45215
  • gfarkas
    Érdekes, hogy minden ilyen épület bejárata körül volt régen ilyen "bontott" holmi. Szolnokon a tantermi épületben egy 15-ös hajtómű volt üvegkalitkában. Akkor még volt presztizse a repülésnek.
    Az biztos az orosz nem sajnálta a matériát, egyébként az SR 70-ekhez ők szállították a titánt. (hogy tudták-e mire adják a jenkiknek a drága és akkor ritka fémet érdekes lenne tudni...)
  • jaszy76
    Van abban vmi, amit mondasz. :)
    Köszi!
  • gfarkas
    Valószínűleg nem tartod be a bekapcsolási sorrendet, ez a gép CTRL+E-re nem indul. Ezt nagyon meg kell tanulni kezelni, repülni. Tanulmányozd a videót, ha úgy sem megy, akkor telepíts újra, felajánlja a javítást. Az orosz 154M volt fenn? Nem maradt valami hulladék belőle?
  • berczy #42293
    Győző! Sejtettem, hogy a jobb gombra nyílik, de ez nagyon nem akar nyílni. .:) széjjel nyomogattam már jobb gombbal, de ez nem nyílik. :)
  • gfarkas
    Bandi !
    Mivel írtad ,hogy nem indul a madár ezért összedobtam egy Móricka videót a Tu indításáról, talán tudod használni. A fedelek a jobb gombra nyílnak. Párszor nézd meg és talán sikerül a dolog, továbbiakban is próbálok segíteni amiben tudok, de TU-k ügyében Dani a szakhapsi.
    A videót feltöltheted, ha akarod (régen fenn volt itt is egy pöpec) csak meg ne mondjad ki csinálta.... Sok sikert, küldöm az emiledre.
  • Hont
    A régi Malév oktatási központba mindjárt az előtérben ki volt állítva egy Tu-154 APU komplett!
    Azt minden egyes alkalommal megcsodáltam!Benne volt az anyag rendesen!
    Mindig azon agyaltunk," mit lehetne belőle csinálni..."?!
  • berczy #42290
    Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget, alakulnak a dolgok.
    A Tu-154-es baromira tetszik, csak egy baj van, már a hajtóműindításnál elakadok, ugyanis nem tudom kinyitni a hajtómű indító fedelet. Sehogy sem, se jobb, se bal gombbal. Nem értem. Valakinek ötlet?

Az EnbSeries nagyon ott van. Bár nem túl valóságos, de olyan szép. :)
  • gfarkas
    Valóban van szintkülönbség, néhol a Duna magasabban folyik, mint a part, de ahol 3 ( Austria Pro, Pozsony, Hungary Mesh) scenery jön össze, óhatatlan az ilyen eltérés, lévén, hogy nem egy "cég" csinálta őket. Ez legyen a legnagyobb bajom.
  • jaszy76
    Hú, ezt én is nagyon köszönöm!
    Viszont nálam Pozsony határában, Bécs felé repülve a Duna kap egy érdekes meredek partot. Csak az a baj, hogy a víz közepén. :)
    Meglesnétek, hogy Nálatok minden rendben van-e?

Köszi!
  • fs9pilot
    Köszi! :)

Amúgy van rajta ENB. :) De én csak kontrasztot meg színt adtam neki. A Bloom meg ilyeneket visszavettem. Nekem nem tetszik, és az számomra nem annyira életszerű. A horizont beállításom már régóta olyan mint amit mutattál. (Azt hiszem te linkelted).

Nekem így tökéletes. :)
  • BPA102
    *****A facebookról

Fotelpilóta
    Akinek van Wilco Evo 737-ese, és szeretné az eget hasogatni Álmos Vezérünkkel, annak itt van egy HA-SHA Paint. Kicsit ugyan matt, és Wilco 737-et mindannyian <szarkazmus> ismerjük... </szarkazmus>, de ez van jelenleg.

Parancsoljatok:
    Letöltés
  • ToMy_
    Részletes ENBSeries manual.
  • gfarkas
    Bereppentem, tökéletes lett, mégegyszer köszi!

• L Viper #42283
    Nagyon szívesen
  • ToMy_
    Directx postprocessing. Utóeffektezi a DX9 képét. Alapvetően a GTA4-hez csinálta a srác, de (majdnem)bármilyen DX játékkal megy.
    Nagyon részletesen lehet konfigurálni, az egyik legjópofább dolog benne az, hogy kb. az emberi szem működését is szimulálja, amikor világos és sötét részek között vált a tekintet.
  • L Viper #42281
    Ezt ni :)
    Egyébként az orosz cuccban szereplő ini egész korrekt. Nem igazán kell szerkesztgetni szerintem.
  • berczy #42280
    Hohó, így már megvan. Hát most mit mondjak? Nagyon jól néz ki. Köszi! :)

@L_Viper: Wow, igaz, letöltöttem, de fingom nem volt mire szogálnak azok a cuccok benne. De nagyon köszönöm az ötletet, ki fogom próbálni. Baromi kíváncsi vagyok rá.
    Egyébként ez mit is csinál pontosan?
  • gfarkas
    Köszi !

Leszedtem, beüzemelem. Az az igazság, hogy a free nekem is megvolt, de még cd-re írás előtt egy vinyóhiba-csere miatt elveszett 8majd a méreg evett meg mert persze nem csak az veszett oda...) és azóta valóban nem tudtam megszerezni. Mégegyszer köszi.
  • L Viper #42278
    Berczy, ha te is letöltötted azt a nem hivatalos orosz ORBX textúra csomagot, abban benne van egy mappában az ENB Series cuccos is. Mindössze 2 db fájlocska az egész. Bemásolod őket az FS9 főmappájába és már kész is. A Shift F12-vel és a Shift F9-el tudod kapcsolgatni. Ha esetleg nagyon "elbarmolod" az ini fájlt, csak másold be megint az eredetit és jó lesz újra.
  • ToMy_
    Elvileg javítva.
  • berczy #42276
    NIncs jogom megnézni.
  • ToMy_
    Szép képek, de ezeken is sokat segítene az alább említett Enbseries.
    Egy kis ízelítő:

Képek.

Az összes kép ingame, egy pixel sem lett módosítva rajtuk semmilyen képmanipuláló programmal.
  • L Viper #42274
    Bocs, hogy nem válaszoltam, de most megint nem vagyok gépközelben. Pótnyaralás félén vagyunk a családdal, kis falusi turizmus. Sörözés, fröccsözés, grillezés, meg ilyesmi, gépezés nem nagyon :)

Az új Pozsony város fizetős, azóta nem nagyon lehet elérni. Az updatelt free verziót régóta használom, felraktam a merdiára a free Stefanikkal együtt. Innen le tudod tölteni, figyeld az instrukciókat és frankón menni fog!

A #41918 -as hsz-ben a képek is pont ott készültek :)

• berczy #42273
    Nagyon jó képek. :) Ilyenkor azért kicsit fáj ám a szívem, hogy az én városaim azért nem teljesen így néznek ki. :)))
    Egyszer ráveszem magam, hogy összerakjam, de egyelőre örülök, hogy vannak és ott ahol kb. kell. :)))
    A texturák már legalább faszák, bár a vizeim még nem túl jók, pedig használom a H2O-t, de valahogy nem tudom szépre belőni a vizeket. Vagy túl kékek a folyók, vagy zöldek a tavak, vagy... :)
  • fs9pilot

Képek
  • gfarkas
    És hogy tudtátok megoldani? Mert akkor nem agyalnék tovább, ha elárulnátok..... ;-))
  • BPA102
    Tettem bele 2D cocpit illet GPSW Sound illetve Crew Sound Panelt is! Ja és 100% Real CFM Engine Sound :)
  • BB5207
    Győző, Igen ilyen volt már nálam is. Pozsony is egy nagy nulla volt ! L-Viper segítségével gyönyörű lett a város látképe.
    A Duna is a valóságnak megfelelő helyen folyik !

Kellemes napot kívánok !
  • berczy #42268
    Huh, nagyon köszönöm, fantasztikus. Már olvasom is a kézikönyvet.
  • gfarkas
    Ide látogass el : Magyar nagyvasak
  • berczy #42266
    Hi!

No, ismét érdekelne valami. Mégpedig a Nagyvas. Tervezem a közeljövőben megtanulni repülni, mert há' mégiscsak a Nagyvas. :) Szóval mit ajánlotok? Régebben a Project Tupolev volt a top a 154-esek között, kérdeném, hogy változott-e valami? Érdekelne magyar festés, ha lehet magyar kézikönyv, üzemleírás akár. Létezik beelőle olyan VC-s, amin magyarok a feliratok, mint a régi malévosokon?

Baromira érdekel e típus, már régebben is ez volt, de anno a PT-nél nem tudtam az egyedi joy configot belőni, istennek nem ment. Ill. az orosz feliratok teljesen kifognak rajtam. De nagyon szeretem a típust, ezen repültem életemben először.

Előre is köszi, srácok! :)
  • Framsen
    Helló ! iFly kérdés...

Az mitől lehet, hogy csak akkor kapcsol be az utaskabin világítás ha benyomom landing lightsot ? Ezek mért működnek együtt nálam ? Valahogy ketté lehet szedni ?
  • jakugerik
    hát jó lett volna wilcohoz de nagyon jó lett:-)
  • berczy #42263
    Nagyon köszönöm, de ahogy látom, se 2D, se VC. Úgy nem az igazi. :) Wilcohoz nincs kedved csinálni? ;)

Más: hiszitek vagy sem, rájöttem miért húz balra a Z43-as. Négy tank közül csak a jobb Aux-ból fogyaszt, ezért húz idővel egyre jobban balra. Ezt mivel tudom kiküszöbölni, hogy egyformán fogyasszon? Mondjuk érdekes, hogy négy tank van...
  • BPA102
    50North! Persze ha kell elküldhetem :)
  • berczy #42261
    Szép! Ez melyik géphez van, Wilco 735?
    El lehet kérni ezt a festést? :)
  • BPA102
  • berczy #42259
    Ma egy LHBP-LOWI-LHBP volt. Képtelen vagyok szépen megcsinálni az approachot ott, még mennem kell párszor. Hazafelé Bp. felett szép felhős volt az ég. Lhbp-Lowi <>
  • ladiszlausz70
    Kedves oldal látogatók! Várjuk olyan személyek jelentkezését akik a GMAX programban jártasak scenery készítésben az Fs2004-ben és Fsx-be is. Köszönetel Air Ambulance Virtual Légimentők
  • Hont
    Nem minden esetben jó kikapcsolni a limitert!
    Nálam pl 24-25 jó csak! Feljebb rakom, akkor rendesen laggol...