom a Malév Virtual-t a francba.

Akkor az IVAO nem ennyire szigorú? 😊

Papirzacsi
Hogy õszinte legyek, a véleményem a VA-król, hogy fantáziahiányban szenvedõknek van kitalálva. Per pill az fs azért van, hogy szórakoztassa az embert, és nem azért, hogy egyesek megkössék az ember kezét a hülye szabályaikkal. Ha repülni akarsz, ahhoz nem kell senki ,hogy megmondja hova mivel repülhetsz az fsben. Szóval sztem hülyeség.A képzeledtebeli utasaidat, különféle desztinációkra VA nélkül is el tudod juttatni.;-) De ízlések és pofonok.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Köszi a segítséget. Megfogadom a tanácsaidat.

Én csak Offline szeretnék repkedni, azért mert nem akarom magam égetni. 😊 Szeretnék csatlakozni a Malév Virtuálhoz majd a távoli jövõben, de ahhoz kell Vatsim-es tagság, és a virtuális Malévnél csak akkor engednek Online repülni, ha a Vatsim-nél van Online repülési jogosításom (LOL Mi ez? OTPL 😊). Elsõnek felrakom FS2004, felrak PMDG, majd repülök sokat Vatsim-en, sok amcsi megbízni bennem, majd kapni "OTPL"-t, majd jelentkezni Malév Virtual-nál. 😊

A drága jó szeretett Condor-t meg voltam olyan balga letörölni, mert kellett ennek a fránya FSX-nek a hely. 😞 Ezért nagyon haragszom az FSX-re, hogy letöröltem még a legszeretettebb programomat is érte, és egy kalap... Na mindegy. Eddig még nem volt kedvem felpakolni, mert a sceneryk meg a kiegek különbözõ dvd-ken vannak valahol a szekrény legalján. Egyszer majd erõt veszek magamon és felpakolom.

ColdFire
hmmm télleg? 😄
amugy ték 😄

Papirzacsi
Az.
Emellé meg ajánlott vmi jó idõjárás letöltõ progit is beszerezni. Én az active sky-t tudom ajánlani, nekem bejött. Egy kis személyre szabott hangolás még az fsuipcben (graduated visibility meg hasonlók),
esetleg ha a géped bírja és offline akarsz repkedni, akkor vmi jó kis AI forgalom is ajánlott. De majd úgyis jön a reklámduma ,hogy ha valósan akarsz repülni akkor menj az IVAOra...
Van még jópár egyéb progi, pl fspassanger, meg mittudomén még milyen fizetõs cuccok, amiktõl "valós" lesz a repülés, de igazából semmi szükség rájuk sztem.
És különben is, gyere inkább condorozni. Jobb az FPS, és jobb a szim is. :-)

Ez és ez igaz?

Papirzacsi
Next de ne áruld el senkinek...

ColdFire
PMDG 737 NewGeneration

Sziasztok!

Ha én az FS2004-ben (azért 2004, mert az FSX szaggat) a lehetõ legélethûbben szeretnék repülni valamilyen Boeing 737 NG géppel, akkor milyen kiegészítõk beszerzése lenne ajánlatos? Melyek a legjobbak?

Üdv:
DJviolin

Deloi
De gondolom te se úgy repülsz, hogyha mész valahova, akkor megveszed a 20$-os sceneryt. Szóval, ha pl letöltöm vhonnan az ingyenesen fellelhetõ legjobbat, akkor a taxi, meg kifutópályák stimmelni fognak, nem? (aztán mostmár nemrágom többet a témát<#vigyor0>)

alert
Nincsen, mindenki azt használja amelyiket akarja, de könnyen rá lehet jönni hogy melyik a legszebb csak végig kell nézni a kiadókat 😊 www.simmarket.com www.aerosoft.com stb

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Deloi
Azt tudom, hogy megy a rendszer, csak fõleg ezen a scenery dolgon gondolkoztam, hogy hogy lehet kopmatibilissá tenni, de így érthetõ. Kösz a válaszokat. Ja, és ezeknek legjobban preferált sceneryknek van vmi listája esetleg pl az IVAO honlapján, vagy máshol?

ColdFire
ebbe mi a jo?
enyémbe is van cam... 😛

alert
Úgy van ahogy Airbus mondja. Lényegében egy szerverre csatlakozik mindenki (illetve különbözõkre de össze vannak kötve tehát "mindenki lát mindenkit"). Ha IVAO-ról beszélünk itt a gépmegjelenítés egyszerûbb mert feltelepítesz egy másfél giga helyet foglaló repcsi packot (MTL pack) ami rengeteg légitársaság rengeteg gépét tartalmazza. Ez biztosítja hogy mindenki annak lássa a másikat ami. A scenery problémásabb.. általában a repterekhez van egy "legjobbnak" kijelentett scenery, pl Bécshez a FlyTampa Vienna, ez esetben a legtöbben ezt használják, persze akadnak kivételek. Ha az egyik sceneryben valami nem ott van mint a másikban, akkor látsz olyanokat hogy pl az egyik gép egy kicsit a guruló mellett halad stb 😊 sajnos ezt másképp nem lehet megoldani, nem erõltetheted rá mindenkire hogy használja a legjobb fizetõs sceneryket. Az idõjárást a központi szerver küldi mindenkinek a gépére, ez pedig a valós idõjárás bárhol legyél a világon. Ha más idõjárás progit használsz akkor is ezt az idõjárást fogja legenerálni csak esetleg jobban szimulált lesz ha ActiveSky-t használsz mintha a defaultot. Irányítás meg ugye úgy örténik hogy élõ emberek irányítanak az igazi angol fónia szerint. Ha valahol épp nincs irányítás (egyértelmû hogy nem játszanak egyszerre annyian hogy a világon mindenhol legyen), akkor ott a leadott rep terv szerint repülsz és a unicomon tájékoztatod a körülötted lévõket hogy mit csinálsz.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

airbus
online vannak MTL packagek (ivao), minden repülõgép le van modellezve, lefestve, rossz minõségben a jó teljesitmény érdekében, de mindenkit annak látsz ami... ha más sceneryje van, akkor igen, vannak eltérések, oda kell figyelni... idõjárás az valós életbeli, szóval nagy különbségek biztos nem lesznek.

[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.

chicco
akkor õ valami más gépet lát.Én 1 cap32 vel repültem azt extrának látta a másik ember.Ja és volt olyan aki a taxiút mellett taxizott mert neki ott volt az addonon

Deloi
Biztos hülye kérdés, de hogy mûködik ez az online dolog? Úgy értem hogy hangolják össze a különbözõ sceneryket. Pl ha vkinek a reptere tök más, mint, aki nem tölötte le az adott sceneryt. Vagy az idõjárás is más lehet, ha vki használ kieget. Vagy, vmi speckó géppel repülök, ami másnak nincs is letöltve, akkor hogyan látja? Vhogy nem áll össze kép.

Egy kis videóGo around!

CPU 3Ghz Intel Pentium, 1Gb Ram ,Geeforce Fx 5600 128 Mb

Hello!

Hasznal valaki FSInn-t??????????
A napokban jott ki a frissites, felraktam, azota nem birok frekit valtani.
Biztos valamit a beallitasoknal rontotam el, de nem vagyok kepes rajonni hogy mit!
Tobbektol hallottam hogy hasonlo problemaval kuzdenek!
Valaki segitsen pls, mert iyg ertelmet veszti az online repules.
Nekem AVC-m van a hanghoz, lehet hogy itt kell valamit beallitani?

Koszi a segitseget

SLZ
exTrem
Van! Keress rá googlen. Amúgy avsimen van ha jól emlákszem Tinmonuse vagy mi a fene egész szép kis 737-200-as már sp2-nél tartanak. Van egy rakat ... keress rá<#email>

ja télleg 😊
és ki gyárt ilyet az fs-hez? vagy ez ilyen ingyenes?

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

chicco
1 õskövület.Ha jobban megnézed a hangtompító még rajta sincs a mocin.

most csináltunk ilyen I-jeta .I-jetd air one
1 élmény fölleg mikor elmegy:-)