MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Új adás a Légcsavaron. Szám szerint a kliencedik. Ajánlom minden szimulátoros figyelmébe. Nem véletlenül. 😊
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Na szóval:
Ha az idõ-t ferihegyen havasra állítom, akkor a kifuto kozt hót száraz a fû, semmi hó rajta😊
na csak ennyi, lehet direkt ilyen 😄
báj😊
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm
Mondjuk egy nagyon gyenge gépen mennyire rontja a teljesítményt a 16 szoros Anizotróp Filtering?
Az anizotróp szûrés miben nyilvánul meg? Kellene látszania valami különbségnek a képminõségben? Csak mer nyomom ezerrel 16-szorosan, de az ég adta világon semmi különbséget nem látok 16x és off között sem képminõségben, sem gyorsaságban.
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
Összehasonlíthatatlan. Ha Joy-ban gondolkodol, akkor valamilyen Logitech, vagy Saitek. De inkább Saitek, mert a jobb Saitek-ekekben a rugós tag asszem fém, és így nem kopik el.
Nagy Joystickos topik!.
Egy kis OFF:
"És mi a teendõ ha légiirányító szeretnél lenni?"
Tudom, hogy izgalmasnak tûnhet, egy képernyõn irányítgatni a gépeket, de ehhez nagyon jó stratégának is kell lenni, és az elmeorvosi vizsgálaton a pszhichiáter 10-bõl 9-et megfegtet. Sírva jönnek ki. Direkt arra megy, és arra KELL mennie a vizsgáztató orvosnak, hogy stresszhelyzetben hogy viselkedik az adott személy. A legválogatottabb sértéseket és agy b*szogatásokat képzeld el.
A vizsgálat elõtt eddzed magad egy kis Pink Floyd-dal. 😊 És nézz egy kis Happy Tree Friends-et. 😊
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Egy kérdés:
Most még nincs joy-om, de szeretnék egyet venni! Ha joy-jal jáccom, akkor is ilyen nehezen lehet kanyarodni a géppel? Mert igy bill.-el elég nehéz kiszámítani hogy hány gombnyomásra fog reaglni a gép. Ha egyszer sikerül eltaláni, akkor meg szinte képtelenség egyenesbe hozni utána. Szóval ezt én így nem fogom bírni túl sokáig bill.-el.
Én már meg van az FSX is itthon warez :-(( kb ennyi ,Amitõl kicsit több ,hogy Ferihegyen a két kis Ace hangárban legalább minden nap a repcsik közelében lehetek.Többet tanulok így mint a Kossuthosok.Van olyan fönököm aki kb annyit tud a repcsirõl ,hogy ZsiZsi te már most többet.
de õvék a világ és ha valamit jobban tudsz féltékenységbõl belevernek a betonba, hogy bebízonyítsák hogy õk már a tupcsiba verték a 100as szöget mikor én még csak az oviba jártam.
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
( Bocs, hogy még mindig eltérek a topic témájától, de azért valamilyen úton-módon mégiscsak ide illenek az ilyenfajta hsz-ek is<#hehe>#hehe> )
Megyek én is oda. 😊 A Centro-Plane-eseknek nem tudom az árát, a Pannon Air Service pedig 9 misiért csinálja az összes vizsgát, amit én egy picit sokallok. 😞
Én már 17 évesen tudom, hogy elcsesztem az egészet. De te mégnem! Bizz önmagadban! Nem lehetetlen annyira Nyíregyháza, ha te is akarod.
Én is pilóta szeretnék lenni. 😊 Légiirányítónak ne menj. Kinyírja az
idegeidet.
14 évesen kezdj el valami közeli reptéren vitorlázni (én már elkezdtem ezt a fázist). Érj el minimum D vizsgát és nyújtsd be a szakszó kérelmet. (sokat nyom a latba a D és a szakszó elbírálásnál a Fõiskolai felvételnél, és ha mégjobban akarod nyomatékosítani, akkor E és F vizsgát is megszerzed. 😊
KEZDJ EL TANULNI, MINT A GÜZÜ!!! NE CSESZD EL, MINT ÉN! Jelentkezz gimibe, de mégjobb, ha olyan mûszaki szakközépbe jelentkezel, ahol tanítanak elektrót és digitet (a pluszpontok miatt). 9., 10., 11., és 12. év végén csinálj kitûnõ bizonyítványt (najó, egy-két 4-es max). E mellett sportolj is, és ezzel párhuzamban egy magán nyelviskolában tedd le a "C" kategóriás középfokú angol nyelvvizsgát. (EZ NAGYON FONTOS! MÉG ÉRETTSÉGI ELÕTT LEGYEN MEG!) Csinálj egy nagyon jó érettségit, és nem árt, ha a 11. félévi, és a 12. félvévi bizid is kitûnõ közeli.)
Ha megvan az érettségi, jelentkezz ide:
Nyíregyházi Fõiskola Mûszaki és Mezõgazdasági Fõiskolai Kar Közlekedésmérnöki Tanszék
(Valamiért csak Internet Explorer nyitja meg a honlapot.)
És ha úgy csináltál mindent, ahogy elõbb leírtam, akkor tuti felvesznek ide. Ahhoz, hogy bejuss ide, 140 pont kell. Ha full kitûnõ vagy, akkor is csak 138 pontod lesz. Erre a szakra évfolyamonként csak 5-6 fõt vesznek fel, és évente kb. 50-100-an jelentkeznek, tehát valahogy meg kell szûrniük a népet. Ezért vannak a nagy követelmények. Ezért kell a Digit és az ELEktro, meg a vitorlázás, és a sportolás, és az angol nyelvvizsga (Amely egyébként felvételi követelmény). Azért jó, ha felvesznbek ide, mert az állam állja a kb. 12 milliós motoros pilóta képzésedet, mely végén megvan az összes repülõs jogsi, és egyenes út vezet valamelyik légitársasághoz, vagy akár a hadsereghez is!
Namost, ha hozzám hasonlóan elb*szod, akkor marad a szívás, vagyis egy átlagos fõiskola majd nekem is, és amellett kemény munka majd, lerakni az összes pilótajogsit kb. 7-9 millióért, majd pedig a kuncsorgás a légitársaságoknál.
Malév Virtual-t én nem tartom sokra. Ne hidd, hogy a késõbbiekben lesz bármilyennemû protekciód a Malév-nél, mert FS-ben van 6000 repült órád!
Még nem cs*sztél el semmit! Még nem késõ! Tégy úgy, ahogy leírtam, és biztos, hogy pilóta leszel!
Nekem már késõ. Marad a kemény munka, és magamnak kell majd finanszíroznom, hogy közforgalmi pilóta lehessek a távoli jövõben.
Maradok tisztelettel:
DJviolin
(alias: Lanti, Kerozin Joe)
Nincs húzva a kártya. Kipróbálom még eredeti nvidia driverrel, bár már 1 éve omegát használok és csak most szarta össze magát.
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
- a kártya kezd meghalni
- ha tuningolva van a kártya akkor nem bírja a memória
Ha nincs tuningolvas és úgy hibázik a kártya akkor sajnos nincs mit tenni. Ha garis akkor csere ha nem... Másik lehetõség hogy nem a kártyának van baja hanem a RAM-oknak. Ugyanaz lehetséges mint fentebb (túlhúzott vagy kezd meghalni). Tesztelgetni igazából csak a memóriát tudod. Van egy memtest nevû progi amit DOS módban lehet futtatni, ez egybõl kiírja ha valami nem jó a RAM-okkal. Ha ezekkel minden oks, akkor marad a vidkari. Ki kell cserélni ideiglenesen és egybõl kiderül hogy rossz-e. Ha mindkettõ rendben van akkor is legalább szûkült a kör.
Ha valakinek van tippje, segítsen pls!
Úgy néz ki, hogy a 3d-s játékok random szerûen egyszer csak hibát észlelnek és leállnak. Korábban ezt csak az FS csinálta, azt hittem a warez cuccokkal csesztem el valamit, de most a Tycoon City New York is ezt mûvelte, tehát kezd gyanús lenni, hogy nem az FS-sel van a baj.
Spyware nincs, vírus nincs, omega drivert használok az aláírásban említett videókártyához.
Nem nagyon van ötletem hogy mi lehet a kínja.
ne csezd L úgy mint én
Azért valamit tisztáznunk kell:
Az angolt jelenleg tanulom második idegen nyelvként (elsõ a német). Szóval nem egy üres rész az angoltudásom, csak még nem tökéletes. (12 évesen hogy is lehetne az...)
Lényeg a lényeg, megbírkózom a dologgal, remélem sikerrel jövök ki belõle.
Köszi mindent!
Amúgy Zsizsi! Angol tudás nélkül sajnos tényleg egy kicsit veszett fejsze nyele a dolog. A repülésben minden angolul van, ha még magyar leírást találsz is, a légiirányítás, a mûszerek neve, minden angol, szóval fene tudja mi lesz. Mindenképpen a Flying Lesson-öket javasolom neked az alap FS-ben, az Cessnával kezdõdik és sokmindent meg lehet belõle tanulni. Persze angol.....
Viszont semmiképp sem Boeing 737-essel kell kezdeni a dolgot.
Én is hatökör voltam a repüléshez aztán sokmindent megtanultam a simbõl, szóval nem reménytelen.
Magyar oktatóanyag
Mondjuk inkább az #8084-es hsz-emre kellene válasz<#pardon1>#pardon1>
"This installation may not run correctly if you've isntalled add-on products that modified any riginal Flight Simulator 2004 files. After upgrading, add-on programs that modified original Flight Simulator files may not correctly. Installatoin time can very depending on your computer."
Ha itt az OK-ot választom, akkor megy tovább a telepítés, de azonnal kilép, még a kezdéskor. Ha mégsét választok, akkor el se kezdi a telepítést, egybõl kilép!
Bocsánat a hosszú szövegért, de bosszantó, hogy valami mindig közbe jön...
Valaki tudna segíteni, hogy mit kell ilyenkor tennem?