MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
A kalibrációkat is hellyel közzel megcsináltam!
Egy dologra nem jövök rá...
A megjelenítésnél pl 5000 láb magasságból a fák ugy néznek ki, mintha hangyaboly lenne! Ilyen LHPR-n a búza tábla is!
Melyik szûrõ felelõs érte? Sajnos bár mit próbálok semmire nem reagál!
Ugyan így lebillentett jobbra ,képtelenség volt megfogni!
Ott szerintem scenery hiba volt, mert az újabb verzióval már nincs!
FSUIPC: 3.998n, ezt szoktam használni, regisztrálatlan, alap beállításokkal (ha van olyan), magyarán nem szoktam rajta semmit se állítgatni.
Papírzacsi azt most megnéztem, 50% on van gondolom ez a default érték. Ez amúgy mi ? Mert én a turbulenciát mindig FsPassengers alapján azonosítom, mert az kiírja, hogy az utasok félnek de szerencsére ott a kép, nincs turbulencia.
Amúgy még így visszagondolva ilyesmire, volt olyan is asszem KJFK fele menet, PMDG 747 el ereszkedés közben FL200 nél is elõjött, ott a robotra bíztam, aztán turkálva memóriámban valamikor régen volt, hogy felszállás után egybõl (!) az akkor asszem épp iFly volt. Volt már Pesten is 31R landingnál. De mondom ezt nem úgy kell érteni, hogy heti rendszerességgel, ezek az évek alatt. Amúgy 4-5 havonta pakolom újra a Windows-t FS el együtt 😄
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Joy oké volt, néha jelentkezett csak, de azt hiszem, hogy gép és reptér független volt. Aztán más miatt újratettem az egészet, azóta nincs. Sosem jöttem rá, hogy mi okozta. 😞
Csak ilyen airliner-nel vagy default gépnél is? FSUIPC-d van? ha igen weather és wind beállítások milyenek?
Azért kérdezem mert ha a joy ok, es esetleg nincs meg egy valamire beconfigolva veletlenu valamelyik axis, akkor nagyon ugy fest hogy ez valami wind related issue lehet. Ha jól sejtem pmdg háklis volt a wind aloftra
Sikerült print screent csinálnom egy régi problémámról.
Tapasztaltam már ilyet PMDG 747, iFly 737, régebben PMDG 737 és most LEVEL-D 767 és több reptéren elõfordult már az évek során 😞
Jelenség: Jövök a siklópályán (mind1 h kézzel, vagy robottal mert a robot se tudja megfogni) láthatjátok is a képen már pályaküszöb, ki van lebegtetve pár méter leszállásig és egyszer csak mint az állat az egyik irányba bedönti többször erõbõl így pillanatok alatt már a gép az oldalán is van, képen lehet látni, hogy ellenkormányozom meg próbálom visszaemelni, nem tudom mitõl van, nem hiszem, hogy joystick mert régi számítógép, régi joystick is csinálta.
Ötlet ? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Képet megkísérlem beszúrni

Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
Hála az égnek a FS másik SSD-n van, de így is lesz mit mokolnom mire újra a régi képet kapom... Baromi dühítõ!
Azóta heti kétszer van ütemezett mentés.
Részvétem! 😞
Erre tegnap az elõzõ napi sikeren felbuzdulva gondoltam nyomok egy LHDC-LHBP-t fényes nappal! Hibátlanul kezdõdött, aztán MNR elõtt mikor megkezdtem a súlyedést FL160 ról villant egyet a kép mintha pauset nyomtam volna, aztán ment tovább! Rá pár másodpercre nagy feketeség, de a hang megmaradt! Gondoltam dögölj meg FS kilépek és lerepülöm újra! Igen ám, de nem bírtam kilépni! Se feladatkezelõ, se Win, se semmi! Csak a TSS hang... Gép erõszakkal kikapcsol, majd újra indít! Ill csak akar, mert baszik indulni!
Mikor betölt a Win és bejönne az asztal, azonnal kék dög!
Többet nem bírtam bele lelket verni! Javítást se fogadta el!
Szóval megdöglött a Win! Én még így nem jártam... Sajnálom a CFG-met...
Aki nem röstelli csináljon hetente mentést róla, mert így jár mint én!
De jól néz ki! 😉
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Ez melyik reptér lenne? Rohadt jól néz ki a környékkel együtt.
Hába,a repülés törvényeit vérrel írják(-ták).
napersze ez engem nem érint😉
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Én jobban szeretem mint az ND-t
<#awink>#awink>
aki megvette frisittse es akkor nem lesz gond
http://www.simflight.com/2013/05/05/important-news-for-fsuipc-users/#more-40061
Nagyon megtetszett, be akarom szerezni a festéssel együtt.
Köszönöm!
ha magasabban lett volna, akkor lett volna helye (magassága) korigálni...
azt viszont meg ugye azistenadta nííp nem látja olyan jól a groundról
benne van ez is a pakliban
Tegnap: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AQrhKLtYrpw
Ez milyen típus volt?
Ideje volt már hogy megfesd ezt is... <#eplus2>#eplus2>
Elérhetõ a SOH fórumon!
Ha terveztetek útvonalat http://rfinder.asalink.net/free/ nevû dologgal, nem lehet valahogy megnézni, magát az utat térképen ? Mert ma is rám akart sózni +1000nm távolságot :S
Vagy van másik útvonaltervezõ esetleg ?