45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#42296 Érdekes, hogy minden ilyen épület bejárata körül volt régen ilyen "bontott" holmi. Szolnokon a tantermi épületben egy 15-ös hajtómű volt üvegkalitkában. Akkor még volt presztizse a repülésnek.
Az biztos az orosz nem sajnálta a matériát, egyébként az SR 70-ekhez ők szállították a titánt. (hogy tudták-e mire adják a jenkiknek a drága és akkor ritka fémet érdekes lenne tudni...) -
#42295 Van abban vmi, amit mondasz. :)
Köszi! -
#42294 Valószínűleg nem tartod be a bekapcsolási sorrendet, ez a gép CTRL+E-re nem indul. Ezt nagyon meg kell tanulni kezelni, repülni. Tanulmányozd a videót, ha úgy sem megy, akkor telepíts újra, felajánlja a javítást. Az orosz 154M volt fenn? Nem maradt valami hulladék belőle? -
#42293 Győző! Sejtettem, hogy a jobb gombra nyílik, de ez nagyon nem akar nyílni. .:) széjjel nyomogattam már jobb gombbal, de ez nem nyílik. :) -
#42292 Bandi !
Mivel írtad ,hogy nem indul a madár ezért összedobtam egy Móricka videót a Tu indításáról, talán tudod használni. A fedelek a jobb gombra nyílnak. Párszor nézd meg és talán sikerül a dolog, továbbiakban is próbálok segíteni amiben tudok, de TU-k ügyében Dani a szakhapsi.
A videót feltöltheted, ha akarod (régen fenn volt itt is egy pöpec) csak meg ne mondjad ki csinálta.... Sok sikert, küldöm az emiledre.
-
#42291 A régi Malév oktatási központba mindjárt az előtérben ki volt állítva egy Tu-154 APU komplett!
Azt minden egyes alkalommal megcsodáltam!Benne volt az anyag rendesen!
Mindig azon agyaltunk," mit lehetne belőle csinálni..."?! -
#42290 Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget, alakulnak a dolgok.
A Tu-154-es baromira tetszik, csak egy baj van, már a hajtóműindításnál elakadok, ugyanis nem tudom kinyitni a hajtómű indító fedelet. Sehogy sem, se jobb, se bal gombbal. Nem értem. Valakinek ötlet?
Az EnbSeries nagyon ott van. Bár nem túl valóságos, de olyan szép. :) -
#42289 Valóban van szintkülönbség, néhol a Duna magasabban folyik, mint a part, de ahol 3 ( Austria Pro, Pozsony, Hungary Mesh) scenery jön össze, óhatatlan az ilyen eltérés, lévén, hogy nem egy "cég" csinálta őket. Ez legyen a legnagyobb bajom. -
#42288 Hú, ezt én is nagyon köszönöm!
Viszont nálam Pozsony határában, Bécs felé repülve a Duna kap egy érdekes meredek partot. Csak az a baj, hogy a víz közepén. :)
Meglesnétek, hogy Nálatok minden rendben van-e?
Köszi! -
fs9pilot #42287 Köszi! :)
Amúgy van rajta ENB. :) De én csak kontrasztot meg színt adtam neki. A Bloom meg ilyeneket visszavettem. Nekem nem tetszik, és az számomra nem annyira életszerű. A horizont beállításom már régóta olyan mint amit mutattál. (Azt hiszem te linkelted).
Nekem így tökéletes. :) -
BPA102 #42286 *****A facebookról
Fotelpilóta
Akinek van Wilco Evo 737-ese, és szeretné az eget hasogatni Álmos Vezérünkkel, annak itt van egy HA-SHA Paint. Kicsit ugyan matt, és Wilco 737-et mindannyian <szarkazmus> ismerjük... </szarkazmus>, de ez van jelenleg.
Parancsoljatok:
Letöltés -
ToMy_ #42285 Részletes ENBSeries manual. -
#42284 Bereppentem, tökéletes lett, mégegyszer köszi!
-
#42283 Nagyon szívesen -
ToMy_ #42282 Directx postprocessing. Utóeffektezi a DX9 képét. Alapvetően a GTA4-hez csinálta a srác, de (majdnem)bármilyen DX játékkal megy.
Nagyon részletesen lehet konfigurálni, az egyik legjópofább dolog benne az, hogy kb. az emberi szem működését is szimulálja, amikor világos és sötét részek között vált a tekintet. -
#42281 Ezt ni :)
Egyébként az orosz cuccban szereplő ini egész korrekt. Nem igazán kell szerkesztgetni szerintem. -
#42280 Hohó, így már megvan. Hát most mit mondjak? Nagyon jól néz ki. Köszi! :)
@L_Viper: Wow, igaz, letöltöttem, de fingom nem volt mire szogálnak azok a cuccok benne. De nagyon köszönöm az ötletet, ki fogom próbálni. Baromi kíváncsi vagyok rá.
Egyébként ez mit is csinál pontosan?
-
#42279 Köszi !
Leszedtem, beüzemelem. Az az igazság, hogy a free nekem is megvolt, de még cd-re írás előtt egy vinyóhiba-csere miatt elveszett 8majd a méreg evett meg mert persze nem csak az veszett oda...) és azóta valóban nem tudtam megszerezni. Mégegyszer köszi. -
#42278 Berczy, ha te is letöltötted azt a nem hivatalos orosz ORBX textúra csomagot, abban benne van egy mappában az ENB Series cuccos is. Mindössze 2 db fájlocska az egész. Bemásolod őket az FS9 főmappájába és már kész is. A Shift F12-vel és a Shift F9-el tudod kapcsolgatni. Ha esetleg nagyon "elbarmolod" az ini fájlt, csak másold be megint az eredetit és jó lesz újra. -
ToMy_ #42277 Elvileg javítva.
-
#42276 NIncs jogom megnézni.
-
ToMy_ #42275 Szép képek, de ezeken is sokat segítene az alább említett Enbseries.
Egy kis ízelítő:
Képek.
Az összes kép ingame, egy pixel sem lett módosítva rajtuk semmilyen képmanipuláló programmal. -
#42274 Bocs, hogy nem válaszoltam, de most megint nem vagyok gépközelben. Pótnyaralás félén vagyunk a családdal, kis falusi turizmus. Sörözés, fröccsözés, grillezés, meg ilyesmi, gépezés nem nagyon :)
Az új Pozsony város fizetős, azóta nem nagyon lehet elérni. Az updatelt free verziót régóta használom, felraktam a merdiára a free Stefanikkal együtt. Innen le tudod tölteni, figyeld az instrukciókat és frankón menni fog!
A #41918 -as hsz-ben a képek is pont ott készültek :)
-
#42273 Nagyon jó képek. :) Ilyenkor azért kicsit fáj ám a szívem, hogy az én városaim azért nem teljesen így néznek ki. :)))
Egyszer ráveszem magam, hogy összerakjam, de egyelőre örülök, hogy vannak és ott ahol kb. kell. :)))
A texturák már legalább faszák, bár a vizeim még nem túl jók, pedig használom a H2O-t, de valahogy nem tudom szépre belőni a vizeket. Vagy túl kékek a folyók, vagy zöldek a tavak, vagy... :) -
fs9pilot #42272
Képek -
#42271 És hogy tudtátok megoldani? Mert akkor nem agyalnék tovább, ha elárulnátok..... ;-)) -
BPA102 #42270 Tettem bele 2D cocpit illet GPSW Sound illetve Crew Sound Panelt is! Ja és 100% Real CFM Engine Sound :) -
BB5207 #42269 Győző, Igen ilyen volt már nálam is. Pozsony is egy nagy nulla volt ! L-Viper segítségével gyönyörű lett a város látképe.
A Duna is a valóságnak megfelelő helyen folyik !
Kellemes napot kívánok ! -
#42268 Huh, nagyon köszönöm, fantasztikus. Már olvasom is a kézikönyvet. -
#42267 Ide látogass el : Magyar nagyvasak -
#42266 Hi!
No, ismét érdekelne valami. Mégpedig a Nagyvas. Tervezem a közeljövőben megtanulni repülni, mert há' mégiscsak a Nagyvas. :) Szóval mit ajánlotok? Régebben a Project Tupolev volt a top a 154-esek között, kérdeném, hogy változott-e valami? Érdekelne magyar festés, ha lehet magyar kézikönyv, üzemleírás akár. Létezik beelőle olyan VC-s, amin magyarok a feliratok, mint a régi malévosokon?
Baromira érdekel e típus, már régebben is ez volt, de anno a PT-nél nem tudtam az egyedi joy configot belőni, istennek nem ment. Ill. az orosz feliratok teljesen kifognak rajtam. De nagyon szeretem a típust, ezen repültem életemben először.
Előre is köszi, srácok! :) -
#42265 Helló ! iFly kérdés...
Az mitől lehet, hogy csak akkor kapcsol be az utaskabin világítás ha benyomom landing lightsot ? Ezek mért működnek együtt nálam ? Valahogy ketté lehet szedni ? -
jakugerik #42264 hát jó lett volna wilcohoz de nagyon jó lett:-) -
#42263 Nagyon köszönöm, de ahogy látom, se 2D, se VC. Úgy nem az igazi. :) Wilcohoz nincs kedved csinálni? ;)
Más: hiszitek vagy sem, rájöttem miért húz balra a Z43-as. Négy tank közül csak a jobb Aux-ból fogyaszt, ezért húz idővel egyre jobban balra. Ezt mivel tudom kiküszöbölni, hogy egyformán fogyasszon? Mondjuk érdekes, hogy négy tank van... -
BPA102 #42262 50North! Persze ha kell elküldhetem :) -
#42261 Szép! Ez melyik géphez van, Wilco 735?
El lehet kérni ezt a festést? :) -
BPA102 #42260 -
#42259 Ma egy LHBP-LOWI-LHBP volt. Képtelen vagyok szépen megcsinálni az approachot ott, még mennem kell párszor. Hazafelé Bp. felett szép felhős volt az ég. Lhbp-Lowi <> -
ladiszlausz70 #42258 Kedves oldal látogatók! Várjuk olyan személyek jelentkezését akik a GMAX programban jártasak scenery készítésben az Fs2004-ben és Fsx-be is. Köszönetel Air Ambulance Virtual Légimentők -
#42257 Nem minden esetben jó kikapcsolni a limitert!
Nálam pl 24-25 jó csak! Feljebb rakom, akkor rendesen laggol...