MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- az összes "AF2_..." -vel kezdõdõ fájl, de az "AF2_LHBP.BGL"-t NEM!
- bp_excl.bgl
- "bplib..." -el kezdõdõ fájlok pl: "bplib2003-1.bgl"
- "budapest...", ahol budapest után egy évszám áll, verziótól függõen.
Ha az utolsó
patchet feltetted a Budapest 2004-hez akkor ez pl: "budapest2005.bgl"
- "budfalib.bgl"
Ezeket kellene átmásolni a BP2004-bõl az új scenerynek a mappájába, de abba, ahol a város van nem pedig oda, ahol a reptér. Ha minden igaz a kettõ külön van szedve és két külön mappába települ, a scenery library-ban a város az alacsonyabb prioritású. Mappanevet nem tudok mondani, mert még nem láttam a végsõ installert, hogy az Aerosoft hogy rendezte el.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Érdekelne, hogy mik a tervek a budapest2007-tel kapcsolatban. Nem voltam csütörötkön az András elõadásán. De kíváncsi lennék, mi lesz a scenery többi részével, a kis repterekkel, a város nevezetességeivel. Ezek bekerülnek majd az fsxes változatba, vagy egyáltalán nem is tervezitek?
Látom a redbull pályánk full kompatibilis a sceneryvel. :-)))Mondjuk ez nem csoda. :-)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Banner-->segédletek-->FMC Magyar leírás
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm
légyszi segitseket
Elõtted van az a nagy csúnya szürke beton. Annak a végén van az a piciny csúnya kis repülõcske. Próbáld valahogy felragasztani az égre azt a piciny csúnya kis repülõcskét, ott a nagy csúnya szürke beton végén.
"Mi a lényege,stb.......?"
Hát nem is tudom. Olyan, mint az élet. Igazából semmi értelme, de azt nagyon, és nagy precizitással tudja.
"Meg hogy van-e magyarositás hozzá?"
Õszintén: A valóságban milyen nyelven kommunikálnak egymással a pilóták?
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Feltettem a játékot.Jó meg tetszik.
De eltudnátok mondani hogy hogy száljak fel?Mi a lényege,stb.......?
Meg hogy van-e magyarositás hozzá?(hát erre nem kell válaszolni mert 100%hogy nincs 😄 )
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm
Kösz
most:
Tu-154
B1900
És a No alutoland és No land3 , valamint TCAS Fail hibákat sem tudom elüntetni. Tud valaki segíteni?Elõre is kösz.
Üdv: Máté
igen, van rá lehetõség, mindössze 15euró / 6hónap <#vigyor>#vigyor>
Routefinder nemfree változat
Van egy csomó export-formátuma: Plain text, SquawkBox, Flight Simulator 200X, FSNavigator, PMDG 737, X-Plane 7.30, Wilco's 767 PIC / Level-D 767
Van arra lehetõség, hogy a routefinder-rel generált útvonalat megetessem az FS-sel offline repüléshez?
Ha igen, melyik útvonal buherátor képes erre?
Köszi
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
Elõadó: Kozma András.
Idõpont: 2006. november 16. csütörtök 18:30
Találkozó: 18:15-tõl a Jövõ Háza kiállítás Beszélgetõ körében
További információ:
http://origo.hu/tudomany/technika/20061019programajanlo.html
http://www.jovohaza.hu/engine.aspx?page=repuloklub
kineztem egy gepet: Fujitsu Siemens Amilo Pa1538, sulinetbol meg 60 vissza is jon
mit gondoltok rola?
koszi a segitsegeteket
udv SLZ
Segitsetek legyszives. A tanacsotokra lenne szuksegem!
Szeretnek egy laptopot venni, kulonbozo celokra, de szeretnem ha az FS is mukodjon rajta. Nem baj ha egy nagyon kicsit szaggat a jatek, de nem akarom hogy elvezhetetlen legyen.
Milyen laptop hasznalhato erre a celra? mibe faj ez nekem? mire kell figyelni?
Sajnos ezekhez a dolgokhoz nem ertek,ezert kerem a hozzaertok tanacsat.
Elore is koszi a valaszokat!
udv SLZ
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
...egyedül én vagyok ugy ezzel hogy kiprobáltam az FSX-et és inkább az FS9et tolom ?:c
{sry a láma kérdésért}
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
Szerintetek miért nem látszik squawkbox-szal csatlakozva a reptér forgalma. ( be van állítva, hogy 40 mérföldön belül lássa a gépeket és van is forgalom a rádióforgamazás alapján )